lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
και πως λές να επηρεάσει το παιχνίδι αυτό? μήπως μοιράσουν το καρπούζι στη μέση?βασικα η μιση παιχτες αυριο στο γηπεδο ειναι της ρεαλ
και πως λές να επηρεάσει το παιχνίδι αυτό? μήπως μοιράσουν το καρπούζι στη μέση?βασικα η μιση παιχτες αυριο στο γηπεδο ειναι της ρεαλ
πόσα?mono ταμειάρα????
ειχα χ2 την Ελλάδα, 1 την ρωσική αρκούδα και πρώτο σκόρερ... τον Αλαν Τζοκάεφ.....
1.95*2,15*9,50
1 γερμανια και 1 ολλανδια,δυσκολα θα σπασουν,εγω φοβαμε οτι οι ιταλοι δεν χανουν απο τους ισπανους,εκει θα γινει η κηδεια νομιζω,σημερα πηγα γερο ταμειο με το χ της ελλαδας και την νικη της ρωσιας,ειχα ριξει μια 30ανταρου!!!!
εξηγήσου τώρα μη γίνει χαμός....
oσοι παιζετε μπετ365 εχει moneyback live σε αυτο το ματσ οποτε ξερετε τι πρεπει να κανετε..
οποιος παιξει 25-50 ευρω καλως.. για οποιον παιζει τεραστια ποσα αστο..
Υπάρχει πρακτορείο που να δέχεται δύο στοιχήματα του ίδιου αγώνα σε παρολί?mono ταμειάρα????
ειχα χ2 την Ελλάδα, 1 την ρωσική αρκούδα και πρώτο σκόρερ... τον Αλαν Τζοκάεφ.....
1.95*2,15*9,50
γερα ποσα δεν παιζω,αντε μεχρι 50 το πολυ
oσοι παιζετε μπετ365 εχει moneyback live σε αυτο το ματσ οποτε ξερετε τι πρεπει να κανετε..
οποιος παιξει 25-50 ευρω καλως.. για οποιον παιζει τεραστια ποσα αστο..
εξηγήσου τώρα μη γίνει χαμός....
ναι....πχ αυριο θα βαλω ασο ασο την ολλανδια και ασο την γερμανια.......5,4 αποδοση σε ζευγαρι......με εικοσι ευρω βγαζεις καλο μεροκαματο....νομιζω θα βγειχ ελλαδα....1 ρωσια.....1 εμπολι.....
30 ευρουλακια εβαλα....ηρθε γερο ταμειο στο 90φευγα με το ασσακι της εμπολι.....
Καλοφαγωτα.....
Με προσεκτικες κινησεις...το γιουρο θα μας πληρωσει καλα...
μπραβο ρε ρεαλ και μπραβο στον χρονη........9 αποδοση .....
συμφωνουμε......ναι....πχ αυριο θα βαλω ασο ασο την ολλανδια και ασο την γερμανια.......5,4 αποδοση σε ζευγαρι......με εικοσι ευρω βγαζεις καλο μεροκαματο....νομιζω θα βγει
μαν θα σ αναψω λαμπαδα......
σε καλη μερια τα κερδη..μαν θα σ αναψω λαμπαδα......
ε καιρος ηταν.....ολο κουβα ειμασταν τελευταιασε καλη μερια τα κερδη..
κ εγω κερδισα 90 ευρω απο τη ρεαλ σημερα.κ ακομα ειχα παιξει διπλο ρεαλ κ αντερ το τουρκικο..
κερδισα κ τα δυο ματς του γιουρο.αν κ στενοχωρηθηκα που δν κερδισαμε..τελος παντων.
το φαρδος μου σημερα ηταν μεγαλο.
καναμε καλη αρχη σημερα που αρχισε το γιουρο.ε καιρος ηταν.....ολο κουβα ειμασταν τελευταια