Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera. στον λογαριασμο μου παιζουν αλλα 3 ατομα κουμαρτζιδες του κερατα οχι οτι δεν ειμαι και εγω ειμαι αλλα αυτοι ειναι πακετοι η ψιλοπακετοι ο ενας ειναι πακετος..ειπα τι επαιξα εγω στο live ειναι περιτο και ανουσιο να πω τι επαιξαν αυτοι σε εμενα...Το θεμα ειναι πως στο live γαμηθηκε ολη η πλαση του στοιχηματος γιατι αλλο 1.12 και αλλο 1.90+αγγλια ειναι να σαν παιζεις ρωσικη ρουλετα..Εδω με τον φιλο τον λιμπερο να πω πως ειρθε η ωρα να κοψω την αγγλια και το live..h Aγγλια οσο και να μου αρεσει ειναι μονο για να την βλεπεις δεν θελω να πω το ποσο που επαιξαν στον λογαριασμο μου απλα θα πω οτι το μηχανιμα τις παι σεφ σε ενα μαγαζι του τελειωσαν το οριο..υγεια παιδια πανω απο ολλα εχασα 50 ευρω και εχθες 100 μερες που ειναι.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot:Που εισαι ρε νταβαριτς αλλανη εχαθες ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
32 σε μια φαση το διπλο της μπλακμπερν

:headbang:

14 εκατο ευρω τζιρος στο 75 που αφησα..

καποιοι θα κανουν πρωτοχρονια με αυτες που γαμαγε ο μπερλουσκονι και μερικοι θα γαμουν στα μπουρδελα του μεταξουργειου  :2funny: :2funny:

υγ

ρε χρησταρα η αγγλια εχει τα ποιο δυσκολα πρωταθληματα για στοιχημα  :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Kalhspera. στον λογαριασμο μου παιζουν αλλα 3 ατομα κουμαρτζιδες του κερατα οχι οτι δεν ειμαι και εγω ειμαι αλλα αυτοι ειναι πακετοι η ψιλοπακετοι ο ενας ειναι πακετος..ειπα τι επαιξα εγω στο live ειναι περιτο και ανουσιο να πω τι επαιξαν αυτοι σε εμενα...Το θεμα ειναι πως στο live γαμηθηκε ολη η πλαση του στοιχηματος γιατι αλλο 1.12 και αλλο 1.90+αγγλια ειναι να σαν παιζεις ρωσικη ρουλετα..Εδω με τον φιλο τον λιμπερο να πω πως ειρθε η ωρα να κοψω την αγγλια και το live..h Aγγλια οσο και να μου αρεσει ειναι μονο για να την βλεπεις δεν θελω να πω το ποσο που επαιξαν στον λογαριασμο μου απλα θα πω οτι το μηχανιμα τις παι σεφ σε ενα μαγαζι του τελειωσαν το οριο..υγεια παιδια πανω απο ολλα εχασα 50 ευρω και εχθες 100 μερες που ειναι.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot:Που εισαι ρε νταβαριτς αλλανη εχαθες ;)
    Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - AE01925153I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  31/12/2011 13:30:32 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Κόλτσεστερ 0.0 Κόλτσεστερ v Έξετερ
(Επιπλέον Ασιατικό Χάντικαπ) 31/12/2011 Κανένα 1.375 Κερδισμένο
Σύνολο:  150,00  Νίκη:  50,63  Κέρδη:  200,63 
Συνολικό στοίχημα: 150,00  Συνολικά κέρδη:  200,63
Οι τιμές του δελτίου στοιχήματος 'Νίκη' εξαιρούν το ποσό του στοιχήματος, και είναι υποκείμενες σε μέγιστες αποπληρωμές όπως αναφέρεται στους κανόνες μας.  xroniaa polla xaibania  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: perimeno thn reintingk  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  oleee!!!!!!!! 2012 pame gera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
32 σε μια φαση το διπλο της μπλακμπερν

:headbang:

14 εκατο ευρω τζιρος στο 75 που αφησα..

καποιοι θα κανουν πρωτοχρονια με αυτες που γαμαγε ο μπερλουσκονι και μερικοι θα γαμουν στα μπουρδελα του μεταξουργειου  :2funny: :2funny:

υγ

ρε χρησταρα η αγγλια εχει τα ποιο δυσκολα πρωταθληματα για στοιχημα  :grin:
NAI aderfe εχεις δικιο και πανω απο ολα to live den περιεχει σκεψη δηλαδη περισιλογη το να κανεις κατι εφοσον δεν το εχεις σκεφτει απο πριν ειναι να σαν λες θα βρω στοχο στο κεντρο....Ολα ειναι κατοπιν συλογισμου και σωστης αποφασις το live  αν και περιεχει ευκαιριες δεν ειναι προιον σκεψης αλλα αυθορμιτισμου παρορμισις γιατι γινετε βεβιασμενα παρορμιτικα ετιματζιδικια σκεψη με λιγα λογια ειναι καταστροφη :)Παντως το προιον σκεψης μου κατασταλαγμενο με τον φαν περσι βγηκε ελπιζω να βοηθισα καποιον στο οποιαδηποτε στιγμη φαν περσι δεν το επαιξα γιατι το 50αρικο το εβαλα στο live thw μαν γιου :tits: :cum: :cum: :cum:Α βγαινει και η τοτεναμ πρωτα ο θεος οποτε ειμαι ηλιθιος ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ..... :2funny: :2funny:live :2funny: :2funny: :2funny:Poso   eimai τελικα :cheesy: :cheesy:υΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ..θΑ τους γαμησουμε του χρονου τους μπουκ πρωτα ο θεος :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.ερχομαι στο πρακτορειο προπο και ερχετε ενα φιλαρακι ψιλουρας :grin: :) και μου λεει τι θα πιεις θα κερασω οτι θες...Λεω ρε μαλακα γιατι...? μου λεει η 6αδα που μου εδωσες βγηκε πληρωσα τα πετρελεα..Του ειχα παιξει ενα δελτιο του παιδιου το εβαλε 1.50 ευρω. του ειχα δωσει μπολτον-γκουλβς γκολ-γκολ.    νοργουιτς-φουλαμ=Χ, ΣΟΥΟΝΣΙ-τοτεναμ=αντερ,    στοουκ-γουιγκαν=χ, μιντελσμπρο-πιτερμπορο=γκολ-γκολ και σταρναερ-αναν  αθλετικ=1 με 1.50 ευρο το παλικαρι με τιν σκεψη μου πηρε 124 ευρω μου εφερε τωρα 1 μπιρα μεγαλη στο πρακτορειο προπο :cheesy:..Παιδια αυτα τα πρωγνοστικα δεν τα επαιξα αλλα επειδη διαβαζω ολη την ημερα ηξερα τι να παιξω σε καποιον που βαζει 1.50 ευρω η σκεψη μου ηταν χωρις αγχος και βγηκε..Σκεφτηκα για μια στιγμη να τα παιξω και εγω αλλα ημουν επι τιν επιρια 2 τσιπουρον με γλικανισο και σαν αδαης δεν τα επαιξα..Τεσπα για αλλη μια φορα παιδια πρεπει να παιζουμε το στοιχημα για χομπι και οχι για να εξασφαλισουμε τα προσ το ζιν για μεροκαματο με ανοιχτο μυαλο και αν ερθουν καποια κερδη ας ερθουν...Το πιο σημαντικο ειναι να πιστευουμε στην σκεψη μας και στις δυνατοτητες μας..Ελπιζω τον καινουργιο χρονο να πιστεψω τον εαυτο το μου επιτελους και οχι τους αλλους το ιδιο ευχομαι σε ολους σας με υγεια να μας βρει ο καινουργιος χρονος και με καλα μυαλα μεσα στο κεφαλι..Υγεια πανω απο ολα και να πιστεψουμε σε εμας....!!!! :) :) :) :)Καλη προτοχρονια :grin: :cheesy: :2funny: :) ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αν και ανοίγεις τεράστιο θέμα,σου το εύχομαι για το 2012...
υγεία πάνω απ'όλα...
επισις μαν..Αντε στο μεσοβδομαδο με τα ελληνικα ας παρουμε κανα φραγκο απο τα χαμενα τις αγγλιας :grin: ;)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
υπάρχει κάποιο στοίχημα αν θα παμε σε δραχμηη μενουμε ευρω ή αν μια χώρα φυγει από την ευρωζωνη το 2012?
ευχαριστώ!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ειναι εδω ο πακετος με mpermperi koystoymι 3000 ευρω..του λεω τι να κερασω μου λεει 1 τσαι...ταπηνοτιτα :) :) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μου λεει ελα σε αυτο το μαγαζι το βραδυ να κερασω 1 μπουκαλι :2funny: :2funny: :2funny:αρε σαν τον πακετο τον γνωστο μου σπανιοι ανθρωποι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Δεν θα παω εκει που θα παει αυτος εχω κονε με μια γκομενα αλλου :2funny:Πρεπει να γαμησουμε τζαμπα το νεο ετος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Με βλεπει το μεσημερι μια γκομενα απο τα  κολομπαρα μου λεει ελα κερναω καφε :2funny: :2funny: :2funny:Ερε ζητο τα μπουρδελα κομ και τα παλικαρια ρδω μεσα :) :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
etsi οπως βλεπω τον αγωνα γουεστ μπρομ εβερτον που ειναι τωρα χ.λες οτι θα ληξει και χ ιταλικο :2funny: :2funny: και θα πανε για φαγητο μετα ολοι μαζοι :2funny: :2funny: με τιν κονφερανσ θα τους γαμησουμε σημερα εχει αχαστα ματσ λουτον κτλ :pipa2: :pipa2: :pipa2:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια στην τιμη μου σκεφτηκα να βαλω 50 ευρω στον ασσο τωρα στο live sthn apodosη 40..σκεφτηκα αν θελουν να γαμησουν κοσμο θα το βαλει στο τελος η σαντερλαντ :sunglasses: :2funny: :2funny: οταν θα εχει πονταει στο χ η στο 2 πλο για εκπλιξη ολη η γη :grin: :grin: :grin: εβαλα τα 50 ευρω για 2000 ευρω αλλα δεν πηγαινε το χερι μου στην επιβαιβεωση στο στοιχηματιστε :grin: :grin: :grin: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:Ειναι 1000% στημενα παιδια εγινε αφτο ακριβως που σκεφτηκα οτι για να γαμηθει ολη η γη θα το βαλει στο τελος η σαντερλαντ..Κιμωμαστε τον υπνο του δικαιου τον αφησαν και βαλαν γκολ τις σιτι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θελω να μου πει οτι αυτο το ματς δεν ηταν στημενο καποιος που το ειδε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Πρεμιερ λινγκ και μαλακιες παιδια μας δουλευουνε και εμεις κραταμε φαναρι υγεια...Και οι διαιτητες ειναι στο κολπο καθαρο of said ηταν παιδια :grin: :2funny:Ειναι τρελα τα δισεκατομμυρια που πεζονται μαγκες :2funny: :2funny:Ενα παλικαρι περσι το καλοκερι που ειχε παρει to wtp  to μεγαλο εχασε 1.500 εκατομμυριο ευρω στο στοιχημα στο μουντιαλ της αφρικης δεν εβγενε τιποτα τοτε :grin: :2funny: :2funny: δεν ειναι τυχαιο..Το ποδοσφαιρικο στοιχημα ειναι φτιαγμενο για να πας φυλακη και κιριως η αγγλια τελικα φιλε λιμπερο η αγγλια ειναι το πιο στημενο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Γιαυτο φιλε ματζεστικ δεν υπαρχει κερδισμενο0ς με το στοιχημα ολα ειναι στημενα...υγεια..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.877
Πόντοι
6.035
καλη χρονια
καλη χρονια χρησταρα καλα μας μπηκε το νεο ετος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι οτι χθες μας βγηκε καλα αλλα σημερα μας παραμπηκε  :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κονομησαν λεφτα οι μπουκιδες αυτες της μερες

με τα τσουβάλια λεμε..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.877
Πόντοι
6.035
στα αρχιδια μου τι κανει ...

εσυ πως τα πηγες  :grin: :grin:
δε διαβσαες την εισαγωγη μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειπα και γω χθες να παιξψ τσελσι λεω δε γινεται δε θα κανει γκελα δευτερη φορα σερι ε και την εκανε  :2funny: :2funny:
λεω σημερα θα ρεφαρω με σιτι γκελαρανε ολοι χθες δεν θα γκελαρει αυτη ε γκελαρε :2funny: :2funny: :2funny:
ειχα παιξει και ενα συστηματακι με γιορκ ρεξαμ και σιτι γκελαρε και η γιορκ  :2funny: :2funny: :2funny:
μηδενισα λεμε καλη χρονια :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλη χρονια
καλη χρονια χρησταρα καλα μας μπηκε το νεο ετος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι οτι χθες μας βγηκε καλα αλλα σημερα μας παραμπηκε  :2funny: :2funny: :2funny:
υγεια πρεπει να παιζουμε τρελα γιατι τα στηνουν..Εκτος το ελληνικο ολυμπιακος παναθηναικος 2αδα σχεδον παντα ταμειο :2funny: :2funny: :2funny:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
υγεια πρεπει να παιζουμε τρελα γιατι τα στηνουν..Εκτος το ελληνικο ολυμπιακος παναθηναικος 2αδα σχεδον παντα ταμειο :2funny: :2funny: :2funny:
ναι αλλά μην το φωνάζετε ρε παιδιά...
θα μάθουν οι μπουκ τι παίζουμε και θα αρχίσουν να τα στήνουν και αυτά... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom