Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
μαλιστα, τα cash παιχνιδια στο χαρτι ειναι λιγο δυσκολα..

μπορεις να βγαλεις τα κερατα σου αλλα μπορεις να χασεις επεισης τα κερατα σου..

εγω παιζω ποκερ αλλα texas holdem..

μονο τουρνουα ομως, και αν εισαι καλος και παιζεις στα μεγαλα σαιτ, βγαζεις καλα λεφτα..

αλλα αλλο ποκερ αλλο στοιχημα, στο ενα ελενχεις εσυ της κινησεις σου, στο δευτερο δεν ελενχεις τιποτα..

Στο internet δεν παιζω τιποτα. Δε σκαμπαζω και πολλα, ουτε εμπιστευομε τις πιστωτικες καρτες. Ειμαι της παλαιας σχολης των μετρητων. Ποκερ δεν ξερω, παιζω μονο θαναση, δηλωτη, 21 και καμια φορα ζαρια.
Φετος παντως εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι θα σταματισω τον τζογο και το καπνισμα. Να δουμε θα τα καταφερω.....

Και για να μην ειμαστε εκτος θεματος, για σημερα θα ριξω 12 ευρω στον ΟΠΑΠ στα παρακατω ματσακια :

144 Βερονα - Μοντενα    1
145 Λε Μαν - Βελεσεν    1
148 Γκροσετο - Λιβορνο  2
152 Μοναρκας - Τιχουανα 1

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Για να ρωτήσω κάτι ρε παίδες να μαθαίνω.

Σε αυτό το στοίχημα η απόδοση είναι 1,275 άρα τα 100 € πρέπει να γίνουν 127,5 όχι 120,75.  Η διαφορά είναι σχεδόν 7 € στα 27,5 κέρδους δηλαδή επιπλέον γκανιότα 25%?. Σε ποια εταιρεία είναι αυτό το στοίχημα;
Αδερφε μην ασχολεισαι με αυτον τον βλακα.Μαλακιες λεει,τα γραφει στο notepad γιατι νομιζει πως κανει φιγουρα και εκανε λαθος στον υπολογισμο.Αν ηταν πραγαματικο το στοιχημα θα πληρωνε οντως 127,5.Μην αγχωνεσαι με αυτα.Η bet365 εχει σταθερη γκανιοτα 7% αν θυμαμαι καλα που ειναι απο τις καλυτερες.Μονο η betfair που ειναι ανταλλακτηριο σου κραταει λιγοτερο(5%επι των κερδων).Αλλα εκει παμε αλλου.Εχει τα μειον του ανταλλακτηριου.

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αμα δεν αλλαξουν τα βουρλα εδω μεσα εγο σημειο δεν δινο παλι!!  αλλα αμα θες ευ κολα διαβαζε τους πιθανους ασους της ημερας  βγαλε εξο τα διπλα και τα χιναρια  και καληψε τους  στο χ με διπλη ευκερια η ασιατικο γιατι σιγουρα δεν εχεις στατιστικα προταθληματον  και πρεπει να ασχολιθις σοβαρα για να καταλαβεις πωσ λειτουργουν τα στατιστικα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΟΥΣΤ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ!ΟΥΣΤ!Ασε τα βουρλα να παιζουν λαθος και κρατα τα κερδη για παρτη σου.Αφου ειναι τοσα πολλα,τι σε νοιαζει για μας?

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΟΥΣΤ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ!ΟΥΣΤ!Ασε τα βουρλα να παιζουν λαθος και κρατα τα κερδη για παρτη σου.Αφου ειναι τοσα πολλα,τι σε νοιαζει για μας?
ασε τον....χρηματιστη να σκουζει τυπε...δεν παιζει στοιχ αυτος κατι αλλο παιζει,ειναι παιχνιδι αποδοσεων δεν βαριεμει να το λεω οχι επειδη εγω ακουμπαω απο 1,75 μεχρι 5,00 αλλα επειδη ετσι ειναι

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
re οτι και να λετε εγω δεν ξαναδινο σημειο πριν!!! και ρε πουστη το ξαναπα τα ζα μου αργα εδω μεσα οι μοντερ ειναι :jerking: :jerking: :jerking: τραβατε διαβαστε το ασιατικο και την γκανιοτα του + - και οταν τα μαθετε καλα ξαναγραψτε μαλακιες!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και εγω βεβεα εχω στις πιο πισο σελιδες κανα διχρονο τορα  πριν τα πεχνιδια που εδινα  τα σημεια καθε φορα !!!τουλαχιστον 10 σερι την φορα τι να γινει τα γραφτα μενουν !!! αντε καραγκιοζακια εςδω μεσα !!!!!! εκει κουβα ρεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   καθιστεριμενα !!!ουσσστττ!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  κανο επιδιξη λεει!!!!! ουρρτ ρεεε ζαγαριι  κλονοβλακα  το εχετε γαμισει τελειος το σαιτ με την καθε μαλακια που σας ερχετε στο κεφαλι!!!!!! 

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τον εχω ξεφτιλισει πολλες φορες και θα συνεχισω να το κανω,γιατι αυτοι οι τυποι(που εχουν χασει ενα σκασμο λεφτα,και νομιζουν οτι βαζουν τα γελια στους αλλους)ειναι η μεγαλυτερη λερα.

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
re οτι και να λετε εγω δεν ξαναδινο σημειο πριν!!! και ρε πουστη το ξαναπα τα ζα μου αργα εδω μεσα οι μοντερ ειναι :jerking: :jerking: :jerking: τραβατε διαβαστε το ασιατικο και την γκανιοτα του + - και οταν τα μαθετε καλα ξαναγραψτε μαλακιες!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και εγω βεβεα εχω στις πιο πισο σελιδες κανα διχρονο τορα  πριν τα πεχνιδια που εδινα  τα σημεια καθε φορα !!!τουλαχιστον 10 σερι την φορα τι να γινει τα γραφτα μενουν !!! αντε καραγκιζακια εςδω μεσα !!!!!! εκει κουβα ρεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   καθιστεριμενα !!!ουσσστττ!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  κανο επιδιξη λεει!!!!! ουρρτ ρεεε ζαγαριι
σεχει βαρεσει κ κακης ποιοτητας βοτκα κατακεφαλα βλαμμενε παπαριτς,ασε να κουβαδιαζομαστε εμεις συνεχεια(λες κ το ξερεις) που θα γινεις κ σωτηρας απτον κουβα :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Τον εχω ξεφτιλισει πολλες φορες και θα συνεχισω να το κανω,γιατι αυτοι οι τυποι(που εχουν χασει ενα σκασμο λεφτα,και νομιζουν οτι βαζουν τα γελια στους αλλους)ειναι η μεγαλυτερη λερα.
τραβα διαβασε το ασιατικο αρχιβλακα και μετα θα καταλαβεις γιατι γαμισατε ολα τα θρεντ με την μαλακια που σας βαραει εδω μεσα αιντεε  :jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε παιδια σταματηστε.

ειναι το μονο θρεντ που δεν εχει ξεσπασει εμφυλιος ακομα  :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σεχει βαρεσει κ κακης ποιοτητας βοτκα κατακεφαλα βλαμμενε παπαριτς,ασε να κουβαδιαζομαστε εμεις συνεχεια(λες κ το ξερεις) που θα γινεις κ σωτηρας απτον κουβα :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι βαλτε και αλοους κλονους μπετοβλακες!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τωρα βλεπει κλωνους,απτη μαλακια τυφλωθηκες ρε η απτο ξυδιασμα? :2funny: :2funny: :2funny:

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
αφήστε τους τσακωμούς κι αφήστε τον καθένα να παίζει ότι κ όπως γουστάρει...

καλά κέρδη να έχουν όλοι...ότι παιχνίδι κι αν παίζουν...

Nocerina - Pescara....ωραίο ματσάκι... ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
για να ξεφευγουμε λιγο απο τους τσακωμους..
εχω ακουσει τελευταια απο αρκετο κοσμο, η μαλλον λιγο καιρο παλιοτερα, οτι το πρωταθλημα ειναι του βαζελου
και θα δουμε διαφορα μεσα στον ιανουαριο 7-8 βαθμους.. :2funny:
και οτι ειχε κανονιστει απο περσυ να το παρει ο ολυμπιακος και φετος ο παο  :headbang:
αλλα πειτε μου, με τι ομαδα θα παρει ο παο πρωταθλημα, οταν δεν εχει πρωτα απο ολα διοικηση..
και οταν εκτος εδρας παιζει 50-50 με το ζορι παιρνει μια ισοπαλια?
αφηστε δε που ο μαρινακης ειναι μεγα αφεντικο πλεον..  καταλαβενετε
περα απο τα οπαδικα ας το βλεπουμε υπερ μας για να βγαλουμε κερδος..
αν και εχει πολυ καιρο μπροστα.. θα αν ειχα διαθεσημα αυτη τη στιγμη λεφτα για στοιχημα, οχι οτι δεν εχω αλλα δεν αξιζει να περιμενω 3-4 μηνες
θα ελεγα ενα μακρας διαρκειας..

Ολυμπιακος πρωταθλητης ελλαδας 1.50
και θα ελεγα για τσαμπιονς λιγκ την ρεαλ... μετα τα οργια που εγειναν στους ομιλους, ανετα μπορει να φαει καποια αλλη ομαδα σπρωξιμο για να σπασει το κατεστημενο της μπαρτσελονα.. 

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για να ρωτήσω κάτι ρε παίδες να μαθαίνω.

Σε αυτό το στοίχημα η απόδοση είναι 1,275 άρα τα 100 € πρέπει να γίνουν 127,5 όχι 120,75.  Η διαφορά είναι σχεδόν 7 € στα 27,5 κέρδους δηλαδή επιπλέον γκανιότα 25%?. Σε ποια εταιρεία είναι αυτό το στοίχημα;
Να ήταν φίλε το μόνο που δεν "βγαίνει" στους υπολογισμούς.
Αν θέλεις εγώ σου γράφω κάθε μέρα ότι έπιασα σημείο με πάνω από 3 απόδοση, με ποσό στοιχήματος, κέρδος, ώρα κλπ. Εσύ πρέπει να με πιστέψεις;
Για το σπορ...χρονιάρα μέρα... άσσους σε Βερόνα, Λεμάν, ισοπαλία σε Μπέρτον και διπλό την Χάντερσφιλντ.

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
για να ξεφευγουμε λιγο απο τους τσακωμους..
εχω ακουσει τελευταια απο αρκετο κοσμο, η μαλλον λιγο καιρο παλιοτερα, οτι το πρωταθλημα ειναι του βαζελου
και θα δουμε διαφορα μεσα στον ιανουαριο 7-8 βαθμους.. :2funny:
και οτι ειχε κανονιστει απο περσυ να το παρει ο ολυμπιακος και φετος ο παο  :headbang:
αλλα πειτε μου, με τι ομαδα θα παρει ο παο πρωταθλημα, οταν δεν εχει πρωτα απο ολα διοικηση..
και οταν εκτος εδρας παιζει 50-50 με το ζορι παιρνει μια ισοπαλια?
αφηστε δε που ο μαρινακης ειναι μεγα αφεντικο πλεον..  καταλαβενετε
περα απο τα οπαδικα ας το βλεπουμε υπερ μας για να βγαλουμε κερδος..
αν και εχει πολυ καιρο μπροστα.. θα αν ειχα διαθεσημα αυτη τη στιγμη λεφτα για στοιχημα, οχι οτι δεν εχω αλλα δεν αξιζει να περιμενω 3-4 μηνες
θα ελεγα ενα μακρας διαρκειας..

Ολυμπιακος πρωταθλητης ελλαδας 1.50
και θα ελεγα για τσαμπιονς λιγκ την ρεαλ... μετα τα οργια που εγειναν στους ομιλους, ανετα μπορει να φαει καποια αλλη ομαδα σπρωξιμο για να σπασει το κατεστημενο της μπαρτσελονα.. 
Παρολο που ειμαι αρρωστος αντιολυμπιακος,επειδη εδω μιλαμε για στοιχημα,συμφωνω.Αξιζει να παιχτει,οχι μονο γιατι ειναι καλυτερος,αλλα γιατι ειναι η μονη ηρεμη ομαδα.Και η διοικητικη σταθεροτητα εχει διαφορα παρελκομενα στην ελλαδα.Ολοι ξερουν τι εννοω.Οσο για τσ.λ.νομιζω οτι ειναι η πρωτη χρονια που δεν ξεχωριζει καποια.Μηπως ηρθε ο καιρος να γινει ρεπετισιον στην κατακτηση???

Καλα εσυ παπαριτς,σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει.Ποιοι κλωνοι ρεεεεε?Ξυπνα.Και σε παρακαλω,μην αρχισεις παλι να κλαψουριζεις στους μοντς.Τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια.Και αυτα που σου λεω εγω,δε θα τα κανεις copy-paste.Ο μπετοβλακας εδω μεσα εισαι εσυ!

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Το 0-1 ή το διπλό της Μόντενα στο 7.50 κ 5.00 αντίστοιχα...

τα βλέπει κανείς...ή απλά ονειρεύομαι εκπλήξεις ;

:2funny:

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εννοειται.Ηδη εγινε το 0-1.Στη β ιταλιας ειναι λαθος να παιζεις αποδοση κατω του 3.

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Και αμέσως μετά ευστόχησε στο πέναλτυ...

άρχοντα, το είπα τουλάχιστον 4' ΠΡΙΝ γίνει το πέναλτυ...

μην με αδικείς...δεν το παίζω ούτε ειδήμων..ούτε παιχταράς...ούτε τίποτα...

βλέπω τον αγώνα...κ απλώς είπα άποψη...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παρολο που ειμαι αρρωστος αντιολυμπιακος,επειδη εδω μιλαμε για στοιχημα,συμφωνω.Αξιζει να παιχτει,οχι μονο γιατι ειναι καλυτερος,αλλα γιατι ειναι η μονη ηρεμη ομαδα.Και η διοικητικη σταθεροτητα εχει διαφορα παρελκομενα στην ελλαδα.Ολοι ξερουν τι εννοω.Οσο για τσ.λ.νομιζω οτι ειναι η πρωτη χρονια που δεν ξεχωριζει καποια.Μηπως ηρθε ο καιρος να γινει ρεπετισιον στην κατακτηση???
δεν ξερω ρε φιλε, αλλα και το 2010 δεν υπηρχε ανταγωνισμος με την μπαρτσελονα, φενοταν ανικητη, και απο το πουθενα το πηρε μια ιντερ..

δεν ξερω, η ρεαλ δεν εχει ακομα την υπερομαδα να τα παρει ολα, θελει δουλεια ακομα, ο τρελος εχει κανει πολυ καλη δουλεια..

πιστευω ειναι μοιρασμενα τα πραγματα, η, η ρεαλ θα παρει πρωταθλημα και η μπαρτσελονα τσου λου, η το αντιθετο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom