χρηστο το θέμα είναι να βγαίνουν αυτά που έχουν πάρει τρελό φόρτωμα.είδες να σου πω για το σπάσιμο της μπαρτσα; ;)
Bγαινουν μερικα μερικα οχι..Απο τα φωρτομενα απλα σημερα στην ισπανια για μενα ηρθαν στην Α ολλα λουκουμι..Απλα δεν ειχα καβα 2,65 εδινε η τριαδα που εβλεπα δηλαδη μαλαγα,σαραγοσα,λεβαντε.Ποσα να βαλω..Το θεμα ειναι οτι ενω ξερω δεν κανω αυτα που ξερω ακουσα καποιον για ΑΕΚ διπλο και δεν εβαλα τα 21 ευρω αυτα στην τριαδα που ηξερα διαβασα κτλ..Χανουμε γιατι αδερφε δεν πιστευουμε στις δυνατοτητες μας..Εχω κανει τοσα λαθη τοσα πολλα και το 90% δεν ακουσα τον εαυτο μου..Αλλα το να παιζω αλλους..Δεν ειμαι χαζος αλλα παιζω σαν χαζος..Η μπορει να μην εχω γιατρικο..Απο τα χρηστουγεννα που μας περασαν αναθεορησα πολυ για το στοιχημα οταν ειδα αυτα που εγιναν στιν boxin dey στην αγγλια και κτλ εκει αναθεωρισα.. Τα λεφτα τα εκανα ολα πουτανες, κολωμπαρα, ταβερνες, τσιπουρα εβαλα 12 κιλλα γουσταρα με τους φιλους κερασματα κτλ..Το στοιχημα απο τα χρηστουγεννα το ειδα χαλαρα οχι οτι πριν δεν το εβλεπα χαλαρα παντα χαλαρα το εβλεπα αλλα επαιζα πολλα χωρις να εχω εγκρατεια.. συνεση.. και πειθαρχια.. δηλαδη αυτοκυριαρχια..Ημουν και ειμαι παρορμητικος οποτε καλητερα στα γουστα τα λεφτα παρα στο στοιχημα και δεν στεναχωριεμε που δεν πονταρα σημερα ισπανια ΕΝΩ ηξερα
..Με λιγα εκατονταδες ευρω παραπανω δεν θα σωνομουνα αν κερδιζα σημερα
...Υγεια πανω απο ολα και να φροντιζουμε την ψυχη μας πιο πολυ απο τα υλικα αγαθα..Τωρα για μενα εμεινε λιγο η β ισπανιας και τερμα το στοιχημα για φετος..
Και απο του χρονου μπορει αν δεν εχω μια στην τσεπη..υγεια και καλη καρδια...