φιλε ο τσονγκα τωρα ξεκινησε.για αρχή τω΄ρα το μεσημέρι παίζω ρολάν γκαρός και απλή νίκη στο 1.8 του τσονγκά εναντίον του βαβρίνκα...
και προβλεπω να τελειωνει αυριο.(λογω νυχτας)
γιατι θα παει πολυ αυτο το παιχνιδι πιστευω.
φιλε ο τσονγκα τωρα ξεκινησε.για αρχή τω΄ρα το μεσημέρι παίζω ρολάν γκαρός και απλή νίκη στο 1.8 του τσονγκά εναντίον του βαβρίνκα...
αναβολή μέχρι αύριο για ταμείο μιας και σταμάτησε λόγω σκοταδιού...προηγήθηκς 2-0 στα σετ ο τσόνγκα αλλά μετά χαλάρωσε αδικαιολόγητα και έτσι πήγε στο 2-2...αλλά τώρα είναι κοντά στο να πάρει το ματς, έκανε και μπρεικ...για αρχή τω΄ρα το μεσημέρι παίζω ρολάν γκαρός και απλή νίκη στο 1.8 του τσονγκά εναντίον του βαβρίνκα...
στο γιουρο να σε δω και να μας λες προτασειςΤαμειο και σημερα
ΤΑΜΕΙΟΟΟΟ!!! μου βγαλε την πίστη αλλά οκ...τώρα νίκη μάρει στο 1.60!!για αρχή τω΄ρα το μεσημέρι παίζω ρολάν γκαρός και απλή νίκη στο 1.8 του τσονγκά εναντίον του βαβρίνκα...
ασσο της πολωνιας με την ελλαδα εννοεις?μου αρεσει ο ασσος της πολωνιας και θα τον εμπιστευτω...
ΤΑΜΕΙΟΟΟΟ!!! μου βγαλε την πίστη αλλά οκ...τώρα νίκη μάρει στο 1.60!!
ΤΑΜΕΙΟΟΟΟ!!! μου βγαλε την πίστη αλλά οκ...τώρα νίκη μάρει στο 1.60!!
εγώ προχτές μια χαρά πήρα...γεια σε ολους, εδω και κανα δυο μερες παω στα περιπτερα να αγορασω PAYSAFE και μου λενε οτι υπαρχει προβλημα και δεν υπαρχουν, μηπως ξερετε τιποτα;
![]()
![]()
![]()
σωστος.εχω παιξει καποια λεφτα στο +5 βετ365Οκλαχομα +4.5 με 2.12
νομιζω ειναι καραvalue...
Το πιστεύω κι εγώ για Οκλαχόμα ότι θα κρατήσει την διαφορά!Το έπαιξα στο +4 με απόδοση 2.Οκλαχομα +4.5 με 2.12
νομιζω ειναι καραvalue...