Kalhspera. στον λογαριασμο μου παιζουν αλλα 3 ατομα κουμαρτζιδες του κερατα οχι οτι δεν ειμαι και εγω ειμαι αλλα αυτοι ειναι πακετοι η ψιλοπακετοι ο ενας ειναι πακετος..ειπα τι επαιξα εγω στο live ειναι περιτο και ανουσιο να πω τι επαιξαν αυτοι σε εμενα...Το θεμα ειναι πως στο live γαμηθηκε ολη η πλαση του στοιχηματος γιατι αλλο 1.12 και αλλο 1.90+αγγλια ειναι να σαν παιζεις ρωσικη ρουλετα..Εδω με τον φιλο τον λιμπερο να πω πως ειρθε η ωρα να κοψω την αγγλια και το live..h Aγγλια οσο και να μου αρεσει ειναι μονο για να την βλεπεις δεν θελω να πω το ποσο που επαιξαν στον λογαριασμο μου απλα θα πω οτι το μηχανιμα τις παι σεφ σε ενα μαγαζι του τελειωσαν το οριο..υγεια παιδια πανω απο ολλα εχασα 50 ευρω και εχθες 100 μερες που ειναι....
Που εισαι ρε νταβαριτς αλλανη εχαθες ;)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)