Αδερφε και εγω 60 ευρω εβαλα την μαν γιου και για μενα ειναι πολλα και τα 60 και τα 26 ευρω ..Απλα εγω ε μπορει να ειμαι και κουμαροσκυλο του κερατα γιατι παιζω και ποκερ.. Αλλα και γιατι στο στοιχημα εχω χασει 2 σπιτια και 2 μαγαζια Αν δεις φιλους μου παιζουν και την μανα τους στα χαρτια(που λεει ο λογος )Αν δεις τις παρεες μου δεινουν κωλο για τζογο εχω φιλαρακι που βγαζει τον χρονο 30 χιλιαρικα καθαρα απο το ποκερ ιντερνετ,μαγαζια,καζινο Εχω φιλο τζογαδορο Ομως που παιζει 15 ομαδες 0.60 και 0.90 λεπτα..Ο καθενας οπως μπορει..Εχω και εναν γνωστο πακετο που μπορει να παιζει και 20χιλιδες ευρω τον μηνα...Ολοι ειμαστε ανθρωποι και ισοι..ο καθενας οπως μπορει..Αλλα αν παιζει παραπανω απο αυτα που μπορει δεν πρατει σωστα πχ σαν εμενα Εγω δεν εχω γιατρικο θα μηνω στο τελος σε παγκακια Υγεια αδερφε πανω απο ολλα..Το μυαλο μας να δουλευουμε λιγακι πιο πολυ26 ευρω στην τριαδα λιλ, μαντσεστερ,καισερσπορ και την λιλ την ειχα και σε αλλα παρολι μικροτερα και μου τα γαμησε ολα... ξερω οτι για μερικους ειναι ψιχουλα αλλα για μενα σαν πονταρισμα σε τριαδα ειναι πολλα... μετα απ την τσατιλα μου σε βλεπα και σενα πολυ σιγουρο για μαντσεστερ και τα κουμπωσα ολα εκει για ρεφαρισμα... ηταν κλασσικη κινηση τσατιλας-απελπισιας ευτυχως βγηκε να σαι καλα τυπε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Αυριο θα το ξεκαθαρισω το πραγμα 9-11 εχει εκπομπη επειδη εχει χαβαλε (οταν θελει) τον ακουω..και φυσικα για το στοιχημα στην ισπανια..Τον παιρνω που και που και τον κανω πλακα με μαλακιες ερωτηματα και νευριαζει Αυριο θα τον παρω τηλεφωνακηαυτόν διαβάζω και ακούω και εγώ για την ισπανία,αλλά δεν θυμάμαι να το ανάφερε κάπου...
πάντως εσύ δεν είπες τίποτα...άλλοι λένε για την βιγιαρεάλ αλλά δεν λένε που το ξέρουν....
και δεν επιμένω να ρωτάω για πλάκα...είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την στοιχηματική συμπεριφορά μιας ομάδας...
Εκτος την αγγλια...!!! Εκει και ο πεθαμενος κλανειείναι ένα σημαντικό στοιχείο για την στοιχηματική συμπεριφορά μιας ομάδας...
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
άρα...δεν παίζουμε ΠΟΤΕ αγγλία...Εκτος την αγγλια...!!! Εκει και ο πεθαμενος κλανει
Σωστα..Αν θες να εχεις πιο καλη επαφη με το ταμειο την κοβεις Δεν αντιλεγω...!!!! Αλλα ειναι ο πιο σοβαρος θεσμος στον κοσμο... Σημερα καλα βγηκαν εκτος της λιβερπουλαρας με το διπλανο τοπικο ντερμπι ε την γουιγκαν την βρομιαρα..Σε με δηλωση του ο χερνι ο προεδρος της λιβερπουλ ο τωρινος...Ειπε οτι η μαν γιου ειναι πολλα χρονια μπροστα απο την λιβερπουλ..Ενταξη η λιβερπουλ θελει ακομα μια 5αετια να στρωσει χαρακτηρα Αντε 3ετιαάρα...δεν παίζουμε ΠΟΤΕ αγγλία...
Και κατι τελευτεο.. Καποτε ειχα συζητησει με εναν ελληνα παιχτη του ΠΑΟΚ Οταν ηταν προπονητης ο αναστασιαδης ..Του λεω θελω να μου πεις αν ειναι καλος προπονητης? (συγκεκριμενα αυτος ο ποδοσφαιριστης ειχε τις περισοτερες καμπανες απο τον αναστασιαδη)Μου λεει ο καλητερος...Τωρα εκτος αυτον και στην ελλαδα συμφωνουν παρα πολοι φιλαθλοι δημοσιογραφοι οτι ειναι απο τους καλυτερους ελληνες προπονητες.. Δεν ξερω αν εχει απαρχεωμενο στιλ Αλλα πιστευω οτι αυριο με τον διαγορα θα τους βαλει μεσα σοβαρα να καθαρισουν το ματς ..Οποτε θα το συζητησω και με τον πακετο αυτο το ματς γιατι παιζει πολλα ευρω στα ελληνικα .... αΛΛΑ ΤΟ δηνει 1.40 Ποσες πιτσες να το βαλεις Του μοροου τα νεα...
Δες τον αγώνα...ξερει καποιος τι 11καδα κατεβασε η αεκ στο κυπελλο? μπας και βγαλουμε κανα φραγκο στο live...
(προλαβε και το βαλε ομως η αεκ )
thn επεξα τριαδα γιατι δεν ηξερα ρεπορτζ αμονο οτι η καλαματα ειναι Γ εθνικη υπεθεσα οτι κατεβασε τα 3 η αεκ για να ειναι ημιχρονο 0-0 αν ηξερα κατι νωριτερα θα την επαιζα στο 1.70 100 ευρω..Τωρα την εβαλα τριαδα 3 ευρω μαζι με την μαντσεστερ γιουναιτεν β και τον οφη ty μαν το εβαλε δεν την εβαλα 100 ευρω που σκεφτηκα λογο ρεπορταζ poy den ηξερα Δεν πηραζει υπομονη
Αν σου ξύνεται πολύ, παίξτον τώρα στο 7αράκι. Σιγά που θα ξαναπαίξω Άρη ρε Χρήστο. Κι ας το κάνει 1-5.Μου ξυνετε ο κωλος να βαλω τον αρη κανα 60αρικο αλλα θα τον αφησω να μου ξυνετε τον με τον παναιτωλικο Στην εδρα του Που ηξερα οτι κανω λαθος που τον εβαλα στην 4αδα μου :'( :-* :'(
καλησπερα ηθελα να παιξω γκολ-γκολ την σπορτινγ λισαβονας αλλα δεν διετιθετε απο την βετ365 τεσπα ;) ..Θα το εβαζα 40 ευρω αλλα δεν το δινει και το δινει αντερ οβερ αρα παει να πει οτι το βλεπουν 1-1 η στο γκολ τεσπα...Ενας φιλος που παιζει στον κωδικο μου εβαλε 20 ευρω ουνιβερσιταλ ντε τσιλε 1 και σπορτινγκ λισαβονας οβερ..Δεν τον ακολουθησα... ;)
το επαιξε ενας φιλος μου αριανος 8 ευρω οταν ηταν στην αποδωση 6.50 ..Μου λεει παιξτο ...Του λεω εχασα 137 ευρω για τον αρη με τον παναιτωλικο αν και το εβλεπα διπλο σημερα δεν το παιζω οταν δεν μπορει να νικησει στην εδρα του τον παναιτωλικο Τεσπα 15 ευρω ειχα παιξει αλλα σαν πΑΙΚτες του στοιχηματος πρεπει να παιζουμε με μυαλο ..Δηλαδη και εγω σκεφτηκα οτι αν δεν κερδισουν θα τους σπασουν πχ στο ξυλο οι οπαδοι τους Αλλα αν σκεφτομαστε αν φαν ξυλο για να παιξουν γαμησετα Καμια φορα χρειαζετε Τεσπα υγεια χασαμε το 1.57 κτλ οτι δεν αξιζει δεν πρεπει να το παιζουμε..Στο ποκερ που παιζω εχω εναν κανονα υπομονη και να ειμαι σφιχτος..Πρεπει να ειμαστε σφιχτοι και στο στοιχημαΑν σου ξύνεται πολύ, παίξτον τώρα στο 7αράκι. Σιγά που θα ξαναπαίξω Άρη ρε Χρήστο. Κι ας το κάνει 1-5.
Και κατι αλλο..Περημενα σημερα οβερ την φιτεσε..Στο πρακτορειο προπο οι ψιλουρες την ειχανε χ..Οχι οτι επαιξα πολα λεφτα για 3 σαντουιτς επαιξα ..Αλλα με το που γινετε 1-1 λεω πρεπει να βγει οβερ..Μου λενε 2-3 ατομα αστ ρε χ το εχουμε τους λεω παιζει ομαδα α εθνικης με ομαδα β θα βγει οβερ και στο 90 γινετε 1-2 Μου λενε εισαι κολοφαρδος..Ρε παιδια το χ ειναι το πιο δυσκολο σημειο..Εχω χασει χιλιαδες ευρω με το να παιζω χ το χ ειναι λοτο τζοκερ..Και οι φιλοι οι ψιλουρες λενε οταν βλεπεις τα ματς μα γαμας (το εβαλα στην βετ365 στο πρακτορειο και το εβλεπα) Ρε παιδια πια χ αυτα ειναι φακιρικα..Παιζω 10 χρονια στοιχημα περσι πηρα ενα δελτιο συστημα 4-5-6 με 6 χ πιασμενα 1000 ευρω στα 10 χρονια..Ο πακετος ο δικος μου παιζει Χ χιλιαδες ευρω :o και πιανει τα @@@@@@ ΜΟΥ τα 2... Τα Χ ειναι δυσκολα τελικο σημειο νικητης πρεπει να παιζουμε...!!!!Η εμπειρια μου αυτο μου λεει και μου δΕΙχνει...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
χρησταρα με γαμησες τι ηθελες και επαιξες τον οφη ρε αφου εισαι γκαντεμουλης μου χαλασες δελτιοΚαι κατι αλλο..Περημενα σημερα οβερ την φιτεσε..Στο πρακτορειο προπο οι ψιλουρες την ειχανε χ..Οχι οτι επαιξα πολα λεφτα για 3 σαντουιτς επαιξα ..Αλλα με το που γινετε 1-1 λεω πρεπει να βγει οβερ..Μου λενε 2-3 ατομα αστ ρε χ το εχουμε τους λεω παιζει ομαδα α εθνικης με ομαδα β θα βγει οβερ και στο 90 γινετε 1-2 Μου λενε εισαι κολοφαρδος..Ρε παιδια το χ ειναι το πιο δυσκολο σημειο..Εχω χασει χιλιαδες ευρω με το να παιζω χ το χ ειναι λοτο τζοκερ..Και οι φιλοι οι ψιλουρες λενε οταν βλεπεις τα ματς μα γαμας (το εβαλα στην βετ365 στο πρακτορειο και το εβλεπα) Ρε παιδια πια χ αυτα ειναι φακιρικα..Παιζω 10 χρονια στοιχημα περσι πηρεα ενα δελτιο συστημα 4-5-6 με 6 χ πιασμενα 1000 ευρω στα 10 χρονια..Ο πακετος ο δικος μου παιζει χ χιλιαδες ευρω και πιανει τα @@@@@@ τα 2 Τα χ ειναι δυσκολα τελικο σημειο νικητης
ευτυχως ο αρουλης με πληρωσε και με 2,2 αποδοση αλλα και με 6,5
σημερα με πικρανε ο αναστοπουλος πανε 3 ευρωπαικα ευρω..Μα να πιασω αεκ και μαντσετσερ γιουναιτεν β μεσα στην μπλακμπερν β 1.95 εδειναν την μαντσεστερ γιουναιτεντ στο παρταλοπαρταλο μπλακβερν β ενταξη η μεγαλη ομαδα ειναι..Η μικρη για να δινετε 1.95 η μαν γιου β θα ειναι καλυτερηχρησταρα με γαμησες τι ηθελες και επαιξες τον οφη ρε αφου εισαι γκαντεμουλης μου χαλασες δελτιο
ευτυχως ο αρουλης με πληρωσε και με 2,2 αποδοση αλλα και με 6,5
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K