trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
1-0 , 1-1, 2-1, 2-2, 2-3 χανει η λιλ στο ημιχρονο οτι να ναι τυπε με γρουσουζεψες
kalahspera. Μαντσεστερ γιουναιτεντ 2 στην βετ365 πονταρισμα 6 πιτσες γιγας γιατι τωρα τον χειμωνα πρεπει να τρωμε παιδια και να γαμαμε
xaxaxaxxaaxxaxaxa are rik mono pitses den imaste anthropofagoi Simera |τσαλακωσα μαν σε εστιατοριο 1 μπριζολα με πατατες τηγανιτες, μια χωριατικη ντουπερ σουπερ εξτρα κουπερ σαλατα..Μια μεριδα ψητες πατατες στην σχαρα.. Και 2 φαντες πορτοκαλαδες + 4 Φετες ψωμι με αλατοριγανι στα καρβουναενταξει χρηστο να γαμαμε , μεσα , αλλα πραγματικα πιστευω οτι δεν ειναι και τοσο σωστο να τρωμε παιδια , κι ας ειναι και χειμωνας ...
μαν αν επιτρεπετε ποσα εβαλεσ?4-3 στο 89' ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΛΙΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ.
υγ σορρυ για το σπαμ τυποι αλλα την φορτωσα πολυ την τριαδα για τα στανταρ μου.
για πες...Σήμερα πάντως οι ιταλικές ξεσκίστηκαν να σκοράρουν .. άκου εκεί 6-1 η Νάπολη!!!! όσο για ένα φίλο που έλεγε για τη Bigiareal πιο πάνω το περίμενα.. αφού όλοι οι παίκτες φεύγουν γιατί είναι απλήρωτοι...
μάλλον δεν ξέρεις για το γερμανικό...Και κατι αλλο παιδια...Το πιο σημαντικο κυπελλο διοργανωση στον πλανητη μακραν ειναι στην αγγλια...!!!Για μενα περα απο την αγγλια....!!! σε κυπελο... πλην .. της ελλαδος ειναι περιτο... (και αυτο γιατι στην ελλαδα βγενουν ολα σχεδον λογο ελλαδας ) Ειναι η μονη διοργανωση που θα εβλεπα να παιξω σοβαρα ας πουμε 100 ευρω θα επαιζα σε κυπελλο μονο στην αγγλια γιατι εκει ζει η παραδοση του αρχεοτερου θεσμου στην γη..Μονο οι αγγλοι περνουν σοβαρα το κυπελλο αγγλιας..Αλλα και εκει ειναι κυπελλο και ενδεχωμενος να υπαρξουν και εκπληξεις Αυριο λεω να χωσω κανα 10 πιτσες γιγας στον αρη το σκεφτηκα αλλα μετα ξανασκετφομαι τωρα δεν κερδισε τον παναιτολικο εχασα την τετραδα μου που εχασα μονο τον αρη να τον παιξω τωρα στο κυπελλο...Μαλακια επαναλαμβανωμενη δεν ειναι συμπτωση το πονταρισμα στον αρη αναβαλετε
δεν πειραζει Θελω να μεινω αγραμματος ...Γερμανια δεν παιζω πρωταθλημα θα παιξω κυπελλο.. Ασε που οταν παω να δω γερμανικο ματς παθενω αλεργικο σοκ Καλητερα να δω 7 ερασιτεχνικη κατηγορια αγγλιας 1000 χρονια ηρακλης γηπεδο στον παοκ Χιουμορ κανω..Το γερμανικο πρωταθλημα πρωσοπικα το εχω για στημενο του κερατα η μπαγερν μπορει να το στησει για 2 κιλλα πορτοκαλια...Τεσπα αποψη μου ;)ειναι ψυχρος λαος δεν τους παω μια Αγγλια foreverμάλλον δεν ξέρεις για το γερμανικό...
26 ευρω στην τριαδα λιλ, μαντσεστερ,καισερσπορ και την λιλ την ειχα και σε αλλα παρολι μικροτερα και μου τα γαμησε ολα... ξερω οτι για μερικους ειναι ψιχουλα αλλα για μενα σαν πονταρισμα σε τριαδα ειναι πολλα... μετα απ την τσατιλα μου σε βλεπα και σενα πολυ σιγουρο για μαντσεστερ και τα κουμπωσα ολα εκει για ρεφαρισμα... ηταν κλασσικη κινηση τσατιλας-απελπισιας ευτυχως βγηκε να σαι καλα τυπε...μαν αν επιτρεπετε ποσα εβαλεσ?
εισαι σιγουρος οτι στην αγγλια δεν ειναι μεσα οι ομαδες?εκτος απο αγγλια στην πρεμιερ λιγκ και στην πρεμιερσιπ που το 60 της εκατο των ομαδων εχουν λεφτα
ολα τα αλλα πρωταθληματα πεινανε...
δες ισπανια, η βιγιαρεαλ που παραλιγο να φτασει τελικο γιουροπα λιγκ περσυ φετος κοντευει να υποβιβαστει..
οι παιχτες απληρωτοι, γιαυτο και ερχονται και αυτα τα αποτελεσματα
ακου εκει να χασει απο την μιράντες
και οι μπουκμεικερ πλεον δεν χαριζουν καστανο
τα φαβορι εκτος της πρεμιερ λιγκ, αλλου εχουν γελοιες αποδοσεις 1.20-1.30...
δεν ειπα αυτο ρε συ..εισαι σιγουρος οτι στην αγγλια δεν ειναι μεσα οι ομαδες?
Ayριο θα παρω τηλεφωνο τον χρηστο ραγκατση μαν που ειναι ειδικος σχετικα εμ την ισπανια στο στοιχημα και σε ολα οσα εχουν να κανουν σε σχεση με την ισπανια και θα σου πω...τελικά θα πει κάποιος,πού το άκουσε ή διάβασε ή το ξέρει ότι οι παίκτες της Βιγιαρεάλ είναι απλήρωτοι;
ή απλά είναι ακόμη μια θεωρία,από τις γνωστές;;;
αυτόν διαβάζω και ακούω και εγώ για την ισπανία,αλλά δεν θυμάμαι να το ανάφερε κάπου...Ayριο θα παρω τηλεφωνο τον χρηστο ραγκατση μαν που ειναι ειδικος σχετικα εμ την ισπανια στο στοιχημα και σε ολα οσα εχουν να κανουν σε σχεση με την ισπανια και θα σου πω...