Επισκέπτης
γαλλια (χ ημ.τ) σουηδια γκολ/γκολ σιγουρα κερδη
καλά δικέ μου, μέντιουμ είσαι??γαλλια αγγλια χ ημιχρονο,ασο τελικο,αντερ.1-0 ακριβες σκορ πρωτος παιχτης που σκοραρει ριμπερι,λεπτο γκολ 60-70
γιβασκιλα χ ημιχρονο ασο τελικο.....
ρεαλ 6-10 ποντους
σουηδιΑ ουκρανια οβερ και για σημειο θα το σκεφτω......διπλο μαλλον
καλά δικέ μου, μέντιουμ είσαι??
εγώ όπως προείπα χτύπησα ήδη τον "υποτιμημένο" άσσο και περιμένω...να κάνει το θαύμα του ο άγιος Καρίμ...και αν σου κατσει
γιατι μηπως οι αλλοι που γραφουν κατι δημοσιογραφοι εγκυροι και καλα ειδα τι προκοπη μας καναν....καλά δικέ μου, μέντιουμ είσαι??
γιατι μηπως οι αλλοι που γραφουν κατι δημοσιογραφοι εγκυροι και καλα ειδα τι προκοπη μας καναν....
και λέει αδερφέ να κάτσουν όλα όπως τα ψυχανεμίστηκες... αρκεί να μην στα γκαντεμιάσει ο Φώντας...Αυτός άντερ λέει και έρχεται 5-4...γιατι μηπως οι αλλοι που γραφουν κατι δημοσιογραφοι εγκυροι και καλα ειδα τι προκοπη μας καναν....
εγώ όπως προείπα χτύπησα ήδη τον "υποτιμημένο" άσσο και περιμένω...να κάνει το θαύμα του ο άγιος Καρίμ...
προτιμώ να κάνει το1-0!!θα βαλει γκολ ο καριμ θα ισοφαρισει σε 1-1
η απαντηση ειναι ναι στο πρωτο.....στο δευτερο μπορεις να βαλεις 3 ημιχρονα τελικα με συστημα 2......Παιδες να σας ρωτησω κατι σχετικα με το Ημιχρονο-Τελικο, που απ οτι βλεπω εχει μεγαλες αποδοσεις... Η Εθνικη μας προχτες εφερε ημιχρονο-τελικο 1-Χ με αποδοση 14. Καποιος που ειχε με πχ.10€ δυο ημιχρονα-τελικα 1-Χ θα επαιρνε 10€ επι 14 επι 14 = 1960€ ?
Και αλλη μια ερωτηση, υπαρχει συστημα στα ημιχρονα-τελικα με δυνατοτητα να χασεις καποιο απ αυτα, πχ. να παιξω 3 ημιχρονα-τελικα και να μπορω να χασω το ενα πηγαινοντας ταμειο με τα υπολοιπα δυο?
αν μπορεις να προβλεψεις 2 ματς με ασσο ημιχρονο κ χ τελικο.δως στα κ απο εδω να τα κονομησουμε κ εμεις.Σοβαρα ρε φιλε?.. βρισκω 2 ημιχρονα-τελικα 1-Χ και κονομαω 2 χιλιαρικακια με 10 μόνο ευρω ?!
Απορω τοτε γιατι δε το παιζουν ολοι, ειναι τεραστιο το κερδος.
Αν παιξω 3 ημιχρονμα τελικα με συστημα 2, πόσες στηλες ειναι(δηλ. ποσα λεφτα κανει το δελτιο)?
Να παω για 1 στα 3 γινεται?
ρεαλ τι βλεπεις;ποντους;για σημερα στο μπασκετ.αντερ το τουρκικο κ οβερ το ιταλικο..
θα ακολουθησω κ τον gl στο πρωτο σκορερ αγγλια-γαλλια.αυτον τον ομορφαντρα τον ριμπερι.
για προβλεψεις σημερα στα δυο παιχνιδια του γιουρο.δν εχω. 1χ2 τα βλεπω
μην το βλεπεις τοσο απλο.....εκατο δελτια μπορει να παιξεις και να μην σου βγουν....οπως και τα σκορακια......ειναι καθαρα τυχη......Σοβαρα ρε φιλε?.. βρισκω 2 ημιχρονα-τελικα 1-Χ και κονομαω 2 χιλιαρικακια με 10 μόνο ευρω ?!
Απορω τοτε γιατι δε το παιζουν ολοι, ειναι τεραστιο το κερδος.
Αν παιξω 3 ημιχρονμα τελικα με συστημα 2, πόσες στηλες ειναι(δηλ. ποσα λεφτα κανει το δελτιο)?
Να παω για 1 στα 3 γινεται?
Επειδη ακριβως το 1-Χ ειναι σπανιο(στα δεκαδες παιχνιδια του παρασκευοσαββατοκυριακου εγινε μόνο ενα, το δικο μας...) γιαυτο το ψαχνω για συστημα. Υπαρχει καποιος πινακας στηλων? Πχ. να παιξεις 1 στα 3, ή 2 στα 6 κ.ο.κ.αν μπορεις να προβλεψεις 2 ματς με ασσο ημιχρονο κ χ τελικο.δως στα κ απο εδω να τα κονομησουμε κ εμεις.
η τελος παντων οτι προβλεψεις κανεις γραφε τες κ εδω...