You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
man 0,60 λεπτα επαιξα τι να επαιζα..οβερ οβερ και 2πλο θελτα..Προχθες ενας ηθελε να παιξει 150 στον κωδικο μου 2πλο βερονα 1,30 στην βετ365 1-1 ηρθε τελευτεα στιγμι δεν το επαιξε..Και σωθηκε...Ηξερα οτι η θελτα υπηρχε πιθανοτητα να βγει διπλο αλλα δεν ειμαι πακετος μαν..Αυριο πρωτα ο θεος εχει ματς και το σαβατοκυριακο ιταλια β κτλ υγεια να εχουμε..ρε μαν μ αυτα που παιζεις δεν σε βλεπω και πολυ καλα
Ασσο Ασσο δεν παιζω ημιχρονο τελικο.. αλλα το βλεπω και ασσο ασσο και 3-0 σκορ παιζει να ειναι ο καλυτερος ασσος της τελευταιας 15ετιας στο τσαμπιονγκς λινγκ...τελικο τσου λου τι βλεπετε?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τσελσιτελικο τσου λου τι βλεπετε?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δεν σε ακουω τελευταια, και την αλλη φορα ειπες νο γκολ την μπαγερν και ξεκωλιαστηκαν στα γκολτσελσι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η κωλοστατιστικη δεν εχει μνημη και επαναληψιμοτηταδεν σε ακουω τελευταια, και την αλλη φορα ειπες νο γκολ την μπαγερν και ξεκωλιαστηκαν στα γκολ
Xτελικο τσου λου τι βλεπετε?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι να πεις ρε μαν;πολλα περιεργα συμβαινουν τελευταια.....ρε συ φορτουνα καλα εκανες και ανεβηκες
αλλα οι αλλοι παιζαν με 10 και εφαγες γκολ μωρη
μαν Τα πλειοφ παραμονης η πεσιματος δηλαδη τα πλευ αουτ στην γερμανια ειναι απο οτι θυμαμαι γαμαν τους παιχτες του στοιχηματος..Στην γερμανια μονο φετος ειδα στην κανονικη διαρκια του πρωταθληματος οτι μετρησε το κινητρο και βγαιναν τα ματς φισιολογικα..Αλλα στα πλευ οφ ανοδου καθοδου στα μεταξυ τους παιχνιδια η τελευτεα με την 3 τις δευτερις παλι ειχε πουτσα αυτο το λεω σαν παρατιριση που ειχα απο τα κολοπρωταθληματα της γερμανιας.. μεχρι περσι μπουρδελο σκετο.. σαν την αγγλια ..Φετος στροσανε λιγακι. αλλα σε αυτους τους αγωνες παραμονης οχι..Και η καρσλουη επεσε και η χερτα..Τεσπα το λεω σαν αποψη και παρατιριση παιζαν ολοι ασσο και οβερ απο τα φωρτομενα εγω επαιξα 0,60 λεπτα ρισκο εχασα αλλα δεν στεναχωρεθικα..Ειδα αλους με 30 ευρω δελτια ασσο φορτουνα..κτλ..Τεσπα..Αυτα τα πρωταθληματα αγγλια γερμανια ειναι οτι χιροτερο για τον παιχτη του στοιχηματος με κοριφερο το αγγλικο που οι μισοι ελλινες στοιχιματιαδες το εχουν για το πιο καθαρο το αγγλικο..Στο 91 εχανε η ματσεστερ σιτι 1-2 και καιρδισε στο 94 3-2 και εχω τον μαλακα στην τελευτεα σελιδα στο ματσμανευ που λεει αυτα μονο στην αγγλια γινονται..Κτλ δεν υπαρχει περιπτωση να μην ηταν στημενο εφοσον ειχε ληξει το παιχνιδι της μπολτον και η κπρ σωνοταν με ηττα..Στο στοιχημα πρεπει να ειμαστε πονιροι με την καλη την ενια..Στα παπαρια του ο σειχις μανσουρ αν εχανε το πρωταθλημα στην αγγλια εχει 1000 δισ δολαρια περιουσια η οικογενια του στο ντουμπαι..Στο 1-2 στο 91 ειχαν παιχτει τρις στο διπλο σε ολα τα live toy kosmoy και στο χ λιγοτερο..Ενταξη για ασσια που παιζουν με χαντικαπ ακομα αυτοκτονανε που κερδισε μονο με 1 γκολ διαφορα ολοι οι στιχιματιαδες γραφανε οτι θα χασει η κπρ απο το το φτασει με το λεοφοριο στο γηπεδο της μαντσεστερ σιτι...Πρεπει να σκεφτομαστε..Και να πονιρευομαστε γιατι στο στοιχημα κινουν τα νηματα αλλοι οχι εμεις οι μεγαλοι οι φαταουλες οι μπουκ..Μονο ελλαδα ισπανια Α μονο στο τελος..ισπανια β πολυ πιο πριν και ιταλια β..Αν τα αφησουν τα ματς η ιταλια β ειναι η καλυτερη.. λιγο πισω η ισποανια β...Μονο απο εκει εχω παρει λεφτα απο πουθενα αλλου..κΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ το ιδιο υγεια πανω απο ολλαρε συ φορτουνα καλα εκανες και ανεβηκες
αλλα οι αλλοι παιζαν με 10 και εφαγες γκολ μωρη
δεν το πηγαινω στο πονηρο οσο στην ατυχια περισσοτεροτι να πεις ρε μαν;πολλα περιεργα συμβαινουν τελευταια.....
ετσι ειναι το στοιχημα..συνεχιζουμε
μπαινουν αυτα του λες στην προιστορια αυτων των χωρων σιγουραμαν Τα πλειοφ παραμονης η πεσιματος δηλαδη τα πλευ αουτ στην γερμανια ειναι απο οτι θυμαμαι γαμαν τους παιχτες του στοιχηματος..Στην γερμανια μονο φετος ειδα στην κανονικη διαρκια του πρωταθληματος οτι μετρησε το κινητρο και βγαιναν τα ματς φισιολογικα..Αλλα στα πλευ οφ ανοδου καθοδου στα μεταξυ τους παιχνιδια η τελευτεα με την 3 τις δευτερις παλι ειχε πουτσα αυτο το λεω σαν παρατιριση που ειχα απο τα κολοπρωταθληματα της γερμανιας.. μεχρι περσι μπουρδελο σκετο.. σαν την αγγλια ..Φετος στροσανε λιγακι. αλλα σε αυτους τους αγωνες παραμονης οχι..Και η καρσλουη επεσε και η χερτα..Τεσπα το λεω σαν αποψη και παρατιριση παιζαν ολοι ασσο και οβερ απο τα φωρτομενα εγω επαιξα 0,60 λεπτα ρισκο εχασα αλλα δεν στεναχωρεθικα..Ειδα αλους με 30 ευρω δελτια ασσο φορτουνα..κτλ..Τεσπα..Αυτα τα πρωταθληματα αγγλια γερμανια ειναι οτι χιροτερο για τον παιχτη του στοιχηματος με κοριφερο το αγγλικο που οι μισοι ελλινες στοιχιματιαδες το εχουν για το πιο καθαρο το αγγλικο..Στο 91 εχανε η ματσεστερ σιτι 1-2 και καιρδισε στο 94 3-2 και εχω τον μαλακα στην τελευτεα σελιδα στο ματσμανευ που λεει αυτα μονο στην αγγλια γινονται..Κτλ δεν υπαρχει περιπτωση να μην ηταν στημενο εφοσον ειχε ληξει το παιχνιδι της μπολτον και η κπρ σωνοταν με ηττα..Στο στοιχημα πρεπει να ειμαστε πονιροι με την καλη την ενια..Στα παπαρια του ο σειχις μανσουρ αν εχανε το πρωταθλημα στην αγγλια εχει 1000 δισ δολαρια περιουσια η οικογενια του στο ντουμπαι..Στο 1-2 στο 91 ειχαν παιχτει τρις στο διπλο σε ολα τα live toy kosmoy και στο χ λιγοτερο..Ενταξη για ασσια που παιζουν με χαντικαπ ακομα αυτοκτονανε που κερδισε μονο με 1 γκολ διαφορα ολοι οι στιχιματιαδες γραφανε οτι θα χασει η κπρ απο το το φτασει με το λεοφοριο στο γηπεδο της μαντσεστερ σιτι...Πρεπει να σκεφτομαστε..Και να πονιρευομαστε γιατι στο στοιχημα κινουν τα νηματα αλλοι οχι εμεις οι μεγαλοι οι φαταουλες οι μπουκ..Μονο ελλαδα ισπανια Α μονο στο τελος..ισπανια β πολυ πιο πριν και ιταλια β..Αν τα αφησουν τα ματς η ιταλια β ειναι η καλυτερη.. λιγο πισω η ισποανια β...Μονο απο εκει εχω παρει λεφτα απο πουθενα αλλου..κΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ το ιδιο υγεια πανω απο ολλα
προς αποφυγη αυτοι
φιλε χρηστο μπορεις να μου πεις που διαβασες οτι στο 91 ο κοσμος ειχε παιξει τρις στο διπλο της κπρ?μαν Τα πλειοφ παραμονης η πεσιματος δηλαδη τα πλευ αουτ στην γερμανια ειναι απο οτι θυμαμαι γαμαν τους παιχτες του στοιχηματος..Στην γερμανια μονο φετος ειδα στην κανονικη διαρκια του πρωταθληματος οτι μετρησε το κινητρο και βγαιναν τα ματς φισιολογικα..Αλλα στα πλευ οφ ανοδου καθοδου στα μεταξυ τους παιχνιδια η τελευτεα με την 3 τις δευτερις παλι ειχε πουτσα αυτο το λεω σαν παρατιριση που ειχα απο τα κολοπρωταθληματα της γερμανιας.. μεχρι περσι μπουρδελο σκετο.. σαν την αγγλια ..Φετος στροσανε λιγακι. αλλα σε αυτους τους αγωνες παραμονης οχι..Και η καρσλουη επεσε και η χερτα..Τεσπα το λεω σαν αποψη και παρατιριση παιζαν ολοι ασσο και οβερ απο τα φωρτομενα εγω επαιξα 0,60 λεπτα ρισκο εχασα αλλα δεν στεναχωρεθικα..Ειδα αλους με 30 ευρω δελτια ασσο φορτουνα..κτλ..Τεσπα..Αυτα τα πρωταθληματα αγγλια γερμανια ειναι οτι χιροτερο για τον παιχτη του στοιχηματος με κοριφερο το αγγλικο που οι μισοι ελλινες στοιχιματιαδες το εχουν για το πιο καθαρο το αγγλικο..Στο 91 εχανε η ματσεστερ σιτι 1-2 και καιρδισε στο 94 3-2 και εχω τον μαλακα στην τελευτεα σελιδα στο ματσμανευ που λεει αυτα μονο στην αγγλια γινονται..Κτλ δεν υπαρχει περιπτωση να μην ηταν στημενο εφοσον ειχε ληξει το παιχνιδι της μπολτον και η κπρ σωνοταν με ηττα..Στο στοιχημα πρεπει να ειμαστε πονιροι με την καλη την ενια..Στα παπαρια του ο σειχις μανσουρ αν εχανε το πρωταθλημα στην αγγλια εχει 1000 δισ δολαρια περιουσια η οικογενια του στο ντουμπαι..Στο 1-2 στο 91 ειχαν παιχτει τρις στο διπλο σε ολα τα live toy kosmoy και στο χ λιγοτερο..Ενταξη για ασσια που παιζουν με χαντικαπ ακομα αυτοκτονανε που κερδισε μονο με 1 γκολ διαφορα ολοι οι στιχιματιαδες γραφανε οτι θα χασει η κπρ απο το το φτασει με το λεοφοριο στο γηπεδο της μαντσεστερ σιτι...Πρεπει να σκεφτομαστε..Και να πονιρευομαστε γιατι στο στοιχημα κινουν τα νηματα αλλοι οχι εμεις οι μεγαλοι οι φαταουλες οι μπουκ..Μονο ελλαδα ισπανια Α μονο στο τελος..ισπανια β πολυ πιο πριν και ιταλια β..Αν τα αφησουν τα ματς η ιταλια β ειναι η καλυτερη.. λιγο πισω η ισποανια β...Μονο απο εκει εχω παρει λεφτα απο πουθενα αλλου..κΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ το ιδιο υγεια πανω απο ολλα
ή στο ειπε καποιος κλασσικος ελληνας καχυποπτος παιχτης του στοιχηματος.
το εντελως αντιθετο εγινε.
τες πα.
δε γινονται αυτα.
ρυσος
Γιαυτο το λεω συνεχεια εδω.. Μπας και καποιος με ακουσει και δει οτι μερικα πρωταθληματα ειναι απατη σκετι..Για τους παιχτες του στοιχηματος..Τα χριστουγεννα που μας περασαν σκεφτηκα εκατονταδες ωρες για να βρω πως ηρθαν τοσο αναποδα τα αποτελεσματα των αγγλικων παιχνιδιων πως εγιναν να βγουν τοσο αναποδα..Βασικα τα ειδα κιολας..Οταν ο καλος παιχτης που ειναι στα @@ του που δεν εχει ορεξη ..Κανει προπονιση με το δοκαρι πετονατας την μπαλα στο δοκαρι 4-5 φορες το οριζοντιο ΑΠΟ ΤΑ 15 ΜΕΤΡΑ και αλλαζει πασουλες με το δοκαρι.. Αναφερομε για τον ροναλντινιο της φλεμενγκο πλεον και πρΩΗν παιχτη μπαρτσελονα κτλ..και νιν παιχτη της τηε εθνικης βραζιλιας. Ο ΚΑΛΟς παιχτης μπορει να σιμαδεψει ΠΟΥΛΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.. Ο καλος... οτι θελει.. Αυτοι οι κοριφεοι οτι γουσταρουνε..Και οχι να χανουν εξεπαφης κτλ ΚΤΛ ΚΤΛ γκολ..Εδω γνωστο που εχω στην α εραστιτεχνικη ελλαδος απο τα 25 μετρα κανει σουτ και με πετυχαινει στην προπονιση τους..Δεν ξερουν μπαλα οι <θεοι> της α εθνικης τις εκαστοτε μεγαλης δυναης χωρας στο πρωταθλημα τους..Δεν υπαρχει στοιχηματικη λογικη στην αγγλια και μεχρι περσι στην γερμανια..Αλλα σαν την αγγλια δεν εχω δει πιο βρωμικο και τρισαθλιο πρωταθλημα..Οτι γυαλιζει δεν ειναι χρυσος να φανταστουμε οτι ειναι το πιο διμοφιλες πρωταθλημα στον πλανητη η ομαδα που ανεβενει στην α εθνικη απο την β εθνικη παιρνει 70 εκατομυρια ευρω..Πιστευουμε ολοι οτι αυτες οι ομαδες δεν ειναι ελεγχομενες..Κτλ..Οι μεγαλθτεροι μπουκ του πλανιτη ειναι στην αγγλια..Στην βετ365 μπορεις να παιξεις μεχρι 7-8 ερασιτεχνικη αγγλιας και δεν μπορεις να βρεις 3αδα να φορτοσεις φισιολογικα οχι παραλογα ουτε για πλακα ουτε απο 150 παιχνιδια..Δεν βγαινει τιποτα..Και ο οπαπ δεν σου δινει τελευτεα αγονιστικη στην α ιταλιας 2 ματς και σου κοβει και την ιρλανδια τωρα..Τους εχετε για μαλακες τους αγγλους αυτοι βγαλανε το στοιχημα αυτοι εχουν βετ365, γουιλιαμ χιλ.βετκλικ,βετφαιρ,ladbrokes,stan james,sporting ber,vista bet,eurobet,blu sqouare,betfred,kai ποσες αλλες ακομα ειναι στην αγγλια και παρακλαδια των αγγλον σε αλλες χωρς και εμεις περιμενουμε να πιασουμε στοιχημα στιν αγγλια..μπαινουν αυτα του λες στην προιστορια αυτων των χωρων σιγουρα
προς αποφυγη αυτοι
κιρονα η λογικη αυτο λεει..Η πονιρια οχι δηλαδη των εταιριων στοιχηματον κτλ κτλ και ολος αυτον που εχουν για κορυφεο και πιο καθαρο το αγγλικο πρωταθλημα δεν λεω για σενα αλλα για τους στοιχηματιαδες κτλ κτλ κτλ..φιλε χρηστο μπορεις να μου πεις που διαβασες οτι στο 91 ο κοσμος ειχε παιξει τρις στο διπλο της κπρ?
ή στο ειπε καποιος κλασσικος ελληνας καχυποπτος παιχτης του στοιχηματος.
το εντελως αντιθετο εγινε.
τες πα.
δε γινονται αυτα.
για να μη νομιζεις οτι διαφωνουμε τοσο μα τοσο πολυ.ρυσος Γιαυτο το λεω συνεχεια εδω.. Μπας και καποιος με ακουσει και δει οτι μερικα πρωταθληματα ειναι απατη σκετι..Για τους παιχτες του στοιχηματος..Τα χριστουγεννα που μας περασαν σκεφτηκα εκατονταδες ωρες για να βρω τα αποτελεσματα των αγγλικων παιχνιδιων πως εγιναν να βγουν τοσο αναποδα..Βασικα τα ειδα κιολας..Οταν ο καλος παιχτης που ειναι στα @@ του που δεν εχει ορεξη κανει προπονιση με το δοκαρι πετονατας την μπαλα στο δοκαρι 4-5 φορες το οριζοντιο και αλλαζει πασουλες με το δοκαρι αναφερομε για τον ροναλντινιο της φλεμενγκο πλεον και προιν παιχτη μπαρτσελονα κτλ..και νιν παιχτη της τηε εθνικης βραζιλιας ο παιχτης μπορει να σιμαδεψει ο καλος οτι θελει αυτοι οι κοριφεοι οτι γουσταρουνε..Και οχι να χανουν εξεπαφης κτλ γκολ..Εδω γνωστο που εχω στην α εραστιτεχνικη ελλαδος απο τα 25 μετρα κανει σουτ και με πετυχαινει στην προπονιση τους..Δεν ξερουν μπαλα οι <θεοι> της α εθνικης τις εκαστοτε μεγαλης δυναης χωρας στο πρωταθλημα τους..Δεν υπαρχει στοιχηματικη λογικη στην αγγλια και μεχρι περσι στην γερμανια..Αλλα σαν την αγγλια δεν εχω δει πιο βρωμικο και τρισαθλιο πρωταθλημα..Οτι γυαλιζει δεν ειναι χρυσος να φανταστουμε οτι ειναι το πιο διμοφιλες πρωταθλημα στον πλανητη η ομαδα που ανεβενει στην α εθνικη απο την β εθνικη παιρνει 70 εκατομυρια ευρω..Πιστευουμε ολοι οτι αυτες οι ομαδες δεν ειναι ελεγχομενες..Κτλ..Οι μεγαλθτεροι μπουκ του πλανιτη ειναι στην αγγλια..Στην βετ365 μπορεις να παιξεις μεχρι 7-8 ερασιτεχνικη αγγλιας και δεν μπορεις να βρεις 3αδα να φορτοσεις φισιολογικα οχι παραλογα ουτε για πλακα ουτε απο 150 παιχνιδια..Δεν βγαινει τιποτα..Και ο οπαπ δεν σου δινει τελευτεα αγονιστικη στην α ιταλιας 2 ματς και σου κοβει και την ιρλανδια τωρα..Τους εχετε για μαλακες τους αγγλους αυτοι βγαλανε το στοιχημα αυτοι εχουν βετ365, γουιλιαμ χιλ.βετκλικ,βετφαιρ,ladbrokes,stan james,sporting ber,vista bet,eurobet,blu sqouare,betfred,kai ποσες αλλες ακομα ειναι στην αγγλια και παρακλαδια των αγγλον σε αλλες χωρς και εμεις περιμενουμε να πιασουμε στοιχημα στιν αγγλια..
ναι στηνονται και στην αγγλια.οκ
αλλα επειδη δε καταλαβαινω καλα το παραπανω ποστ,εννοεις πως π.χ τα δυο δοκαρια στο σιτυ - σαντερλαντ (ενα του τζεκο και ενα δε θυαμαμαι ποιου) ηθελαν να στειλουν εσκεμενα τη μπαλα στο δοκαρι.
πες μου σε παρακαλω οτι δεν εννοεις αυτο.
Αυτο ειναι το λιγοτερο που εβλεπα και ειδα το ματς σαντερλαντ μαντσεστερ σιτι 1-0 το ειδα ολο.. Ειχα σκεφτει στο 89 να βαλω Ασσο 50 ευρω με αποδωση στο live 40 να παρω 2000 χιλιαρικα ακομα βλεπω στον υπνο μου το κουτακι που σκεφτηκα να βαλω το 50αρικο και δεν το εβαλα..Οχι μονο αυτο χιλιαδες ματς..Εδω οσο μπορω θα πολεμω εναντιαν του αγγλικου πρωταθληματος και των αλλον ζωων γερμανιας σκανδιναβιας κτλ..αΛΛΑ Με το πιο καραστημενο πρωταθληα που ειναι το αγλγικο..Τωρα εδω ειμαστε για να λεμε τις αποψεις μας διμοκρατικα και ομορφα απλα δεν υπαρχει εξηγηση για τιποτα στην αγγλια φετος δεν ειχε καθολου χιονη τον χειμωνα και παλι δεν μπρουσες να σταυροσεις δελτιο..Σε πρακτορειο προπο που τζιραρει 1 εκατομμυριο ευρω τον χρονο ΔΕΝ ειδα ενα δελτιο με αγγλια κερδισμενο ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ...ΔΗΛΑΔΗ 1,Η ΔΙΠΛΟ..σΕ χ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΟΥς ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΥΡΩ.. και ΕΝΑ ΜΕ ΟΒΕΡ αυτο εβαλε 10 ομαδες οβερ με κληστια τα ματια 9 ευρω ο τυπος..Κιρονα εδω εγω ειμαι με τον κοσμο οχι με τους μπουκ δεν σοθ κανς επιθεση αλλα αντιπαραθεση..Καλοπροερετι...Οι φιλοι μου που εχουν τα 2 προποτζιδικα μου λενε οχι ονοματα..Αλλα μου λενε οτι αγγλια δεν εξαργυρωνει κουπονι ποτε κανεις οταν λεμε κανεις κανεις πλυν ελαχιστον εξερεσεων μερικων μαγων με μερικα χ η κανα σκορ μια φορα τον μηνα..Και να φανταστεις οι ελληνες παιζουν πιο πολυ αγγλια..Σκεψου και εσυ αν θες δες οτι το 80% των εταιριων στον κοσμο στοιχηματος ειναι αγγλικες.δΕΝ ΒΑΖΩ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΑΝ ΤΑ ΨΑΞΩ δεν θα βγαζω ακρη κτλ..Οι αγγλοι βγαλανε το στοιχημα..Ειναι ανθρωποι.. οχι ζωα.. σε ολες τις αλλες χωρες ειναι ζωα που βγαινουν φισιολογικα.. κατα καποιον τροπο.. τα ματς .Και στην αγγλια ειναι οι αγγελοι κιριου και δεν μπορεις να πιασεις τριαδα απο 150 ματς απο 8 κατηγοριες στην αγγλια ..Υγεια να εχουμε..και κΑΛη καρδιαγια να μη νομιζεις οτι διαφωνουμε τοσο μα τοσο πολυ.
ναι στηνονται και στην αγγλια.οκ
αλλα επειδη δε καταλαβαινω καλα το παραπανω ποστ,εννοεις πως π.χ τα δυο δοκαρια στο σιτυ - σαντερλαντ (ενα του τζεκο και ενα δε θυαμαμαι ποιου) ηθελαν να στειλουν εσκεμενα τη μπαλα στο δοκαρι.
πες μου σε παρακαλω οτι δεν εννοεις αυτο.
ναι ρε τις γνωμες μας λεμε,διαφωνουμε σε μερικα,αλλα οκ.Αυτο ειναι το λιγοτερο που εβλεμα το ματς σαντερλαντ μαντσεστερ σιτι 1-0 το ειδα ολο ειχα σκεφτει στο 89 να βαλω Ασσο 50 ευρω με αποδωση στο live 40 να παρω 2000 χιλιαρικα ακομα βλεπω στον υπνο μου το κουτακι που σκεφτηκα να βαλω το 50αρικο και δεν το εβαλα..Οχι μονο αυτο χιλιαδες ματς..Εδω οσο μπορω θα πολεμω εναντιαν του αγγλικου πρωταθληματος και των αλλον ζωων γερμανιας σκανδιναβιας κτλ..αΛΛΑ Με το πιο καραστημενο πρωταθληα που ειναι το αγλγικο..Τωρα εδω ειμαστε για να λεμε τις αποψεις μας διμοκρατικα και ομορφα απλα δεν υπαρχει εξηγηση για τιποτα στην αγγλια φετος δεν ειχε καθολου χιονη τον χειμωνα και παλι δεν μπρουσες να σταυροσεις δελτιο..Σε πρακτορειο προπο που τζιραρει 1 εκατομμυριο ευρω τον χρονο ειδα ενα δελτιο με αγγλια κερδισμενο και αυτο εβαλε 10 ομαδες οβερ με κληστια τα ματια 9 ευρω ο τυπος..Κιρονα εδω εγω ειμαι με τον κοσμο οχι με τους μπουκ δεν σοθ κανς επιθεση αλλα αντιπαραθεση..Καλοπροερετι...Οι φιλοι μου που εχουν τα 2 προποτζιδικα μου λενε οχι ονοματα..Αλλα μου λενε οτι αγγλια δεν εξαργυρωνει κουπονι ποτε κανεις οταν λεμε κανεις κανεις πλυν ελαχιστον εξερεσεων μερικων μαγων με μερικα χ η κανα σκορ μια φορα τον μηνα..Και να φανταστεις οι ελληνες παιζουν πιο πολυ αγγλια..Σκεψου και εσυ αν θες δες οτι το 80% των εταιριων στον κοσμο στοιχηματος ειναι αγγλικες.δΕΝ ΒΑΖΩ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΑΝ ΤΑ ΨΑΞΩ δεν θα βγαζω ακρη κτλ..Οι αγγλοι βγαλανε το στοιχημα..Ειναι ανθρωποι οχι ζωα σε ολες τις αλλες χωρες ειναι ζωα που βγαινουν φισιολογικα κατα καποιον τροπο τα ματς και στην αγγλια ειναι οι αγγελοι κιριου και δεν μπορεις να πιασεις τριαδα απο 150 ματς απο 8 κατηγοριες στην αγγλια κτλ..Υγεια να εχουμε..και κλαη καρδια
οι αγγλοι το βγαλανε το στοιχημα,αλλα εχουν πιασει στημενους αγωνες σε ολες τις αλλες χωρες εκτος αγγλια.
χι 1.20 δε θα δεις ποτε στην αγγλια αυτο λεει πολλα.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.
Δεν θα δεις πουθενα 1,20 χ στην αγγλια για τι πληρωνει πολυ το Χ.. και δεν τους ενδιαφερει αν οι ομαδες πεσουν.. η σωθουν.. ακομα και τις ιδιες ομαδες..!!!Μονο ο απλος λαος αγγλος τρωει κουτοχορτο του κερατα ..Εμεις οι ελληνες βγαλαμε την σκεψη επινοησαμε το πως να σκεφτομαστε..Οι αγγλοι βγαλανε το στοιχημα..Εμεις σκεφτομαστε αλλα δεν πραγματοποιουμε γιαυτο παε κατα διαολου σαν χωρα γιατι ειμαατε εξυπνος λαος αλλα ανενεργος..Οι αγγλοι πανε μπροστα γιατι τους δοσαμε την σκεψη ενω ζουσαν σε σπιλιες αυτοι και ολον το δυτικο πολιτισμο και αυτοι τα κανανε πραξη..Εμεις πρεπει να πραξουμε αγνοοντας τους..Και φυσικα να ειμαστε μακρια απο τα αγγλικα παιχνιδια - πλυν ελαχιστον εξερεσεων με τιποτα οβερ πολλα ματς.. η με χ κανα μικρο συστιμα ..Ευτηχως σκεφτηκα τα χρηστουγεννα η μαλλων ειδα και σκεφτηκα..Ναι εννοειτε να πηγαινουμε ταμειο..Και καλη καρδια πανω απο ολλαναι ρε τις γνωμες μας λεμε,διαφωνουμε σε μερικα,αλλα οκ.
οι αγγλοι το βγαλανε το στοιχημα,αλλα εχουν πιασει στημενους αγωνες σε ολες τις αλλες χωρες εκτος αγγλια.
χι 1.20 δε θα δεις ποτε στην αγγλια αυτο λεει πολλα.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K