Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
τί δεν κατάλαβες...ΡΕ ΦΙΛΕ...
και ποιος είπε ότι εγώ συμφωνώ ότι τα στήνουν οι μπουκ;
αν πιστεύεις ότι οι μπουκ έχουν ανάγκη να στήσουν αγώνα τότε...
και όταν ο μπέος τα έστηνε και τους γαμούσε,δεν πιστεύω να σου τα έλεγε και εσένα...
και στην τελική εγώ και εσύ χάναμε για να κερδίσει ο μπέος και ο κάθε μπέος...
άϊντε βρε συγκεντρωθείτε και σκεφτείτε και λίγο...
με επλα λογια σου λεω οτι δε γινεται να δικαιολογεις τα δικαιολογητα
εγω τουλαχιστον αυτο αντιληφθηκα απο τα γραφωμενα σου
γιατι οπως ξερεις πολλες φορες υποτιθεμενα στημενα οι εταιριες τα πετανε απ'εξω γιατι ο τζιρος ειναι εις βαρος τους
και τωρα στην αγγλια υποθετικα μιλαμε για στημενα αλλα δυστυχως εχουμε 2 αγωνες που γινανε τουμπα απο το 80 και μετα
αρα αρπαξανε και απο τα λαιβ οσο για τον αν εχουν αναγκη οι μπουκ να στησουν να σε ρωτησω και εγω εχουν αναγκη μεγαλες ομαδες να στησουν.....

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.257
Πόντοι
5.595
Εγω πλεον μαγκες κοιταζω τους τζιρους. Σημερα, αφου τις προηγουμενες μερες γκελαραν γιουναιτεντ,σιτυ και τσελσι, ηταν σειρα της αρσεναλ. Σε καθε μια απο αυτες τις ομαδες, ειχαν παιχτει γυρω στα 5 εκατομμυρια μεσο ορο σε μια εταιρεια, στη betfair νομιζω. Ε γαμησε με αν δεν ειναι στημενο.  εκατομμυρια μεσα σε 3 μερες βγαλαν, ουτε πετρελαιοπηγες να ειχαν ...
Λοιπον επαιξα τσελσι, φουλαμ και σουονσι χ και εχασα τη σουονσι..Μαλακια μου που πηγα με την τριαδα, αλλα τουλαχιστον εβαλα λιγα λεφτα να παρω ενα πενηνταρικο..

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
γιατι οπως ξερεις πολλες φορες υποτιθεμενα στημενα οι εταιριες τα πετανε απ'εξω γιατι ο τζιρος ειναι εις βαρος τους
και τωρα στην αγγλια υποθετικα μιλαμε για στημενα αλλα δυστυχως εχουμε 2 αγωνες που γινανε τουμπα απο το 80 και μετα
αρα αρπαξανε και απο τα λαιβ οσο για τον αν εχουν αναγκη οι μπουκ να στησουν να σε ρωτησω και εγω εχουν αναγκη μεγαλες ομαδες να στησουν.....
καταρχήν να πω ότι η εύκολη δικαιολογία όταν σπάει ένα υποτιθέμενο φαβορί είναι ότι κάποιος το έστησε...
δεύτερον είδες ποτέ εσύ ή κάποιος άλλος πουθενά στον κόσμο αν ποτέ μία ομάδα να έκανε το απόλυτο σε νίκες,σαν η καλύτερη  ομάδα του πρωταθλήματος...θα κάνει και ισοπαλίες και ήττες...
τρίτον αυτό που λέω και το είπα εδώ και παλιότερα είναι το στοίχημα δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο...
το αποτέλεσμα ενός αγώνα είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων και όχι μόνο αγωνιστικής κατάστασης...
να δώσω και ένα παράδειγμα γιατί μάλλον τα λόγια δεν μπορούν αποδόσουν την εμπειρία...
μεθαύριο έχει κύπελλο ισπανίας...
κόρδοβα-εσπανιόλ...
λοιπόν...ποιά είναι η καλύτερη ομάδα;η επανιόλ...
και όμως πιθανόν να είναι η κόρδοβα το φαβορί στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αγώνα...
τα δεδομένα;;; πρώτος αγώνας...έχει και επαναληπτικό...
το σημαντικότερο;;; ακολουθεί αγώνας με την μπάρτσα...όποιος ξέρει καταλαβαίνει...
περιμένεις το ρεπορτάζ και αν δεις ότι βάζει,που θα βάλει,τα δεύτερα...παίζεις άσσο κόρδοβα...
πες μου τώρα...αν κερδίσει η κόρδοβα και δεν ξέρει τα παραπάνω τί θα σκεφτεί κάποιος; ότι το στήσανε;;;

ααα και αν νομίζει κάποιος ότι σε τοπικά ντέρμπι υπάρχει φαβορί τότε είναι παντελώς άσχετος...

και για να τελειώνουμε όταν τον μάϊο παίζουμε τα Χ του 1.80 και τα οσασούνα-ρεαλ 2-1 1.60 ο άσσος και τα πιάνουμε τότε είμαστε παικταράδες και τους γαμάμε... :jerking: :jerking: :jerking:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:
άλλο ξεκίνησα να γράψω και άλλα έγραψα... :2funny: :2funny: :2funny:
αλλά κάποιες φορές απορώ με το πόσο επιφανειακά και επιπόλαια βλέπει κάποιος τα πράγματα...
το στοίχημα θέλει στρώσιμο τον κώλο κάτω...μόνο έτσι θα κάνει κάποιος κάτι...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:
άλλο ξεκίνησα να γράψω και άλλα έγραψα... :2funny: :2funny: :2funny:
αλλά κάποιες φορές απορώ με το πόσο επιφανειακά και επιπόλαια βλέπει κάποιος τα πράγματα...
το στοίχημα θέλει στρώσιμο τον κώλο κάτω...μόνο έτσι θα κάνει κάποιος κάτι...
...και επίσης χρειάζεται και κανά διάλειμμα για να καθαρίζει το κεφάλι...
εγώ που έχω να παίξω από πριν τα Χριστούγγενα νομίζει κανείς  ότι έχασα κάτι;;; :think:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
...και επίσης χρειάζεται και κανά διάλειμμα για να καθαρίζει το κεφάλι...
εγώ που έχω να παίξω από πριν τα Χριστούγγενα νομίζει κανείς  ότι έχασα κάτι;;; :think:
οχι βεβαια κερδισες μπορω να σου πω :grin:
εγω ο μλκς που επαιξα αγγλια τις τελευταιες μερες με ξεκωλιασε  :2funny:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
οχι βεβαια κερδισες μπορω να σου πω :grin:
εγω ο μλκς που επαιξα αγγλια τις τελευταιες μερες με ξεκωλιασε  :2funny:
δεν τα χαίρομαι φυσικά αυτά...
το μόνο που εύχομαι είναι τα παθήματα να γίνονται μαθήματα...
το στοίχημα δεν σταματάει ποτέ...πάντα κάπου κάποιοι θα παίζουν...
στο χέρι μας όμως είναι να παίζουμε μόνο όταν θέλουμε εμείς...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
υπάρχει κάποιο στοίχημα αν θα παμε σε δραχμηη μενουμε ευρω ή αν μια χώρα φυγει από την ευρωζωνη το 2012?
ευχαριστώ!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
υπάρχει κάποιο στοίχημα αν θα παμε σε δραχμηη μενουμε ευρω ή αν μια χώρα φυγει από την ευρωζωνη το 2012?
ευχαριστώ!
man επειδη εχεις ξανακανει αυτην την ερωτηση :) και δεν πηρες απαντηση ;)..Μαλων πρεπει να το ψαξεις μονος :)..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - EE88842152I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  03/01/2012 17:00:35 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Γαλατάσαραϊ 0.0 Γαλατάσαραϊ v Μπουγιουκσεχίρ Κωνσταντινούπολης ΒΣΚ
(Επιπλέον Ασιατικό Χάντικαπ) 03/01/2012 Κανένα 1.20 Κερδισμένο
Σύνολο:  100,00  Νίκη:  20,00  Κέρδη:  120,00 
Συνολικό στοίχημα: 100,00  Συνολικά κέρδη:  120,00
Οι τιμές του δελτίου στοιχήματος 'Νίκη' εξαιρούν το ποσό του στοιχήματος, και είναι υποκείμενες σε μέγιστες αποπληρωμές όπως αναφέρεται στους κανόνες μας.  ME KRYO KAI ME XIONI O NTABARITS TOYS MPOYK PIPONEI  OLEEEEE  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ALLA TOYRKA TA ΨΙΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!  ΦΟΡΜΑ ΑΡΙΣΤΗ!!!!!!!!!!!!  ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΘΑροαιμο ρωσικο αλοογο για σπονσοραρισμα  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Συνημμένα

• 2012-01-03_222149.png
    2012-01-03_222149.png
    297,8 KB · Εμφανίσεις: 30

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ρε παιχτες η ρεαλ εχει τσιμπηση δυο γκολακια τι λετε αξιζει να πονταρω στο λαιβ :think:
το βλεπει κανεις :think:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δωστε κανα σιγουρο ρε για το σαββατο

Stories

Νέο!