Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Ρε παιδιά πάτε να βγάλετε λεφτά από το ποδόσφαιρο; Υπάρχει κάτι που είναι πιο βρωμερό και στημένο από αυτό; (παίκτες, παράγοντες, διαιτησίες ...)

εκτός αν το κάνετε για χαβαλέ, οπότε εκεί πάω πάσο....

και όσο για αυτούς τους μπλόγκερς με τα σίγουρα, αν ήταν αυτό που λένε δεν θα είχαν σάιτ για να γράφουν και να σας ανοίγουν τα μάτια (και καλά) αλλά δεν θα δούλευαν και θα ζούσαν μόνο από το στοίχημα (η καλύτερη δουλειά του κόσμου)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
1ον Ρε παιδιά πάτε να βγάλετε λεφτά από το ποδόσφαιρο;
2ον Υπάρχει κάτι που είναι πιο βρωμερό και στημένο από αυτό; (παίκτες, παράγοντες, διαιτησίες ...)

3ον και όσο για αυτούς τους μπλόγκερς με τα σίγουρα, αν ήταν αυτό που λένε δεν θα είχαν σάιτ για να γράφουν και να σας ανοίγουν τα μάτια (και καλά) αλλά δεν θα δούλευαν και θα ζούσαν μόνο από το στοίχημα (η καλύτερη δουλειά του κόσμου)
απάντηση:
1ον ναι...που είναι το πρόβλημα;
2ον πολλά...π.χ. η πολιτική μήπως;
3ον την δουλειά τους κάνουν και πληρώνονται γι'αυτήν...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ρε παιδιά πάτε να βγάλετε λεφτά από το ποδόσφαιρο; Υπάρχει κάτι που είναι πιο βρωμερό και στημένο από αυτό; (παίκτες, παράγοντες, διαιτησίες ...)

εκτός αν το κάνετε για χαβαλέ, οπότε εκεί πάω πάσο....

και όσο για αυτούς τους μπλόγκερς με τα σίγουρα, αν ήταν αυτό που λένε δεν θα είχαν σάιτ για να γράφουν και να σας ανοίγουν τα μάτια (και καλά) αλλά δεν θα δούλευαν και θα ζούσαν μόνο από το στοίχημα (η καλύτερη δουλειά του κόσμου)
Man για μενα το ποδοσφαιρο ειναι πιο στημενο και απο το Κινο :2funny: που ειναι προγραμμα :grin: πιο καλα το στηνουν το ποδοσφαιρο... που λεει ο λογος :2funny:..Ο μονος τροπος για να βγεις κερδισμενος απο το ποδοσφαιρικο στοιχημα :tits: ειναι να παιξεις 4 ομαδες πχ με τρελα σκορ 3-1 2-3 4-4 3-3 καρφωτα με 1 1ευρω δηλαδη κατι τρελα που βλεπεις που και που στο κουπονι του οπαπ..Ο μονος σιγουρος κερδισμενος απο το στοιχημα ειναι ο μπουκ και κανεις αλλος..Εκτος αν κανεις τιποτα τρελο ε τρελες αποδωσεις..Τα παντα ειναι στημενα απο τους μπουκ τα παντα και η κορυφη του στισιματος ειναι η αγγλια...Οπου ειναι σχεδον ολοι οι μεγαλοι μπουκμαικερ...Ακομα δουλευει καποιος που ξερω να ξεπληρωσει αυτα που εχασε στο live του αγωνα μαντσεστερ γιουναιτεντ μπλακμπερν το 2-3 η πιο φορμαρισμενη ομαδα της αγγλιας εχασε απο την χειροτερη ομαδα τις αγγλιας στην πρεμιερ...στο 2-2 που ηταν και νωρις νομιζω στο 60 παιχτηκανε σε ολο τον κοσμο τρις γιατι ηταν και το μονο πρωταθλημα το αγγλικο που ηταν στην αγωνιστικη δραση και τα στησανε στις γιορτες ολα..Φαντασου τι εγινε απο τους μπουκ δικα μου ατομα χασανε 2χιλιαρικα στον αγωνα μανγιου μπλακμπερν..Ευτιχως ειδα με ταματια μου κε αυτον τον αγωνα και τον αγωνα σαντερλαντ μαντσεστερ σιτι στο 93 κερδισε το παρταλι η σαντερλαντ αυτο το στησιμο αυτου του αγωνα ουτε ο σπελμπεργκ μπορουσε να το σκεφτει να πιεζει σε ολο τον αγωνα η συτι..Και στο 93 ενω εχoυν κλησει και ολα τα live :pipa2: :pipa2:Afhnoyn enan paixti τις σαντερλαντ να βαλει γκολ που ηταν και καθαρο οφσαιδ και φυσικα και ο εποπτης στο κολπο με αποτελασμα να μην προλαβει κανεις παιχτης του στοιχηματος να κανει τιποτα και πως να κανει αφου τον αφησανε απο το πουθενα να βαλει γκολ της σαντερλαντ..Τεσπα μαν δεν ειναι κανεις κερδισμενος..Εγω επαιζα αλλα μετα απο αυτα που ειδα την προηγουμενη εβδομαδα τωρα παιζω κανα 2 ευρω κινο ισα ισα να δικαιολογησω την παρουσια μου στο πρακτορειο προπο που τιχγανει να εχω 2 φιλους με πρακτορειο προπο ο ενας απο μικρο παιδι αδελφος.... και φισκα κανεις τους δεν εχει δει παιχτη που να ειναι κερδισμενος απο το στοιχημα....Οτι βλεπεις στην τηλεωραση στους μεγαλους αγωνες ειναι ολα μεταβλητα δηλαδη αναλογος τις ορεξεις των μπουκ βλεπεις.. η δεν βλεπεις καλο θεαμα.....Ο τζογος ειναι ελεγχομενος....Στηνοντε απο την πιο μεγαλη ομαδα μεχρη την πιο μικρη αφου στηθηκε η μαντσεστερ γουναιτεν για πλακα φαντασου τι γινεται αλλου... :pipa2: :pipa2: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:οι μπουκ γαμαν και δερνουν..Ευτηχως το καταλαβα μαλλων το ηξερα αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω :uglystupid: :idiot: :uglystupid:Και να ξερεις εχω ολυς γνωστους που παιζουν συναιχεια τα φωρτομενα τις βετφαιρ 4αδες 21 15 κτλ ευρω χανουν 200 ευρω το σαββατοκυριακο και μετα αο κανα 2 μηνες κερδιζουν κανα κουπονι 400 ευρω και μονο τοτε τα 0δειχνουν ενω εχουν χασει 1000...Υγεια πανω απο ολα... και να μας τα τρωνε οι πουτανες  :2funny:τουλαχιστον εκει γαμας :2funny: ενω στο στοιχημα μονο γαμιεσε :2funny: :2funny:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
Man για μενα το ποδοσφαιρο ειναι πιο στημενο και απο το Κινο :2funny: που ειναι προγραμμα :grin: πιο καλα το στηνουν το ποδοσφαιρο... που λεει ο λογος :2funny:..Ο μονος τροπος για να βγεις κερδισμενος απο το ποδοσφαιρικο στοιχημα :tits: ειναι να παιξεις 4 ομαδες πχ με τρελα σκορ 3-1 2-3 4-4 3-3 καρφωτα με 1 1ευρω δηλαδη κατι τρελα που βλεπεις που και που στο κουπονι του οπαπ..Ο μονος σιγουρος κερδισμενος απο το στοιχημα ειναι ο μπουκ και κανεις αλλος..Εκτος αν κανεις τιποτα τρελο ε τρελες αποδωσεις..Τα παντα ειναι στημενα απο τους μπουκ τα παντα και η κορυφη του στισιματος ειναι η αγγλια...Οπου ειναι σχεδον ολοι οι μεγαλοι μπουκμαικερ...Ακομα δουλευει καποιος που ξερω να ξεπληρωσει αυτα που εχασε στο live του αγωνα μαντσεστερ γιουναιτεντ μπλακμπερν το 2-3 η πιο φορμαρισμενη ομαδα της αγγλιας εχασε απο την χειροτερη ομαδα τις αγγλιας στην πρεμιερ...στο 2-2 που ηταν και νωρις νομιζω στο 60 παιχτηκανε σε ολο τον κοσμο τρις γιατι ηταν και το μονο πρωταθλημα το αγγλικο που ηταν στην αγωνιστικη δραση και τα στησανε στις γιορτες ολα..Φαντασου τι εγινε απο τους μπουκ δικα μου ατομα χασανε 2χιλιαρικα στον αγωνα μανγιου μπλακμπερν..Ευτιχως ειδα με ταματια μου κε αυτον τον αγωνα και τον αγωνα σαντερλαντ μαντσεστερ σιτι στο 93 κερδισε το παρταλι η σαντερλαντ αυτο το στησιμο αυτου του αγωνα ουτε ο σπελμπεργκ μπορουσε να το σκεφτει να πιεζει σε ολο τον αγωνα η συτι..Και στο 93 ενω εχoυν κλησει και ολα τα live :pipa2: :pipa2:Afhnoyn enan paixti τις σαντερλαντ να βαλει γκολ που ηταν και καθαρο οφσαιδ και φυσικα και ο εποπτης στο κολπο με αποτελασμα να μην προλαβει κανεις παιχτης του στοιχηματος να κανει τιποτα και πως να κανει αφου τον αφησανε απο το πουθενα να βαλει γκολ της σαντερλαντ..Τεσπα μαν δεν ειναι κανεις κερδισμενος..Εγω επαιζα αλλα μετα απο αυτα που ειδα την προηγουμενη εβδομαδα τωρα παιζω κανα 2 ευρω κινο ισα ισα να δικαιολογησω την παρουσια μου στο πρακτορειο προπο που τηγανει να εχω 2 φιλους ο ενας απο μικρο παιδι και φισκα κανεις τους δεν εχει δει παιχτη που να ειναι κερδισμενος απο το στοιχημα....Οτι βλεπεις στην τηλεωραση στους μεγαλους αγωνες ειναι ολα μεταβλητα δηλαδη αναλογος τις ορεξεις των μουκ βλεπεις η δεν βλεπεις καλο θεαμα.....Ο τζογος ειναι ελεγχομενος....Στηνοντε απο την πιο μεγαλη ομαδα μεχρη την πιο μικρη αφου στηθηκε η μαντσεστερ γουναιτεν για πλακα φαντασου τι γινεται αλλου... :pipa2: :pipa2: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:οι μπουκ γαμαν και δερνουν..Ευτηχως το καταλαβα μαλλων το ηξερα αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω :uglystupid: :idiot: :uglystupid:Και να ξερεις εχω ολυς γνωστους που παιζουν συναιχεια τα φωρτομενα τις βετφαιρ 4αδες 21 15 κτλ ευρω χανουν 200 ευρω το σαββατοκυριακο και μετα αο κανα 2 μηνες κερδιζουν κανα κουπονι 400 ευρω και μονο τοτε τα 0δειχνουν ενω εχουν χασει 1000...Υγεια πανω απο ολα... και να μας τα τρωνε οι πουτανες  :2funny:τουλαχιστον εκει γαμας :2funny: ενω στο στοιχημα μονο γαμιεσε :2funny: :2funny:

κορυφαιος !!!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
μεχρι χθες, εμεις οι παλιοι στοιχηματζηδες, αν θελαμε να πουμε για καποιον οτι ειναι αχρηστος ή οτι παιζει πολλη γκινια, λεγαμε "αυτος εχει να κλεισει παρολι απο το Πασχα του 2001"...
ηταν ενα διημερο που ειχανε περασει τα παντα ολα, ιδιαιτερα ανημερα της Αναστασης... πολλα μπουκαδικα απο τα παλια τα "παρανομα" κλεισανε...
απο εδω και περα το αλλαζουμε... το "Πασχα του 2001" γινεται "τ'Αι Γιαννιου 2011"...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για φαντασου στο παιχνιδι του βαζελου 1-2 ημιχρονο τελικο...καμια τετοια μπομπα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχει βγαλει καμια εταιρια μονο προκρισεις για το τσου-λου;;;κοιταω στην bet365  αλλα τιποτα οποιος μπορει ας ενημερωσει...

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
καλημερα συμφορουμητες εχω να σας πρωτηνω μετα απο καιρο στο στοιχημα το πιστευω οτι εχει πολυ καλα προγνωστικα οι σχετικοι τοθ ειδους το βλεπουν και ξαναμηλαμε καλη συνεχεια σε ολους ¨)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
0-3...
στα πόσα θα σταματήσουμε άραγε;;; :think: :think: :think:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αληθεια ποιος να ειχε  παιξει τη γιουναιτεντ με την εικονα που μας εχει δειξει τελευταια :think:
εγω παντως σιτι επαιξα :headbang:
εγώ πάντως το βλέπω και πίνω τις μπύρες μου...
δύσκολο ματς για στοίχημα...
έτυχε και πάει έτσι το παιχνίδι...γρήγορο γκολ,κόκκινη...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
εγώ πάντως το βλέπω και πίνω τις μπύρες μου...
δύσκολο ματς για στοίχημα...
έτυχε και πάει έτσι το παιχνίδι...γρήγορο γκολ,κόκκινη...
εγω βλεπω παοκ και πινω γκαζοζα  :2funny: :2funny:
μηπως και καταφερει και με πεισει ο μπαοκ να τον παιξω
προς το παρον δε με πειθει :rolleyes:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
μεχρι χθες, εμεις οι παλιοι στοιχηματζηδες, αν θελαμε να πουμε για καποιον οτι ειναι αχρηστος ή οτι παιζει πολλη γκινια, λεγαμε "αυτος εχει να κλεισει παρολι απο το Πασχα του 2001"...
ηταν ενα διημερο που ειχανε περασει τα παντα ολα, ιδιαιτερα ανημερα της Αναστασης... πολλα μπουκαδικα απο τα παλια τα "παρανομα" κλεισανε...
απο εδω και περα το αλλαζουμε... το "Πασχα του 2001" γινεται "τ'Αι Γιαννιου 2011"...
όντως πέρασαν τα πάντα εκτός την καργιόλα την σεντ-ετιέν...
μάλλον ήμουν από τους λίγους που πέταξα ψιλαααά τον χαρταετό μου...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες οι ομαδες θα γκελαρουν για πολυ ακομα απο φεβρουαριο θα στρωσουν

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
παιδιά επειδή το συζητάγαμε εχθές, για ρίξτε μια ματιά πάλι εδώ... , εγώ μπήκα έτσι από περιέργεια... επειδή είπαμε ότι θα παρακολουθήσουμε τι ψάρια πιάνει...
η γνώμη μου... ο τύπος είναι καλός... θα σας πω γιατί... Το τουρκικό το πρώτο το έχασε... αλλά δεν μπορούμε να πούμε και τίποτα γιατί απλά έπαιξε μια ομάδα με 5 νίκες απέναντι σε μία με 4 ήττες... αυτά συμβαίνουν... στα άλλα απο κάτω... άνετα ήρθε το g/g στη μάντζεστερ, διπλό 0-3 φιορεντίνα... ο πάοκ δεν κέρδισε... και στο ασιατικο που πρότεινε πληρωθήκαμε το μισό ποντάρισμα και το άλλο επιστράφηκε.. ενω στο τελευταίο παιχνίδι στέκομαι στο γρήγορο γκολ που είπε... και το οποίο έγινε στο 23...
έτσι όπως φαίνεται πάλι ταμείο θα πάει με 4 στα 5... επίσης μου αρέσει πολύ και ο τρόπος που κάνει ανάλυση για να καταλαβαίνω τι παίζω και γιατί το παίζω...

μην αρχίζετε να κράζετε... τη γνώμη μου λέω... εγώ πάντως θα παρακολουθώ... και αν δεν παίζω τα συστήματα του... τα σημεία του ίσως τα ακολουθήσω... 

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
και τον αγωνα σαντερλαντ μαντσεστερ σιτι στο 93 κερδισε το παρταλι η σαντερλαντ αυτο το στησιμο αυτου του αγωνα ουτε ο σπελμπεργκ μπορουσε να το σκεφτει να πιεζει σε ολο τον αγωνα η συτι..Και στο 93 ενω εχoυν κλησει και ολα τα live :pipa2: :pipa2:Afhnoyn enan paixti τις σαντερλαντ να βαλει γκολ που ηταν και καθαρο οφσαιδ και φυσικα και ο εποπτης στο κολπο με αποτελασμα να μην προλαβει κανεις παιχτης του στοιχηματος να κανει τιποτα και πως να κανει αφου τον αφησανε απο το πουθενα να βαλει γκολ της σαντερλαντ..

Χρησταρα ειχανε πει στον Τζεκο και στον Ριτσαρντς της Σιτυ να σημαδευουνε τα δοκαρια?? τετοιο στησιμο ο Σπηλμπεργκ?? δοκαρι στο 92 η Σιτυ, γκολ στο 93 η Σαντερλαντ??...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom