baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εσυ εχεις κλεισει κρεββατακι στο 3 υπογειο κεραμσενο απο μενασκασε ηλιθια
με εχεις, ειμαι ντροπαλουλης
εσυ εχεις κλεισει κρεββατακι στο 3 υπογειο κεραμσενο απο μενασκασε ηλιθια
με εχεις, ειμαι ντροπαλουλης
εμενα εμενα?εσυ εχεις κλεισει κρεββατακι στο 3 υπογειο κεραμσενο απο μενα
τι εννοεις? αν θες κανε..!! μια καλυτερη εξηγηση..Μπράβο ρε Ντορτμουντ..μας πήγες ταμείο...
Ρε παίδες πως βάζετε σε σειρά όταν κερδίζετε τα ηλεκτρονικά σας δελτία εδώ? γιατί το παλεύω μια ώρα και τίποτα...
ολα φυσιολογικα σημερα και παλι στημενο.Ευχαριστο τον θεο που με εδωσε να καταλαβω το ποσο στημενο ειναι το αγγλικο πρωταθλημα..Και ολους τους ελληνες τα κοροιδα αγγλολογοι που παιζουν αγγλια...δημοσιογραφοι του συστηματος που πασαρουν την αγγλια ΣΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που ειναι οτι πιο στημενο υπαρχει στην γη..ΥΓ..Αρε ΑΕΚ σε παιξαμε 21 ευρω 2πλο μας κουβαδιασες εχασες απο ομαδα β εθνικης παρατηστετο το πρωταθλημα παντε β εθνικη να κερδιζετε..
κιρονα μαν εσυ ελεγες για μπολτον που ειχε κινιτρο με την υποτιθεμενη ηττα της κπρ λογο της ανατεροτητας της σιτι..Μαν στο live xauhkane δις..Μην την ψαχνεις μην ψαχνεις δικαιολογιες..Και φυσικα για μενα ειναι οτι πιο στημενο υπαρχει στην γη..Γι το αγγλικο πρωταθλημα ολες οι κατιγοριες.. δωσε μου 3αδα στην αγγλια και αν βγει σου δινω το πονταρισμα και τα κερδη..Φυλικα το λεω..Μην παρεξηγεις..Απλα ειναι οτι πιο βρωμικο ειναι η αγγλια..Στον κοσμο.. για μενα με επιχειρηματα εχω αναφερθει εδω παρα πολλες φορες..Οχι ομως απο αυτο επειδη τυχαινει να το λεω εγω..Εγω δεν ειμαι κανεις..Αλλα δεν εχω δει ανθρωπο 10 χρονια που παιζω στοιχημα να εχει βγαλει 3αδα αγγλια αντε αυτο να γινει μια φορα μεσα σε ολοκληρη την χρονια να βγαλει ενας στο πρακτορειο που παω απο τα μεγαλυτερα της μακεδονιας μια τριαδα..Οσο μπορω και παιζω ακομα στοιχημα θα λεω το ποσο στημενο πρωταθλημα ειναι το αγγλικο..ισως το πιο συγκλονιτστικο φιναλε στην πρεμιερ ληγκ.
φυσικα αν δεν εκανε το 3-2 η σιτυ θα ηταν στημενο κλπ κλπ.
τωρα ολα οκ
1.εννοειται δε σε παρεξηγω φιλε χρηστο.κιρονα μαν εσυ ελεγες για μπολτον που ειχε κινιτρο με την υποτιθεμενη ηττα της κπρ λογο της ανατεροτητας της σιτι..Μαν στο live xauhkane δις..Μην την ψαχνεις μην ψαχνεις δικαιολογιες..Και φυσικα για μενα ειναι οτι πιο στημενο υπαρχει στην γη..Γι το αγγλικο πρωταθλημα ολες οι κατιγοριες.. δωσε μου 3αδα στην αγγλια και αν βγει σου δινω το πονταρισμα και τα κερδη..Φυλικα το λεω..Μην παρεξηγεις..Απλα ειναι οτι πιο βρωμικο ειναι η αγγλια..Στον κοσμο.. για μενα με επιχειρηματα εχω αναφερθει εδω παρα πολλες φορες..Οχι ομως απο αυτο επειδη τυχαινει να το λεω εγω..Εγω δεν ειμαι κανεις..Αλλα δεν εχω δει ανθρωπο 10 χρονια που παιζω στοιχημα να εχει βγαλει 3αδα αγγλια αντε αυτο να γινει μια φορα μεσα σε ολοκληρη την χρονια να βγαλει ενας στο πρακτορειο που παω απο τα μεγαλυτερα της μακεδονιας μια τριαδα..Οσο μπορω και παιζω ακομα στοιχημα θα λεω το ποσο στημενο πρωταθλημα ειναι το αγγλικο..