Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λες να χασει κ το κυπελλο σημερα?
εχασε κ το πρωταθλημα την κυριακη μεσα στο γηπεδο της.
εν τω μεταξυ τα τελευταια 10 χρονια εχει χασει 4 τελικους..
λες? :think:
ταπεινη μου γνωμη ναι....

Επισκέπτης
την αελ που πηρε το πρωταθλημα στην κυπρο την δινει στον τελικο κυπελου 3.50  :think:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
την αελ που πηρε το πρωταθλημα στην κυπρο την δινει στον τελικο κυπελου 3.50  :think:
φιλε η αποδοση ειναι λιγο δυσαναλογη ,αλλα,δε πιστευω στη κανονικη διαρκεια του αγωνα να κερδιζει η αελ.
εαν παει παραταση η πεναλτυ ισως.
το οτι το πηρε η αελ φετος ηταν μεγαλη εκπληξη.
αν κανει και το νταμπλ???δε ξερω.παντως δεν ειναι για 3.5

για εμενα νο μπετ.
για το παναθηναικο,οοπως βλεπω εαν δε κερδισει σημερα και ο παοκ φερει 2 εχασε τη πρωτη θεση.
αλλα δε μου παει το χερι.

θα δω αναλογως στο λαιβ.

Επισκέπτης
φιλε η αποδοση ειναι λιγο δυσαναλογη ,αλλα,δε πιστευω στη κανονικη διαρκεια του αγωνα να κερδιζει η αελ.
εαν παει παραταση η πεναλτυ ισως.
το οτι το πηρε η αελ φετος ηταν μεγαλη εκπληξη.
αν κανει και το νταμπλ???δε ξερω.παντως δεν ειναι για 3.5

για εμενα νο μπετ.
για το παναθηναικο,οοπως βλεπω εαν δε κερδισει σημερα και ο παοκ φερει 2 εχασε τη πρωτη θεση.
αλλα δε μου παει το χερι.

θα δω αναλογως στο λαιβ.

εγω θα το παιξω 1χ και ας πανε παρατασει, κορδοβα βλεπεις το σκεφτομαι για χ2  τον παοκ τον επαιξα διπλο οπως ειχα πει εχθες αν περνουσε η τριαδα μου.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εγω θα το παιξω 1χ και ας πανε παρατασει, κορδοβα βλεπεις το σκεφτομαι για χ2  τον παοκ τον επαιξα διπλο οπως ειχα πει εχθες αν περνουσε η τριαδα μου.
ισαπνια 2 δε παρακολουθω πολυ,αλλα υστερα απο μελετη ειδα πως αξιζει η κορδοβα,παιζει με την αδιαφορη ουελβα.

βλεπω επισης πως φορτωνεται το 2.
ενδεικτικα οπαπ κορδοβα στο 2.60,που αργα η γρηγορα πιστευω θα το ριξουν
ιντερνετ  στο 2.2 μεσο ορο και κατεβαινει

με χ2 πιστευω εισαι καλλυμενος.

υ.γ οχι οτι η αεκ μου γεμιζει το ματι ,αλλα και ο παοκ στα πλευ οφ δεν εχει δειξει και κατι.

νο μπετ απο εμενα παλι

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
εντυπωση μου κανει πως εμπιστευστε μια ομαδα που πλακωνονται στα αποδυτηρια οι παικτες και στην προπονηση..
δικιο εχεις αλλα στην Ελλαδα δεν περνει ο καλυτερος αλλα αυτος που θελουν

Επισκέπτης
ισαπνια 2 δε παρακολουθω πολυ,αλλα υστερα απο μελετη ειδα πως αξιζει η κορδοβα,παιζει με την αδιαφορη ουελβα.

βλεπω επισης πως φορτωνεται το 2.
ενδεικτικα οπαπ κορδοβα στο 2.60,που αργα η γρηγορα πιστευω θα το ριξουν
ιντερνετ  στο 2.2 μεσο ορο και κατεβαινει

με χ2 πιστευω εισαι καλλυμενος.

υ.γ οχι οτι η αεκ μου γεμιζει το ματι ,αλλα και ο παοκ στα πλευ οφ δεν εχει δειξει και κατι.

νο μπετ απο εμενα παλι

φιλαδελφεια θα κανει το 2-1 (1.77) τι λες, εγραψες πιο πριν οτι πιστευει οτι η λεικερς δεν θα χασουν πανω απο 8.5 ποντους, διπλο (4.50) το βλεπεις η ειναι πολυ δυσκολο να γινει κατι τετοιο.

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
Νταμπάρτον - Έρντρι Γιουν. (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Πάνω από 2,5

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (Θα σκοράρουν στο ματς και οι 2 ομάδες;) Ναι

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλαδελφεια θα κανει το 2-1 (1.77) τι λες, εγραψες πιο πριν οτι πιστευει οτι η λεικερς δεν θα χασουν πανω απο 8.5 ποντους, διπλο (4.50) το βλεπεις η ειναι πολυ δυσκολο να γινει κατι τετοιο.
76ers- boston δε ξερω πραγματικα.ανοιχτο σε ολα.

οσο αναφορα τους θαντερ με τους λεηκερς.
για αρχη να σου πω οτι πιστευω θα περασουν οι θαντερς αλλα οχι ευκολα.θα τους δυσκολεψουν οι λεηκερς πιστευω.σιγουρα θα χτυπησουν ενα παιχνιδι εκει.δε ξερω ποιο ομως.

ο τελικος πιστευω θα ειναι μαιμι-θαντερ με νικητες μαιμι.

βλεπεις τελικο νικητη μαιμι?
εκτος τους θαντερς δε ξερω ποιοι αλλοι μπορει να τους κοντραρουν.πολυ πιστευουν τους σπερς αλλα δε πιστευω να εχουν τυχη.

δε παιζω μακροχρονια στοιχηματα γενικα αλλα το 2.6 που δινουν σημερα το μαιμι το θεωρω δωρο.ηταν 2.2 αλλα λογω ηττας πηγε 2.6

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστο ισπανια 2 βλεπω υπαρχει τζογος,ειδικα που επεσε η βιγαρεαλ και αναγκαστικα πρεπει να πεσει απο τη β η βιγαρεαλ β.
δεν εχω ιδεα απο ισπανια β.δεν εχω παιξει ποτε.

αν εισαι μελετημενος δωσε :rockon:
δΕς βαθμολογια και παιξε :) αυτο θα κανω και εγω :grin:..Αυτην την στιγμη δεν μετραει τιποτα παρα απο το κινητρο... ισπανια β και β ιταλιας :grin:..Δεν χρειαζεται να ακουσεις εμενα η καποιον ειδικο :2funny: ;) :sunglasses:Αν θα παιξω κατι θα ποσταρω το βραδακη παντως.. :)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δΕς βαθμολογια και παιξε :) αυτο θα κανω και εγω :grin:..Αυτην την στιγμη δεν μετραει τιποτα παρα απο το κινητρο... ισπανια β και β ιταλιας :grin:..Δεν χρειαζεται να ακουσεις εμενα η καποιον ειδικο :2funny: ;) :sunglasses:Αν θα παιξω κατι θα ποσταρω το βραδακη παντως.. :)
η βαθμολογια απο μονη της δε μου λεει κατι.
προσπαθω και ψαχνω προιστορια,σχεσεις ομαδων ,κινητρο,απουσιες κλπ οταν παιζω.
κοιταζω ποσο καλη εδρα εχει μια ομαδα (ειδικα σε πρωταθληματα που δε ξερω) ακομη και τα 5 χρονια πισω.

οπως επισης εαν δε ξερω καλα ενα πρωταθλημα και δω μονο βαθμολογια,για ισπανια πχ δε θα ηξερεα πως η μπαρτσελονα β και η βιγιαρεαλ β ειναι παντελως αδιαφορες για τους γνωστους λογους.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
η βαθμολογια απο μονη της δε μου λεει κατι.
προσπαθω και ψαχνω προιστορια,σχεσεις ομαδων ,κινητρο,απουσιες κλπ οταν παιζω.
κοιταζω ποσο καλη εδρα εχει μια ομαδα (ειδικα σε πρωταθληματα που δε ξερω) ακομη και τα 5 χρονια πισω.

οπως επισης εαν δε ξερω καλα ενα πρωταθλημα και δω μονο βαθμολογια,για ισπανια πχ δε θα ηξερεα πως η μπαρτσελονα β και η βιγιαρεαλ β ειναι παντελως αδιαφορες για τους γνωστους λογους.
εδω τωρα δες βαθμολογια ακου εναν παλιο :uglystupid:.. :2funny: :uglystupid: :grin:

Επισκέπτης
παλιο θα εννοεις β ισπανιας φανταζομαι.

αυτο με τη βιγιαρεαλ β και μπαρτσελονα β δε το λαμβανεις υποψιν σου?
τύπε την τελευταίες αγωνιστικές κοιτάζεις να παίζεις ομάδα που έχουν κίνητρο.στατιστικά δεν θα περάσουν όλες αλλα αν κάνεις μια προσεκτική επιλογή και δεις π.χ σχέσεις ομάδων ;)εγώ σήμερα έπαιξα ενα δελτίο κολόνα με λίγα χρήματα παίζω 2 τον παο που σε άλλη περίπτωση δεν θα το έκανα αφού είναι μακράν η χειρότερη ομάδα των πλειοφ όμως αυτή τη στιγμή οφείλει να πάρει αυτό το ματς αν θέλει να βγει πρώτος με ενα αντίπαλο ουσιαστικά αδιάφορο και με πολλές και σημαντικές απουσίες..ρίσκο αλλα το επαιξα επίσης το διπλό της κορδοβα που πληρώνει καλά και έχουν άριστες σχέσεις οι δυο τους και η ουελβα είναι τελείως αδιάφορη 2 αλμερια που παίζει τα ρέστα της και 2 βαγιαδολιδ που παίζει την απευθείας άνοδο.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
τύπε την τελευταίες αγωνιστικές κοιτάζεις να παίζεις ομάδα που έχουν κίνητρο.στατιστικά δεν θα περάσουν όλες αλλα αν κάνεις μια προσεκτική επιλογή και δεις π.χ σχέσεις ομάδων ;)εγώ σήμερα έπαιξα ενα δελτίο κολόνα με λίγα χρήματα παίζω 2 τον παο που σε άλλη περίπτωση δεν θα το έκανα αφού είναι μακράν η χειρότερη ομάδα των πλειοφ όμως αυτή τη στιγμή οφείλει να πάρει αυτό το ματς αν θέλει να βγει πρώτος με ενα αντίπαλο ουσιαστικά αδιάφορο και με πολλές και σημαντικές απουσίες..ρίσκο αλλα το επαιξα επίσης το διπλό της κορδοβα που πληρώνει καλά και έχουν άριστες σχέσεις οι δυο τους και η ουελβα είναι τελείως αδιάφορη 2 αλμερια που παίζει τα ρέστα της και 2 βαγιαδολιδ που παίζει την απευθείας άνοδο.
συμφωνω για κινητρο και το βασικοτερο ισως σχεσεις ομαδων.

θελω να παιξω και εγω παναθηναικο στο λαιβ,αλλα και γκολ να βαλει τον εμπιστευεσαι οτι δε θα δεχτει γκολ?
αστα.
ασχετο,αλλα ειναι κατα ελαχιστο λιγο καλυτερος με τις προηγουμενες αγωνιστικες νομιζω

Επισκέπτης

θελω να παιξω και εγω παναθηναικο στο λαιβ,αλλα και γκολ να βαλει τον εμπιστευεσαι οτι δε θα δεχτει γκολ?
αστα.
ασχετο,αλλα ειναι κατα ελαχιστο λιγο καλυτερος με τις προηγουμενες αγωνιστικες νομιζω

παλι συμφωνειτε εσεις η δυο  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παλιο θα εννοεις β ισπανιας φανταζομαι.

αυτο με τη βιγιαρεαλ β και μπαρτσελονα β δε το λαμβανεις υποψιν σου?
nai me thn b ispanoias με 150 ευρω ειχα παρει 1500..Τα λαβανω ξερω τα δεδομενα οτι ειναι αδιαφορη η μπαρτσελονα β και εχει πεσει η βιγιαρεαλ και πεφτουν τωρα 3 απο το τελος..Αλλα οταν τα πηρα τα 1500 ηταν τελευταια αγωνιστικη οχι 5 πριν.. Αλλα τωρα καπως εδω που εχοΥν φτασει τα πραγματα μετραει το κινιτρο..οΠΩς Η Α που βγηκε λουκουμι κατεμε.. Μην το ψαχνεις και πολυ βαθολογια πΟιος θελει πιο πολυ και παιξε ανετα η ευχαριστηση ειναι στην απλοτητα οχι στην πολυπλοκοτητα..Αν δεις οτι βλεπεις ενα ματς.. η δυο.. και οχι τριαδα. Παιξε στο ιντερνετ :s&m_2: :2funny:..

Επισκέπτης

αστα.
ασχετο,αλλα ειναι κατα ελαχιστο λιγο καλυτερος με τις προηγουμενες αγωνιστικες νομίζω
κοίταξε ολόκληρο ημίχρονο που βλεπω κλασική ευκαιρία δεν ειχε..βέβαια ουτε ο ατρομητος έχει.νομίζω αξιζει να ποντάρεις στη νίκη του παο λόγο κινήτρου το αν έρθει είναι άλλο θέμα..εδώ βλέπεις ξεκίνησε με +4 και θα παιχτεί τελευταία αγωνιστική η έξοδος στο τσουλου με την αεκ που δεν έχει πληρώσει τους παίχτες και σκαει τωρα και η εφορια και ζηταει λεφτα :2funny:αντίθετα ο παο οι παίχτες έχουν πληρωθεί όλοι μέχρι και το Δεκέμβριο του 2011 ;)αρα ειναι και πληρωμένοι πλέον.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Λέω να χτυπήσω Μπόκα σήμερα...

edit : αύριο !