FeloN
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
2-2, το έριξες ; να παρακαλαμε να πας ταμειο ή οχι ;
3-2....απλά...
2-2, το έριξες ; να παρακαλαμε να πας ταμειο ή οχι ;
αγγλια ειναι το πιο εμπορικο πρωταθλημα στον πλανητη ανεκαθεν...Και το πιο στημενο ανεκαθεν..Απλα δεν ηθελα να το πιστεψω Η σαντερλαντ που κερδισε την σιτι και εχθες η σιτι κερδισε την λιβερπουλ περπατοντας..Και αφησανε να βγουν και η τοτεναμ και εμφατικη νικη της σαντερλαντ για να καληψουν καπως τα στιμενα τις μαν γιου με την μπλακμπερν κτλΜΕ κοριφεο καραστημενο του αιωνα....!!!!! το σαντερλαν συτι 1-0 στο 93 ενω ειχε κλησει το live στο 90 ...Τις πουτανας γινετε δεν βγαζεις ακρη τα πιο στημενα μακραν ειναι αυτα που διαφημηζει η βετ365 και εχεισ μπονουσ..... αν παιζεις σε αυτα δηλαδη πρεμιερ αγγλιας(ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ),Μπουντεσλιγκα γερμανιας, σεριε Α ιταλιας,τσαμπιονγκς λιγκ και λαλιγκα ισπανιας οτι διαφημηζουν για να παιζουμε γιατι αυτα ειναι τα πιο στημενα...Οσο λιγοτερο διμοφιλις πρωταθληματα τοσο πιο λιγο στησιμο..Αλλα και απο την αλλη πρωταθληματα τις πουτσας ΠΧ μεξικου αργεντινης κτλ ειναι καραστημενα του κερατα..Απο εδω και τωρα θα το λαμβανω το στοιχημα σαν λοτο ..Δηλαδη οχι λογικα πραγματα.... με την λογικη περιμενουν να παιξεις οι μπουκ για να σε γαμησουν χωρις σαλιο.....!!!!!Δυστυχώς εξαιτίας της Σάντερλαντ πήγα και εγώ κουβά...που να φανταστώ ότι θα ρίξει και 4!!! τεμάχια..είναι αυτή η Αγγλία.. μακριά μας.. μόνο Ελλάδα και Σκωτία τίποτε άλλο...
oxi iδια τιμη εχουνε οι πιτσες 10.50 ευρω η γιγας τουλαχιστον αυτην που περνω εγω Δεν ειναι η πρωτη φορα του κουβα ουτε η τελευταια που πηγα απλα τωρα το εκαναν σεναριο για 8 οσκαρ τουλαχιστον αυτο τις σαντερλαντ με την σιτι..Δηλαδη ρε παιδια με λιγα λογια θα αφησουν σημερα να περασει 2αδα ολυμιακος ΠΑΟΚ εδω εχει παιχτες που τα παιζουν αυτα χιλιαδες ευρω τεσπα νταβαριτς καλιο αργα παρα ποτε απο εδω και τωρα θα παιζω ετσι..Τα ποσα που εχασα δεν ηταν <πολα> 100 ευρω με το 11-1-0 που ειχε στην εδρα της η σαουθαμπτον και αλλα τοσα με τα αλλα τα στημενα τα αγγλικα..Απλα τωρα αυτα που σκεφτηκα τα ειδα μπροστα στα ματια μου ..Απο ρδω και τωρα θα παιζω ετσι ουτε αγχος ουτε τιποτα..Και τα λεφτα θα τα τρωω στα κολομπαρα και στΑ ΓΟΥΣΤΑ με τα φιλαρακια τερμα οι 10 πιτσες γιγας κτλ μονο κανα σουβλακι το πολυ θα παιζω με μεγαλα ποσοστα υγεια και καλη καρδια αδερφε ΥΓ.. ΚΑΙ ΤΟ 1.50 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ 0.90 ΕΠΡΕΠΕπιθανοτερο ειναι να σε γαμιση πουστης αραπης παρα να βγει αυτο που γραφεις για σημερα χρησταρα ρεεε γαμο την κουβα μου γαμο σοβαρευτητε ρεεεεεεεεε!!!! σου ταλεγα και με την αγγλια παλια κουκουρουκου μουλεγες καθαρο προταθλημα εεεεμμμ ετσι ειναι αμα δεν χασεις και κουβαδιαστης οτι και να σου λενε αρχιδια!!!! ακριβινανε και η πιτσες γιγας !!!!! γαμισετα
φιλε χρηστο ειπαμε για τα στημενα.το αεκ - δοξα ηταν στημενο πχ?δεν εχει νοημα να γραφουμε εαν στηνονται εφοσον παιζουμε.το λεω και το ξαναλεω!αγγλια ειναι το πιο εμπορικο πρωταθλημα στον πλανητη ανεκαθεν...Και το πιο στημενο ανεκαθεν..Απλα δεν ηθελα να το πιστεψω Η σαντερλαντ που κερδισε την σιτι και εχθες η σιτι κερδισε την λιβερπουλ περπατοντας..Και αφησανε να βγουν και η τοτεναμ και εμφατικη νικη της σαντερλαντ για να καληψουν καπως τα στιμενα τις μαν γιου με την μπλακμπερν κτλΜΕ κοριφεο καραστημενο του αιωνα....!!!!! το σαντερλαν συτι 1-0 στο 93 ενω ειχε κλησει το live στο 90 ...Τις πουτανας γινετε δεν βγαζεις ακρη τα πιο στημενα μακραν ειναι αυτα που διαφημηζει η βετ365 και εχεισ μπονουσ..... αν παιζεις σε αυτα δηλαδη πρεμιερ αγγλιας(ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ),Μπουντεσλιγκα γερμανιας, σεριε Α ιταλιας,τσαμπιονγκς λιγκ και λαλιγκα ισπανιας οτι διαφημηζουν για να παιζουμε γιατι αυτα ειναι τα πιο στημενα...Οσο λιγοτερο διμοφιλις πρωταθληματα τοσο πιο λιγο στησιμο..Αλλα και απο την αλλη πρωταθληματα τις πουτσας ΠΧ μεξικου αργεντινης κτλ ειναι καραστημενα του κερατα..Απο εδω και τωρα θα το λαμβανω το στοιχημα σαν λοτο ..Δηλαδη οχι λογικα πραγματα.... με την λογικη περιμενουν να παιξεις οι μπουκ για να σε γαμησουν χωρις σαλιο.....!!!!!
σκορ ημιχρονου 2-0ολυμπιακος χαντικαπ -2 1.80
nai μαν εχεισ δικιο στο 90 το κληνει η βετ365 αυτο το ξερω παιζω και για αλλουσ παιχτες στον κωδικο μου οπως και οτι εχουμε ενα μ αγαζι που περνουμε paysef ke τισ κσοδευουμε στον κωδικο μου οχι εγω οι πακετοι..Ξερω οτι το κληνεουν στο 90 αλλα ετσι εγινε που να γαμηθει ο κοσμος στο live δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα...Στον ασσο τις μαν γιου επαιξαν στον κωδικο μου να το γυρησει απο το 0-1 τισ ποουτανασ τα λεφτα κε εκεινο ηταν φυσιολογικο..Τωρα αν πιστευεις εσυ οτι δεν ηταν στημενα και οτι η αρσεναλ μεχρο το 80 ηταν 0-1 μετα εγινε η αντροπι απο το παρταλι τιν φουλα τι να πω...Το θεμα ειναι πως ειδα.....και αλλαζω τακτικη δεν λεω οτι θελει ο καθενας ας παιξει και καλα θα κανει στον κωδικο μου παντος 100 ευρω δεν θα ξαναβαρεσω εκτος αν κατεβει ο θεος ο ιδιος και μου πει πεξε την σαουθαμπτον ασσο κε την μαν γιου με τιν μπλακμπερν στο 0-1 ημιχρονο η στο 60 2-2 να το γυρισει....Ο καθενας να παιζει οπως τα βλεπει παντα απο εδω μεσα ελεγα και λεω να πιστεψετε στον εαυτο σας..Αυτο που ειδα με την σαντερλαντ με τιν συτι κε τιν μαν γιου ε την μπλακμπερν τελειωσε για μενα η λεξη λογικη στο στοιχημα ειναι για μενα ολα στημενα τα παντα και οι παντες απο την πιο μικρι ομαδα μεχρι τιν πιο μεγαλη..Τα παντα θα παω τωρα να πιο το καφεδακι μου μετα θα πιω κε κανα μπακαρντιο κολα κε μετα θα παω σε ενα κολομπαρο αντι να κανω το μυαλο μου κουρελι κε χαλβα για να πιασω κανα στοιχημα που θα ειναι στημενο αναλογος οπως το αφησουν οι μπουκ....φιλε χρηστο ειπαμε για τα στημενα.το αεκ - δοξα ηταν στημενο πχ?δεν εχει νοημα να γραφουμε εαν στηνονται εφοσον παιζουμε.το λεω και το ξαναλεω!
αυτο το εκλεισε στο 90 ειναι μυθος.ολα τα παιχνιαδια σχεδον η 365 τα κλεινει στο 90.στις καθυστερησεις αφηνει να παιξεις καμμια φορα κορνερ κλπ.
ναι στημενα αλλα αυτες τις συνομωσιες του συμπαντος για να χασουμε τις ακουω βερεσε.
γιατι ρε μαγκες δεν μιλαει κανεις?
Κηδεια εχουμε?
το πιασες το νοημαβλεπουμε μπαρτσα...μηπως κ δουμε λιγη μαγεια...γιατι με τον ατρομητο...κοιμηθηκαμε κ προλαβαμε να δουμε 30 ονειρα...συν την ονειρωξη...
τοκογλυφεΕπιβεβαιωση Στοιχηματος - XE68228990I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 04/01/2012 20:09:51 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Μπεσίκτας 0.0 Μπεσίκτας v Εσκισεχίρσπορ
(Επιπλέον Ασιατικό Χάντικαπ) 04/01/2012 Κανένα 1.275 Κερδισμένο
Σύνολο: 100,00 Νίκη: 20,75 Κέρδη: 120,75
Συνολικό στοίχημα: 100,00 Συνολικά κέρδη: 120,75
Οι τιμές του δελτίου στοιχήματος 'Νίκη' εξαιρούν το ποσό του στοιχήματος, και είναι υποκείμενες σε μέγιστες αποπληρωμές όπως αναφέρεται στους κανόνες μας. me kryo kai me xioni αλλα τουρκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολλλεεεεεεεε φορμαα τεζαααα
το πιασες το νοημα
αλλα εχει να κανει και με το στοιχημα φενεται..
παει και η μαντσεστερ, και και ο βαζελος
τοκογληφος ξετοκογλιφος καθε μερα ταμειο!!!!!! και αγγλιες και τουρκιες και οπου γουσταρετε!!!!!!!τοκογλυφε
παντως ασχετα με το στοιχημα
ειναι μεγαλη καυλα και ηδονη βλεποντας την μαντσεστερ γιουν να χανει..
βλεπετε ειμαι λιβερπουλ