Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παιδιά επειδή το συζητάγαμε εχθές, για ρίξτε μια ματιά πάλι εδώ... , εγώ μπήκα έτσι από περιέργεια... επειδή είπαμε ότι θα παρακολουθήσουμε τι ψάρια πιάνει...
η γνώμη μου... ο τύπος είναι καλός... θα σας πω γιατί... Το τουρκικό το πρώτο το έχασε... αλλά δεν μπορούμε να πούμε και τίποτα γιατί απλά έπαιξε μια ομάδα με 5 νίκες απέναντι σε μία με 4 ήττες... αυτά συμβαίνουν... στα άλλα απο κάτω... άνετα ήρθε το g/g στη μάντζεστερ, διπλό 0-3 φιορεντίνα... ο πάοκ δεν κέρδισε... και στο ασιατικο που πρότεινε πληρωθήκαμε το μισό ποντάρισμα και το άλλο επιστράφηκε.. ενω στο τελευταίο παιχνίδι στέκομαι στο γρήγορο γκολ που είπε... και το οποίο έγινε στο 23...
έτσι όπως φαίνεται πάλι ταμείο θα πάει με 4 στα 5... επίσης μου αρέσει πολύ και ο τρόπος που κάνει ανάλυση για να καταλαβαίνω τι παίζω και γιατί το παίζω...

μην αρχίζετε να κράζετε... τη γνώμη μου λέω... εγώ πάντως θα παρακολουθώ... και αν δεν παίζω τα συστήματα του... τα σημεία του ίσως τα ακολουθήσω... 
Κανενα κραξιμο,πολυ χρησιμη πληροφορια.Φαινεται καλος ο τυπακος,λογικος.Τεσπα οτι βολευει τον καθενα,απλα θεωρω οτι υπαρχουν πολλοι καλοι τιπστερς στο ιντερνετ πια.Μια ερωτηση:Για μπασκετακι εχετε να προτεινετε καποιον καλο τιπστερ?Και για νβα αν δινει.Κατ'εμε surfbet,betonbasket(gr) και betblog.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ουντινεζε
γιουβε
ατρομητος
ρομα
σαντερλαντ

ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.....

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
εχω εντοπισει στο διαδυκτιο ενα τυπο μεσα απο ενα αρθρο που ειχε δωσει στο facebook τη μικρη αννα που ειναι ενα κοριτσακι που το

εγκατελυψε η μαμα του σε εναν παιδικο σταθμο. δεν ξερω εαν ο τυπος ειναι τυχερος αλλα αρχησα να παιζω τα παιχνιδια που δινει που πολλα απο

αυτα δεν τα γνωριζω καν. παιζω εδω και επτα ημερες απο το σιτε του ολα τα παιχνιδια και δεν εχει χασει σημειο

χτες περασε 7/7 σημερα μεχρι τωρα εχει 5/5 και περνανε τα παντα.

προσοχη δεν ξερω ποσο καιρο ακομα θα παιζω γιατι εβαλα τα λεφτα που ηθελα και  γενικα πιστευω οτι σε βαθος χρονου απο τζογο κανεις

δεν κερδιζει ομως θελω εαν υπαρχει καποιος εμπειρος εδω στο τομεα των προγνωστικων να παρακολουθισει αυτο

το σιτε και να μου πει εαν ειναι θεμα τυχης η εαν απλα ειναι καλος και γνωστης αυτος που το εχει οπως επησεις και να μου προτηνει κανενα

καλο αντιστυχο σιτε για να βλεπω και απο εκει. το σιτε που εχω βρει εγω ειναι το

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρησταρα ειχανε πει στον Τζεκο και στον Ριτσαρντς της Σιτυ να σημαδευουνε τα δοκαρια?? τετοιο στησιμο ο Σπηλμπεργκ?? δοκαρι στο 92 η Σιτυ, γκολ στο 93 η Σαντερλαντ??...
στο youtube exei τον ροναλντινιο να κανει προπονιση πετυχαινοντας απο τα 10 μετρα το οριζοντιο δοκαρι 4 φορες η 5 συνεχομενες... Παιζει δηλαδη μαζι   με το δοκαρι πασουλες αν μπορει καποιος να το ανεβασει εδω...Οι καλοι πεχτες την χωνουν την μπαλα οπως εμεις με το γκαυλι μας το βαζουμε στο μουνη :grin: :cheesy: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστο φορτωσες γαυρο live?
oxi aderfe εχθες η εξοδος μαγαζια κτλ και ετα κολομπαρα μου βγηκε 225 ευρω και μεσα δικα μου... εχω 70 κε ατα αφηνω μπασ και γενησουν κανα αυγο..Αλλα και οι αλλοι που παιζουν σε εμενα δεν το επαιξαν λογο επηδει βλεπουν τον αγωνα τωρα εφυγα απο το προποτζηδικο και παλι δεν με πηρε κανεισ τηλ οποτε.... :grin:Κλεινω με μπετις ασσο ενα δελτιο 40 ευρω θα παρω με 3 :)οπαπ..Τεσπα εχθες βγηκαν ολα ενασ τους πηρε 2 χιλιαρικα τεσπα υγεια....ΥΓ..Και αυτα τα κολομπαρα χιροτερα απο το στοιχημα ειναι..Τελικα συμφαιρει να γαμας ενα μουνη σαν γομενα χωρις απαιτησεις ωμος :2funny: :2funny:ΥΓ2 Με βλεπει ο δικος μου ο πακετινιο μου λεει και ηθελα να βαλω 1000 ευρω αρη ατρομητο 1:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δυαδα..μου λεει να κανουμε ενα σινετερικο τζοκερ του λεω απο ποσα μου λεει ολο το προποτζιδικο απο 50 ευρο ο καθενας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ο αλοσ του λεο παιζει 0.90 λεπτα 15 ματς την ημερα :2funny: :2funny: :2funny:τεσπα του ΠΑΟΚ ΤΟ χ ρε μαγες το εβλεπα πολυ σημερα αλλα με ενα ματς κανεισ δεν γαμησε :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Χτες ηταν καλη ημερα......... που περασαν πολλα σημεια!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
στο youtube exei τον ροναλντινιο να κανει προπονιση πετυχαινοντας απο τα 10 μετρα το οριζοντιο δοκαρι 4 φορες η 5 συνεχομενες... Παιζει δηλαδη μαζι   με το δοκαρι πασουλες αν μπορει καποιος να το ανεβασει εδω...Οι καλοι πεχτες την χωνουν την μπαλα οπως εμεις με το γκαυλι μας το βαζουμε στο μουνη :grin: :cheesy: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο Ροναλντινιο μπορει...
ο Μαικα Ριτσαρντς με κεφαλια ψαρακι σε κενο τερμα να στειλει τη μπαλλα πρωτα να σκασει κατω και μετα στο οριζοντιο δοκαρι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!

αυτος ειναι σαν παλαιστης! πιο πιθανο ειναι να πεσει πανω στο δοκαρι και να το γκρεμισει, παρα να το πετυχει με κεφαλια ηθελημενα!

Συνημμένα

• Mikah01.jpg
    Mikah01.jpg
    10,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Mikah02.jpg
    Mikah02.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 19

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
:offtopic:

ποδοσφαιρικη πανδαισια η Σουπερ Λιγκ!
αν επαιζες ολα τα ματς 0-1 γκολ, θα εχανες μονο την ΑΕΚ, κι αυτην οριακα!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Χτες ηταν καλη ημερα......... που περασαν πολλα σημεια!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :)

γιατι σημερα τι χαλασε??
Ατρομητουμπα, Καλιαρι, Σαντερλαντ, Μπετις, Ναπολι, ολα τα ενδεδειγμενα περασανε...
κωλωσα με τη Σαντερλαντ, λεω δεν μπορει να γραφει η Αγγλια εσαει, την Καλιαρι δεν την πιστεψα, αλλα καλη ηταν και η τριαδουλα...
ο πουστης ο Γαυρος να μην ητανε, που τον επαιζα καθε 5 λεπτα, τωρα θα το βαλει, τωρα θα του δωσει κανα πεναλτι, πουτσες...
αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας...
μας εμεινε και η καυλα που φερανε 0-0 με τον Αραβιδη και τον Σικαλια!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ο Ροναλντινιο μπορει...
ο Μαικα Ριτσαρντς με κεφαλια ψαρακι σε κενο τερμα να στειλει τη μπαλλα πρωτα να σκασει κατω και μετα στο οριζοντιο δοκαρι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!

αυτος ειναι σαν παλαιστης! πιο πιθανο ειναι να πεσει πανω στο δοκαρι και να το γκρεμισει, παρα να το πετυχει με κεφαλια ηθελημενα!
αδερφε ειναι πολλα η μι αποφαστιτικοτητα παιζει τον κιριο λογο ο ροναλντινιο τιν κανει τιν μπαλα να τεριαζει με την σκεψη του αλλα και η μι αποφαστιτικοτητα ενος παιχτη το αδειο τρερμα το βλεπει τριπα απο βελονα..Τεσπα εγω το ειπα τα ειδα και απο εδω και τωρα 3 ευρω που επαιξα σημερα πολα ηταν ασχετα που τσιμπισα 42 :grin:

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Τεσπα εγω το ειπα τα ειδα και απο εδω και τωρα 3 ευρω που επαιξα σημερα πολα ηταν ασχετα που τσιμπισα 42 :grin:

Ωραιος ...  αλλά  αυριο  φροντισε    να  κερδισεις    56  ευρω  για  να  πιασεις  και  κεντα

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αδερφε ειναι πολλα η μι αποφαστιτικοτητα παιζει τον κιριο λογο ο ροναλντινιο τιν κανει τιν μπαλα να τεριαζει με την σκεψη του αλλα και η μι αποφαστιτικοτητα ενος παιχτη το αδειο τρερμα το βλεπει τριπα απο βελονα..Τεσπα εγω το ειπα τα ειδα και απο εδω και τωρα 3 ευρω που επαιξα σημερα πολα ηταν ασχετα που τσιμπισα 42 :grin:

Χρησταρα δεν λεω φυσικα οτι δεν υπαρχουν στημενα...
απλα το συγκεκριμενο ηταν ατυχες παραδειγμα...
αλλα να ξερεις, ενω εχει αποδειχτει πολλες φορες οτι οι τζογαδοροι εστησαν ματς για να φανε τους μπουκ, το αντιθετο δεν εχει αποδειχτει ποτε...
η τελευταια μοδα ειναι να στηνονται τα ματς στο γκολ-γκολ...
δεν θελει πολλους στο κολπο... 2 και 2 να εχεις φτανουνε... 1-1 το ματς στο 15' με δυο αμυντικα λαθη και απο εκει και περα σκιζονται για την ομαδα...
αφου παντελονιασανε το χρημα, εχουνε βγαλει τα ποδια τους φτερα!

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
απάντηση:
1ον ναι...που είναι το πρόβλημα;
2ον πολλά...π.χ. η πολιτική μήπως;
3ον την δουλειά τους κάνουν και πληρώνονται γι'αυτήν...

1. Καθαρά δικό σου
2. Μιλάμε στοιχηματικά
3. Η δουλειά τους είναι να σε παραμυθιάζουν για να παίζεις μέσα από τα μπανιεράκια που έχουν στα σάιτ τους και να παίρνουν ποσοστά.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
1. Καθαρά δικό σου
2. Μιλάμε στοιχηματικά
3. Η δουλειά τους είναι να σε παραμυθιάζουν για να παίζεις μέσα από τα μπανιεράκια που έχουν στα σάιτ τους και να παίρνουν ποσοστά.

1. Υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε από το στοίχημα. (το πως γίνετε αυτο θέλει πολύ μεγάλη ανάλυση). Είναι θέμα χαρακτήρα πρώτα από όλα..., δεν είναι τζογαδόροι... όπως οι περισσότεροι που έχουν το κουπόνι στα χέρια και τους πίανει αμόκ.. αρχίζουν και ποντάρουν σε ότι παιχνίδι υπάρχει κάτι κορδόνια...  βλέπουν τις αποδόσεις του στοιχήματος όπως και έναν golden boy τις αποδόσεις εταιριών στο χρηματιστήριο... και τα κέρδη τους πολλές φορές προέρχονται από ομάδες που ουτε ξέρουν , ούτε τους ενδιαφέρει τι χρώμα φανέλα φοράνε... Μπορεί σε μερικούς απο αυτούς..αν τουσ ρωτήσεις τι είναι το offside να μην ξέρουν να σου απαντήσουν ακριβώς....

3. Έτσι όπως τα λές είναι... βγάζουν λεφτά απο τα μπάνερ... αλλά το θέμα είναι άλλο... και έχει συζητηθεί πολλές φορές... οι αποδόσεις απο αυτά τα μπανεράκια σε σχέση με του οπάπ είναι 15-20% μεγαλύτερες... και απο τη στιγμή που αν κερδίζουσε αυτό το ποσοστό είναι στη τσέπη μας και όχι στον οπαπ...ας βγάλουν όσα ποσοστά θέλουν....

Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά... αλλά επειδή φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με το στοίχημα... ότι και να σου γράψω δεν θα καταλάβεις...  ούτε υπάρχει τρόπος να σε πίσω... συνήθως άνθρωποι σαν εσένα είναι προκατήλλημένοι και επειδή είναι άσχετη με το αντικείμενο δεν μπορούν να καταλάβουν το σωστό η το λάθος....   

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρησταρα δεν λεω φυσικα οτι δεν υπαρχουν στημενα...
απλα το συγκεκριμενο ηταν ατυχες παραδειγμα...
αλλα να ξερεις, ενω εχει αποδειχτει πολλες φορες οτι οι τζογαδοροι εστησαν ματς για να φανε τους μπουκ, το αντιθετο δεν εχει αποδειχτει ποτε...
η τελευταια μοδα ειναι να στηνονται τα ματς στο γκολ-γκολ...
δεν θελει πολλους στο κολπο... 2 και 2 να εχεις φτανουνε... 1-1 το ματς στο 15' με δυο αμυντικα λαθη και απο εκει και περα σκιζονται για την ομαδα...
αφου παντελονιασανε το χρημα, εχουνε βγαλει τα ποδια τους φτερα!
η απλη λογικη λεει οτι ο ελεφαντας=Μπουκμεικερ παταει το μιρμιγκ=Ππαιχτηι και φυσικα εχουν στησει και οι παιχτες..Αλλα σκεψου ομως πιοι εχουν τα λεφτα οι μπουκ οι παιχτες..το ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥ πηγε καλα οι παιχτες επρεπε να παρουν κατι ειχαν εξαντληθει ειχαν μηνει ρεστοι..Τωρα βρηκαν κινιτρο να τα χωσουν τριπλασια...Δεν υπαρχει περιπτωση να αποδηχτει οτι οι μπουκ τα στηνουν γιατι αυτοι κινουν τα νηματα αδερφε αυτοι εχουν την εξουσια αυτοι κυβερνουν τον κοσμο..Ιδιως το αγγλικο για μενα πρωσοπικα δεν υπαρχει πρωταθλημα στην γη πιο στημενο...ειναι ολες οι κατηγοριες προσαρμοζμενες να χανει ο παιχτης  στο live.... Aφηνουν λιγο την κονφερανς που ο κοσμος ποντερνει ψιλα :)..Το θεαμα ειναι αναλογα με  το πως οι μπουκ το  εχουν σκεφτει και διαμορφωσει το παιχνιδι για το live στοιχημα...Τωρα αν καποιος δεν το πιστευει αυτο που πιστευω εγω καλα κανει ο καθενας με τα πιστευω του... με την σκεψη του.....!!! :o :grin:..Yg.. τα χριστουγενα αυτα που εγιναν στο  αγγλικο πρωταθλημα :knockinb: :knockinb: :knockinb: :pipa3: :pipa3: Ηταν το μονο πρωταθλημα στην γη που ετρεχε... ολοι η γη επαιζε μονο αγγλια :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: και οι αγγλοι με το δηθεν αλλοθι του απροβλεπτου πρωταθληματος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γαμησαν ολη την ηφιλιο :pipa2: :pipa2: στην κιριολεξια πρεπει να υπιρχαν ομαδικες αυτοκτονιες χριστουγενα που ο λαος καπως βρισκει λεφτα και τα εστησαν να γαμηθει ολη η γη..Εβλεπα τους μαλακες αγγλους φιλαθλους της μαν γιου με την μπλακμπερν που αναρωτιοντουσαν απο μεσα τους ποσο στημενη ειναι η ομαδα τους με ενα προσωπο στο αοριστο στην πλανη...τα χριστουγενα το μοναδικο πρωταθλημα που παιζει ειναι το αγγλικο τυχεο δεν νομιζω οι αγγλοι ανακαλυψαν το στοιχημα η οικονομια τους βασιζεται στο να στηνοντε τα παντα δεν ειναι τυχεο οτι μπορεις εκει να στιχιματισεις στα παντα...Αρε ελλαδα ποσο αθοοι ειμαστε σαν λαος μπροστα στους αγγλους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Λετε να ειμασταν εξυπνοι αυτοι τα στηνουν κε εχουν την ταμπελα του πιο καθαρου πρωταθληματος στην γη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom