Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
άρχοντα, το είπα τουλάχιστον 4' ΠΡΙΝ γίνει το πέναλτυ...

μην με αδικείς...δεν το παίζω ούτε ειδήμων..ούτε παιχταράς...ούτε τίποτα...

βλέπω τον αγώνα...κ απλώς είπα άποψη...

ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ....ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ....

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
άρχοντα, το είπα τουλάχιστον 4' ΠΡΙΝ γίνει το πέναλτυ...

μην με αδικείς...δεν το παίζω ούτε ειδήμων..ούτε παιχταράς...ούτε τίποτα...

βλέπω τον αγώνα...κ απλώς είπα άποψη...
Ναι μάλλον εγώ φταίω έτσι όπως το έθεσα.
Ήθελα να πω ότι με το που το έγραψες μετά από λίγο προηγήθηκε και όχι ότι το έγραψες όταν κέρδισε το πέναλτυ.
Δεν ήθελα να υπονοήσω αυτό που νόμισες.

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ναι μάλλον εγώ φταίω έτσι όπως το έθεσα.
Ήθελα να πω ότι με το που το έγραψες μετά από λίγο προηγήθηκε και όχι ότι το έγραψες όταν κέρδισε το πέναλτυ.
Δεν ήθελα να υπονοήσω αυτό που νόμισες.

δεν τρέχει τίποτα παίχτη μου...

όλα τζετ..

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ελεγα κ εγω θα αρχισει με το δεξι η Σαμπ... :jerking: τα υπολοιπα ειναι Θελτα κ οβερ σε Μπερτον κ Βαλενσιεν αλλα το δελτιο ηταν καρφωτο οποτε παω για αυριο με καμια μπομπα απο κυπελλα κ την Λατσιο που την ζαχαρωνω απο τωρα...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - XE68228990I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  04/01/2012 20:09:51 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Μπεσίκτας 0.0 Μπεσίκτας v Εσκισεχίρσπορ
(Επιπλέον Ασιατικό Χάντικαπ) 04/01/2012 Κανένα 1.275 Κερδισμένο
Σύνολο:  100,00   Νίκη:  20,75   Κέρδη:  120,75  
Συνολικό στοίχημα: 100,00   Συνολικά κέρδη:  120,75
Οι τιμές του δελτίου στοιχήματος 'Νίκη' εξαιρούν το ποσό του στοιχήματος, και είναι υποκείμενες σε μέγιστες αποπληρωμές όπως αναφέρεται στους κανόνες μας.
λοιποοοόν...
εγώ θα το προσεγγίσω πιο ορθολογικά το θέμα και θα ρωτήσω τα εξής:
1ον σε μία μέρα με 13 αγώνες στο δελτίο του οπαπ,σίγουρα καμμιά 30 στην bet365,εσύ βρήκες και επέλεξες μόνο αυτό τον αγώνα;;;
και 2ον το κυριότερο έχεις σκεφτεί ότι ,αν όντως συμβαίνει το παραπάνω, σε περίπτωση που χάσεις ένα δελτίο, χρειάζεσαι 5 κερδισμένα για να πάρεις ,μόνο,τα λεφτά σου πίσω;;;

τώρα θα πάρω το θάρρος και θα απαντήσω κιόλας...
1ον μάλλον παίζεις και άλλα δελτία αλλά βάζεις μόνο το κερδισμένο εδώ,νομίζοντας ότι ικανοποιείς την ματαιοδοξία σου και πικάρεις τους υπόλοιπους... τί να λέμε δηλαδή...
2ον δεν χρειάζεται...με καλύπτει η παραπάνω απάντησή μου...

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τι εγινε μπετοβλακα?Γεμισε η ελλαδα κλωνους μου?
Βασικα πολυ ασχοληθηκαμε με τον τυπο,νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να διαγραφονται τα ποστ του να μην πιανουν και χωρο.
Αυριο νομιζω ειναι πολυ καλη στοιχηματικη μερα.Υπαρχουν αρκετα σημεια που μοιαζουν καλα.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Φιλαρακο ειμαι κι εγω χαμενος απο το στοιχημα και γενικα απο τον τζογο, δε μου κανεις κανα κονε με τον κολητο σου τον "πακετο" να του πουλαω κρασι. Φτιαχνω καλο κρασι και θα σας το δινω 5 ευρω το κιλο.
αδερφε επηδει εχω επαγγελματια φιλο παιχτη στο ποκερ ειναι το μοναδικο παιχνιδι που μπορεις να κερδισεις κε μονο σε τουρνουα αυτος ωγαζει 30κ καθαρα ολα κασ καζινα τουρνουα κε δεν ξερω αν πηγαινει σε μαγαζια παλια πηγαινε τον χρονο + η δουλεια του..Τωρα για το κρασι αδερφε αυτος που λεω το παιρνει απο δικο του παραγογο αλλα και παλι δεν μπορω να του πω τιποτα και για κανεναν..Ειναι σε αλλο μικος κιματος μπορει να μιλαμε κε λιγο χαβαλε οκ..Αλλα εγο παο στο περιπτερο να παρω ενα κρουασαν για προινο κε αυτοσ στην κρινι  για αστακους :)Μονο ποκερ κονομας αν διαβασεις κτλ κτλ..

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αυριο νομιζω ειναι πολυ καλη στοιχηματικη μερα.Υπαρχουν αρκετα σημεια που μοιαζουν καλα.
εγώ νομίζω αυτό που λέει ένας από τους στοιχηματικούς κανόνες που έχω υιοθετήσει...
στην έναρξη των πρωταθλημάτων όπως και στην επανέρναξη,όπως τώρα,δηλώνεις αποχή για κανά 2-3 αγωνιστικές...
για να δεις τί,που,πώς,γιατί...
ίσως βέβαια για να κρατήσεις επαφή με το άθλημα να ποντάρεις κάτι,αλλά αν το σύνηθες ποντάρισμα είναι π.χ. 10 τώρα βάζεις 1...

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Μαγκες   είναι  απλο   για  να  καταλαβουμε   αν   καποιος   μας   λεει    ψεμματα     και   βαζει     επιλεκτικα    αποτελεσματα .

Όταν   βαζεις   ημερομηνια     στο  λογαριασμο    σου     βλεπεις    στην   τελευταια   σελιδα     ,   το  τι   εχεις  κανει   μεχρι  τωρα .
Ετσι    αν   καποιος    λεει    μονο   για   κερδη   ,  να  μας    δειξει    ποσταροντας    τις    ημερομηνιες    από  την  αρχη   του   χρονου   μεχρι   τωρα .
Δηλαδη    2   εξαμηνα   τον  χρονο  ,  τα   αποτελεσματα   που    ειχε .
Επισης    να    πατησει    το   πριντ   σκρην    ,   ετσι   ώστε    να   βλεπουμε    αν   λεει   αληθεια .

Ξεκιναω     για    αρχη  ,  στο   πρωτο   εξαμηνο    μεχρι    τοτε   (    6/1/2011 -   6/7/  11  )    επαιξα   1883    και  κερδισα    2212    ευρω .
Το  επομενο   εξαμηνο     (  7/7/2011    εως    σημερα   )   επαιξα   16844   και    κερδισα    16384  .
Αν   προσθεσω   ποσα   πονταρα    είναι    18727     και  κερδισα     18596  ,   δηλαδη     ειμαι     μεσα     131    ευρω

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    170 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 3.jpg
    3.jpg
    166,2 KB · Εμφανίσεις: 23

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Μαγκες   είναι  απλο   για  να  καταλαβουμε   αν   καποιος   μας   λεει    ψεμματα     και   βαζει     επιλεκτικα    αποτελεσματα .

Όταν   βαζεις   ημερομηνια     στο  λογαριασμο    σου     βλεπεις    στην   τελευταια   σελιδα     ,   το  τι   εχεις  κανει   μεχρι  τωρα .
Ετσι    αν   καποιος    λεει    μονο   για   κερδη   ,  να  μας    δειξει    ποσταροντας    τις    ημερομηνιες    από  την  αρχη   του   χρονου   μεχρι   τωρα .
Δηλαδη    2   εξαμηνα   τον  χρονο  ,  τα   αποτελεσματα   που    ειχε .
Επισης    να    πατησει    το   πριντ   σκρην    ,   ετσι   ώστε    να   βλεπουμε    αν   λεει   αληθεια .

Ξεκιναω     για    αρχη  ,  στο   πρωτο   εξαμηνο    μεχρι    τοτε   (    6/1/2011 -   6/7/  11  )    επαιξα   1883    και  κερδισα    2212    ευρω .
Το  επομενο   εξαμηνο     (  7/7/2011    εως    σημερα   )   επαιξα   16844   και    κερδισα    16384  .
Αν   προσθεσω   ποσα   πονταρα    είναι    18727     και  κερδισα     18596  ,   δηλαδη     ειμαι     μεσα     131    ευρω

Ρε δικε μου μη βαζει ιδεες ερχεται η Τροικα σε λιγες μερες και ψαχνει νεα μετρα!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

ldermc

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες απ οτι βλεπω πολυ στα σαιτ παιζονται ο εργοτελης η λακορουνια η σεντ ετιεν κ η ντερμπι... ειδικα η ντερμπι εχει τρομερα πονταρισματα για αγγλικο κυπελλο... εγω λεω να συνδυασω 3αδα εργοτελη σεντ ετιεν και ντερμπι και μια 2αδουλα λακορουνια και το 0-1 της λατσιο που μου χει κατσει απο χθες... τι λετε??

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
συναγωνιστες απ οτι βλεπω πολυ στα σαιτ παιζονται ο εργοτελης η λακορουνια η σεντ ετιεν κ η ντερμπι... ειδικα η ντερμπι εχει τρομερα πονταρισματα για αγγλικο κυπελλο... εγω λεω να συνδυασω 3αδα εργοτελη σεντ ετιεν και ντερμπι και μια 2αδουλα λακορουνια και το 0-1 της λατσιο που μου χει κατσει απο χθες... τι λετε??

Μην παιζεις με βαση το τι παιζεται λεμε..

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
για σημερα Ρεξαμ-Νορθαμπτον-Μπαθ-Λατσιο σε συστημα 3-4  :priest:

Tesla!

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ξερετε καποιο σαιτ να πληροφορουμαστε σωστα για μπασκετ; Με αναλυτικες βαθμολογιες, στατιστικα κλπ, οχι απαραιτητα με προβλεψεις. Για τα μεγαλα ευρωπαικα πρωταθληματα και ΝΒΑ...

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια ξερετε καποιο σαιτ να πληροφορουμαστε σωστα για μπασκετ; Με αναλυτικες βαθμολογιες, στατιστικα κλπ, οχι απαραιτητα με προβλεψεις. Για τα μεγαλα ευρωπαικα πρωταθληματα και ΝΒΑ...
τυπε betonbasket χωρις να ειμαι μπασκετικος στο στοιχ, αλλα πολλες φορες βαζω ενα αγωνα να συμπληρωσω δελτιο κ ειναι σοβαρο σαιτ

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
μπες σε κάποια στοιχηματική εταιρία π.χ. στην bet365 και πάνε στα στατιστικά...
πιο αναλυτικά δεν πιστεύω να υπάρχουν πουθενά αλλού...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom