Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

κατα καιρους εχουν βγει σκανδαλα πολιτικων , παπαδων , τραπεζιτων και παει λεγοντας .

ΑΛΛΑ εδω και τοοοοοσα χρονια δεν εχει βγει ουτε ΕΝΑΣ παικτης , προπονητης , προεδρος , μανατζερ να πει οτι η ταδε εταιρια με πληρωσε για να στησω το Χ ματς . αυτες οι εταιριες πρεπει να εχουν πολυ πολυ πολυ δυναμη ...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
κατα καιρους εχουν βγει σκανδαλα πολιτικων , παπαδων , τραπεζιτων και παει λεγοντας .

ΑΛΛΑ εδω και τοοοοοσα χρονια δεν εχει βγει ουτε ΕΝΑΣ παικτης , προπονητης , προεδρος , μανατζερ να πει οτι η ταδε εταιρια με πληρωσε για να στησω το Χ ματς . αυτες οι εταιριες πρεπει να εχουν πολυ πολυ πολυ δυναμη ...
ρικ τοσους μηνες βγαινουν στραβα... μεχρι και η αγγλια το σου που ειναι και κυπελα βγηκαν καλα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Αρε ποσο αθοος ειναι ο απλος λαος (εμεις) :idiot: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :boobies:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εδω τοσα χρονια στο δημοσιο ρικ.. ηταν σε σχεση με τον ιδιοτικο τομεα ανετοι... στην καρεκλα τους με 1000% παραπανο προνομια απο τον απλο εργατι ηπαληλο σε μια ιδιοτικη ετερια δεν ειδα ουτε εναν του διμοσιου να βγει και να πει ρε σεις γιατι του ιδιοτικου δεν εχουν τισ αργιεσ μας... δεν εχουν τα επιδοματα μας.... δεν εχουν την μονιμοτιτα.... κε δουλευουν σαν τα σκυλια σε σχεσι με εμας :grin: :grin:  :2funny: :2funny: :2funny: τεσπα υγεια και καλη καρδια :2funny: :2funny:Δηλαδη τι να βγουν να πουν οι παραγοντες τα στηνουν οι μπουκ? εδο δεν βγικε ενας ανθρωπος του δημοσιου τομεα να πει περναμε ζοη χαρισαμεν εναντι του ιδιοτικου τομεα θα βγει ενας απλος παραγοντας να τα βαλει με το θυριο εκανα εναν παραλαλισμο που στιν μια περιπτοσι ειναι το κρατος κανεις δεν μπορει να τα βαλει με το κρατος και στην αλλη ο μπουκ ο μονιμος υπαλιλος του κρατος θα ειχε απολιθει αν εβγαινε κε διαμαρτιροτανε :knockinb: κε ο παραγοντας πεχτις, διετιτις, θα τον ειχανε βρει χομενο σε κανα αυλακι αν ελεγε κατι για τους μπουκ.. :booty: :pipa1:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ρε σεις ηρεμήστε λίγο...
σπάνε τα ματς -> τα στήσανε οι μπουκ...
βγαίνουν τα ματς -> τα ξαναστήσανε οι μπουκ για να πάρουν κάτι οι παίκτες και να τα  ξαναπάρουνε πίσω με άλλα στημένα...
έλεος πια με την μιζέρια...
έχετε γνώση τί είναι και πως χρησιμοποιείται η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ και η ΓΚΑΝΙΟΤΑ;;;
ούτε όλα μπορούν να βούν αλλά ούτε και να σπάσουν...
άλλη μέρα θα βγαίνουν πολλά και άλλη μέρα θα σπάνε πολλά...
μακροπρόθεσμα ΛΌΓΩ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ 2,οι πλειοψηφία των παικτών είναι χαμένοι...
όποιος συνεχίζει να πιστεύει ότι τα πάντα είναι στημένα και εξακολουθεί να παίζει είναι ,το λιγότερο, μαζόχας...
για κάτι άσχετους δεν αναφέρομαι...αυτοί απλά προσπαθούν να βρουν λόγο ύπαρξης... :jerking: :jerking: :jerking:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε σεις ηρεμήστε λίγο...
βγαίνουν τα ματς -> τα ξαναστήσανε οι μπουκ για να πάρουν κάτι οι παίκτες και να τα  ξαναπάρουνε πίσω με άλλα στημένα...
όποιος συνεχίζει να πιστεύει ότι τα πάντα είναι στημένα και εξακολουθεί να παίζει είναι ,το λιγότερο, μαζόχας...
για κάτι άσχετους δεν αναφέρομαι...αυτοί απλά προσπαθούν να βρουν λόγο ύπαρξης... :jerking: :jerking: :jerking:
πρωσοπικα το εκοψα λογο μεγαλης προσοπικης φιλιας με 2 πρακτορες που ειναι φιλαρακια βγενουμε και εξω μαζι για ποτο κτλ φαγητο κτλ θα παιζω 1-2-3 το πολυ ευρω γιατι ειμαι πολυ ορα μαζι τους...Για μενα το στοιχημα τελειωσε σαν ευκαιρια για κερδη κτλ..Απο την στιγμη που ειναι για μενα ολα στημενα..Ακομα και αυτοι που πουλανε τα σπορια στα γυπεδα ειναι στημενοι :2funny: :grin: :)..Γεροι να ειμαστε πανω απο ολα για να διαμορφονουμε την τυχι μας :grin:...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
για τους οπαδούς έδωσες και γαμώ τις εξηγήσεις... :2funny: :2funny: :2funny:
για δώσε και τώρα... :2funny: :2funny: :2funny:
Για τους οπαδους ειχα επιχιριματα ειδα ολον τον αγωνα.. μονο στο τελος λιγο πριν το γκολ κατι τους επιασε ξαφνικα :2funny: :2funny: εκει ειδα :2funny:...Εδω εκανα πλακα :2funny: :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ρε σεις ηρεμήστε λίγο...
βγαίνουν τα ματς -> τα ξαναστήσανε οι μπουκ για να πάρουν κάτι οι παίκτες και να τα  ξαναπάρουνε πίσω με άλλα στημένα...
+100000000
κλασικες ελληνικες υπερβολες..

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
1. Υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε από το στοίχημα. (το πως γίνετε αυτο θέλει πολύ μεγάλη ανάλυση). Είναι θέμα χαρακτήρα πρώτα από όλα..., δεν είναι τζογαδόροι... όπως οι περισσότεροι που έχουν το κουπόνι στα χέρια και τους πίανει αμόκ.. αρχίζουν και ποντάρουν σε ότι παιχνίδι υπάρχει κάτι κορδόνια...   βλέπουν τις αποδόσεις του στοιχήματος όπως και έναν golden boy τις αποδόσεις εταιριών στο χρηματιστήριο... και τα κέρδη τους πολλές φορές προέρχονται από ομάδες που ουτε ξέρουν , ούτε τους ενδιαφέρει τι χρώμα φανέλα φοράνε... Μπορεί σε μερικούς απο αυτούς..αν τουσ ρωτήσεις τι είναι το offside να μην ξέρουν να σου απαντήσουν ακριβώς....

3. Έτσι όπως τα λές είναι... βγάζουν λεφτά απο τα μπάνερ... αλλά το θέμα είναι άλλο... και έχει συζητηθεί πολλές φορές... οι αποδόσεις απο αυτά τα μπανεράκια σε σχέση με του οπάπ είναι 15-20% μεγαλύτερες... και απο τη στιγμή που αν κερδίζουσε αυτό το ποσοστό είναι στη τσέπη μας και όχι στον οπαπ...ας βγάλουν όσα ποσοστά θέλουν....

Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά... αλλά επειδή φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με το στοίχημα... ότι και να σου γράψω δεν θα καταλάβεις...  ούτε υπάρχει τρόπος να σε πίσω... συνήθως άνθρωποι σαν εσένα είναι προκατήλλημένοι και επειδή είναι άσχετη με το αντικείμενο δεν μπορούν να καταλάβουν το σωστό η το λάθος....   

το στοίχημα το έχω μελετήσει πάρα πολύ σε βαθμό που να θεωρώ ότι δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά από το ποδοσφαιρικό στοίχημα. Ο μόνος τρόπος είναι τα sure bets αλλά το τραπεζικό σύστημα δεν έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ ώστε να μπορείς να παίζεις συνέχεια έτσι. Τώρα άμα εννοείς να παίζεις επί μονίμου βάσεως π.χ. 3 ισοπαλίες του 3,3 (απόδοση 35,9) και να περιμένεις να το πιάσεις περισσότερες από 1/36 φορές για να είσαι κερδισμένος, είναι μία θεωρία απλά. Για κάθε έναν επαγγελματία του ποδοσφαιρικού στοιχήματος (αν υπάρχει) αντιστοιχούν άλλοι 1000 που έχουν χάσει σπίτια (και δεν εννοώ τα άτομα που παθαίνουν αμόκ όπως λες)

Δεν είμαι καθόλου προκατειλημένος και αν έχεις μία θεωρία ή τεχνική μπορείς να την παραθέσεις εδώ είτε σε π.μ. για να μην κουράζουμε και τον κόσμο. Αλλά αμφιβάλλω και αυτό το λέω καλοπροαίρετα. 

Το ότι οι αποδόσεις των ξένων μπουκ είναι καλύτερες και πιο συμφέρουσες είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Απλά κερδίζεις λίγο χρόνο και τίποτε άλλο. Εκεί που ο ΟΠΑΠ θα σου φάει τα 100 ευρώ σε 5 μέρες, αυτοί θα σου τα φάνε σε 10. 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μετα απο ενα πολυ επιτυχημενο σκ για σημερα προτεινω να δοκιμασουμε το γκολ/γκολ στον αγωνα υης αρσεναλ με τη λιντς...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια..

απο την στιγμη που βλεπω τρελα κερδη ατομων στο ιντερνετ...

γιατι τοση μιζερια εδω περα.. :think:

μια χαρα μπορεις να βγαλεις λεφτα ,οχι περιουσια λεμε τωρα, καποια λεφτα μπορεις για προσωπικη διασκεδαση  ;), ,αρκει να ξερεις να αποφευγεις της παγιδες, και τα κερδη σου να τα τρως για παρτυ σου και οταν εξαντληθουν να ξαναπαιξεις ,και οχι να ξαναπαιζεις τα κερδη σου επειδη σε πιανει αλαζονεια και παθος για να λιωσεις τους μπουκ, με αυτην την τακτικη εγω ειμαι μια χαρα..

μην σας πω ειμαι συν παρα πολυ ομως..

οποτε χανω? Δ Ε Ν  Ξ Α Ν Α Π Α Ι Ζ Ω  ΓΙΑ  ΝΑ Ρ Ε Φ Α  ΡΩ   Γ Ι Α ΤΗ   Θ Α   Χ Α ΣΩ   ΚΑΙ  ΑΛΛΑ.. νομος

οσο για την γκαντιοτα αφηστε το, το θεμα αυτο ειναι περιπλοκο.. δηλαδη εαν καποιος εχει σε μια σεζον κερδος συν 2000 χιλιαδες ευρω
τα καθαρα κερδη μειον την γκανιοτα αντε να ειναι 1000-1200 ευρω, παλι κερδισμενος δεν ειναι..

οσο για τα sure bets που λεει ο φιλος πανω , ασχολουμαι αρκετο καιρο..
μια καλη μεθοδος ειναι να κλεβεις τα μπονους με μεθοδους trading..

δηλαδη καταθετεις σε μια εταιρεια 50 ευρω, παιρνεις 50 ευρω μπονους και εχει 100... interwetten πχ
παιζεις ενα ματς παο-ολυμπιακος  στην interwetten παιζεις οβερ και στην μπετφερ πας και παιζεις το ιδιο ματς αλλα αντερ
100 στο αντερ  και 100 στο οβερ, τα εκατο ομως στο οβερ που θα παιξεις στην interwetten ειναι και 50 ευρω μπονους αρα εσυ παιζεις συνολικα 150 ευρω και οχι 200  ;)

αυτο το κανω πολυ καιρο, αλλα πιστεψε με εχω βγαλει λεφτα, αλλα ειναι ελεινα κουραστικο..
εχω μπλεξει με εταιριες οι οποιες ζηταγανε για εξακρηβωση ακομα και σκαναρισμενη την συναλλαγη που εκανες με αυτους..
μονιμα με το trading δεν βγαζεις λεφτα, για καποιο καιρο ναι, αλλιως θα σε παρουν χαμπαρι.
εαν σας βαλω εδω τι προγράμματα χρησιμοποιουν οι μπουκς για να καταλαβαινουν εαν κανεις trading η παιζεις με την ιδια ip , θα χασετε την μπαλα

για σιγουρα λεφτα ειναι να βρεις κανενα ατομο να σου λεει πληροφοριες , στημενα που λεμε, οχι τρελες αποδοσεις , ανατροπες και τα σχετικα, αλλα οπως λεγαμε περσυ ο ολυμπιακος θα δωσει το ματς στον ατρομητο για να σωθει , τετοιες καταστασεις..
το μονο παιχνιδι εις τον τζογο που αν εισαι καλος βγαζεις ελεινα λεφτα, ειναι το ποκερ, συγκεκριμενα το texas holdem , το γαμιδι το μελεταω μερα νυχτα, ..
δειτε  τους γνωστους παιχτες, negranu, gus hansen, doyle brunson εχουν χτισει περιουσια απο αυτο το παιχνιδι..
και δεν μιλαω για cash games,μιλαω για τουρνουα ,αν εισαι εξυπνος θα βγαλει τα μαλια της κεφαλης σου..

εγω δοξα τα θεο εχω παιε καλα περσυ και φετος, μου τα χαλασε η περιοδος των γιορτων , αλλα μη φανταστειτε χιλιαρικα, μεροκαματα εχω βγαλει..

τι θελω να πω? Εαν θελετε να βγαλετε λεφτα, Ψαξτε το πολυ...
θα βρειτε τροπο, εστω και ενα 50-100αρακι το μηνα συν καλα ειναι..

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
1. Υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε από το στοίχημα. (το πως γίνετε αυτο θέλει πολύ μεγάλη ανάλυση). Είναι θέμα χαρακτήρα πρώτα από όλα..., δεν είναι τζογαδόροι...

σε βρισκω πολυ διαβασμενο...
σε 4 προτασεις γραφεις τεραστιες αληθειες, οι οποιες χρειαζεται πολυ γραψιμο για να αναπτυχθουνε...
τον τροπο τον ξερω, εχω φιλαρακι ο οποιος βγαζει πολλα λεφτα χωρις σχεδον κανενα ρισκο και που πραγματι δεν ξερει τιποτα απο ποδοσφαιρο...
το "θεμα χαρακτηρα" βεβαια ειναι ολο το ζουμι...
προσπαθησα καποτε να δουλεψω ετσι, ομως δυστυχως δεν ειναι του χαρακτηρα μου...
ο πρεζεμπορος δεν γινεται να ειναι συγχρονως και πρεζακι και οποιος καταλαβε... εσυ παντως σιγουρα καταλαβες...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
και για να γινουμε πιο κατατοπιστικοι...
αντιγραφω απο wikipedia:

Sports arbitrage – numerous internet bookmakers offer odds on the outcome of the same event. Any given bookmaker will weight their odds so that no one customer can cover all outcomes at a profit against their books. However, in order to remain competitive their margins are usually quite low. Different bookmakers may offer different odds on the same outcome of a given event; by taking the best odds offered by each bookmaker, a customer can under some circumstances cover all possible outcomes of the event and lock a small risk-free profit, known as a Dutch book. This profit would typically be between 1% and 5% but can be much higher. One problem with sports arbitrage is that bookmakers sometimes make mistakes and this can lead to an invocation of the 'palpable error' rule, which most bookmakers invoke when they have made a mistake by offering or posting incorrect odds. As bookmakers become more proficient, the odds of making an 'arb' usually last for less than an hour and typically only a few minutes. Furthermore, huge bets on one side of the market also alert the bookies to correct the market.

spyrtos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ασχετο, ριξτε μια ματια στο rossbetting.blogspot.com/   ειναι νεο, ειναι φιλου  :rockon:

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
και για να γινουμε πιο κατατοπιστικοι...
αντιγραφω απο wikipedia:

Sports arbitrage – numerous internet bookmakers offer odds on the outcome of the same event. Any given bookmaker will weight their odds so that no one customer can cover all outcomes at a profit against their books. However, in order to remain competitive their margins are usually quite low. Different bookmakers may offer different odds on the same outcome of a given event; by taking the best odds offered by each bookmaker, a customer can under some circumstances cover all possible outcomes of the event and lock a small risk-free profit, known as a Dutch book. This profit would typically be between 1% and 5% but can be much higher. One problem with sports arbitrage is that bookmakers sometimes make mistakes and this can lead to an invocation of the 'palpable error' rule, which most bookmakers invoke when they have made a mistake by offering or posting incorrect odds. As bookmakers become more proficient, the odds of making an 'arb' usually last for less than an hour and typically only a few minutes. Furthermore, huge bets on one side of the market also alert the bookies to correct the market.

αυτό λέγεται surebet. αν εννοείτε αυτό πάω πάσο, γράφεσαι και στην betbrain και στα δίνει έτοιμα ... Το προανέφερα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει το τραπεζικό σύστημα (όταν το δοκίμασα εγώ αργούσαν πολύ οι αναλήψεις) και συνήθως τέτοιες αποδόσεις έχουν σάιτ που δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τα εμπιστευτείς και να παίξεις 1000 ευρώ για να έχεις καθαρό κέρδος από 10 έως 50 ευρώ τις περισσότερες φορές ...

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Ασχετο, ριξτε μια ματια στο rossbetting.blogspot.com/   ειναι νεο, ειναι φιλου  :rockon:

φίλε μου ρίξε και εσύ εδώ μια ματιά... και αυτό φίλου είναι πλέον... μιλάω τις τελευταίες μέρες μαζί του... σύγκρινε τα 2 μεταξύ τους... και βέβαια δεν μιλάω για εμφάνιση σελίδας...μιλάω για σοβαρότητα...

πες στο φίλο σου... οκ ρε μεγάλε... να παίξω διπλό Λάτσιο και Μιράντες.... πες μου... γιατί όμως να ρισκάρω τα λεφτά μου??? εξήγησε μου γιατί τα βλέπεις... και αν χάσεις εγώ μαζί σου... τουλάχιστον όμως θα ξέρω γιατί σε ακολούθησα...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
μιλάω για σοβαρότητα...

πες στο φίλο σου... οκ ρε μεγάλε... να παίξω διπλό Λάτσιο και Μιράντες.... πες μου... γιατί όμως να ρισκάρω τα λεφτά μου??? εξήγησε μου γιατί τα βλέπεις... και αν χάσεις εγώ μαζί σου... τουλάχιστον όμως θα ξέρω γιατί σε ακολούθησα...
επειδή φορτώνονται και ΘΑ τα σπάσουν οι μπουκ... :jerking: :jerking: :jerking:
τί λέει ο τύπος στην εισαγωγή του; :jerking:να με ακολουθείται στο μονό αποδεκτό που δίνω...
και δίνει Χ παιχνίδι από κόνφερανς...Ω ΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑ... :jerking:
αυτό είναι φίλε μου ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ...

spyrtos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ποιος σε προετρεψε να τον ακολουθησεις? Εχει κανενα οφελος αυτος αν θα τα παιξεις η οχι? εχει διαφορα αν θα παιξεις την βερονα 2πλο η την κονφερενς χ και τα χασεις απο το να παιξεις την Φενέρμπαχτσε 1/1 και το χασεις ε?  :uglystupid:  οσο για την εμφανιση θα συμφωνησω οτι ειναι πολυ πιο εμφανησιμο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom