Kalhspera.Αφου ειδα οτι ο αρης δεν βαζει γκολ ουτε με αιτηση στο υπουργιο συγκινονιων..Λεω ας παω στο προποτζηδικο που ειναι ολα τα κουμαροσκυλα μαζεμενα να τους πω τον πονο μου(15 ευρω πονος η χαμενη τετραδα αλλα μπορουσα να αποφυγω τον αρη τον εβαλα απο ενστικτο τεσπα υγεια)Παω στο προποτζιδικο βλεπω τον φιλο γνωστο πακετο δεν ειναι φιλος δηλαδη δεν κανουμε παρεα στα μαγαζια κτλ αλλα ειναι γαμω τα ατομα ψυχη τον εχω φιλο και ας μην ειμαστε μαζι..Δεν θα μπορουσαμε αλωστε αυτος χαλαει 300 ευρω οπως χαλαω εγω 5ευρω για να παρω μια σοκολατα Τεσπα..Του λεω καλα ρε τι ομαδα εχεται ουτε τον παναιτωλικο με κοιταει και με πεταει ενα δελτιο 60 ευρω ασσο ατρομητο ασσο αρη Του λεω εισαι τυχερος που δεν ηταν κοκκινο ο αρης Τεσπα περνει ενα κουπονι και γραφει ακουστε τι παιζει ο τσακαλομαγκας Σανταντερ-Σοσιεδαδ=2/2 ΣΚΟΡ, ΑΛΜΕΡΙΑ-ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ=3-2 ΣΚΟΡ, ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑς=3-3 ΣΚΟΡ, ΛΑΤΣΙ0-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ=1-1 ΣΚΟΡ, ΝΑΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ=2-2 ΣΚΟΡ, ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΙΛ=2-2 ΣΚΟΡ, ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ=2-2 ΣΚΟΡ ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3-4-5-6-7 ΑΞΙΑ 37 ΕΥΡΩ δΗΛΑΔΗ αν τους πιασει μια φορα σπασει ο διαολος το ποδι του και κλασει ο πεθαμενος θα τους παρει και τα σπιτια στον οπαπ Ρε τον μπαγασα...YΓ.. Τον ξαναρωτησα πια εταιρια παιζει τωρα και γουσταρει μου λεει expekt com καμια αλλη..Τα λεφτα 8000 χιλιαρικα που ειχε πιασει μπικαν κατευθειαν στον λογαριασμο του..Τον καθυστερισε μια εβδομαδα η γιουρομπανκ για να τα βγαλει με την δικεολογια οτι επρεπε να δουν απο που ερχονται τα λεφτα αν ειναι καθαρα η εταιρια του εστειλε και μαιλ κατευθειαν..Οποτε οποιος γουσταρει και θελει να παιξει expekt com ας το κανει ειναι αξιοπιστη..Φυσικα πρωσοπικα την βετ365 δεν την αλλαζω αλλα αυτα ειναι γουστα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το παίξω σύστημα..απλά επειδή παίζω 1,5 ευρώ συνολικά γι'αυτό δεν παίζω συστήματα..και παίζω απλά...
Σκεφτείτε όμως ότι και το Σάββατο έπαιξα 2-0 τη Μίλαν 2-0 τη Πόρτο και με έκαψε η Ρεάλ όπου δεν περίμενα να κερδίσει με τόσο μεγάλο σκορ...
Και να σκεφτείς ότι παίζω βόλλευ.. απλά δεν ξέρω, νιώθω τα αποτελέσματα...αν βρω κάνα σοβαρό άνθρωπο, ίσως συνεργαστώ μαζί του να βγάλουμε κάνα φράγκο καλό...
Σκεφτείτε όμως ότι και το Σάββατο έπαιξα 2-0 τη Μίλαν 2-0 τη Πόρτο και με έκαψε η Ρεάλ όπου δεν περίμενα να κερδίσει με τόσο μεγάλο σκορ...
Και να σκεφτείς ότι παίζω βόλλευ.. απλά δεν ξέρω, νιώθω τα αποτελέσματα...αν βρω κάνα σοβαρό άνθρωπο, ίσως συνεργαστώ μαζί του να βγάλουμε κάνα φράγκο καλό...
αν εβγαλες την μιλαν με 2-0 σκορ εχεις καλη αισθηση οι πιο πολοι που ειδα δελτια τους την ειχαν στο οβερ..Την πορτο την ειχαν σαν σφιχτο ματς αλλα την μιλαν στο 2-0 δεν το εβλεπα με τιποτα ενα 3-1 την εβλεπα ενα 3-0 αλλα αντερ και μερικους αλλους κληναν κουπονια με οβερ μιλαν ..Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το παίξω σύστημα..απλά επειδή παίζω 1,5 ευρώ συνολικά γι'αυτό δεν παίζω συστήματα..και παίζω απλά...
οταν εβλεπα οτι δεν εβαζε γκολ ο αρης με την καμια ερηξα 90 ευρω στην φενερμπαχτσε..Ρε πουστη την ρομα αν και την εβλεπα 2πλο επιρεαστικα απο τα κουμαροσκυλα φιλαρακια στο προποτζηδικο και δεν την επαιξα πια ναπολι πεζανε την ναπολι που δεν κερδισε την νοβαρα ο σολε μιο ευτηχως εχει κυπελλο ελλαδος θα παιξουμε τα αλογα και θα παρουμε κανα φραγκο
crystal palace x sedan x york x olanhense 1 macabi haifa x και καλο ταμειο!!kalhspera. κρισταλ παλας=Χ, Αιντραχ φρανκφουρτης=Χ, Σενταν=Χ, Σαμπτορια=2, κιντερμιστερ=2 καρφωτα 1 ευρω βετ365
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Προβαίνει σε καταγγελία ο ΠΑΟΚ
Οι δηλώσεις του μέλους της ρωσικής ομοσπονδίας, Αλεξάντρ Μπουμπνόφ, που είπε ευθαρσώς πως το 1-1 στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ρουμπίν ήταν προσυμφωνημένο, προκάλεσαν την αντίδραση της ΠΑΕ, που ετοιμάζει καταγγελία στις υπερκείμενες αρχές.
Μόλις έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δόθηκε η ενημέρωση ότι αύριο θα προχωρήσει σε καταγγελία στις υπερκείμενες αρχές, προκειμένου να κληθεί ο Ρώσος να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.
Προσωπικα δε θελω να πιστεψω οτι η ομαδα μου εκανε κατι τετοιο αλλα η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν πολλες ενδειξεις..
kalhmera. Ο οπαπ δεν εβαλε καθολου το κυπελο ελλαδος εχει ενα ματσο καλα παιχνιδια ..Ενταξη μικρα ποσοστα αλλα ο οπαπ μας περναει για ψιλομαλακες Αρε βετ365 και αγιος ο θεος Εβαλε κυπελλο ισπανιας,κυπελλο γερμανιας σακομα και κυπελλο ολανδιας εχει κθπελλο πορτογαλιας ακομα και βελγιου Αρε εκει στον οπαπ για ποσο μαλακες μας εχουν..Και δεν εχουν κυπελλο ελλαδος..Αν δεν ηταν η αμεση πληρωμη που εχει ο οπαπ δεν θα επαιζε ουτε ενας αλλα ελα που σε αυτο το μπουρδελο κρατος που ζουμε δεν δηνουν αδεια σε αλλες εταιριες να κανουν τα δικα τους προποτζηδικα...Με λιγα λογια το πρωταθλημα ελλαδος και κυπελλο ειναι το καλητερο στον κοσμο..ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ο οδιος ο διοργανωτης του στοιχηματος στην ελλαδα δεν προσφερει το κυπελλο ελλαδος στους ελληνες..Αρα σου λεει....Μαλακα ελληνα ντουγανι χαηβανι χαζε επειδη το πρωταθλημα ελλαδος ειναι το καλητερο και επειδη το κυππελο ελλδος δεν εχει τις εκπληξεις στα θηρεια που εχει σε αλλα κρατη..Δηλαδη στην ελλαδα κατι παναθηναικος κατι παοκ κατι ολυμπιακος θα περασουν (πιθανοτητα)αλλα και επειδη υπαρχουν και καποια αλλα ματς που ενδεχωμενος να περασουν παρε κοροιδαρα ελληνα και παιξε κυπελλα ολλανδιας και μην παρεις ουτε ενα τις ελλαδας..Πραγματικα αν δεν ειμασταν ανυπομονοι γιατι θελει καθε 2 μερες να κανεις αναλυψει αλλα με τι οριο και τι λεφτα να πονταρεις καθε φορα για να κανεις μια αναλυψη απο την βετ365 αν δεν ειμασταν ανυπομονοι θα πεζαμε ολοι στο ιντερνετ..Αλλα τζογαδορος και κουμαρτζις που να βρει την υπομονη ;) αρε οπαπ κερατουκλη πονηρε τι εξυπνοι που ειστε στον οπαπ
kalhspera. Αελ καλλονης-Πανιωνιος=UNTER, Αε Ποντιων-Κατερινης-Ξανθη=unter, Θρασυμβουλος-Λεβαδειακος=unter 15 ευρω τριαδα στην βετ365.. Και..... Αγροτικος-Αστερας-Παναθηναικος=2, Θρασυμβουλος-Λεβαδιακος=2, Εθνικος Αστερας-ΠΑΟΚ=2, Πιερικος-Ολυμπιακος=2, Λαρισα-Παναιτωλικος=2, Διαγορας-Πας Γιαννινα=2, Παναχαικη-Οφη=2, Πανθρακικος-Αρης=2 καρφωτα 6 ευρω στην βετ365..ΥΓ.. δεν διαβασα τιποτα το πονταρισμα και το παιξιμο εγινε με την απλη λογικη του κλασικου του μαλακα <------ του ελληνα :2funny Μπας και βγαλουμε την κολονοσκωπιση που θα κανω αυριο
bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
kalhmera. Ο οπαπ δεν εβαλε καθολου το κυπελο ελλαδος εχει ενα ματσο καλα παιχνιδια ..Ενταξη μικρα ποσοστα αλλα ο οπαπ μας περναει για ψιλομαλακες Αρε βετ365 και αγιος ο θεος Εβαλε κυπελλο ισπανιας,κυπελλο γερμανιας σακομα και κυπελλο ολανδιας εχει κθπελλο πορτογαλιας ακομα και βελγιου Αρε εκει στον οπαπ για ποσο μαλακες μας εχουν..Και δεν εχουν κυπελλο ελλαδος..Αν δεν ηταν η αμεση πληρωμη που εχει ο οπαπ δεν θα επαιζε ουτε ενας αλλα ελα που σε αυτο το μπουρδελο κρατος που ζουμε δεν δηνουν αδεια σε αλλες εταιριες να κανουν τα δικα τους προποτζηδικα...Με λιγα λογια το πρωταθλημα ελλαδος και κυπελλο ειναι το καλητερο στον κοσμο..ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ο οδιος ο διοργανωτης του στοιχηματος στην ελλαδα δεν προσφερει το κυπελλο ελλαδος στους ελληνες..Αρα σου λεει....Μαλακα ελληνα ντουγανι χαηβανι χαζε επειδη το πρωταθλημα ελλαδος ειναι το καλητερο και επειδη το κυππελο ελλδος δεν εχει τις εκπληξεις στα θηρεια που εχει σε αλλα κρατη..Δηλαδη στην ελλαδα κατι παναθηναικος κατι παοκ κατι ολυμπιακος θα περασουν (πιθανοτητα)αλλα και επειδη υπαρχουν και καποια αλλα ματς που ενδεχωμενος να περασουν παρε κοροιδαρα ελληνα και παιξε κυπελλα ολλανδιας και μην παρεις ουτε ενα τις ελλαδας..Πραγματικα αν δεν ειμασταν ανυπομονοι γιατι θελει καθε 2 μερες να κανεις αναλυψει αλλα με τι οριο και τι λεφτα να πονταρεις καθε φορα για να κανεις μια αναλυψη απο την βετ365 αν δεν ειμασταν ανυπομονοι θα πεζαμε ολοι στο ιντερνετ..Αλλα τζογαδορος και κουμαρτζις που να βρει την υπομονη ;) αρε οπαπ κερατουκλη πονηρε τι εξυπνοι που ειστε στον οπαπ
ο οπαπ είναι η χειρότερη εταιρία στο κόσμο... σου λέει στα μούτρα, σε κλέβω.... και κανένας δεν μιλάει...
ίσα ίσα που μερικοί... και εδώ μέσα ακόμα, ασχολούνται με το πόσα βγάζουν δημοσιογράφοι που προτείνουν sites απο τα banner... και δεν κοιτάνε την τσέπη τους.. Τους μόνους που μπορώ να καταλάβω είναι τους παίχτες που τα παίζουν χοντρά... και δεν μιλάω για 1.000 ευρώ... μιλάω για πολλά παραπάνω... που δεν τα δέχονται στο ίντερνετ... αλλά και πάλι... με την γκανιότα που έχει και με τα λεφτά που ΚΛΕΒΕΙ από τους μικροπαίχτες... οποιαδήποτε εταιρία θα μπορούσε να καλύψει αυτές τις χασούρες και να είναι και κερδισμένη...
Δεν λέω... και εμένα μου αρέσει όταν κερδίζω, να τρέχω στο πρακτορείο και να τα παίρνω ζεστά... αλλά ρε μάγκες... δεν περιμένω να ζήσω η να φάω απο τα κέρδη στο στοίχημα... είναι τόσες μεγάλες οι διαφορές... ιδικά στα G/G και στα under-over (τουλάχιστον 15-20%) που μπορώ να περιμένω 10 μέρες... όχι 2 και 3...
ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ 100% Μου ειπε ενα παλικαρι το μεσημερι οτι ο ΟΠΑΠ στην κυπρο... οι αποδωσεις που εχει ειναι καλητερες....!!!!! απο αυτες που δινει στην ελλαδα Και οτι ολα τα παιχνιδια στα προποτζηδικα της κυπρου ειναι μονα αποδεκτα...!!!Δεν ξερω αν αυτο ισχυει.... Οτι ολα ειναι μονα αποδεκτα δηλαδη...!!!!Αν καποιος ξερει αν στην κυπρο τα παιχνιδια στα προποτζηδικα ειναι ολα μονα αποδεκτα αν θελει ας το επιβεβαιωση .....!!!!
eida την μπαγερν για ανατροπη στο 1.90 αλλα λεω κυπελλο ειναι 1.90 για ανατροπη παιζαν σχεδον οι βασικοι που ειχα δει μια ψηλη και η πουτανα την εκανε την ανατροπη αλλα οχι 1.90..Αλλα τι να το κανεις δεν βαλαμε 2αδα μιλαν και μαρσειγ βαλαμε μονο μιλαν 4 πιτσες χασαμε 2 πιτσες με τα ελληνικα βγαλαμε 2 πιτσες γιγας με την μιλαν Σε ασχολια να βρησκομαστε δηλαδη δωσε φερε παρε οχι βγαλε μονο παρε δωσε αν ειναι ετσι να τα παιρνω απο την μια τσεπη και να τα βαζω στην αλλη Πω ρε πουστη μου τι σπαστικο ειναι να ην εχεις κερδος..Αλλα σκοπος στο στοιχημα ειναι να μην χανεις Ελα που μονο χανουμε και ανα παμε να παρουμε θα παρουμε λιγο και θα εχουμε δωσει τα πολαπλασια...Αντε αυριο να δουμε λιγο πιο σοβαρα το κυπελλο ελλδος γιατι με την λιβαδια που εβαλα εφαγα τα μουτρα μου πια λιβαδια που τρωει τα γκολ σαν τον αερα Η να βαλουμε μαν γιου μεσα στο παρταλοπαρταλο την φουλαμ στο κοβατ κοτεσι γηπεδο της Πως την εχεις δει ρε φουλαμ με την διαιτησια νικησες την λιβερπουλ θα μας εδεινε ο αλλος 40 ευρωπουλα τζαμπα χωρις αγψος Και ειπα σημερα να βαλω ενα 500 αρικο την μιλαν ειχα λεφτα αλλα δεν ηταν δικα μου Η μαλακια εγινε με τον ολυμπιακο παναιτωλικο Δεν την ξανακανω βαλτε mega εχει τενιααρα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
χρησταρα παμε λαιβ σεββιλη ε το ποσοστο δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα και η ομαδα που παιζει για τα κλαματα αχαστο λεμεeida την μπαγερν για ανατροπη στο 1.90 αλλα λεω κυπελλο ειναι 1.90 για ανατροπη παιζαν σχεδον οι βασικοι που ειχα δει μια ψηλη και η πουτανα την εκανε την ανατροπη αλλα οχι 1.90..Αλλα τι να το κανεις δεν βαλαμε 2αδα μιλαν και μαρσειγ βαλαμε μονο μιλαν 4 πιτσες χασαμε 2 πιτσες με τα ελληνικα βγαλαμε 2 πιτσες γιγας με την μιλαν Σε ασχολια να βρησκομαστε δηλαδη δωσε φερε παρε οχι βγαλε μονο παρε δωσε αν ειναι ετσι να τα παιρνω απο την μια τσεπη και να τα βαζω στην αλλη Πω ρε πουστη μου τι σπαστικο ειναι να ην εχεις κερδος..Αλλα σκοπος στο στοιχημα ειναι να μην χανεις Ελα που μονο χανουμε και ανα παμε να παρουμε θα παρουμε λιγο και θα εχουμε δωσει τα πολαπλασια...Αντε αυριο να δουμε λιγο πιο σοβαρα το κυπελλο ελλδος γιατι με την λιβαδια που εβαλα εφαγα τα μουτρα μου πια λιβαδια που τρωει τα γκολ σαν τον αερα Η να βαλουμε μαν γιου μεσα στο παρταλοπαρταλο την φουλαμ στο κοβατ κοτεσι γηπεδο της Πως την εχεις δει ρε φουλαμ με την διαιτησια νικησες την λιβερπουλ θα μας εδεινε ο αλλος 40 ευρωπουλα τζαμπα χωρις αγψος Και ειπα σημερα να βαλω ενα 500 αρικο την μιλαν ειχα λεφτα αλλα δεν ηταν δικα μου Η μαλακια εγινε με τον ολυμπιακο παναιτωλικο Δεν την ξανακανω βαλτε mega εχει τενιααρα
και παμε στα πεναλτυ τωρα να υποστηριξουμε τη φορτουνα πουτανα ντορτμουντ μια ζωη τη καταρα μας θα εχεις παλιοπουτανα της μαρσειγ
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τυπε εδω πασχιζουμε να βγαλουμε τριαδα με σημεια και συ στενοχωριεσαι που εχασες τρια ματς παρολι ακριβες σκορ. επειδη επιασες τα 2/3 δε λεει κατι εισαι πολυ μακρια απο το 3/3 δες το πιθανολογικα και μονο που επιασες τα 2 καλο ειναι συνεχισε ετσι καποτε θα σου κατσει. αυριο εχει καλα ματσακια αντε να δουμε...
ta σκορακια σου ειναι στην φυσιολογικη μερια.. Αν θες δοκιμασετο με καμια διπλη η δυο διπλες πληρωμενες και ενα σκορ στην εδρα κανα 3-1 3-0 1-0 εχω εναν γνωστο που παιζει ετσι Πχ. Παιζει ας πουμε σημερα εθνικος αστερας ΠΑΟΚ παιζει ενα 0-3 σκορ η 0-2 και παιζει την λυων χ2 διπλη πληρωμενη και την σαλκε πχ χ2 διπλη πληρωμενη αν πιασει το σκορακι κατα πασα πιθανοτητα ειναι ταμειο κανει μερικες παραλαγες και απο οτι τον βλεπω τσιμπαει πιανει το σκορακι πιανει και την διπλη πληρωμενη με 66% επιτυχια αυτος παιζει μονο ετσι και δεν μιλαει ποτε για τις ομαδες μονο οταν κερδιζει η χανει μου δειχνει μια διπλη πληρωμενη πχ που εχασε στην τριαδα η ενα σκορ για ενα γκολ αλλα απο οτι τον βλεπω με λιγα λεφτα ψιλοτσιμπαει φυσικα καθετε και διαβαζει και σκεφτετε καταπιανετε με ενα ματς για πολη ωρα να βρει το σκορ οταν κατασταλαξει στο σκορ μετα με την διπλη ευκαιρια-πληρωμενη ειναι ανετος.. Το ειπα αυτο γιατι με ενα σκορακι με 2 παραλαγες στο σκορ και διο 2πλες πληρωμενς με καλες ομαδες εχεις πιο πολλες πιθανοτητες για ταμειο για μεροκαματο....!!!! ΥΓ..τΑ Ματς που ανεφερα ειναι υποθετικα αυτος βαζει τις μεγαλες ομαδες με καλο ποσοστο γιαυτο και η διπλη πληρωμενη δηλαδη κατι σαν αυτες πρεπει να βρουμε-βρισκουμε εναν τροπο για να πηγαινουμε ταμειο συχνοτερα..Αυτος ειναι αλλωστε και ο ρολος του στοιχηματος... ολα ειναι στην αυτοπεποθηση που θα εχουμε να προχωραμε αν κερδιζουμε που και που Δηλαδη αν χανουμε συναιχεια πρεπει να σκεφτομαστε πως θα προσπαθησουμε να παμε ταμειο :o ... ..Φυσικα εγω ειμαι για τα σκυλια :o αφου την γνωση και την εμπειρια δεν την κανω πραξη Και πανω απο ολα να πηστεψουμε σε εμας....Εγώ πάντως παραμένω γκαντέμης..και να 'λεγα ότι θέλω να πάρω τρελά χρήματα θα έλεγα οκ, αλλά δυστυχώς δεν μας θέλει...
kalhspera.Αν ημουν ο λατσις θα ειχα παιξει 3αδα παναθηναικο ολυμπιακο παοκ στο κυπελλο ..Τωρα επαιξα καλιθεα=1 κερκυρα κερκυρα με το ποντικονιση=2 λαρισα σε ειδα και λαχταρισα=Χ τριαδα καρφωτα 1 ουαν γιουρο..Ενας που παιζει μεσα σε μενα τολμησε και τα εβαλε 3 ευρω εγω 1.. Ενταξη το βραδυ πιθανος να παιξω την μαν γιου κανα 6 πιτσες γιγας θα δειξει Αρε οπαπ κερατουκλι δεν εβαλες κυπελλο ελλαδος μα τι λεω ο οπαπ ειναι κηβερνηση αχ κερατουκλα κηβερνηση δεν βαλατε κυπελλο ελλαδος..Ζητω το δημοσιο δημοσιο forever
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
λιλ 1
καισερσπορ 1
μαντσεστερ 2
καισερσπορ 1
μαντσεστερ 2
bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
λιλ 1
καισερσπορ 1
μαντσεστερ 2
προσοχή στη Λίλ... η Νις έκανε τη νίκη που έψαχνε την προιγούμενη αγωνιστική, είναι ανεβασμένη ψυχολογικά και η απόδοση 1.30 είναι χωρίς καμία αξία..
καισέρισπορ συμφωνώ και επαυξάνω... εγώ άνετα την παίζω και στο -1,5 με απόδοση 2.00
μάτζεστερ σε απόδοση κάτω του 1.80 ούτε που το συζητάω... αν και στο 1.80 να την έβρισκα δεν θα την ακουμπούσα... UNDER η ποιό σωστή επίλογη...
πολύ καλή τριάδα για εμένα είναι Καισέρισπορ-Λάτσιο-Βιγιαρεάλ... πολλοί σίγουρα διαφωνούν με τη Βιγιαρεάλ επείδη είναι κύπελλο... αλλά μιλάμε για τη Μιράντες που είναι 2 κατηγορίες παρακάτω... για τη Βιγιαρεάλ που ζητάει ένα ξέσπασμα για ψυχολογικούς λόγους.. και για να περάσει στην άλλη φάση η μόνη ισοπαλία που την βολεύει είναι το 0-0 μετά θέλει οποσδήποτε νίκη.. δεν πιστεύω να προσπαθήσει να κρατήσει το 0 απο τη Μιράντες έλεος...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K