xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
νορτζελαντ κ σεφιλντ γιουν.ασσοι.
Kalhsmera. 380=Noρντζελαντ-Οντεσε=1, 383=Σερκλ Μπριζ-Μονς=1, 381=Γκεφλε-Σουντζβαλ=χ2 διπλη ευκαιρια πονταρισμα 4,20 ευρω νικη 16 τα παιχνιδια ειναι βαση φορτωματος στην βετφαιρ απο το σαιτ της matchmoney Μπας και βγαλω 2/4 παστουρμα του κιλου που θελω να παρω για μεζε για τα τσιπουρα με 2 φιλαρακια το απογευμα που θα κανουμε τζιζ μπιζ σε ενα καφενειο φευγει αυριο ο φιλος ροδο για 5 μηνες σερβιτορος και θα τα τσουξουμε λιγακι
σωστος Χρησταρα, βλεπω αρχισες να μελετας συστηματικα...
τη Νορτζελαντ τι την ηθελες ομως?? δεν προσεξες οτι εχει φτασει κοντα στο 1.70??...
και τωρα που τελειωσαν τα πρωταθληματα τι θα παιζω
το πουλι μου :'(
το αγαπημενο μου ειναιΘες να σε βοηθήσω εγω?????
ο-ο η νορτζελαντ.φαγαμε κουβα.νορτζελαντ κ σεφιλντ γιουν.ασσοι.
ειπα παιξτε το και αντερο-ο η νορτζελαντ.φαγαμε κουβα.
ενα δελτιο επαιξα σημερα κ προτιμησα να το παιξω ασσο.ειπα παιξτε το και αντερ
οχι τι μελετη απο τα φορτωΜενα επαιξα Πανε 4,20 χαλαλι γουσταραμε με τα τσιπουρα και τις μπυρες και τους μεζεδες το απογευμα ..Μελετη εκανα καλη το σαβατοκκυριακο αλλα δεν ειχα καβα με την ισπανια Α.Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα εχει β ισπανιας και β ιταλιας(με το φτΩχο μου το μυαλο )..Αν δεν πιασω και εκει κατι.. Στοιχημα του χρονου Τα ζωα τα σκαδιναβικα ας τα παιξει το φυλαρακι ο νταβαριτς το καλοκαιρισωστος Χρησταρα, βλεπω αρχισες να μελετας συστηματικα...
τη Νορτζελαντ τι την ηθελες ομως?? δεν προσεξες οτι εχει φτασει κοντα στο 1.70??...
ρε μαν μ αυτα που παιζεις δεν σε βλεπω και πολυ καλαkalhspera. 103=Γουαδαλαχαρα-θελτα=1, 102=Τορινο-Σασσουολο=Χ, 100=Φορτουνα-Χερτα=2 πονταρισμα 0,60 λεπτα καρφωτα νικη 23 ευρω στον οπαπ μπας και βγαλουμε κανα κιλο μπανανες για αυριο