Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
σημερα τα αγγλικα δεν τα εστησαν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Το στοιχημα ειναι ελεγχομενο.....!!! στηνουν την μαντσεστερ γιουναιτεντ για πλακα :grin: :grin: :grin:...Αυτο που εγινε με την σαντερλαντ με  την συτι ουτε στο χολιγουντ μπορουσαν να το σκηνοθετησουν :2funny: :2funny:...Αρε αγγλια γιαυτο δεν πιανετε η αγγλια...Δεν υπαρχει ποδοσφαιρικη λογικη και οταν δεν υπαρχει ποδοσφαιρικη λογικη ειναι πρωταθλημα που ειναι φτιαγμενο αποκληστικα απο τους μπουκ στημενο του κερατα...Βασικα ολα τα επορικα πρωταθληματα αλλα κε τα αλλα τισ πουτσας μεξικο αργεντινη κτλ ειναι στημενα...Τα παντα ειναι στημενα μετα απο αυτα που ειδα ξενερωσα σχεδον 99% ψαχνω να βρω το 1% που με κραταει ακομα..Τα παντα ειναι στημενα τα παντα...Ελεγχομενα...Απο τους μπουκ...!!!!!!!ΥΓ..Σto live της ΑΕΚ γαμηθικε λιγακι ο λαος..Τουλαχιστον μερικα κουμαροσκυλα που ξερω...και τους ειδα να ποντερνουν..Την χειροτερη ομδα τις ευρωπης δνε νικησε η ΑΕΚ..κΑΙ Θα ερθει τουμπα και θα αποκλησει τον ΠΑΟΚ που λεει ο λογος  η.. η πραξη.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΥΓ2... Προχθες ενα παιχνιδι εδω δεν αναφερθηκε τις μιλτον κεινς ντονς me την μπρεντφορντ αν θυμαμαι καλα ηταν στο ημιχρονο 0-3 νικουσε η μιλτονς κειν ντονς και τελειωσε 3-3 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν ειχα δωσει σημασια και ξεχασα να το αναφερω και εδω.. Αλλα ηρθαν μερικοι  παιχτες που παιζουν καλα δελτια.. (καλα 30 50 100 ευρω τριαδες)και μοθ εδειξαν αυτον τον αγωνα...τυχαιο εκλειναν ολοι με αυτον με την μιλτον κεινσ ντονς και απο 0-3 ηρθε 3-3 δεν ξαναπαιζω αγγλια μονο κανα ευρω σε κανα τρελο ποσοστο που θα υποθεσω οτι θα γηνει ανατροπΗ για να γαμηθει ολη η γη...οπως αυτο που σκεφτηκα με την σαντερλαντ στο 88 με αποδωση 40 να βαλω 50 ευρω τα εβαλα στο παραθυρακι το σκεφτηκα οτι θα το στησουν γκολ και ληξη και δεν το εκανα :headbang: :jerking: :boobies: :2funny: :grin: :sunglasses: απο τοτε εχω παρει λιγο τα κατω μου που δεν εκανα την κινιση τεσπα υγεια :grin:

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
Δυστυχώς εξαιτίας της Σάντερλαντ πήγα και εγώ κουβά...που να φανταστώ ότι θα ρίξει και 4!!! τεμάχια..είναι αυτή η Αγγλία.. μακριά μας.. μόνο Ελλάδα και Σκωτία τίποτε άλλο...

Συνημμένα

• gamw thn atyxia mou.jpg
    gamw thn atyxia mou.jpg
    140,9 KB · Εμφανίσεις: 21

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Δυστυχώς εξαιτίας της Σάντερλαντ πήγα και εγώ κουβά...που να φανταστώ ότι θα ρίξει και 4!!! τεμάχια..είναι αυτή η Αγγλία.. μακριά μας.. μόνο Ελλάδα και Σκωτία τίποτε άλλο...
αγγλια ειναι το πιο εμπορικο πρωταθλημα στον πλανητη ανεκαθεν...Και το πιο στημενο ανεκαθεν..Απλα δεν ηθελα να το πιστεψω :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :2funny:Η σαντερλαντ που κερδισε την σιτι και εχθες η σιτι κερδισε την λιβερπουλ περπατοντας..Και αφησανε να βγουν και η τοτεναμ και εμφατικη νικη της σαντερλαντ για να καληψουν καπως τα στιμενα τις μαν γιου με την μπλακμπερν κτλΜΕ κοριφεο καραστημενο του αιωνα....!!!!! το σαντερλαν συτι 1-0 στο 93 ενω ειχε κλησει το live στο 90 :2funny: :2funny: :2funny:...Τις πουτανας γινετε δεν βγαζεις ακρη τα πιο στημενα μακραν ειναι αυτα που διαφημηζει η βετ365 και εχεισ μπονουσ..... :idiot: :uglystupid: αν παιζεις σε αυτα :2funny: :2funny: :2funny:δηλαδη πρεμιερ αγγλιας(ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ :grin:),Μπουντεσλιγκα γερμανιας, σεριε Α ιταλιας,τσαμπιονγκς λιγκ και λαλιγκα ισπανιας οτι διαφημηζουν για να παιζουμε γιατι αυτα ειναι τα πιο στημενα...Οσο λιγοτερο διμοφιλις πρωταθληματα τοσο πιο λιγο στησιμο..Αλλα και απο την αλλη πρωταθληματα τις πουτσας ΠΧ μεξικου αργεντινης κτλ ειναι καραστημενα του κερατα..Απο εδω και τωρα θα το λαμβανω το στοιχημα σαν λοτο :grin:..Δηλαδη οχι λογικα πραγματα.... με την λογικη περιμενουν να παιξεις οι μπουκ για να σε γαμησουν χωρις σαλιο.....!!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.  122=ΠΑΟΚ-Λεβαδειακος= Η/Τ 2/Χ ΑΠΟΔΟΣΗ  14.00,    130=ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-Μαντσεστερ Γ.=Η/Τ Χ/1 ΑΠΟΔΟΣΗ 9 ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1.50 ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΗ ΑΝ ΒΓΕΙ 189 :sunglasses:.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πιθανοτερο ειναι να σε γαμιση πουστης αραπης παρα να βγει αυτο που γραφεις για σημερα χρησταρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρεεε γαμο την κουβα μου γαμο σοβαρευτητε ρεεεεεεεεε!!!! σου ταλεγα και με την αγγλια παλια κουκουρουκου μουλεγες καθαρο προταθλημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εεεεμμμ  ετσι ειναι αμα δεν χασεις και κουβαδιαστης οτι και να σου λενε  αρχιδια!!!!  ακριβινανε και η πιτσες γιγας !!!!! γαμισετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
πιθανοτερο ειναι να σε γαμιση πουστης αραπης παρα να βγει αυτο που γραφεις για σημερα χρησταρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρεεε γαμο την κουβα μου γαμο σοβαρευτητε ρεεεεεεεεε!!!! σου ταλεγα και με την αγγλια παλια κουκουρουκου μουλεγες καθαρο προταθλημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εεεεμμμ  ετσι ειναι αμα δεν χασεις και κουβαδιαστης οτι και να σου λενε  αρχιδια!!!!  ακριβινανε και η πιτσες γιγας !!!!! γαμισετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
oxi iδια τιμη εχουνε οι πιτσες 10.50 ευρω η γιγας τουλαχιστον αυτην που περνω εγω :2funny: :2funny: :2funny:Δεν ειναι η πρωτη φορα του κουβα ουτε η τελευταια που πηγα απλα τωρα το εκαναν σεναριο για 8 οσκαρ τουλαχιστον αυτο τις σαντερλαντ με την σιτι..Δηλαδη ρε παιδια με λιγα λογια θα αφησουν σημερα να περασει 2αδα ολυμιακος ΠΑΟΚ εδω εχει παιχτες που τα παιζουν αυτα χιλιαδες ευρω τεσπα νταβαριτς καλιο αργα παρα ποτε απο εδω και τωρα θα παιζω ετσι..Τα ποσα που εχασα δεν ηταν <πολα> 100 ευρω με το 11-1-0 που ειχε στην εδρα της η σαουθαμπτον :2funny:και αλλα τοσα με τα αλλα τα στημενα τα αγγλικα..Απλα τωρα αυτα που σκεφτηκα :think: τα ειδα μπροστα στα ματια μου :boobies: :boobies:..Απο ρδω και τωρα θα παιζω ετσι ουτε αγχος ουτε τιποτα..Και τα λεφτα θα τα τρωω στα κολομπαρα και στΑ ΓΟΥΣΤΑ με τα φιλαρακια τερμα οι 10 πιτσες γιγας κτλ μονο κανα σουβλακι το πολυ θα παιζω :cheesy: με μεγαλα ποσοστα :2funny: :2funny:υγεια και καλη καρδια αδερφε :grin: :2funny: :2funny:ΥΓ.. ΚΑΙ ΤΟ 1.50 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ 0.90 ΕΠΡΕΠΕ :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αγγλια ειναι το πιο εμπορικο πρωταθλημα στον πλανητη ανεκαθεν...Και το πιο στημενο ανεκαθεν..Απλα δεν ηθελα να το πιστεψω :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :2funny:Η σαντερλαντ που κερδισε την σιτι και εχθες η σιτι κερδισε την λιβερπουλ περπατοντας..Και αφησανε να βγουν και η τοτεναμ και εμφατικη νικη της σαντερλαντ για να καληψουν καπως τα στιμενα τις μαν γιου με την μπλακμπερν κτλΜΕ κοριφεο καραστημενο του αιωνα....!!!!! το σαντερλαν συτι 1-0 στο 93 ενω ειχε κλησει το live στο 90 :2funny: :2funny: :2funny:...Τις πουτανας γινετε δεν βγαζεις ακρη τα πιο στημενα μακραν ειναι αυτα που διαφημηζει η βετ365 και εχεισ μπονουσ..... :idiot: :uglystupid: αν παιζεις σε αυτα :2funny: :2funny: :2funny:δηλαδη πρεμιερ αγγλιας(ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ :grin:),Μπουντεσλιγκα γερμανιας, σεριε Α ιταλιας,τσαμπιονγκς λιγκ και λαλιγκα ισπανιας οτι διαφημηζουν για να παιζουμε γιατι αυτα ειναι τα πιο στημενα...Οσο λιγοτερο διμοφιλις πρωταθληματα τοσο πιο λιγο στησιμο..Αλλα και απο την αλλη πρωταθληματα τις πουτσας ΠΧ μεξικου αργεντινης κτλ ειναι καραστημενα του κερατα..Απο εδω και τωρα θα το λαμβανω το στοιχημα σαν λοτο :grin:..Δηλαδη οχι λογικα πραγματα.... με την λογικη περιμενουν να παιξεις οι μπουκ για να σε γαμησουν χωρις σαλιο.....!!!!!
φιλε χρηστο ειπαμε για τα στημενα.το αεκ - δοξα ηταν στημενο πχ?δεν εχει νοημα να γραφουμε εαν στηνονται εφοσον παιζουμε.το λεω και το ξαναλεω!
αυτο το εκλεισε στο 90 ειναι μυθος.ολα τα παιχνιαδια σχεδον η 365 τα κλεινει στο 90.στις καθυστερησεις αφηνει να παιξεις καμμια φορα κορνερ κλπ.
ναι στημενα αλλα αυτες τις συνομωσιες του συμπαντος για να χασουμε τις ακουω βερεσε.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ολυμπιακος χαντικαπ -2 1.80 :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
φιλε χρηστο ειπαμε για τα στημενα.το αεκ - δοξα ηταν στημενο πχ?δεν εχει νοημα να γραφουμε εαν στηνονται εφοσον παιζουμε.το λεω και το ξαναλεω!
αυτο το εκλεισε στο 90 ειναι μυθος.ολα τα παιχνιαδια σχεδον η 365 τα κλεινει στο 90.στις καθυστερησεις αφηνει να παιξεις καμμια φορα κορνερ κλπ.
ναι στημενα αλλα αυτες τις συνομωσιες του συμπαντος για να χασουμε τις ακουω βερεσε.
nai μαν εχεισ δικιο στο 90 το κληνει η βετ365 αυτο το ξερω παιζω και για αλλουσ παιχτες στον κωδικο μου οπως και οτι εχουμε ενα μ αγαζι που περνουμε paysef ke τισ κσοδευουμε στον κωδικο μου οχι εγω οι πακετοι..Ξερω οτι το κληνεουν στο 90 αλλα ετσι εγινε που να γαμηθει ο κοσμος στο live δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα...Στον ασσο τις μαν γιου επαιξαν στον κωδικο μου να το γυρησει απο το 0-1 τισ ποουτανασ τα λεφτα κε εκεινο ηταν φυσιολογικο..Τωρα αν πιστευεις εσυ οτι δεν ηταν στημενα και οτι η αρσεναλ μεχρο το 80 ηταν 0-1 μετα εγινε η αντροπι απο το παρταλι τιν φουλα τι να πω...Το θεμα ειναι πως ειδα.....και αλλαζω τακτικη δεν λεω οτι θελει ο καθενας ας παιξει και καλα θα κανει στον κωδικο μου παντος 100 ευρω δεν θα ξαναβαρεσω εκτος αν κατεβει ο θεος ο ιδιος και μου πει πεξε την  σαουθαμπτον ασσο κε την μαν γιου με τιν μπλακμπερν στο 0-1 ημιχρονο η στο 60 2-2 να το γυρισει....Ο καθενας να παιζει οπως τα βλεπει παντα απο εδω μεσα ελεγα και λεω να πιστεψετε στον εαυτο σας..Αυτο που ειδα με την σαντερλαντ με τιν συτι κε τιν μαν γιου ε την μπλακμπερν τελειωσε για μενα η λεξη λογικη στο στοιχημα ειναι για μενα ολα στημενα τα παντα και οι παντες απο την πιο μικρι ομαδα μεχρι τιν πιο μεγαλη..Τα παντα θα παω τωρα να πιο το καφεδακι μου  μετα θα πιω κε κανα μπακαρντιο κολα κε μετα θα παω σε ενα κολομπαρο αντι να κανω το μυαλο μου κουρελι κε χαλβα για να πιασω κανα στοιχημα που θα ειναι στημενο αναλογος οπως το αφησουν οι μπουκ....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γιατι ρε μαγκες δεν μιλαει κανεις?

Κηδεια εχουμε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιατι ρε μαγκες δεν μιλαει κανεις?

Κηδεια εχουμε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βλεπουμε μπαρτσα...μηπως κ δουμε λιγη μαγεια...γιατι με τον ατρομητο...κοιμηθηκαμε κ προλαβαμε να δουμε 30 ονειρα...συν την ονειρωξη...

:2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - XE68228990I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  04/01/2012 20:09:51 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Μπεσίκτας 0.0 Μπεσίκτας v Εσκισεχίρσπορ
(Επιπλέον Ασιατικό Χάντικαπ) 04/01/2012 Κανένα 1.275 Κερδισμένο
Σύνολο:  100,00   Νίκη:  20,75   Κέρδη:  120,75  
Συνολικό στοίχημα: 100,00   Συνολικά κέρδη:  120,75
Οι τιμές του δελτίου στοιχήματος 'Νίκη' εξαιρούν το ποσό του στοιχήματος, και είναι υποκείμενες σε μέγιστες αποπληρωμές όπως αναφέρεται στους κανόνες μας.  me kryo kai me xioni :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αλλα τουρκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολλλεεεεεεεε  φορμαα τεζαααα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
βλεπουμε μπαρτσα...μηπως κ δουμε λιγη μαγεια...γιατι με τον ατρομητο...κοιμηθηκαμε κ προλαβαμε να δουμε 30 ονειρα...συν την ονειρωξη...

:2funny:
το πιασες το νοημα  :grin:

αλλα εχει να κανει και με το στοιχημα φενεται..

παει και η μαντσεστερ, και και ο βαζελος  :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - XE68228990I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  04/01/2012 20:09:51 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Μπεσίκτας 0.0 Μπεσίκτας v Εσκισεχίρσπορ
(Επιπλέον Ασιατικό Χάντικαπ) 04/01/2012 Κανένα 1.275 Κερδισμένο
Σύνολο:  100,00   Νίκη:  20,75   Κέρδη:  120,75  
Συνολικό στοίχημα: 100,00   Συνολικά κέρδη:  120,75
Οι τιμές του δελτίου στοιχήματος 'Νίκη' εξαιρούν το ποσό του στοιχήματος, και είναι υποκείμενες σε μέγιστες αποπληρωμές όπως αναφέρεται στους κανόνες μας.  me kryo kai me xioni :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αλλα τουρκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολλλεεεεεεεε  φορμαα τεζαααα
τοκογλυφε  :zfuck:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παντως ασχετα με το στοιχημα

ειναι μεγαλη καυλα και ηδονη βλεποντας την μαντσεστερ γιουν να χανει..

βλεπετε ειμαι λιβερπουλ  :rockon: :rockon: :rockon:

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
παντως ασχετα με το στοιχημα

ειναι μεγαλη καυλα και ηδονη βλεποντας την μαντσεστερ γιουν να χανει..

βλεπετε ειμαι λιβερπουλ  :rockon: :rockon: :rockon:

ασε την μαν.γιουν...γιατί εχθές η μαν.σιτι...μας γάμησε τα ράμματα...κ παίζαμε κ καλά... :grin: :grin:

βάλε οβερ 4.5 τους μικρούς της Σάο Πάολο... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom