Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Μπράβο ρε Ντορτμουντ..μας πήγες ταμείο...

Ρε παίδες πως βάζετε σε σειρά όταν κερδίζετε τα ηλεκτρονικά σας δελτία εδώ? γιατί το παλεύω μια ώρα και τίποτα... :think:  :hmm:  :helpplea:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Βαγιαδολιδ-Χερκουλες 3-1 σκορ πονταρισμα 0,30 λεπτα δεν ξερω ποσοστο(μολις το ειδα στο σαιτ του παμε στοιχημα 11 τιποτα :2funny:) πηρα τηλεφωνο στον πρακτορα προποτζη και φιλο του λεω αν βγει θα σου δωσω τα 0,30 λεπτα.Νικη 3,30 λεπτα μπας και βγαλω το κρουασαν και την ζεστι σοκολατα που θα παω σε λιγο στο πρακτορειο προπο να φαω και να πιω..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μπράβο ρε Ντορτμουντ..μας πήγες ταμείο...

Ρε παίδες πως βάζετε σε σειρά όταν κερδίζετε τα ηλεκτρονικά σας δελτία εδώ? γιατί το παλεύω μια ώρα και τίποτα... :think:  :hmm:  :helpplea:
τι εννοεις? αν θες κανε..!! μια  καλυτερη εξηγηση.. :)

Επισκέπτης
το οβερ στο ατρομητος-αεκ πληρωνει 2.30 καλο μου φαινεται, το +8 στον τελικο υπερ του ολυμπιακου  ειναι πολυ, αν παει χαμηλα το σκορ μαλλον θα γινει ντερμπι το παιχνιδι.
και μια τριαδα νωρις αρσεναλ,κοπεγχαγη,αντερλεχτ οβερ αν περασει μονο τον παοκ 2  :grin:

Επισκέπτης
την ζενιτ γιατι την δινει τοσο πολυ 5.00 παιζει μεσα στην ανζι

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Γιατι ειναι αδιαφορη, εχει εξασφαλισει το πρωταθλημα προ τριων εβδομαδων

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μολις ειδα μερικα 10δες κουπονια με βαγιαδολιδ στον κουβα..Υγεια..

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ισως το πιο συγκλονιτστικο φιναλε στην πρεμιερ ληγκ.

φυσικα αν δεν εκανε το 3-2 η σιτυ θα ηταν στημενο κλπ κλπ.

τωρα ολα οκ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ευχαριστο τον θεο που με εδωσε να καταλαβω το ποσο στημενο ειναι το αγγλικο πρωταθλημα..Και ολους τους ελληνες τα κοροιδα  αγγλολογοι που παιζουν αγγλια...δημοσιογραφοι του συστηματος που πασαρουν την αγγλια ΣΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που ειναι οτι πιο στημενο υπαρχει στην γη..ΥΓ..Αρε ΑΕΚ σε παιξαμε 21 ευρω 2πλο μας κουβαδιασες εχασες απο ομαδα β εθνικης παρατηστετο το πρωταθλημα παντε β εθνικη να κερδιζετε..

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ευχαριστο τον θεο που με εδωσε να καταλαβω το ποσο στημενο ειναι το αγγλικο πρωταθλημα..Και ολους τους ελληνες τα κοροιδα  αγγλολογοι που παιζουν αγγλια...δημοσιογραφοι του συστηματος που πασαρουν την αγγλια ΣΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που ειναι οτι πιο στημενο υπαρχει στην γη..ΥΓ..Αρε ΑΕΚ σε παιξαμε 21 ευρω 2πλο μας κουβαδιασες εχασες απο ομαδα β εθνικης παρατηστετο το πρωταθλημα παντε β εθνικη να κερδιζετε..
ολα φυσιολογικα σημερα και παλι στημενο.

θε τρελαθουμε. :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σιτυ σιτυ σιτυ σιτυ σιτυ  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

το παιξα λαιβ ανατροπη....

:zfuck: :zfuck:

ε δεν ηταν αδικο τωρα με τοσα εκατομμυρια να μην παρει τον τιτλο? ο φουστας παραλιγο να κανει την ζημια αλλα..

αλλοι θα γαμησουν την ρωξανα φετος  :rockon: :rockon: :rockon:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Tι εκανε h City λεμε??? Un-fookin-believable.....
Χρησταρα παντως μετα το 2-2 την Bolton η QPR ανοιξε ποδια....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
συγνωμη ρε παιδια το στημενο που το δατε? ολοι στο φεισμπουκ μου λενε στημενο

δηλαδη δεν επρεπε να το παρει? δικαιουταν η γιουναιτεντ?

στημενο ξερετε ποτε θα τανε? εαν εφερναν και οι δυο ισοπαλια επιτιδες λογο ισοβαθμιας.. τοτε ναι...

τοτεναμ περασε

αρσεναλ περασε

γιουναιτεντ περασε οπως επρεπε

και η σιτυ το γυρησε...

τοτε?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ισως το πιο συγκλονιτστικο φιναλε στην πρεμιερ ληγκ.

φυσικα αν δεν εκανε το 3-2 η σιτυ θα ηταν στημενο κλπ κλπ.

τωρα ολα οκ
κιρονα μαν εσυ ελεγες για μπολτον που ειχε κινιτρο με την υποτιθεμενη ηττα της κπρ λογο της ανατεροτητας της σιτι..Μαν στο live xauhkane δις..Μην την  ψαχνεις μην ψαχνεις δικαιολογιες..Και φυσικα για μενα ειναι οτι πιο στημενο υπαρχει στην γη..Γι το αγγλικο πρωταθλημα ολες οι κατιγοριες.. δωσε μου 3αδα στην αγγλια και αν βγει σου δινω το πονταρισμα και τα κερδη..Φυλικα το λεω..Μην παρεξηγεις..Απλα ειναι οτι πιο βρωμικο ειναι η αγγλια..Στον κοσμο.. για μενα με επιχειρηματα εχω αναφερθει εδω παρα πολλες φορες..Οχι ομως απο αυτο επειδη τυχαινει να το λεω εγω..Εγω δεν ειμαι κανεις..Αλλα δεν εχω δει ανθρωπο 10 χρονια που παιζω στοιχημα να εχει βγαλει 3αδα αγγλια αντε αυτο να γινει μια φορα μεσα σε ολοκληρη την χρονια να βγαλει ενας στο πρακτορειο που παω απο τα μεγαλυτερα της μακεδονιας μια τριαδα..Οσο μπορω και παιζω ακομα στοιχημα θα λεω το ποσο στημενο πρωταθλημα ειναι το αγγλικο..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχω ενα δελτιο με δεκα αγωνες,τους εχω πιασει ολους και φυσικα χανω την σιτυ αφου οπως καταλαβα ηθελε πλεονεκτημα ενος γκολ.......δεν γαμιεται και η σιτυ; :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν εχω κανει καποιο λαθος πειτε μου

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
κιρονα μαν εσυ ελεγες για μπολτον που ειχε κινιτρο με την υποτιθεμενη ηττα της κπρ λογο της ανατεροτητας της σιτι..Μαν στο live xauhkane δις..Μην την  ψαχνεις μην ψαχνεις δικαιολογιες..Και φυσικα για μενα ειναι οτι πιο στημενο υπαρχει στην γη..Γι το αγγλικο πρωταθλημα ολες οι κατιγοριες.. δωσε μου 3αδα στην αγγλια και αν βγει σου δινω το πονταρισμα και τα κερδη..Φυλικα το λεω..Μην παρεξηγεις..Απλα ειναι οτι πιο βρωμικο ειναι η αγγλια..Στον κοσμο.. για μενα με επιχειρηματα εχω αναφερθει εδω παρα πολλες φορες..Οχι ομως απο αυτο επειδη τυχαινει να το λεω εγω..Εγω δεν ειμαι κανεις..Αλλα δεν εχω δει ανθρωπο 10 χρονια που παιζω στοιχημα να εχει βγαλει 3αδα αγγλια αντε αυτο να γινει μια φορα μεσα σε ολοκληρη την χρονια να βγαλει ενας στο πρακτορειο που παω απο τα μεγαλυτερα της μακεδονιας μια τριαδα..Οσο μπορω και παιζω ακομα στοιχημα θα λεω το ποσο στημενο πρωταθλημα ειναι το αγγλικο..
1.εννοειται δε σε παρεξηγω φιλε χρηστο.
2.βεβαιως και μπολτον ειχαν παιξει και που ισοφαρησε η στοουκ δειχνει οτι δε τις χαριστηκε.
2.πες μου αν ερχοταν χ θα ελεγες στημενο ναι η οχι.
αν ερχοταν 2 θα ελεγες στημενο ναι η οχι.
αν ερχοταν ασσος που ηρθε ισως ολα οκ.η σιτυ ανωτερη κερδισε.
μπορω να σου βρω σε καθε αγωνιστικη απο τους 10 αγωνες τους 7 φυσιολογικους.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.
πες μου οποιο πρωταθλημα θελεις να σου βρω 50 τις εκατο περισσοτερους στημενους (κατα τα λεγομενα σου) αγωνες απο το αγγλικο.
οταν λεω αγγλικο μιλαω μονο για πρεμιερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom