δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια..
απο την στιγμη που βλεπω τρελα κερδη ατομων στο ιντερνετ...
γιατι τοση μιζερια εδω περα..
μια χαρα μπορεις να βγαλεις λεφτα ,οχι περιουσια λεμε τωρα, καποια λεφτα μπορεις για προσωπικη διασκεδαση ;), ,αρκει να ξερεις να αποφευγεις της παγιδες, και τα κερδη σου να τα τρως για παρτυ σου και οταν εξαντληθουν να ξαναπαιξεις ,και οχι να ξαναπαιζεις τα κερδη σου επειδη σε πιανει αλαζονεια και παθος για να λιωσεις τους μπουκ, με αυτην την τακτικη εγω ειμαι μια χαρα..
μην σας πω ειμαι συν παρα πολυ ομως..
οποτε χανω? Δ Ε Ν Ξ Α Ν Α Π Α Ι Ζ Ω ΓΙΑ ΝΑ Ρ Ε Φ Α ΡΩ Γ Ι Α ΤΗ Θ Α Χ Α ΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.. νομος
οσο για την γκαντιοτα αφηστε το, το θεμα αυτο ειναι περιπλοκο.. δηλαδη εαν καποιος εχει σε μια σεζον κερδος συν 2000 χιλιαδες ευρω
τα καθαρα κερδη μειον την γκανιοτα αντε να ειναι 1000-1200 ευρω, παλι κερδισμενος δεν ειναι..
οσο για τα sure bets που λεει ο φιλος πανω , ασχολουμαι αρκετο καιρο..
μια καλη μεθοδος ειναι να κλεβεις τα μπονους με μεθοδους trading..
δηλαδη καταθετεις σε μια εταιρεια 50 ευρω, παιρνεις 50 ευρω μπονους και εχει 100... interwetten πχ
παιζεις ενα ματς παο-ολυμπιακος στην interwetten παιζεις οβερ και στην μπετφερ πας και παιζεις το ιδιο ματς αλλα αντερ
100 στο αντερ και 100 στο οβερ, τα εκατο ομως στο οβερ που θα παιξεις στην interwetten ειναι και 50 ευρω μπονους αρα εσυ παιζεις συνολικα 150 ευρω και οχι 200 ;)
αυτο το κανω πολυ καιρο, αλλα πιστεψε με εχω βγαλει λεφτα, αλλα ειναι ελεινα κουραστικο..
εχω μπλεξει με εταιριες οι οποιες ζηταγανε για εξακρηβωση ακομα και σκαναρισμενη την συναλλαγη που εκανες με αυτους..
μονιμα με το trading δεν βγαζεις λεφτα, για καποιο καιρο ναι, αλλιως θα σε παρουν χαμπαρι.
εαν σας βαλω εδω τι προγράμματα χρησιμοποιουν οι μπουκς για να καταλαβαινουν εαν κανεις trading η παιζεις με την ιδια ip , θα χασετε την μπαλα
για σιγουρα λεφτα ειναι να βρεις κανενα ατομο να σου λεει πληροφοριες , στημενα που λεμε, οχι τρελες αποδοσεις , ανατροπες και τα σχετικα, αλλα οπως λεγαμε περσυ ο ολυμπιακος θα δωσει το ματς στον ατρομητο για να σωθει , τετοιες καταστασεις..
το μονο παιχνιδι εις τον τζογο που αν εισαι καλος βγαζεις ελεινα λεφτα, ειναι το ποκερ, συγκεκριμενα το texas holdem , το γαμιδι το μελεταω μερα νυχτα, ..
δειτε τους γνωστους παιχτες, negranu, gus hansen, doyle brunson εχουν χτισει περιουσια απο αυτο το παιχνιδι..
και δεν μιλαω για cash games,μιλαω για τουρνουα ,αν εισαι εξυπνος θα βγαλει τα μαλια της κεφαλης σου..
εγω δοξα τα θεο εχω παιε καλα περσυ και φετος, μου τα χαλασε η περιοδος των γιορτων , αλλα μη φανταστειτε χιλιαρικα, μεροκαματα εχω βγαλει..
τι θελω να πω? Εαν θελετε να βγαλετε λεφτα, Ψαξτε το πολυ...
θα βρειτε τροπο, εστω και ενα 50-100αρακι το μηνα συν καλα ειναι..