Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ευτυχως  ο ατρομητος με δικαιωσε......περιμενω και τον μαλακα τον βαζελο να κανει το χρεος εναντι του παοκ λογω εδρας,την παρι να κερδισει,την ιντερ να κερδισει και το χω παιξει και γκολ γκολ και φυσικα την τσσκα κυπελλουχο

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ο μαλακας ο προπονητης της κπρ το εστησε ου δεν αφησε μεσα τον τζιμπριλαρο να τους ξεβρακωσει τελειως

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
νταξι ρε μαγκες...

το στησανε... 300 εκατομυρια ευρω για μεταγραφες

και επρεπε να το στησει κιολας για να το παρει..

anyway..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
1.εννοειται δε σε παρεξηγω φιλε χρηστο.
2.βεβαιως και μπολτον ειχαν παιξει και που ισοφαρησε η στοουκ δειχνει οτι δε τις χαριστηκε.
2.πες μου αν ερχοταν χ θα ελεγες στημενο ναι η οχι.
αν ερχοταν 2 θα ελεγες στημενο ναι η οχι.
αν ερχοταν ασσος που ηρθε ισως ολα οκ.η σιτυ ανωτερη κερδισε.
μπορω να σου βρω σε καθε αγωνιστικη απο τους 10 αγωνες τους 7 φυσιολογικους.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.
πες μου οποιο πρωταθλημα θελεις να σου βρω 50 τις εκατο περισσοτερους στημενους (κατα τα λεγομενα σου) αγωνες απο το αγγλικο.
οταν λεω αγγλικο μιλαω μονο για πρεμιερ.
Man Τα πολλα λογια ειναι φτωχια..Οτι και να σου πω οτι και να μου πεις το θεμα ειναι..Οτι δεν υπαρχει ανθρωπος στην γη - πλυν τους μπουκ που κερδιζουν στο στοιχημα και πιο πολυ κατα 99% κερδιζουν οι μπουκ στην αγγλια..Στην αγγλια ειναι οι περισοτεροι μπουκ του κοσμου στην αγγλια ειναι τα πιο πολλα στοιχηματα στον πλανητη εκει βγηκε το στοιχημα..Δεν υπαρχει ιδεολογια εκει αν υπαρχει υπαρχει στον λαο..Αλλα αυτο ειναι μονο για τον λαο που τρωει κουτοχορτο.Η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει στοιχηματικη λογικη στην αγγλια δεν υπαρχει φορμα προιστορια καλυτερη ομαδα τιποτα δεν μετραει τιποτα..Ειναι ετσι μελετιμενο το πως θα χασει ο κοσμος ακομα και sto live..Αν εσυ και ολος ο κοσμος τρωει τον παπα της αγγλιας καποια στιγμη θα σκεφτει...Εγω σκεφτηκα..Αυτα πουθ εγιναν τα χριστουγεννα δεν χωρανε ουτε στην φαντασια ποσο μαλλον στην πραγματικοτητα και ομως εγιναν στην πραγματικοτητα..Μην την ψαχνεις σκεψου..Πρωτα ο θεος αν ειμαστε γεροι του χρονου και παιζουμε ακομα στοιχημα εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε για την αγγλια..Και του χρονου θελω να μου δωσεις 3αδα αγγλια...Για 40 αγωνιστικες και στις 5 κατηγοριες που δηνει ο οπαπ για την αγγλια να μου βρεις μια 3αδα :)ΥΓ..Αφου το θες δοσμου τριαδα του χρονου αγγλια πρεμιερ θα σε παραδεχτω..Στις βγαζω τις αλλες 4 κατηγοριες αν και  4 αλλες εχεις περισοτερες πιθανοτητες για να βγαλεις 3αδα στην αγγλια..Δεχομαι για την πρεμιερ 3αδα πρωτα ο θεος να εχουμε υγεια..

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Man Τα πολλα λογια ειναι φτωχια..Οτι και να σου πω οτι και να μου πεις το θεμα ειναι..Οτι δεν υπαρχει ανθρωπος στην γη - πλυν τους μπουκ που κερδιζουν στο στοιχημα και πιο πολυ κατα 99% κερδιζουν οι μπουκ στην αγγλια..Στην αγγλια ειναι οι περισοτεροι μπουκ του κοσμου στην αγγλια ειναι τα πιο πολλα στοιχηματα στον πλανητη εκει βγηκε το στοιχημα..Δεν υπαρχει ιδεολογια εκει αν υπαρχει υπαρχει στον λαο..Αλλα αυτο ειναι μονο για τον λαο που τρωει κουτοχορτο.Η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει στοιχηματικη λογικη στην αγγλια δεν υπαρχει φορμα προιστορια καλυτερη ομαδα τιποτα δεν μετραει τιποτα..Ειναι ετσι μελετιμενο το πως θα χασει ο κοσμος ακομα και sto live..Αν εσυ και ολος ο κοσμος τρωει τον παπα της αγγλιας καποια στιγμη θα σκεφτει...Εγω σκεφτηκα..Αυτα πουθ εγιναν τα χριστουγεννα δεν χωρανε ουτε στην φαντασια ποσο μαλλον στην πραγματικοτητα και ομως εγιναν στην πραγματικοτητα..Μην την ψαχνεις σκεψου..Πρωτα ο θεος αν ειμαστε γεροι του χρονου και παιζουμε ακομα στοιχημα εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε για την αγγλια..Και του χρονου θελω να μου δωσεις 3αδα αγγλια...Για 40 αγωνιστικες και στις 5 κατηγοριες που δηνει ο οπαπ για την αγγλια να μου βρεις μια 3αδα :)
σωμφωνω πως δε θα συμφωνησουμε,αλλα σου ξαναλεω πες μου ενα πιο καθαρο πρωταθλημα.ΕΝΑ.
δε θα διαφωνησουμε οτι τους μπουκ δε θα τους κερδισουμε ποτε.
δηλαδη εσυ σκεφτηκες και μετα αποφασισες οτι το ΙΤΑΛΙΚΟ ειναι πιο καθαρο απο το ΑΓΓΛΙΚΟ?
αν ναι βαδιζεις σε λαθος δρομο.
σημερα στην αγγλια ας πουμε γιατι δεν εβγαλες δυαδα? που ηταν και σε δυαδες.
3αδα για αγγλια οποτε θελεις θα σου δωσω απο του χρονου.
αλλα να μου δωσει και εσυ μια ιταλιας. :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
σωμφωνω πως δε θα συμφωνησουμε,αλλα σου ξαναλεω πες μου ενα πιο καθαρο πρωταθλημα.ΕΝΑ.
δε θα διαφωνησουμε οτι τους μπουκ δε θα τους κερδισουμε ποτε.
δηλαδη εσυ σκεφτηκες και μετα αποφασισες οτι το ΙΤΑΛΙΚΟ ειναι πιο καθαρο απο το ΑΓΓΛΙΚΟ?
αν ναι βαδιζεις σε λαθος δρομο.
σημερα στην αγγλια ας πουμε γιατι δεν εβγαλες δυαδα? που ηταν και σε δυαδες.
3αδα για αγγλια οποτε θελεις θα σου δωσω απο του χρονου.
αλλα να μου δωσει και εσυ μια ιταλιας. :grin:
h ιταλια εχει χαλασει..Το εχω πει εδω παμπολες φορες..Λεφτα εχω παρει καλα μονο απο την β ισπανιας..Και μερικα απο την ισπανια Α..Αν θα παιξω κατι σημερα θα το βγαλω εδω για ισπανια.. :)Η ιταλια ηταν παλια οτι καλητερο στον κοσμο... για τους παιχτες του στοιχηματος αλλα οχι πια..Τωρα ειναι η ισπανια στην θεση της..Αλλα αφου εχασα την ΑΕΚ 21 ευρω μονο αποδεκτο και δεν ειμαι πακετος οπως ο γνωστος μου πρεπει να κανω κρατι.. Δεν ξερω αν θα βρω ορεξη να πονταρω ισπανια Α εθνικη..Αφου τα καλα λεφτα τα εχω παρει με την β ισπανιας..Οπως και οι γνωστοι μου επισης..Αν θα παιξω κατι το βγαζω εδω ενταξη δεν εβγαλα το μονο αποδεκτο με την αεκ αλλα καλητερα κιολας.. :)ΥΓ..οΡΚΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΩ ΑΓΓΛΙΑ - ΠΛΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΠΟΣΟΥ :)υγ2 Η ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΚΑΠΩς ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΠΩς ΚΑΛΑ..εΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΗΡΘΑΝ  ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ.. :)

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
h ιταλια εχει χαλασει..Το εχω πει εδω παμπολες φορες..Λεφτα εχω παρει καλα μονο απο την β ισπανιας..Και μερικα απο την ισπανια Α..Αν θα παιξω κατι σημερα θα το βγαλω εδω για ισπανια.. :)Η ιταλια ηταν παλια οτι καλητερο στον κοσμο... για τους παιχτες του στοιχηματος αλλα οχι πια..Τωρα ειναι η ισπανια στην θεση της..Αλλα αφου εχασα την ΑΕΚ 21 ευρω μονο αποδεκτο και δεν ειμαι πακετος οπως ο γνωστος μου πρεπει να κανω κρατι.. Δεν ξερω αν θα βρω ορεξη να πονταρω ισπανια Α εθνικη..Αφου τα καλα λεφτα τα εχω παρει με την β ισπανιας..Οπως και οι γνωστοι μου επισης..Αν θα παιξω κατι το βγαζω εδω ενταξη δεν εβγαλα το μονο αποδεκτο με την αεκ αλλα καλητερα κιολας.. :)

Xρησταρα μαζι σου αλλα τωρα παμε στα...φρεσκα κουλουρια!!!
Για βραδυ για φορτωμα Ισπανια (& Γαλλια) τι βλεπεις???

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
h ιταλια εχει χαλασει..Το εχω πει εδω παμπολες φορες..Λεφτα εχω παρει καλα μονο απο την β ισπανιας..Και μερικα απο την ισπανια Α..Αν θα παιξω κατι σημερα θα το βγαλω εδω για ισπανια.. :)Η ιταλια ηταν παλια οτι καλητερο στον κοσμο... για τους παιχτες του στοιχηματος αλλα οχι πια..Τωρα ειναι η ισπανια στην θεση της..Αλλα αφου εχασα την ΑΕΚ 21 ευρω μονο αποδεκτο και δεν ειμαι πακετος οπως ο γνωστος μου πρεπει να κανω κρατι.. Δεν ξερω αν θα βρω ορεξη να πονταρω ισπανια Α εθνικη..Αφου τα καλα λεφτα τα εχω παρει με την β ισπανιας..Οπως και οι γνωστοι μου επισης..Αν θα παιξω κατι το βγαζω εδω ενταξη δεν εβγαλα το μονο αποδεκτο με την αεκ αλλα καλητερα κιολας.. :)ΥΓ..οΡΚΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΩ ΑΓΓΛΙΑ - ΠΛΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΠΟΣΟΥ :)υγ2 Η ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΚΑΠΩς ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΠΩς ΚΑΛΑ..εΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΗΡΘΑΝ  ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ.. :)
συνεχιζεις να μη απαντας ,που ερχονται πιο φυσιολογικα αποτελεσματα.στο ιταλικο η αγγλικο?
δε θα κατσω αλλα μπορω επισης να σου βρω πολυ πολυ παραλογα ισπανικα αποτελεσματα.
ετσι οπως βγαζεις στημενα τα αγγλικα ανετα μπορω να σου βγαλω ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ οτι στηθηκαν.
παρε και ενα στατιστικο για της 4 πρωτες ομαδες που ειναι λογικο να τζογαρει ο κοσμος.
πχ στην εδρα τους.
γιουβε-μιλαν-ουντινεζε-λατσιο  47-18-7
σιτυ-μαν γιου-αρσεναλ-τοτεναμ 58-10-8

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Xρησταρα μαζι σου αλλα τωρα παμε στα...φρεσκα κουλουρια!!!
Για βραδυ για φορτωμα Ισπανια (& Γαλλια) τι βλεπεις???
Ισπανια αδερφε αξιζει η β γιατι δεν παιζει η βαλιτσα οσο παιζετε το παρε δωσε με τις ομαδες στην Α Ισπανιας :)..Τωρα ο προεδρος της χεταφε εβαλε 60 ευρω το εισιτηριο το πιο φθηνο(αυτο το λεω οτι αν παρουν 10χιλαδες οποαδοι της σαραγοσα εισιτηριο μηπως παιξει κατι.. για τα στραβα τα ματια της χεταφε :) Η χεταφε εχει απουσιες αδιαφορη κτλ η σαραγοσα πληρες με κινητρο για να σωθει.. δεν ξερω τι παιζει απο τις βαλιτσες απο τις βαγιακανο η την γραναδα για να σου πω κατι..Ακομα δεν ξερω τιποτα σκεφτομαι..Για την ισπανια Α..εχει ακομη αλλα οπως σου ειπα η ισπανια β ειναι αυτη που γουσταρω..Θα διξει πατα λιμπερο στο google exei  τα σεναρια και τα ρεπορταζ της ισπανιας απο τον χρηστο ραγκατσι..Ειμαι σε ενα πρακτορειο τωρα που εχει 300 ατομα βλεπουν τον παοκ και προετιμαζονται να παιξουν ισπανια και γαλλια..Τι να σου πω η λογικη λεει λεβαντε σαραγοσα μαλαγα..Αλλα τι να βαλεις και τι να παρεις δεν ξερω τις βαλιτσες κτλ..

Επισκέπτης
συνεχιζεις να μη απαντας ,που ερχονται πιο φυσιολογικα αποτελεσματα.στο ιταλικο η αγγλικο?
δε θα κατσω αλλα μπορω επισης να σου βρω πολυ πολυ παραλογα ισπανικα αποτελεσματα.
ετσι οπως βγαζεις στημενα τα αγγλικα ανετα μπορω να σου βγαλω ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ οτι στηθηκαν.
παρε και ενα στατιστικο για της 4 πρωτες ομαδες που ειναι λογικο να τζογαρει ο κοσμος.
πχ στην εδρα τους.
γιουβε-μιλαν-ουντινεζε-λατσιο   47-18-7
εγώ πάλι θα έλεγα ότι ο πιο ασφαλής δρόμος στο μεγαλύτερο ποσοστό εκτός από μερικές εξαιρέσεις είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και η φούτμπολ λιγκ ;)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εγώ πάλι θα έλεγα ότι ο πιο ασφαλής δρόμος στο μεγαλύτερο ποσοστό εκτός από μερικές εξαιρέσεις είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και η φούτμπολ λιγκ ;)
σα πολυ δε συμφωνουμε τις τελευταιες ημερες? :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
σ
πχ στην εδρα τους.
γιουβε-μιλαν-ουντινεζε-λατσιο   47-18-7
Κιρονα τωρα προσπαθω να δω αν θα πονταρω ισπανια η οχι αδερφε και οχι να σου την πω η οχι :) το οτι δεν υπαρχει κανεις καρδισμενος στην γη με την αγγλια σε ολες τις αγωνιστικες ειναι 1000%σιγουρο απο εκει και περα οτι και να πουμε ειναι δωρο αδωρο..Αν παιζεις με την αγγλια ειναι σαν να παιζεις ρωσικη ρουλετα...Ημουν εδω μεσα ο μεγαλυτερος υποστιριχτης της αγγλιας ρωτα μερικους αλλους να σου πουν αλλα αυτο μεχρι τα χριστουγεννα..Που γαμηθικε ολο το συμπαν και εγς λιγο..Ολη η φυση :)Υγεια τα λεμε :)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
σΚιρονα τωρα προσπαθω να δω αν θα πονταρω ισπανια η οχι αδερφε και οχι να σου την πω η οχι :) το οτι δεν υπαρχει κανεις καρδισμενος στην γη με την αγγλια σε ολες τις αγωνιστικες ειναι 1000%σιγουρο απο εκει και περα οτι και να πουμε ειναι δωρο αδωρο..Αν παιζεις με την αγγλια ειναι σαν να παιζεις ρωσικη ρουλετα...Ημουν εδω μεσα ο μεγαλυτερος υποστιριχτης της αγγλιας ρωτα μερικους αλλους να σου πουν αλλα αυτο μεχρι τα χριστουγεννα..Που γαμηθικε ολο το συμπαν και εγς λιγο..Ολη η φυση :)Υγεια τα λεμε :)
οκ  :thumbsup:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
σΚιρονα τωρα προσπαθω να δω αν θα πονταρω ισπανια η οχι αδερφε και οχι να σου την πω η οχι :) το οτι δεν υπαρχει κανεις καρδισμενος στην γη με την αγγλια σε ολες τις αγωνιστικες ειναι 1000%σιγουρο απο εκει και περα οτι και να πουμε ειναι δωρο αδωρο..Αν παιζεις με την αγγλια ειναι σαν να παιζεις ρωσικη ρουλετα...Ημουν εδω μεσα ο μεγαλυτερος υποστιριχτης της αγγλιας ρωτα μερικους αλλους να σου πουν αλλα αυτο μεχρι τα χριστουγεννα..Που γαμηθικε ολο το συμπαν και εγς λιγο..Ολη η φυση :)Υγεια τα λεμε :)

Xρησταρα ετσι μπραβο...ασε τωρα τις ανουσιες κοντρες και κατσε να δουμε τι θα φορτωσουμε στην Ισπανια...
Δεν ξερω ρε γαμοτο αλλα για καποιο λογο την φοβαμαι την Σαραγοσα....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
να κατακτησει την ευρωλικα ο ολυμπιακος

4.7 στην μπετφερ

λιγα ψιλα απο την ανατροπη της σιτυ  :rockon: :rockon:

και κατσει εκατσε..

Επισκέπτης
πάντως χθες η β ισπανιας έστειλε όλο το πλανήτη στο κουβά αφού ο άσος της αλμειρια είχε παιχτεί σχεδον απο ολους μετα τη νικη την παρασκευη της κορδοβα ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πάντως χθες η β ισπανιας έστειλε όλο το πλανήτη στο κουβά αφού ο άσος της αλμειρια είχε παιχτεί σχεδον απο ολους μετα τη νικη την παρασκευη της κορδοβα ;)
ενα δελτιο με δεκα κερδισμενα και την πουτανα την αλμερια να με στελνει κουβαδεισιον......

δεν μου λες την μαντσεστερ ασο σημερα την χανω στον οπαπ;θα μου απαντησει κανεις;

Επισκέπτης
ενα δελτιο με δεκα κερδισμενα και την πουτανα την αλμερια να με στελνει κουβαδεισιον......

δεν μου λες την μαντσεστερ ασο σημερα την χανω στον οπαπ;θα μου απαντησει κανεις;
ναι..παιζόταν με πλεονέκτημα ένα γκολ ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom