You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
σωστα αδερφε Πω τι εγινε σημερα και εχθες αλλα αυτο το σημερινο στο 93 βρωμισε μεχρι την αραβια την γενετιρα του ιδιοκτητη τις σιτι Πω Πω στισιμο αδερφε δεν ξερω αν το ειδες το παιχνιδι ειναι στημενο με χειρουργικη ακριβια ειναι οι εταιριες μπουκ ολου του κσομου ενα σινδικατο και γαμαν κοσμο δεν υπαρχουν clubs τιποτα τα παντα για το χρημα..Γιαυτο δεν πιανετε η αγγλια γιατι ειναι το πιο δημοφιλες ποδοσφαιρο και το πιο μεγαλο στοιχηματικα ειναι η κορυφη του στοιχηματος και αυτο εχει αποτελεσμα να ειναι και του στησηματος... ευτιχος ο μαντσινι εβαλε τον σιλβα για να παρει την νικη Δεν γινετε παιδια απο την 1 αγωνιστικη μεχρι την τελαυταια να μην μπορεις να βγαλεις τριαδα αγγλια δεν γινετε Αρα οσο χαμηλης διμοτικοτιτας πρωταθληματα παιζουμε στοιχημα.. τοσο πιο κοντα στο ταμειο θα ειμαστε..Απο αυριο θα αρχισω να παιζω αλβανικα παιχνιδιαναι αλλά μην το φωνάζετε ρε παιδιά...
θα μάθουν οι μπουκ τι παίζουμε και θα αρχίσουν να τα στήνουν και αυτά...
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - EE50578442I - Iντερνετ Ώρα στοιχήματος: 01/01/2012 16:01:55 Εκτύπωσηαληθεια ο νταβαριτς δεν επαιξε καθολου αγγλια αυτες τις μερες
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ισοπαλία ή Κιντερμίνστερ Φόρεστ Γκρην v Κιντερμίνστερ
(Διπλή Ευκαιρία) 01/01/2012 Κανένα 1.44 Κερδισμένο
Σύνολο: 60,00 Νίκη: 20,67 Κέρδη: 80,67
Συνολικό στοίχημα: 60,00 Συνολικά κέρδη: 80,67
Οι τιμές του δελτίου στοιχήματος 'Νίκη' εξαιρούν το ποσό του στοιχήματος, και είναι υποκείμενες σε μέγιστες αποπληρωμές όπως αναφέρεται στους κανόνες μας.
χρονια πολλα αλανι αρχιζω το πλεξιμο απο αυριο Τελικα καλα κανεις και παιζεις αιγυπτο...και β ιαπωνιας...το εχεις πιασει το νοημαopoios emathe να πλεκει ασ το γραψει !!!!!! χρονια πολλα ρεεεεεεεε!!!!!!!!!! που σε ρε παιχτουρα???? ολο λογια εισαι τελικα!!!!!!!!!!
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου και στις απορίες σου αδελφέ είναι εύκολες,αλλά είναι πολλές και χρειάζεται χρόνος...σωστα αδερφε Πω τι εγινε σημερα και εχθες αλλα αυτο το σημερινο στο 93 βρωμισε μεχρι την αραβια την γενετιρα του ιδιοκτητη τις σιτι Πω Πω στισιμο αδερφε δεν ξερω αν το ειδες το παιχνιδι ειναι στημενο με χειρουργικη ακριβια ειναι οι εταιριες μπουκ ολου του κσομου ενα σινδικατο και γαμαν κοσμο δεν υπαρχουν clubs τιποτα τα παντα για το χρημα..Γιαυτο δεν πιανετε η αγγλια γιατι ειναι το πιο δημοφιλες ποδοσφαιρο και το πιο μεγαλο στοιχηματικα ειναι η κορυφη του στοιχηματος... ευτιχος ο μαντσινι εβαλε τον σιλβα για να παρει την νικη Δεν γινετε παιδια απο την 1 αγωνιστικη μεχρι την τελαυταια να μην μπορεις να βγαλεις τριαδα αγγλια δεν γινετε
ξεκίνα πάντως με το πιο εύκολο...
σταμάτα να ασχολείσαι,στοιχηματικά,με την αγγλία,(τουλάχιστον όπως ασχολείσαι τώρα) και θα δεις ότι θα ηρεμήσει το κεφάλι σου...
απο εχθες...Τερμα η αγγλια να κουλαρω... Τα λεμε με ελλαδα μεσοβδομαδαοι απαντήσεις στα ερωτήματά σου και στις απορίες σου αδελφέ είναι εύκολες,αλλά είναι πολλές και χρειάζεται χρόνος...
ξεκίνα πάντως με το πιο εύκολο...
σταμάτα να ασχολείσαι,στοιχηματικά,με την αγγλία,(τουλάχιστον όπως ασχολείσαι τώρα) και θα δεις ότι θα ηρεμήσει το κεφάλι σου...
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
opos βλεπεις παιζο τα ψιλα μου αγγλια !!! για τα ποσσα που πονταρο σινηθος !! απλα για να κρατιεμεσε φορμα στατιστικα η κοφερανς ειναι η καλητερη κατηγορια της αγγκλιας !!! καλη χρονια αρχηγε!!!χρονια πολλα αλανι αρχιζω το πλεξιμο απο αυριο Τελικα καλα κανεις και παιζεις αιγυπτο...και β ιαπωνιας...το εχεις πιασει το νοημα
και μετα ειχαμε πει θα χαλασει ο χαρακτηρας της αγγλιας με τοσα λεφτα που μπαινουν για καλους παιχτες πχ η σιτι θα αλιωθει το απροβλεπτο της δεν υπαρχει απροβλεπτο αλλα στημενο παιδια...Ειναι το πιο στημενο Και αν βαθεια μεσα μου δεν θελω να το πιστεψω δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι..
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
επίσης διάβασε με προσοχή αυτά που γράφει ο billaras...
όχι τις επιλογές του βεβαίως,αλλά τον τρόπο σκέψης του και πως πρέπει να παίζετε στοιχηματικά η αγγλία...
εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί του γι'αυτό και δεν ακουμπάω ΠΟΤΕ την αγγλία...
όχι τις επιλογές του βεβαίως,αλλά τον τρόπο σκέψης του και πως πρέπει να παίζετε στοιχηματικά η αγγλία...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οπως τα βλεπω τα πραγματα..
καλυτερα που παιζω ισπανια
και ελλαδα
κυνηγωντας ρεαλ,μπαρτσελονα,ολυμπιακο και παο σε παρολι
φτανοντας αποδοση 2-3 καθε φορα το παρολι , εκτος και αν παιξω οβερ που αυτες οι ομαδες πληρωνουν στο οβερ καλα εκτος της ρεαλ
δεν πειραζει, ας βγαζω και λιγα λεφτα...
καλυτερα που παιζω ισπανια
και ελλαδα
κυνηγωντας ρεαλ,μπαρτσελονα,ολυμπιακο και παο σε παρολι
φτανοντας αποδοση 2-3 καθε φορα το παρολι , εκτος και αν παιξω οβερ που αυτες οι ομαδες πληρωνουν στο οβερ καλα εκτος της ρεαλ
δεν πειραζει, ας βγαζω και λιγα λεφτα...
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
είπες και κάτι σωστό εκτός του να ειρωνεύεσαι συνέχεια τους άλλους...opos βλεπεις παιζο τα ψιλα μου αγγλια !!! για τα ποσσα που πονταρο σινηθος !! απλα για να κρατιεμεσε φορμα στατιστικα η κοφερανς ειναι η καλητερη κατηγορια της αγγκλιας !!! καλη χρονια αρχηγε!!!
αν ήταν και ορθογραφικά σωστό θα έπεφτα να πάρω...
σαυτο που λες με την κονφερανς εχεις απολυτο δικιο γιατι εκει δεν παιζουν τα ποσα που παιζουν πρεμιερ ειναι ερασιτεχνικη κατηγορια και οχι τοσο διμοφιλης οι μπουκ αν τους παρεις εσυ η εγω η οποιος δηποτε 100 ευρω στα @@ τους..Γαμανε τον κοσμο με την πρεμιερ me to live..Eχθες το μαγαζι που παιρνουμε τις paysef του τελειωσαν το οριο κατι πακετοι ο ενασ χοντροπακετος π0ου παιζει στον λογαριασμο μου..Στο 0-1 στο ημιχρονο...Live τωρα αρχηγε ειδα το ματς ολο δεν σου πηγαινε ουτε 1 στο δισεκατομμυριο να βαλεις λεφτα στον ασσο εκτος αν σκεφτοσουν πως για να γαμηθει ολος ο πλανιτης πρεπει να το βαλει η σαντερλαντ στο 93..Ακομα και ο μαντσινι που τον εδειχνε η καμερα εβλεπα μεσα του που ελεγε εχει να γαμηθει κοσμος αποψε αλλα κρατιοταν και εκανε τον σοβαρο πως ταχα μου ταχα θειχε αγωνια για την εκβαση του αγωνα και ηθελε μονο νικη..Σαυμφωνω με την κονφερανς γιατι τους αφηνουν.... αρχηγε μουopos βλεπεις παιζο τα ψιλα μου αγγλια !!! για τα ποσσα που πονταρο σινηθος !! απλα για να κρατιεμεσε φορμα στατιστικα η κοφερανς ειναι η καλητερη κατηγορια της αγγκλιας !!! καλη χρονια αρχηγε!!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
κιταξτε μαγκες μου εγο δεν ειρονευομαι κανεναν επι προσοπικου!!! εγω κανω καζουρα επι τον θεωριον ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΝ που γραφουν τα κουμαρια εδω μεσα ΠΑΙΧΤΗς ΚΑΙ ΤΖΟΓΟΣ ΧΟΡΙΣ ΚΑΖΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΙΣΗ ΧΟΡΙς ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! και τα εχω γραψει απο παλια αγγκλια μακρια και ορθογραφιμενα τα ρεστα μου πεζο αλλα επειδη παροκουλοθο τα παντα που περνανε απο το κουπονι ΚΟΝΦΕΡΑΝΣ ΜΑΚΡΑΝΝΝ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗς ΑΛΛΕς ΚΑΤΗΓΟΡΙΕς ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑς
nai τον διαβαζω τον μπιλαρα καλα τα λεει..Αλλα μερικα πραγματα δεν γινονται φιλε δεν γινονται να γινονται τοσο οσο γινονται στην αγγλια ειχα πει παλια εδω οτι στην αγγλια δεν μετραει η φορμα δεν μετραει τιποτα (ειχα χασει 2 σπιτια στην αγγλια που λεει ο λογος 1 το εχασα στο στοιχημα γενικα)και αξακολουθω να το πιστευω μετα το σιμερινο που σκεφτηκα οτι για να γαμησουν ολη την υφηλιο θα γινει στο 93 ασσος και εγινε δεν υπαρχει τιποτα που να μου βγαλει απο το μυαλο οτι δεν ειναι στημενο....!!!! Το σημερινοι σαντερλαντ μαντσεστερ σιτι.. Ειχα βαλει τα 50 ευρω στο παραθυρακι αποδωση 40... αλλα βαση λογικης δεν μου πηγαινε η καρδια να πονταρω ..Βαση οτι θα το στησουν το παιχνιδι μου πηγε αλλα η λογικη ελεγε οχι... η σκεψη η πονιρη ελεγε ναι... αλλα επικρατησε η λογικη.. και δεν επαιξα τα 50 ευρω να παρω 2 χιλιαρικα..Οποτε οι μπουκ αφου ο κοσμος παιζει λογικα τους γαμαει με το να σπαει τα παιχνιδια..Ειχα σκεφτει καποτε(οσο και αν μου αρεσει η αγγλια )οτι το αγγλικο πρωταθλημα ειναι ετσι διαμορφομενο οστε και ο πρωταθλητης ειναι προαποφασισμενο σε ποια ματς θα χανει και θα σπαει το σημειο ποια ματς θα κερδισει αναλογα για να γαμιετε ο κοσμος..Στο πιο διμοφιλες ποδοσφαιρικο θεαμα που ειναι το αγγλικο ποδοσφαιρο... και φυσικα το πιο εμπορικο στοιχηματικα...Δεν ηθελα να επιβεβαιωσω αυτο το σκεπτικο αλλα τελικα ειχα δικιο η ΚΟΝΦΕΡΑΝς βγαινει καλα κατα καποιο τροπο..Τι λετε αν παιζανε την κονφερανς οσο την πρεμιερ θα ειχε σημειο Περσι η κροουλι εκανε περιπατο μεχρι και χαντικαπ την εδωσε ο οπαπ ...επίσης διάβασε με προσοχή αυτά που γράφει ο billaras...
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ο ΦΑΦΟΥΤΗς ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ΜΕ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΟΛΜΠΙΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ να γελαμε!!!!ο davarits απο τοτε που χαθηκε ο φαφουτης απο την tv κανει καζουρα σε ολους
εχει ψυχολογικα προβληματα
δεν μπορει χωρις φαφούτη
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
О!
Если
бы внутри
моего сердца
была новогодняя
елка, я бы ее украшала
именами своих друзей вместо
игрушек: друзей близких и далеких,
старых и новых,которых вижу каждый день
или вижу редко,которых всегда помню и которых
иногда забываю,которые постоянные и которые меняются,
тех, кому я (нехотя) делаю больно и те, кто (нехотя) делали
больно мне, тех, кого хорошо знаю и не очень, мои простые друзья и дорогие, имена всех,
кто
был
в моей жизни!
παρτε να μαθενεται καλη χρονιααααααααααααα
Если
бы внутри
моего сердца
была новогодняя
елка, я бы ее украшала
больно мне, тех, кого хорошо знаю и не очень, мои простые друзья и дорогие, имена всех,
кто
был
в моей жизни!
motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλή χρονιά να έχουμε παίδες και το κυριότερο με υγεία πάνω από όλα!!!
Όσοι παρέβησαν το νόμο "όχι στοίχημα στις γιορτές" το πλήρωσαν. Προφανώς και είναι καραστημένα γιατί ποσοστά 25% στις φαβόρες του 1.2 δε γίνονται πουθενά. Ούτε και είναι λογικό το 0% στα φαβορί όταν το ματς τους είναι το μοναδικό που διεξάγεται εκείνη τη μέρα ή ώρα (σήμερα σιτυ, εχθές το μεσημέρι utd, μεσοβδόμαδα αρσεναλ κ.ο.κ.). Αν συνεχίζουμε να δίνουμε παραδείγματα θα φάμε όλο το βράδυ...
Αυτά είναι τα δεδομένα, με αυτά πορευόμαστε. Αν και εγώ προσωπικά το έχω μειώσει δραματικά το στοίχημα και παίζω ίσα-ίσα για να σκοτώνω νεκρές ώρες, όταν και εάν υπάρξουν. Εξάλλου, κατέληξα ότι η αρρώστια μου είναι η ρουλετίτσα και όχι ο άσος του 1.4, το διπλό του 2.3 ή το over του 1.8...Όπως τη βρίσκει κανείς...
Και πάλι καλή χρονιά!!!!!
ΥΓ Κάτι περίεργο που παρατήρησα στο μεσοβδόμαδο της άρσεναλ που έληξε 1-1. Η willhill σταματάει να δέχεται στοιχήματα από το 85' και μετά. Σε αυτό το ματς δεχόταν μέχρι το 91'. Τυχαίο λάθος του διαχειριστή;;; Αλλά δεν είχα τα άντερα να το ρίξω χ και απλά το παρακολουθούσα...
Όσοι παρέβησαν το νόμο "όχι στοίχημα στις γιορτές" το πλήρωσαν. Προφανώς και είναι καραστημένα γιατί ποσοστά 25% στις φαβόρες του 1.2 δε γίνονται πουθενά. Ούτε και είναι λογικό το 0% στα φαβορί όταν το ματς τους είναι το μοναδικό που διεξάγεται εκείνη τη μέρα ή ώρα (σήμερα σιτυ, εχθές το μεσημέρι utd, μεσοβδόμαδα αρσεναλ κ.ο.κ.). Αν συνεχίζουμε να δίνουμε παραδείγματα θα φάμε όλο το βράδυ...
Αυτά είναι τα δεδομένα, με αυτά πορευόμαστε. Αν και εγώ προσωπικά το έχω μειώσει δραματικά το στοίχημα και παίζω ίσα-ίσα για να σκοτώνω νεκρές ώρες, όταν και εάν υπάρξουν. Εξάλλου, κατέληξα ότι η αρρώστια μου είναι η ρουλετίτσα και όχι ο άσος του 1.4, το διπλό του 2.3 ή το over του 1.8...Όπως τη βρίσκει κανείς...
Και πάλι καλή χρονιά!!!!!
ΥΓ Κάτι περίεργο που παρατήρησα στο μεσοβδόμαδο της άρσεναλ που έληξε 1-1. Η willhill σταματάει να δέχεται στοιχήματα από το 85' και μετά. Σε αυτό το ματς δεχόταν μέχρι το 91'. Τυχαίο λάθος του διαχειριστή;;; Αλλά δεν είχα τα άντερα να το ρίξω χ και απλά το παρακολουθούσα...
για σου ρε φιλαρα νταβαριτς φοναξα ενα φιλαρακι ροσοποντιοκαι μου μεταφρασεО!
Если
бы внутри
моего сердца
была новогодняя
елка, я бы ее украшала
кто
был
в моей жизни!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις