Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μονο την τσελσι επαιξα στο 2.10 live :2funny: και δεν το ανεφερα εδω :2funny: γιατι εγινε παρορμιτικα :grin: :idiot: :uglystupid: ειδα το 1 ημιχρονο τις τσελσι και ηταν καπως για τα σκυλια :grin:..Γενικα δεν εχει το κατι παραπανω η τσελσι... δεν με τρελενει σαν ομαδα :grin: :grin:

νομίζω οτι κάποιοι παίχτες της Τσέλσι επηρεάστηκαν απ'το ντεφορμάρισμα του Τόρρες...(βλέπε Κόουλ, Ντρογκμπά, Λαμπαρντ κ.α.)...

κρίμα πάντως...γιατί αν κ λίβερπουλ...προτιμώ να τα σηκώνει το λονδίνο...παρά το μάντσεστερ...

:rolleyes: :rolleyes:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
νομίζω οτι κάποιοι παίχτες της Τσέλσι επηρεάστηκαν απ'το ντεφορμάρισμα του Τόρρες...(βλέπε Κόουλ, Ντρογκμπά, Λαμπαρντ κ.α.)...

κρίμα πάντως...γιατί αν κ λίβερπουλ...προτιμώ να τα σηκώνει το λονδίνο...παρά το μάντσεστερ...

:rolleyes: :rolleyes:
δυσκολο το βλεπω αλλα δεν ξερεις ...

παντως απο μαντσεστερ θα προτιμουσα σιτυ, αχωνευτη η γιουναιτεντ..

του λιμανιου και εγω βλεπεις  :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=IWvJDpixw1U [/video] [/video]
οταν πολλα ατομα εδω μεσα κερδίζουν δεν βγαινεις και δεν λες τιποτα..

πανε κουβα μερικα ατομα και υστερα ειρωνευεσαι πετωντας σποντες και διάφορα ...

δεν ειναι τυχαιο που κανεις δεν εχει ασχοληθει με αυτα που λες πλεον και εχουν ριξει ολοι λευκη πετσέτα...

εδω ειναι θρεντ για να ανταλλασουμε αποψεις για το στοιχημα και οχι να το παιζουμε ιστορια και μουρη οπως εσυ...

φιλικα στο λεω..  ;)
strabadi βλεπε να μαθενεις μπας και βγαλεις κανα φραγκο  !!!!!!!!  σοβαρα τωρα  κανε τιποτα μαζι με τους μοντ  :jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=IWvJDpixw1U[/video]  [/video] strabadi βλεπε να μαθενεις μπας και βγαλεις κανα φραγκο  !!!!!!!!  σοβαρα τωρα  κανε τιποτα μαζι με τους μοντ  :jerking: :jerking: :jerking:
αμα σου δειξω της μεθοδους trading που κανω τοσο καιρο στην μπετφερ και τι λεφτα βγαζω θα κρυφτεις...

αλλα αυτα ειναι δυσκολα για σενα... :-*

και σιγα μην κατσω εγω να ασχοληθω με τους μοντ για να σε κανουν μπαν και μαλακιες, ρουφιανος δεν ειμαι και ειδικα με κομπλεξακια..

;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Nταβαριτς που εισαι αρχηγε.... :)δωσε τιποτα και σωσε τον λαο σου :)Χρονια πολλα καμια μερα να παμε καμια ουκρανια μαζι να μου μαθεις τα γουστα :) :)Οταν πιασω κανα καλο κολπο στο στοιχημα δηλαδη... ποτε...!!! :grin:Χρονια πολλα αλανι να γαμας και για μας :grin:
χρονια πολλα φιντελ αλα γρεκα ντε λιομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:κοψε τα ξιδια τα ευρωπικα και ριξτο στα τσιπουρα !! για αρχη !! μετα βαλε σε κανα καραβι για αβανα  τον αντησθενη και τα βουρλα του :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: να πλακοθουμε οι σχετικοι σε ολα τα θρεντ να γουσταρει ο κοσμος οπος παλια και θα δεις μετα τους μπουκ φανταρους στον τιρναβο!!!!!!  υ.γ τα τσιπουρα χορις γληκανησο ;) ;) ;) ;) ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
νταβαριτς γαμησα ουκρανιδα εχθες :)Μεταναστρια που δουλευει σε κολομπαρο :) :) :)Πολυ γκαυλα αδερφε εχυσα σαν τον καταραχτη τις εδεσσας :2funny: :2funny: :2funny:100 ευρω καναν φτερα ομως :2funny: :2funny:Και ειπα να τα παρω πισω στο live με την τσελσι :2funny: :2funny: :uglystupid: :idiot: :headbang: :headbang: :boobies: :boobies:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αμα σου δειξω της μεθοδους trading που κανω τοσο καιρο στην μπετφερ και τι λεφτα βγαζω θα κρυφτεις...

αλλα αυτα ειναι δυσκολα για σενα... :-*

και σιγα μην κατσω εγω να ασχοληθω με τους μοντ για να σε κανουν μπαν και μαλακιες, ρουφιανος δεν ειμαι και ειδικα με κομπλεξακια..

;)
εγω σου εδειξα τι πριν  πος και αποτελεσμα !!!!!!  τωρα μαθε και τον δεθτερο κικλιο στο βελονακι μπας και πλεξεις καμια καλτσα για τον χειμωνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω σου εδειξα τι πριν  πος και αποτελεσμα !!!!!!  τωρα μαθε και τον δεθτερο κικλιο στο βελονακι μπας και πλεξεις καμια καλτσα για τον χειμωνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τελοσπαντων, δεν ασχολουμαι αλλο... και το ξοδεμα λεπτων που κανω να σου απαντησω ειναι τρομερο ξοδεμα..

το οτι εχεις φαει λευκη πετσετα απο πολλα μελη απο το σχετικο θρεντ τα λεει  οποτε στα αρχιδια μου σε γραφω...

οπως και για την καλτσα ξερεις που να την βαλεις... ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
νταβαριτς γαμησα ουκρανιδα εχθες :)Μεταναστρια που δουλευει σε κολομπαρο :) :) :)Πολυ γκαυλα αδερφε εχυσα σαν τον καταραχτη τις εδεσσας :2funny: :2funny: :2funny:100 ευρω καναν φτερα ομως :2funny: :2funny:Και ειπα να τα παρω πισω στο live με την τσελσι :2funny: :2funny: :uglystupid: :idiot: :headbang: :headbang: :boobies: :boobies:
ακριβα πολυ!!!!  ποση ορα?? σοματομετρικα??  ηλικια κανε μια περιγραφη ντεεεεεεεεε!!!!!!!!! ολου του σκοινικου!!!!!!!!!!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρονια πολλα φιντελ αλα γρεκα ντε λιομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:κοψε τα ξιδια τα ευρωπικα και ριξτο στα τσιπουρα !! για αρχη !! μετα βαλε σε κανα καραβι για αβανα  τον αντησθενη και τα βουρλα του :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: να πλακοθουμε οι σχετικοι σε ολα τα θρεντ να γουσταρει ο κοσμος οπος παλια και θα δεις μετα τους μπουκ φανταρους στον τιρναβο!!!!!!  υ.γ τα τσιπουρα χορις γληκανησο ;) ;) ;) ;) ;)
Τσιπουρο πηνω αδερφε αλλα μονο με γλυκανισο που το κανει ευγεστο γλυκοποτο..Τα γουστα ειναι κατι καθαρα ατομικο πρωσοπικο ο καθενας οπως την βρισκει..Παντως οι ουκρανιδες ειναι σκετη γαυλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Σορρυ απο τα παιδια στο θρεντ που λεμε και λιγο στο χαβαλε μερες που ειναι νομιζω δεν πηραζει εκτος απο στοιχημα να κανουμε και λιγο πλακα εδω :2funny: :) :2funny: :2funny:Γιατι ειμαστε και κουμαρτζιδες αλλα και ανθρωποι  :2funny: :2funny: :) ο καθενας οσο μπορει :) :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ακριβα πολυ!!!!  ποση ορα?? σοματομετρικα??  ηλικια κανε μια περιγραφη ντεεεεεεεεε!!!!!!!!! ολου του σκοινικου!!!!!!!!!!!!!
Τι να σου πω μουναρα μελαχρινι με γιαλια :2funny:Τι αναλογιες.. 1.75 περιπου ειμαι 1.84 την περνουσα μισο σχεδον κεφαλι..Βυζι 3 νουμερο σηκομενο οχι τσουλιθρα σαν το ελληνικο :2funny:Αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση οτι ηταν πολυ γαυλα :tits: καμια σχεση με ρωσιδες ρουμανες ηταν καπως σαν τζαμαικανες σε γαυλα... που εχω παει 100 φορες :2funny: στο  ασπρο χρωμα :2funny: αλλα χωρις τον χαβαλε τις τζαμαικανις... μονο το σεχυ τις τζαμαικανις σε σοβαρο στιλ και υφος με λιγα λογια γαυλα σκετι..Γιατι οσο και σεχυ να ειναι οι τζαμαικανες που εχω παει αρκετες φορες οι ουκρανιδες σε ομορφια και σε πουτανια δεν πεζοντε :2funny: :2funny:1 ωρα 2 φορες το καναμε :grin: :grin: :grin: εχω ακουμπισει αρκετα στο κολωμπαρο αυτο σε ποτα :2funny: :2funny: 20 ευρω το ποτο το κερασμενο γυναικειο κτλ :2funny:.. Στο σπιτη μου.... :2funny: :2funny: :2funny:Καλοριφερ στο 26 εξω ειχε -3 :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον παιδια σαν την υγεια δεν υπαρχει.Να ειμαστε ολοι εδω μονιασμενοι ολοι ειμαστε ανθρωποι ο καθενας οπως μπορει στο στοιχημα...Εχω γνωστο(τον πακετο :grin:) που παιζει 1 σπιτη το σαββατοκυριακο και φιλαρακι που παιζει 0.90 λεπτα 15 ομαδες :grin:..Ολοι ειμαστε τζογαδοροι..... ο καθενας οπως μπορει... Να εχουμε καλη καρδια δεν χρειαζετε κοντρα :grin:..Και το καρντασι ο νταβαριτς οτι λεει πιστευω τα λεει στην πλακα :grin: αν πηραζει καποιον να ξερει οτι ο νταβαριτς ειναι καλο παλικαρι.. :) :)Εγω τον παω Γιατι ξερω οτι κανει χαβαλε μπορει να πηραζει καποιον αλλα δεν τα ενοει :) :)θελω να μιραστω κατι μαζι σας..Την ειχα δει καπως στα κιλα και εκανα εντονη διαιτα με γυμναστικη διατροφη με αποταλεσμα να χασω 12 κιλλα σε 2 μηνες αυτο μου ερειξε την θερμοκρασια σωματος με αποτελεσμα να κρυωνο σαν πουστης και τωρα που ειναι χειμωνας ακομα πιο πολυ..Εκανα 100 εξετασεις ακομα και κολονοσκοπιση..Τελικα ηταν νομιζω η εξαντληση και το αγχος πιθανολογο γιατι οσο και να ειμαι στον χαβαλε ειχα αγχος..Τελικα δεν χρειαζετε αγχος παιδια οτι ερθει ας κατεβασει...Μην στεναχωριεστε οσο μπορει ο καθενας τα παντα ειναι ρευστα ποτε μηλα ποτε φιλα η ζωη ειναι μικρη καντε χαβαλε και γελαστε μην κρατατε κακια και αφηστε εγοισμους απο εξω εξω καρδια οτι σας ερχετε να το λετε...Και οχι ακροτητες με την γυμναστικη φατε πιειτε και γουσταρετε και πανω απο ολα να μην ξεχνατε τα φιλαρακια σας ευτηχως εχω μερικα και με αγαπανε :2funny: :2funny: (εκτος τους συγγενεις αυτοι ειναι αυτονοιτο)Να ξερετε οταν κανετε καλο για καποιον αλον κανετε καλο στον εαυτο σας... :2funny: :grin: :grin:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα και χρονια πολλα τυποι μου...χρηστο εισαι ωραιος μαν μου φτιαχνεις τη διαθεση οταν κανεις τετοιες αναλυσεις... υγεια πανω απ ολα το σημαντικοτερο...

λογω αποχης αυτες τις μερες συγκεντρωσα καποια λεφτα και θα τα ριξω στην δυαδα 1 σεφιλντ, 1 αρσεναλ με χαντικαπ 0-1 50 ευρω μπας και βγαλουμε τα χιονοδρομικα της πρωτοχρονιας...

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Σύντροφοι

Ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο (30/12/11  και ώρα 05:00) θα διεξαχθεί ο αγώνας Lesnar-Overeem για το UFC 141. Από την μία έχουμε τον Lesnar (34 ετών 129κ και 1,89υψ) και από την άλλη τον Overeem (31 ετών  119κ και 1,95υψ).

Ο Lesnar έδωσε τον τελευταίο του αγώνα πριν έναν περίπου χρόνο στο UFC 121 χάνοντας σχετικά εύκολα από τον Cain Velaquez (σαφώς χαμηλότερων σωματικών προσόντων) με knock-out στον πρώτο γύρο και έχοντας δεχτεί 31 χτυπήματα απαντώντας με μόλις 9. Στην συνέχεια ταλαιπωρήθηκε με διάφορα προβλήματα υγείας που τον οδήγησαν ακόμα και στο χειρουργείο.

Από την άλλη ο Overeem (κάτοχος των ζωνών του K1, K1 Dream και Strikeforce) μόλις υπέγραψε στο UFC και έρχεται να πάρει την μοναδική ζώνη που δεν έχει ακόμα. Έχει να χάσει 4 χρόνια και προέρχεται από μια μεγάλη νίκη το καλοκαίρι απέναντι στον κορυφαίο βραζιλιάνο Fabricio Wedrum ο οποίος με την σειρά του προερχόταν από δύο επίσης πολύ μεγάλες νίκες, μία απέναντι στο μεγαλύτερο μαχητή όλων των εποχών Fedor Emelianenko του οποίου του έσπασε το σερί και άλλη μία απέναντι στο τέρας που ακούει στο όνομα Antoniο “Bigfoot” Silva. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Overeem στο kickboxing (το αδύνατο σημείο του Lesnar που είναι καλύτερος στο grappling) στους 10 αγώνες που έδωσε, έκανε μόνο δύο ήττες, μία από τον Bonjaski από ένα τυχαίο knock-down στον τρίτο γύρο και ενώ το ματς όδευε προς την ισοπαλία και μία από τον Badr Hari μετά από ένα αμφιλεγόμενο knock-down (το δεύτερο στον ίδιο γύρο που βάση κανονισμών του Κ1 εξαιτίας του έχασε τον αγώνα).

O Overeem τα τελευταία χρόνια έχει προσθέσει πάνω του γύρω στα 10-15 κιλά μυϊκά σε βαθμό που εμμέσως να κατηγορείται για υπερβολική χρήση αναβολικών. Έχει να χάσει με knock-out πολλά χρόνια αλλά και αυτά ήταν τις εποχές που ήταν «αδύνατος». Είναι πολύ δημοφιλής και στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ σε βαθμό που οι LMFAO τού ζήτησαν να έχει μία μικρή συμμετοχή στο τελευταίο τους βίντεοκλιπ. Αν και στο στοίχημα δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος, ωστόσο θεωρώ μία ενδεχόμενη ήττα του Overeem σε αυτόν τον αγώνα ως πολύ μεγάλη έκπληξη. Η απόδοση που του δίνουν στα διάφορα sites κυμαίνεται από 1,65-1,70. 

Φιλε  συμφωνω  σε  οσα  λες  αλλά  εγω  νομιζω  οτι  θα  σπρωξουν  τον  Λεσναρ . Αν  χασει  και  παλι  σχεδον  τελειωνει ,  ενω  ο  Οvereem  εχει  ακομα  μερικα  χρονια    μπροστα  του . Δηλαδη  αν  μεινουν  ορθιοι  μεχρι  το  τελος  αν υποθεσουμε  οτι    ειχαν  περιπου    τα  ιδια  χτυπηματα ,  πιστευω  οτι    θα  βγαλουν  νικητη  τον  Λεσναρ .
O  Dana  πιστευω  δεν  θελει  να  καψει  τον  Λεσναρ  και  ισως  φτασουμε  στο  σημειο  να  μαγειρευτει  ελαφρα  το  αποτελεσμα .
Εγω  παντως  αν  και  συμπαθω  τον  Overeem    θα  παιξω  100  ευρω    στον  Λεσναρ  στο  2,25

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.σεφιλντ γιουνιτεν οβερ,     τοτεναμ οβερ 2αδα 10.50 ευρω ston οπαπ :grin:....       Αρσεναλ στο live,  αντερλεχτ στο live :grin: :grin:, mporei na παιξω χ το σουονσι κπρ :grin:..και κανα ψιλο στο σκορ να κερδισει 1-2 η αντερλεχτ λογο προιστοριας 4 προηγουμενον ετων στο χαλαρο :grin: :grin: ολα τα αλλα εκτος τις 2αδας βετ365 αν προκυψει ευκαιρια φυσικα μαλον παιζει να προκυψει με την αντερλεχτ(ετσι θελω εγω :2funny: :2funny: :2funny:)..ΥΓ.. Εχθες φιλαρακι επιασε ανατροπη την γανδη στον οπαπ με 1χ την στοουκ :grin: ας μας κανει το χατιρι η αντερλεχτ στο live σημερα :2funny: :2funny: :2funny:Για την γουλβς δεν την κοβω την δουλεια αλλα ποτε μην λες ποτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΥΓ2.. Το κινο το βαλανε να μην δεινει ουτε 0.50 λεπτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funnyΑρε οπαπ γαμιολη τι θα τα κανετε τα λεφτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
αρσεναλ αντερ αποδοση 2,60

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.ενα κουμαροσκυλο του κερατα :grin: :grin: :grin: που παιζει στον κωδικο μου :2funny: επαιξε να σκοραρει η αρσεναλ μεχρι το 80 λεπτο αποδωση 2.87 δεν τον ακολουθησα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.ενα κουμαροσκυλο του κερατα :grin: :grin: :grin: που παιζει στον κωδικο μου :2funny: επαιξε να σκοραρει η αρσεναλ μεχρι το 80 λεπτο αποδωση 2.87 δεν τον ακολουθησα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
sto 81 me phre τηλεφωνο και το επαιξε και τελικο 1ασσο :2funny:..1-1 τελικο σκορ πρεπει να γαμηθηκε λιγος κοσμος στο live :grin: :2funny:Προσωπικα θα επαιζα αρσεναλ μονο αν ηταν μπροστα η γουλβς οποτε αυτο το 1-1 με προστατεψε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και τα 4 φαβορι

λιβερπουλ, τσελσι, σιτυ , αρσεναλ ηρθαν χ..

και μου το λεγε ο προποτζης  :rolleyes: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom