gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παλι τα αρχιδια μου πηρα συνεπως.....και παλι με αλλα εννια πιασμενα.......πουτανα σιτυναι..παιζόταν με πλεονέκτημα ένα γκολ ;)
παλι τα αρχιδια μου πηρα συνεπως.....και παλι με αλλα εννια πιασμενα.......πουτανα σιτυναι..παιζόταν με πλεονέκτημα ένα γκολ ;)
αυτα περνανε στα ψιλα....μονο αν ειναι ονομα η ομαδα και γκελαρει ειναι στημενοπάντως χθες η β ισπανιας έστειλε όλο το πλανήτη στο κουβά αφού ο άσος της αλμειρια είχε παιχτεί σχεδον απο ολους μετα τη νικη την παρασκευη της κορδοβα ;)
κάτσε ρε καρντάση παίζεις 9 ματς κολόνες;αν το κάνεις τότε...καλά να πάθεις και τιμωρείσαι έτσι ;)σύστημα και θα ήσουν ταμείο..παλι τα αρχιδια μου πηρα συνεπως.....και παλι με αλλα εννια πιασμενα.......πουτανα σιτυ
τύπε στο στοίχημα τα πιο πολλά πονταρίσματα τις περισσότερες φορές δεν τα παίρνουν οι μεγάλες ομάδες αλλα τέτοια ματς ;)επίσης οι μπουκ τα πιο πολλά χρήματα τα παίρνουν απο τέτοια ματς ;)αυτα περνανε στα ψιλα....μονο αν ειναι ονομα η ομαδα και γκελαρει ειναι στημενο
δεν ριχνω λεφτα ρε.....0,9 ευρω κοστιζε το δελτιο και θα επαιρνα 90 ευρω......ειμαι διαβασμενος γενικα αλλα ειναι δυνατον η σιτυ να χανει σε τετοιο ματς;κάτσε ρε καρντάση παίζεις 9 ματς κολόνες;αν το κάνεις τότε...καλά να πάθεις και τιμωρείσαι έτσι ;)σύστημα και θα ήσουν ταμείο..
μα δεν έχασε απλα έπαιζε με πλεονέκτημα γκολ αυτό είναι απάτη του οπαπ ;)η το βάζεις έστω 1.02 η μην το βάλεις καθόλου.δεν ριχνω λεφτα ρε.....0,9 ευρω κοστιζε το δελτιο και θα επαιρνα 90 ευρω......ειμαι διαβασμενος γενικα αλλα ειναι δυνατον η σιτυ να χανει σε τετοιο ματς;
ναι ενταξει δεν εχασε......αλλα ειναι σαν να εχασε ....σαν την μπαρτσα χτες που πηγε 2-2μα δεν έχασε απλα έπαιζε με πλεονέκτημα γκολ αυτό είναι απάτη του οπαπ ;)η το βάζεις έστω 1.02 η μην το βάλεις καθόλου.
ολιβερ να μην αδικουμε την ισπανια σχεδον ολα βγηκαν εσπασε και η βαγιαδολιδ σημερα αλλα και η χερκουλες ειχε τρελη φορμα..πάντως χθες η β ισπανιας έστειλε όλο το πλανήτη στο κουβά αφού ο άσος της αλμειρια είχε παιχτεί σχεδον απο ολους μετα τη νικη την παρασκευη της κορδοβα ;)
χρηστο το θέμα είναι να βγαίνουν αυτά που έχουν πάρει τρελό φόρτωμα.είδες να σου πω για το σπάσιμο της μπαρτσα; ;)ολιβερ να μην αδικουμε την ισπανια σχεδον ολα βγηκαν εσπασε και η βαγιαδολιδ σημερα αλλα και η χερκουλες ειχε τρελη φορμα..
ποια επαιξες δλδ;Ημίχρονο-Τελικό ιντερ-Λατσιο και
εγω επαιξα γκολ γκολ και διπλο τελικο την ιντερ....αντε να δουμεΗμιχρονο ιντερ, τελικός νικητης Λατσιο
σαν γαβρος θλιβομαι....στοιχηματικα το εβλεπα,το επαιξα και περιμενω ανταμοιβηΟ ολυμπιακος παντως σιγουρα παει για μεγαλη κηδεια
εσεις τη κηδεια την εχετε φαει απο τη παρασκευη και συνεχιστηκε και σημεραΟ ολυμπιακος παντως σιγουρα παει για μεγαλη κηδεια
Σημερα πηγαν μονο και μονο επειδη ηταν υποχρεωμενοι να παιξουν, αλλα το μυαλο τους ειχε επιστρεψει στην Αθηνα.εσεις τη κηδεια την εχετε φαει απο τη παρασκευη και συνεχιστηκε και σημερα
τύπε άποψη μου...χίλιες φορές κάποιος να μην πάει τελικό παρά να απει και να μην το πάρει το συναίσθημα είναι πολύ χειρότερο από έναν χαμένο ημιτελικό..πίστεψε με ;)εσεις τη κηδεια την εχετε φαει απο τη παρασκευη και συνεχιστηκε και σημερα
ναι οκ εχεις δικιο ειδες πως επαιξε προχθες ο ολυμπιακοςΣημερα πηγαν μονο και μονο επειδη ηταν υποχρεωμενοι να παιξουν, αλλα το μυαλο τους ειχε επιστρεψει στην Αθηνα.
Βλεπεις πώς επαιξε ο πρωταθλητης ευρωπης και την 20άρα που θα φάτε αν σας λυπηθει η Τσσκα.