Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες εντάξει στο eng premium 2 site pou παρακολουθώ και συνήθως τα βλέπω για να πηγαίνω τις κόντρες σε κάποιους αγώνες μου έδιναν όλους τους αγώνες 1 κ 2 κ ήρθαν 7 Χ. Τυχαίο δεν νομίζω......Επιασα  2 βελιγικα και 2 πρεμ Προσωπικά αρκετές φορές κυνηγάω τα Χ και είμαι αυτήν την στιγμή σε ποσοστό που κυμαίνετε από 50% έως 55% μέσα στις προβλέψεις μου.Προσεχτε γιατί οι παγίδες των book είναι μεγάλες υπάρχουν Χ των 3.40 και 3.60 που έχουν ποσοστά πάνω από 40% να έρθουν και δίνονται με αυτές τις αποδώσεις ...εν γνώση τους....
οντως πολυ Χ κ εγω που συνηθως παιζω δεν εβαλα κανενα :jerking: να δουμε τωρα τη συμπεριφορα θα εχουν,καθολου απιθανο να επαναληφθει,κατι η χαλαρωση των γιορτων κτλ κτλ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Σημερα εχει μπασκετ πολυ πραμα :2funny:..NBA ειχα παιξει λιγο παλια δεν λεει..Το ισπανικο που ειναι και ευρωπη κατι λεει..Και τα κουμαροσκυλα σε πρακτορειο προπο με 4 μηχανες.. :2funny: παιζουν μπασκετ μονο το ισπανικο..Ψιλα πραγματα αλλα παιξαν μερικοι..Τωρα προσωπικα οπως μου βγαινει λεω να παιξω τα γκραν καναρια ασσο 1.40 20 ευρω και μαλων αυτα θα παιξω χωρις να δω βαθμολογια χωρις να δω τιποτα απλα μου ειπε καποιος εχουν καλη εδρα αυτο...Ακοα δεν τα επαιξα θα τα παιξω πιο μετα.. :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Σημερα εχει μπασκετ πολυ πραμα :2funny:..NBA ειχα παιξει λιγο παλια δεν λεει..Το ισπανικο που ειναι και ευρωπη κατι λεει..Και τα κουμαροσκυλα σε πρακτορειο προπο με 4 μηχανες.. :2funny: παιζουν μπασκετ μονο το ισπανικο..Ψιλα πραγματα αλλα παιξαν μερικοι..Τωρα προσωπικα οπως μου βγαινει λεω να παιξω τα γκραν καναρια ασσο 1.40 20 ευρω και μαλων αυτα θα παιξω χωρις να δω βαθμολογια χωρις να δω τιποτα απλα μου ειπε καποιος εχουν καλη εδρα αυτο...Ακοα δεν τα επαιξα θα τα παιξω πιο μετα.. :)
ta επαιξα 2 πιτσες γιγας :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
νυφικο με τη φανελα της μαντσεστερ σιτυ. :2funny:

Συνημμένα

• City3.jpg
    City3.jpg
    86,1 KB · Εμφανίσεις: 15

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ισπανια μπασκετ :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα ξαναπαιξω μπασκετ το 2015 πρωτα ο θεος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 200=Λιβερπουλ-Νιουκαστλ=1(αχαστο :2funny:),    201=Σαουθαμπτον-Μπριστολ- Σιτι=1,    203=Χαντερσφλιντ-Καρλαιλ=1,    205=Νταγκεναμ&ρεντ-Τζιλιγχαμ=χ2 διπλη ευκαιρια,    Τσελντεναμ-Ροδεραμ=γκολ-γκολ καρφωτα στον οπαπ :2funny: :) ;) :cheesy: :grin: >:( :( :o :sunglasses: :huh: :rolleyes: :P :- :-* :'( :idiot: :boobies: :headbang: :booty: :dancing: :helpplea: :tickedoff: :birdman: :jerking: :think: :humpleg: :rockon: :knockinb: :S :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :pipa1: :2on1: :pipa2: :lheel: :zfuck: :fuck1: :tits: :cum: :tits2: :kissass: :kissass2: :pipa3: :fuck2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.877
Πόντοι
6.035
kalhspera. 200=Λιβερπουλ-Νιουκαστλ=1(αχαστο :2funny:),     201=Σαουθαμπτον-Μπριστολ- Σιτι=1,    203=Χαντερσφλιντ-Καρλαιλ=1,    205=Νταγκεναμ&ρεντ-Τζιλιγχαμ=χ2 διπλη ευκαιρια,    Τσελντεναμ-Ροδεραμ=γκολ-γκολ καρφωτα στον οπαπ :2funny: :) ;) :cheesy: :grin: >:( :( :o :sunglasses: :huh: :rolleyes: :P :- :-* :'( :idiot: :boobies: :headbang: :booty: :dancing: :helpplea: :tickedoff: :birdman: :jerking: :think: :humpleg: :rockon: :knockinb: :S :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :pipa1: :2on1: :pipa2: :lheel: :zfuck: :fuck1: :tits: :cum: :tits2: :kissass: :kissass2: :pipa3: :fuck2:
ρε χρησταρα ασε να παιξουμε και εμεις τπτ
ολο το δελτιο κατεστρεψες αποψε  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
συγνωμη ρε μαγκες τον τελευταιο καιρο παρατηρω οτι ολο και η αποκλειστικες εταιριες που ειναι για αγγλους παίχτες αποσυρονται απο ελλαδα και απο μερικες ευρωπαικες χώρες..

τωρα βλεπω και μια μεγαλη εταιρια να φευγει απο την ελλαδα και κυπρο απο αρχες ιανουαριου

ladbrokes, δεν ειχα ασχοληθει ποτε και πολυ με τον συγκεκριμενο μπουκ αλλα με φοβηζει μηπως εχει βαλει χερι κανας οπαπ,η μηπως αλλαξε η νομοθεσια στην αγγλια?

συγκεκριμενα ελαβα αυτο το email πριν λιγο..

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των νομοθετικών αλλαγών η Ladbrokes θα σταματήσει τη λειτουργία της στην Ελλάδα και στην Κύπρο από τον Ιανουάριο του 2012. Συνεπώς οι εγγραφές και η αποδοχή στοιχημάτων στην Ιστοσελίδα μας διακόπτονται με άμεση ισχύ.

Σας παρακαλούμε να αποσύρετε άμεσα όλα σας τα κεφάλαια από τον λογαριασμό σας στη Ladbrokes. Οι Πόντοι Παικτών Πόκερ για τον Δεκέμβριο θα πληρωθούν ως συνήθως. Όλα τα ενεργά στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν και οι πληρωμές τους θα γίνουν με βάση των γενικών όρων και προϋποθέσεων των στοιχημάτων.

Για να πραγματοποιήσετε ανάληψη του υπολοίπου του λογαριασμού σας, απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στη Ladbrokes και στην καρτέλα «Ταμείο», επιβεβαιώστε ότι τα στοιχεία σας είναι σωστά και πραγματοποιήστε την ανάληψη όπως συνήθως. Μετά την επεξεργασία του αιτήματος της ανάληψης σας θα λάβετε τα χρήματα σας εντός 10 εργάσιμων ημερών. Θα ισχύσουν οι Όροι και οι Προϋποθέσεις της Ladbrokes για τις αναλήψεις.

Η υπηρεσία θα παραμείνει διαθέσιμη έως τις 11 Ιανουαρίου του 2012, μετά από αυτή την ημερομηνία θα μπορείτε να αποσύρετε τα κεφάλαια σας μόνο μέσω της εξυπηρέτησης των πελατών.

Σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία σας έχει προκαλέσει αυτή η απόφαση και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αφοσίωση σας στη Ladbrokes.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία παρακούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω email στο care@ladbrokes.com  (στα Αγγλικά) ή στο exipiretisi@ladbrokes.com (στα Ελληνικά).

Με εκτίμηση,

Ladbrokes

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
συγνωμη ρε μαγκες τον τελευταιο καιρο παρατηρω οτι ολο και η αποκλειστικες εταιριες που ειναι για αγγλους παίχτες αποσυρονται απο ελλαδα και απο μερικες ευρωπαικες χώρες..

τωρα βλεπω και μια μεγαλη εταιρια να φευγει απο την ελλαδα και κυπρο απο αρχες ιανουαριου

ladbrokes, δεν ειχα ασχοληθει ποτε και πολυ με τον συγκεκριμενο μπουκ αλλα με φοβηζει μηπως εχει βαλει χερι κανας οπαπ,η μηπως αλλαξε η νομοθεσια στην αγγλια?

συγκεκριμενα ελαβα αυτο το email πριν λιγο..

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των νομοθετικών αλλαγών η Ladbrokes θα σταματήσει τη λειτουργία της στην Ελλάδα και στην Κύπρο από τον Ιανουάριο του 2012. Συνεπώς οι εγγραφές και η αποδοχή στοιχημάτων στην Ιστοσελίδα μας διακόπτονται με άμεση ισχύ.

Σας παρακαλούμε να αποσύρετε άμεσα όλα σας τα κεφάλαια από τον λογαριασμό σας στη Ladbrokes. Οι Πόντοι Παικτών Πόκερ για τον Δεκέμβριο θα πληρωθούν ως συνήθως. Όλα τα ενεργά στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν και οι πληρωμές τους θα γίνουν με βάση των γενικών όρων και προϋποθέσεων των στοιχημάτων.

Για να πραγματοποιήσετε ανάληψη του υπολοίπου του λογαριασμού σας, απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στη Ladbrokes και στην καρτέλα «Ταμείο», επιβεβαιώστε ότι τα στοιχεία σας είναι σωστά και πραγματοποιήστε την ανάληψη όπως συνήθως. Μετά την επεξεργασία του αιτήματος της ανάληψης σας θα λάβετε τα χρήματα σας εντός 10 εργάσιμων ημερών. Θα ισχύσουν οι Όροι και οι Προϋποθέσεις της Ladbrokes για τις αναλήψεις.

Η υπηρεσία θα παραμείνει διαθέσιμη έως τις 11 Ιανουαρίου του 2012, μετά από αυτή την ημερομηνία θα μπορείτε να αποσύρετε τα κεφάλαια σας μόνο μέσω της εξυπηρέτησης των πελατών.

Σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία σας έχει προκαλέσει αυτή η απόφαση και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αφοσίωση σας στη Ladbrokes.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία παρακούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω email στο care@ladbrokes.com  (στα Αγγλικά) ή στο exipiretisi@ladbrokes.com (στα Ελληνικά).

Με εκτίμηση,

Ladbrokes
ναι σταμ ο οπαπ πιος αλλος :grin: :grin: αφου το λεει λογο νομοθετικων αλλαγων :rolleyes: :zfuck: :fuck1: :knockinb: :s&m_2:....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε χρησταρα ασε να παιξουμε και εμεις τπτ
ολο το δελτιο κατεστρεψες αποψε  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
baros ειπα στον πακετο οτι την λιβερπουλ την δεινουν ολες οι εφημεριδες 2πλο και χ2 τον βλεπω να την παιζει κανα 1000αρικο στον ασσο παει κοντρα στο ρευμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καπου ειχα διαβασει οτι ο οπαπ ειναι ο 3 μεγαλητερος μπουκ σε αποθεματικο στον κοσμο(αν οχι ο πρωτος :2funny:)..Εδω οι αλλες εταιριες πολεμουν χρονια να μπουν στην ελλαδα και δεν μπενουν μεσω δικαστηριων ευρωπαικων κτλ...Ο οπαπ αν χαλασει σε ενα απομακρισμενο νησι πχ μια οθονη θα ειναι την ιδια μερα συναιργιο για αποκατασταση του προβληματος με αλλαγη της οθονης  :cheesy: :2funny::grin:..Ειμαστε ο πιο τζογαδορικος λαος στην γη ο οπαπ ειναι ο 3 πιο πλουσιος αν θυμαμαι καλα στον πλανιτη μπουκ σε μια χωρα 10 εκατομμυριων :rolleyes: κανει οτι γουσταρει... και γαμαει οπιον γουσταρει... τι να καταλαβει απο ευρωπαικες νομοθεσιες για το μονοπολιο κτλ :2funny: :2funny: δεν τον κουναει κανεις απο τη θεση του.... Μιλαμε για κολοσο οχι τις ροδου αλλα της γης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Δεν καταλαβενει τιποτα γαμαει με σαλιο η χωρις οπιον γουσταρει... :2funny: :2funny: :2funny:Σταμ η νεα ταξη πραγματων ειναι στην αρχη και ο οπαπ ο μπροσταρης της ;) ;)ΥΓ..Ειχα διαβασει σε ενα αθρο οτι οι απολειες του οπαπ απο τον ιντερνιτικο στοιχηματικο ποδοσφαιρικο και μη τζογο ειναι στις απολειες του 24% ξερετε τι ειναι 24% στο τζιρου του συνολικου στοιχηματος στην ελλαδα γεμιζει αλλες 1000 τραπεζες ο οπαπ απο λεφτα :2funny: :2funny:Ο γεωργιου σε μια εκμπομπη που τον ειχαν καλεσμενο..Ειχε πει οτι τα κερδη στον οπαπ τα σπροχνανε με τα ποδια για να μπουν στα χρηματοκιβοτια δεν χωρουσαν τα εκκατομυρια ευρω.Ειχε κανει ενα κερο στον οπαπ για να συμβουλευει για τους ελληνικους αγωνες...Τι να κλασουν οι λαμπροκς η βετ365 η σπορτινγκ βετ κτλ κτλ ο οπαπ τους παιρνει το σκαλπ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Υγεια καπου θα βρουμε να παιζουμε αν μας κοψουν το διαδικτιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.μολις εχασα 100 ευρο που εβαλα σαουθαμπτον ασσο ενο εβλεπα ασσο την λιβερπουλ ολη την ημερα απο προιστορια και απο το κινιτρο κτλ..Εβαλα επειδη ακουσα στο ραδιοφωνο τον αλλον να λεει σαουθαμπτον 3-0 τον σχετικο με την αγγλια..Μα αυτος δεν παιζει ουτε μια δραχμη σε στοιχημα μπορει να ξερει ολα τα μερη στην αγγλια αλλα οταν δεν παιζει στοιχημα ειναι σαν να μην ξερει τιποτα..Δεν κλεγομαι απλα αλλη μια φορα παιδια μην υποτιμισετε τον εαυτο σας και την αντιλιψη σας αλλη μια φορα δεν ακουσα τον εαυτο μου και εχασα 10 πιτσες γιγας...Παιζω 10 χρονια στοιχημα και ειμαι για τον πουτσο καβαλα νευριασα με τον εαυτο μου οχι με τον τυπα που ειπε 3 -0 σαουθαμπτον αλλα με τον εαυτο μου ποπυ δεν εβαλα λιβερπουλ..Ειμαι ηλιθιος δεν εχω γιατρικο...Και οταν το πονταρα τα φιλαρακια στο προποτζιδικο με ειπαν δεν την βλεπουν ασσο :2funny: :2funny: ασχετα με αυτο δεν εβαλα λιβερπουλ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: τζαμπα πεταω λεφτα ας το παρατησω το αθλημα ας παω μονο στα κολομπαρα και στις πουτανες τουλαχιστον εκει γαμας σιγουρα :2funny: :2funny: σου τραβαν μαλακια κτλ :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:υγεια τι να πω ειμαι για φτισιμο ακουσα τον αλλον που δεν παιζει ουτε μια δραχμη λεπτο του ευρω..Δεν ειναι τα λεφτα ειναι οτι δεν επαιξα αυτο που εβλεπα υγεια και σορρυ για αν επιρεασα καποιον που δεν ηταν δικι μου σκεψη αλλα καποιου αλου :)

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
kalhspera.μολις εχασα 100 ευρο που εβαλα σαουθαμπτον ασσο ενο εβλεπα ασσο την λιβερπουλ ολη την ημερα απο προιστορια και απο το κινιτρο κτλ..Εβαλα επειδη ακουσα στο ραδιοφωνο τον αλλον να λεει σαουθαμπτον 3-0 τον σχετικο με την αγγλια..Μα αυτος δεν παιζει ουτε μια δραχμη σε στοιχημα μπορει να ξερει ολα τα μερη στην αγγλια αλλα οταν δεν παιζει στοιχημα ειναι σαν να μην ξερει τιποτα..Δεν κλεγομαι απλα αλλη μια φορα παιδια μην υποτιμισετε τον εαυτο σας και την αντιλιψη σας αλλη μια φορα δεν ακουσα τον εαυτο μου και εχασα 10 πιτσες γιγας...Παιζω 10 χρονια στοιχημα και ειμαι για τον πουτσο καβαλα νευριασα με τον εαυτο μου οχι με τον τυπα που ειπε 3 -0 σαουθαμπτον αλλα με τον εαυτο μου ποπυ δεν εβαλα λιβερπουλ..Ειμαι ηλιθιος δεν εχω γιατρικο...Και οταν το πονταρα τα φιλαρακια στο προποτζιδικο με ειπαν δεν την βλεπουν ασσο :2funny: :2funny: ασχετα με αυτο δεν εβαλα λιβερπουλ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: τζαμπα πεταω λεφτα ας το παρατησω το αθλημα ας παω μονο στα κολομπαρα και στις πουτανες τουλαχιστον εκει γαμας σιγουρα :2funny: :2funny: σου τραβαν μαλακια κτλ :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:υγεια τι να πω ειμαι για φτισιμο ακουσα τον αλλον που δεν παιζει ουτε μια δραχμη λεπτο του ευρω..Δεν ειναι τα λεφτα ειναι οτι δεν επαιξα αυτο που εβλεπα υγεια και σορρυ για αν επιρεασα καποιον που δεν ηταν δικι μου σκεψη αλλα καποιου αλου :)

μη μασάς Χρηστάρα, σχεδόν όλοι έτσι την πατάμε.. εγώ ξέρεις φορές έχω τριάδα δική μου, και την αλλάζω από μαλακίες που ακούω δεξιά και αριστερά... και μετά χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο??? και όχι τίποτα άλλο... δεν βάζω και μυαλό...

εγώ εχθές είχα προσωπική έμπνευση το G/G στο Λίβερπουλ... και το 1-1 ημ.τελ. Κρόουλι... αλλά.... έχασα το over στο Τσέλτεναμ-Ρόδεραμ και το διπλό της Τζιλιγχάμ...  :jerking: :jerking: σύστημα 3-4 το είχα και πήραμε τα παπάρια μου...

ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία... πάμε για άλλα...!!! 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μη μασάς Χρηστάρα, σχεδόν όλοι έτσι την πατάμε.. εγώ ξέρεις φορές έχω τριάδα δική μου, και την αλλάζω από μαλακίες που ακούω δεξιά και αριστερά... και μετά χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο??? και όχι τίποτα άλλο... δεν βάζω και μυαλό...

εγώ εχθές είχα προσωπική έμπνευση το G/G στο Λίβερπουλ... και το 1-1 ημ.τελ. Κρόουλι... αλλά.... έχασα το over στο Τσέλτεναμ-Ρόδεραμ και το διπλό της Τζιλιγχάμ...  :jerking: :jerking: σύστημα 3-4 το είχα και πήραμε τα παπάρια μου...

ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία... πάμε για άλλα...!!! 
nai μορε υγεια.. και να κοψουμε την αγγλια..γιατι απο αγγλια για να πληρωθεις πρεπει να εισαι νοστραδαμος ;η φακιρις :grin: :grin:Μου ελεγαν χωστα στο ελληνικο πρωταθλημα που εχει μεσοβδομαδα τα 100 ευρω ασε το ηξερα οτι ακουσα τον αλλον και εχασα τεσπα υγεια :2funny:και καλα μυαλα τον νεο χρονο :2funny: :grin: :grin:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
nai μορε υγεια.. και να κοψουμε την αγγλια..γιατι απο αγγλια για να πληρωθεις πρεπει να εισαι νοστραδαμος ;η φακιρις :grin: :grin:Μου ελεγαν χωστα στο ελληνικο πρωταθλημα που εχει μεσοβδομαδα τα 100 ευρω ασε το ηξερα οτι ακουσα τον αλλον και εχασα τεσπα υγεια :2funny:και καλα μυαλα τον νεο χρονο :2funny: :grin: :grin:

δίκιο έχεις για την Αγγλία αλλά εμένα με τρώει ο κώλος μου και σήμερα... σκέφτομαι τα -1 -1,5 των Άρσεναλ και Τσέλσι στο 1,47 και 1,57
το 1-1 ημ.-τελ. της Μάντζεστερ Γ. στο 1.40 και το under 2,5 3 της Σουόνσι στο 1.65... όλα μαζί περίπου 5 απόδοση στη bet365...!!!

άντε να δούμε...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.. μηπως ξερει καποιος αν ξεκινησει ο φαν περσι της αρσεναλ βασικος στο σιμερινο παιχνιδι με την κπρ???Ο φαν περσι παει για ρεκορ πρεμιερ λιγκ εχει πετυχει 34 γκολ και θελει 3 γκολ να περασει πρωτος που ειναι ο σιρερ σε μια χρονια με 37 :grin:  :2funny: :2funny:Τον δινει 1.40 οποιαδηπετε στιγμη στην βετ365 :grin: :grin:Βαση αυτον των πραγματων πιστευω οτι το 1.40 αξιζει :sunglasses: :o αν παιξει βασικος απο την αρχη..και οχι σαν αλλαγη πχ στο 70 :2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
Καλησπερα.. μηπως ξερει καποιος αν ξεκινησει ο φαν περσι της αρσεναλ βασικος στο σιμερινο παιχνιδι με την κπρ???Ο φαν περσι παει για ρεκορ πρεμιερ λιγκ εχει πετυχει 34 γκολ και θελει 3 γκολ να περασει πρωτος που ειναι ο σιρερ σε μια χρονια με 37 :grin:  :2funny: :2funny:Τον δινει 1.40 οποιαδηπετε στιγμη στην βετ365 :grin: :grin:Βαση αυτον των πραγματων πιστευω οτι το 1.40 αξιζει :sunglasses: :o αν παιξει βασικος απο την αρχη..και οχι σαν αλλαγη πχ στο 70 :2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

εδώ στις πιθανές 11άδες τον έχει βασικό... και δεν ακούγετε κάπου ότι μπορεί να μην παίξει... ο μόνος λόγος για να μην παίξει είναι ο τραυματισμός..αλλά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα... η Άρσεναλ μετά τα τελευταία... :jerking: θέλει οποσδήποτε το μάτς. οπότε χλωμό το κόβω να κάνει μαγκιές αφήνοντας έξω βασικούς... οπότε πολύ καλή η περίπτωση που λές... στανταράκι το anytime scorer ...εγώ θα ρίσκαρα και το 2 γκόλ η περισσότερα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εδώ στις πιθανές 11άδες τον έχει βασικό... και δεν ακούγετε κάπου ότι μπορεί να μην παίξει... ο μόνος λόγος για να μην παίξει είναι ο τραυματισμός..αλλά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα... η Άρσεναλ μετά τα τελευταία... :jerking: θέλει οποσδήποτε το μάτς. οπότε χλωμό το κόβω να κάνει μαγκιές αφήνοντας έξω βασικούς... οπότε πολύ καλή η περίπτωση που λές... στανταράκι το anytime scorer ...εγώ θα ρίσκαρα και το 2 γκόλ η περισσότερα...
ty σκεφτομαι τωρα να παιξω οποιαδηποτε στιγμη φαν περσι, τοτεναμ 2πλο και αν βρω κατι αλλο... Τωρα τοτεναμ.. τα ονειρα δεν τελειωνουν ποτε :grin: γιατι να μην νικησει εχει ενα ματς λιγοτερο Γιατι να μην θελει να χτιπησει το πρωταθλημα αρα την βλεπω με κινητρο και σημερα :2funny: :2funny: τωρα οι ουαλοι ειναι σκληρη ομαδα καποιοι το δηνουν οβερ :o το ματς στα ματια μου ειναι αντερ..Αντερ δεν παιζω δεν ειναι τις ιδιοσυγρασιας μου γιατι το αντερ αν ερθει 1-1 στο 89 μπορει να γινει 2-1 η 1-2 και γενικα ειμαι του οβερ :2funny: οποτε παω στο 2πλο εχει να κερδισει η τοτεναμ αποπ τον καιρο του νοε μεσα στην σουονσι αλλα αν στο μυαλο των παιχτων και του ρετναπ ειναι ενας κρυφος ποθος για το πρωταθλημα την σουονσι <πρεπει> να την κερδισουν την δεδομενη χρονικη στιγμη :2funny: :2funny:Πεναλντι η μπλακμπερν ας παιξω μια αντροπη αστο χαλαρο :grin: :grin: :grin:Οοχι δεν το παιζω ειναι 1.40 και η μαν γιου εχει μερικους :grin: βασικους εκτος  ακιρο στο 1.40 :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα. epaija se αποδωση 1.90 ασσο μαντσεστερ γιουναιτεν αποδωση 1.90 5 πιτσες(50 ευρω) γιγας..Σε περιπτωση που το γυρισει η μαν γιου θα παιξω φαν περσι :2funny: οποιαδηποτε στιγμη να σκοραρει...αν δεν το γυρισει.. η μαν γιου :pipa2: :2funny: :2funny: καλη χρονια σε ολα τα παιδια του θρεντ :2funny: με υγεια πανω απο ολλα.. :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom