Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
τπτ καμιά έμπνευση για live bet στο ματσάκιον;  :boobies:
Από θέμα απόδοσης μόνο το διπλό της Ιταλίας αξίζει (6,00) οπότε το χτυπάω.  :P

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
δε σου δινει εξτρα.
παιζεις π.χ 1 ισπανια 25 ευρω,πρεπει να εχεις χρηματα και αλλα μεσα για να παιξεις στο λαιβ.εαν χασεις αυτα του λαιβ στα επιστρεφει.
οκ, Ευχαριστώ  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το χ ημιχρονο μας βγηκε....αν βγει και ο ασος της ιρλανδιας μια χαρα

βαγιαδολιδ αλκορκον και ουρουγουαη πιστευω να μην σπασουν.....και τα σκορακια μας περιμενουν οπως και το αντερ/αντερ σε συστημα για τους 2 αγωνες γιουρο

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
μου βγαλε την ψυχή αλλά πέρασε το άντερ της σπανιόλας...τώρα άντερ και 0-1 γκολ ιρλανδία....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ηταν που θα βγενε αντερ η ιρλανδια

γεια σου ρε φωντα γκουρου του στοιχηματος

5 ματσ εδωσε μετα το ματσ της ελλαδας

Οβερ ολλανδια
Ασσο ισπανια
Αντερ βαγιαδολιδ
Γερμανια 4-6 γκολ
Και αντερ την ιρλανδια

Μηπως λεω, μηπως εχασε κανενα?  :2funny: :2funny:  :uglystupid:

μαυρο στα τσιρακια του ΟΠΑΠ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οσοι σκεφτεσται για αγγλια αυριο και μακροχρονια μην ξεχνατε οτι θα λειψει 2 ματσ ο ρουνει λογο τιμωριας η δεν ξερω τι εχει γινει..

Επισκέπτης
εγω 2 εχω να πω:
πως ειναι δυνατον ο φωντας να βγαζει λεφτα απο τις προβλεψεις του στο στοιχημα. δινει μονο μικρες αποδοσεις και αυτες σπανε συνεχεια.. ο ανθρωπος ειναι εντελως ασχετος με το αντικειμενο και ομως τον πληρωνουν να βγαινει στην τηλεωραση!!!!

και δευτερον πως ειναι δυνατον να βγαζει λεφτα αυτος που μετεδηδε το ολλανδια δανια εχτες.. μιλαμε για χειροτερο και απο 5αχρονο ελεγε μονο βλακιες και αρλουμπες! τον ακουσα 5 λεπτα και μετα εκλεισα το ματσ, απο τα νευρα του οτι υπαρχουν 1.500.000 ανεργοι και αυτος βγαζει λεφτα απο αυτο και μαλιστα παει και ταξιδια κτλ...

οσο για τα σαιτ με προγνωστικα εγω διαβαζω μονο σαιτ που κρατανε αρχειο. δηλαδη να μπορω να δω τι ειχε προτινει για τα περασμενα ματσ κατι που δεν κανει σχεδον κανεις ακομα και το footballbet που στο 1(!) προγνωστικο που δινει καθε μερα στην κεντρικη σελιδα πεφτει 3-4 στις 7 μερες μεσα... σημερα εχει δωσει φλουμινενσε.. εχτες παλμειρας...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αν ηταν ευστοχοι στις προβλεψεις τους αυτοι που δινουν προγνωστικα, προφανως δεν θα κανανε αυτη τη δουλεια...
θα γινοντουσαν επαγγελματιες παιχτες του στοιχηματος...

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
1ο στοιχημα μετα απο πολυ καιρο και παμε ταμειο με Χ Ιταλια-Ισπανια , 2πλο ημιχρονο για Κροατια και πρωτο σκορερ Ντι Ναταλε . Αντε να δουμε πως θα πανε και τα επομενα . Αναρωτιεμαι τι να βαλω την Αγγλια αυριο...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εγω 2 εχω να πω:
πως ειναι δυνατον ο φωντας να βγαζει λεφτα απο τις προβλεψεις του στο στοιχημα. δινει μονο μικρες αποδοσεις και αυτες σπανε συνεχεια.. ο ανθρωπος ειναι εντελως ασχετος με το αντικειμενο και ομως τον πληρωνουν να βγαινει στην τηλεωραση!!!!

και δευτερον πως ειναι δυνατον να βγαζει λεφτα αυτος που μετεδηδε το ολλανδια δανια εχτες.. μιλαμε για χειροτερο και απο 5αχρονο ελεγε μονο βλακιες και αρλουμπες! τον ακουσα 5 λεπτα και μετα εκλεισα το ματσ, απο τα νευρα του οτι υπαρχουν 1.500.000 ανεργοι και αυτος βγαζει λεφτα απο αυτο και μαλιστα παει και ταξιδια κτλ...

οσο για τα σαιτ με προγνωστικα εγω διαβαζω μονο σαιτ που κρατανε αρχειο. δηλαδη να μπορω να δω τι ειχε προτινει για τα περασμενα ματσ κατι που δεν κανει σχεδον κανεις ακομα και το footballbet που στο 1(!) προγνωστικο που δινει καθε μερα στην κεντρικη σελιδα πεφτει 3-4 στις 7 μερες μεσα... σημερα εχει δωσει φλουμινενσε.. εχτες παλμειρας...
Man  οταν θα πιστεψουμε τον εαυτο μας τοτε θα αρχισουμε να πηγαινουμε ταμειο.. Ουτε φοντας ουτε παπαροφοντας ουτε κανεις ο καθενας ειναι απο μονος του ενας πρωγνοστις.. Παλια που διαβαζαμε και δεν βλεπαμε το καθε ρεπορταζ και τιν καθε μαλακια και το καθε προγνωστικο να μας επιρεασει πηγαιναμε ταμειο βλεποντας βαθμολογια μεσα εξο νικες λιγο φορμα κτλ ουτε ποιος λειπει ποιος δεν λειπει κτλ.. Ενταξει μετραει και το ρεπορταζ αλλα το ευκολο το καναμε περιπλοκο... Οταν ο παιχτης κοιταξει μεσα του τοτε θα αρχισει να πηγαινει ταμειο.. ο Καλος ο ψαρας βγαζει ψαρια μονος του.. Δεν του λενε οι αλλοι.. Μαθαινει μονος του και βγαζει... Πρεπει να μαθουμε να πιστευουμε τον εαυτο μας ο φοντας και ο καθε φοντας δεν φταιει.. Ο κουλιανος εδινε μια φορα στην κινγκμπετ για σαββατοκυριακο 10 αγωνες και εχασε και τους 10.. Ο μονος που φταιει για τις αποτυχειες η επιτυχιες ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος απο τιν στιγμη που δεν εμπιστευομαστε την κριση μας δεν θα πιασουμε ψαρια ποτε.. Εμεις θα βαλουμε τοι μυαλο μας να δουλεψει.. Κανεις αλλος... Κανεις δεν γαμαει για τον αλλον... κανεις δεν σου βγαζει γκομενα... Κανεις δεν σου δινει τζαμπα λεφτα... Πρεπει να πιστεψουμε τον εαυτο μας να εχουμε κριση... Να περνοΥμε καποιο προγνωστικο αν θελουμε αλλα να σκεφτομαστε γιατι πρεπει να το παρουμε και γιατι αν οντος το βλεπουμε και εμεις για να το παρουμε.. Απο το στοιχημα δεν ξερω κανεναν κερδισμενο μονο αυτους που δεν παιζουν στοιχημα ξερω οτι ειναι κερδισμενοι.... Οποιος παιζει ειναι χαμενος.. Αλλιως δεν θα υπηρχαν μπουκ.. :)

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
181
Πόντοι
1
εχεις απολυτο δικιο...εβλεπα 2πλο τη κροατια και διαβαζα διαφορουσ μαλακεσ που την εδιναν 1 το πολυ χ ολοι τουσ κ επιρεαστικα και το επεξα χ κ πειρα τα αρχιδια μου κ να φανταστεις ειχα πιασει το χ/χ της ιταλιας

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εχεις απολυτο δικιο...εβλεπα 2πλο τη κροατια και διαβαζα διαφορουσ μαλακεσ που την εδιναν 1 το πολυ χ ολοι τουσ κ επιρεαστικα και το επεξα χ κ πειρα τα αρχιδια μου κ να φανταστεις ειχα πιασει το χ/χ της ιταλιας
Μαν οι ιρλανδοι ειναι πατριωτες οταν λεω πατριωτες ενοο τα δινουν ολα και εχουν το εθνικο φρονιμα για την αγαπη για την πατριδα τους ποιο ψηλα σε ολη την ευρωπη τα δινουν ολα αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ξερουν και μπαλα.. Μερικοι που δινουν προγνωστικα επιρεαστικαν απο τον πατριοτισμο των ιρλανδων ειναι λογικο καμια φορα η ψυχη κανει θαυματα ξερω αρκετους που επαιξαν ιρλανδια μονο και μονο για το παθος και την αυταρπανιση τους σαν λαος και σαν ποδοσφαιρικη κουλτουρα.. Αλλα και παλι ερχομαστε στο προσωπικο αν το εβλεπες επρεπε να το επαιζες το διπλο.. Και εγω τους ιρλανδους τους παω με 1000 γιαυτον τον λογο που τους πανε ολοι οσοι τους πανε και εγς επαιξα σε ενα κουπονι χαλαρο ιρλανδια ασσο και το επαιξα και στο live  αλλα το εβλεπα εγω το εβλεπα με το σκεπτικο της αγωνιστικοτιτας και του παθους αλλα αυτο δεν εφτανε.. Λογικο αλλα εχασα εγω οπως πολοι αλοι στο πρακτορειο προπο.. Να παιζεις οτι βλεπεις και αν χανεις θα λες απο μεσα σου εχασα εγς αν βλεπεις κατι και παιζεις κατι που διαβαζεις εκει θα τσατιζεσε διπλασια γιατι δεν ακουσες τον εαυτο σου την σκεψη σου :)

masazakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Την Τριτη βρισκω Πολωνια-Ρωσια 2,25 το διπλο
Δωρακι η τυρακι?

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Τελικά νομίζω ότι σε αυτές τις διοργανώσεις πρέπει να δεις τουλάχιστον ένα παιγνίδι για να αρχίζεις να παίζεις. Εγώ δεν περίμενα τους Ιταλούς και τους Κροάτες τόσο καλούς. Ειδικά τους Κροάτες που τους είχαμε παίξει στα προκριματικά.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Την Τριτη βρισκω Πολωνια-Ρωσια 2,25 το διπλο
Δωρακι η τυρακι?

Νομίζω φίλε ότι είναι δωράκι. Αυτή η Ρωσία μου φαίνεται πολύ καλή. Και μακάρι να κερδίσει για να είναι με μας αδιάφορη

masazakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά νομίζω ότι σε αυτές τις διοργανώσεις πρέπει να δεις τουλάχιστον ένα παιγνίδι για να αρχίζεις να παίζεις. Εγώ δεν περίμενα τους Ιταλούς και τους Κροάτες τόσο καλούς. Ειδικά τους Κροάτες που τους είχαμε παίξει στα προκριματικά.

Πολυ σωστος.Ετσι αποφευγεις ματσακια σαν το Ολλανδια-Δανια 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ηταν που θα βγενε αντερ η ιρλανδια

γεια σου ρε φωντα γκουρου του στοιχηματος

5 ματσ εδωσε μετα το ματσ της ελλαδας

Οβερ ολλανδια
Ασσο ισπανια
Αντερ βαγιαδολιδ
Γερμανια 4-6 γκολ
Και αντερ την ιρλανδια

Μηπως λεω, μηπως εχασε κανενα?  :2funny: :2funny:  :uglystupid:

μαυρο στα τσιρακια του ΟΠΑΠ...
ο φώντας είναι μαγκιά κλανιά και κωλοφινιστρίνι...το παίζει μέγας παίχτης...τέσπα..καλή καρδιά...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
καλημέρα συμπαίχτες και συναγωνιστές...για σήμερα μόλις έριξα άσσο την Γαλλία....Να ενημερώσω  για όσους ενδιαφέρονται ότι ο άσσος έχει αρχίσει να "κατηφορίζει"...Η αγγλία χωρίς επίθεση και με προβλήματα στην άμυνα...για να μην αναφερθώ στον ανεκδιήγητο χόντζον στον πάγκο που κόντεψε να υποβινάσει τη Λιβερπουλ... :jerking: :jerking: Εμπιστοσύνη στον Μπλαν και στον Μπενζεμά... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Γαλλια - Αγγλια    Τελ.      1
Ουκρανια - Σουηδια  Τελ.    Χ
Ελλαδα - Τσεχια    ΗμιΤελ  Χ2
Πολωνια - Ρωσια      Τελ.    2

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom