εχει θεμα αλλα το θεμα ειναι οτι για μενα δεν λεει που ειμαι μικροπαιχτης συμφωνω μαζι σου για τα ποσοστα το στοιχημα ειναι αποδωση..Αλλα αυτο το κουπονι μου κανει για μερικα καυτα φαβορι δηλαδη για τους πακετους..Μακαρι να διαψευθω και να βγαλουμε και εμεις κατι οι απλοι παιχτες που ποτε παιζουμε 5 ευρω και ποτε 15 και ποτε απο μαλακια στον εγεφαλο<---- 310 ΥΓ..Ξεχασα να πω οτι ο προποτζης φιλος μου με ειπε οτι ο οπαπ ερηξε το ξανθη πανιωνιος τον ασσο Τι ειναι η ξανθη η ΣΑΝΤΟΣ Με νειμαρ ελανο και δεν συμαζευτε μεσα αρε ελλαδα και εμεις πεζουμε κονφερανς και 3 σκωτιας να κονομησουμεεχει θεμα το κουπονι,θελει ψαξιμο κ ενστικτο αλλα για εκπληξεις μικρες κ μεγαλες,σημερα ειχε αρκετες μεγαλες αποδοσεις αυριο θα εχει κ στην Αγγλια οπως κ στα βραδινα παιχνιδια,παιχνιδι αποδοσεων ειναι εξαλου,παιξε σωστα κ ας χασεις,τουλαχιστον για εμας που δεν ειμαστε...πακετοι,προτιμω το ρισκο σε αποδοσεις 3 ,μεχρι 5 παρα τα...τοκογλυφικα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Kalhspera, Σημερα οπως ειπα εχθες το κουπονι ηταν για τους φορτωμενους και δεν επαιξα αν και στο live με κατι ρειντζερς με κατι λυων με κατι μιλαν στο ημιχρονο 0-0 1.50 στο 2 πριν αρχισει το εβαλε στο 55 ειχε και ψωμακι και για αυτους που εχουν το μυαλο τους στην θεση τους αν θελαν τεσπα επηδει εγω δεν το εχω στην θεση του δεν επαιξα τιποτα στο live(ασχετα αν μπορουσα ) .Τεσπα υγεια πανω απο ολλα..λεφτα μπορεις να βγαλεις απο το στοιχημα αν θες μαλων δεν θελω Τωρα...Ειμαι σε ενα φιλαρακι κολλητος αδερφος απο τοτε που ημουν στο νηπιαγογιο κανουμε παρεα απλα πρεπει να παω στο προποτζηδικο του να κανω 30 χιλιομετρα για να τον δω εκει και τα κανω καθε σαββατο Εκει που καθομουν μεσα μαζι του και επαιζα στο fb μαλακιζομουν στα τζαμποπεχνιδια..Ερχεται ενα παλικαρι και εχει παιξει ενα συστημα 3-4-5 μεσα ειχε την μπενφικα το χθεσινο 1.10 Πω ρε πουστη μου ο λαος δεν ξερει οχι οτι ξερω εγω αλλα γενικα ο κοσμος παιζει οτι να ναι..1.10 σε συστημα 3-4-5... τεσπα..Ερχεται ενα παλικαρι αλβανος με ρωταει μια...Δωσε μου μια 3αδα..Του λεω Παναθηναικος.Ολυμπιακος,ΠΑΟΚ..Μου λεει τρελος εισαι Εκατσα κοντα στις 6 ωρες το 90% οσον επαιζαν επαιζαν πανω απο 5 ομαδες και ομαδες οτι να νε...Οι μπουκ δηλαδη δεν χρειαζεται να κανουν τιποτα..Απορω και ο οπαπ που φοβαται να τα βαλει ολα μονα αποδεκτα αφου ο κοσμος παιζει 5-6-7-8-9 ομαδες ουτε τα θηρια ουτε ομαδες πρωταθλητισμου η πλειοψηφια παιδια παιζει μαλακισμενα...Ομαδες του κωλου (οτι ειναι κατω απο την Α εθνικη ειναι οαδες του κωλου)και παιζει πολλες ομαδες...6 ωρες κουπονια ατελειωτα με 10 με 8 με 7 ομαδες πιθανοτητες πολυ δυσκολες να πιασουν..Αλλα και απο την αλλη και εμεις που ξερουμε εγω που <ξερω> δεν θελω να κερδιζω...Αρα αν βαλω απο τον εαυτο μου που κατα καποιο τροπο ξερω αλλα δεν θελω αν βαλω απο αυτους που δεν ξερουν αρα δεν μπορουν και αν βαλω και τα ποσα διαφορετικα στοιχηματα παιζει ο λαος που περα απο το σημειο ειναι τα παντα περιτα οι μπουκ βγαζουν τα αντερα τους γιατι και αυτοι που <ξερουν> και αυτοι που δεν ξερουν παιζουν λαθος...Μακαρι αυτα που ξερουμε ξερω να τα κανουμε πραξη Πανω απο ολα υγεια το πιο σημαντικο και να παιζουμε με γνωση την εμπειρια μας Και την σκεψη μας και φυσικα να εμπιστευτουμε τονεαυτο μας αφιστε τους δεξια και τους αριστερα σκεφτητε εσεις για σας για μας ΥΓ...Συναντησα τον πακετο και μου ειπε ρε μαλακα τι ποσοστο εδωσε ο οπαπ τον παοκ τι ειστε η μπαρτσελονα.. του λεω τι επαιξες για σημερα μου λεει σεβιλλη Ρε τον μπαγασα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εβαλα ενα διαρκειας
επιασα ολυμπιακο διπλο την τετάρτη
τοτεναμ διπλο
ρεαλ οβερ σημερα
και ο παπαρας παω και βαζω σιτυ-αρσεναλ 1 DNB χωρις ισοπαλια...
δηλαδη τωρα αν αυτο ερθει ισοπαλια παιρνω τα λεφτα που κερδησα απο τα αλλα τρια η δεν παιρνω τιποτα?
τοτεναμ διπλο
ρεαλ οβερ σημερα
δηλαδη τωρα αν αυτο ερθει ισοπαλια παιρνω τα λεφτα που κερδησα απο τα αλλα τρια η δεν παιρνω τιποτα?
FeloN
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εβαλα ενα διαρκειας
τοτεναμ διπλο
ρεαλ οβερ σημερα
αυτα που επαιξες επι τον πολλαπλασιαστη σου...και αν η σιτυ ερθει Χ...απλως ειναι σα να μην το επαιξες. (μονάδα)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
α καταλαβα... σε ευχαριστώ πολυ ;) ;)αυτα που επαιξες επι τον πολλαπλασιαστη σου...και αν η σιτυ ερθει Χ...απλως ειναι σα να μην το επαιξες. (μονάδα)
καλου κακου εβαλα ενα μικρο ποσο ως καλυψη στο διπλο, αν και δεν νομιζω να ρθει 2..
και 35-0 να ερθει το συτι αρσεναλ ειναι λαθος αυτος ο αγωνας Ειναι η μικρη ομαδα μεχρι περσι με την μεγαλη την αρσεναλ που δεν ειναι και στα τρελα καλα της Πια συτι ρε σταμ εβαλες πλακα σου κανω...αλλα επιμενω εβαλες ντερμπι Ασχετα αν ληξει 56-0εβαλα ενα διαρκειας
τοτεναμ διπλο
ρεαλ οβερ σημερα
FeloN
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
και 35-0 να ερθει το συτι αρσεναλ ειναι λαθος αυτος ο αγωνας Ειναι η μικρη ομαδα μεχρι περσι με την μεγαλη την αρσεναλ που δεν ειναι και στα τρελα καλα της Πια συτι ρε σταμ εβαλες πλακα σου κανω...αλλα επιμενω εβαλες ντερμπι Ασχετα αν ληξει 56-0
1. Μικρές ομάδες είναι κ οι 2...αλλά η άρσεναλ σαν ιστορία μικρότερη.
2. Λάθος ποντάρισμα είναι γενικώς + αορίστως...αν ο άσσος ήταν στο 2.00 και το 1 dnb στο 1.20...τότε το ποντάρισμα είναι σωστό...και vfm..
3. Πιστεύω πως δεν θα γκελάρει ξανά η Σίτυ...στόχος τους ήταν - είναι - θα είναι το πρωτάθλημα...και τώρα είναι ευκαιρία ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ !
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
1.40 το ειχα βρει πριν μια εβδομαδα το dnb φιλε1. Μικρές ομάδες είναι κ οι 2...αλλά η άρσεναλ σαν ιστορία μικρότερη.
2. Λάθος ποντάρισμα είναι γενικώς + αορίστως...αν ο άσσος ήταν στο 2.00 και το 1 dnb στο 1.20...τότε το ποντάρισμα είναι σωστό...και vfm..
3. Πιστεύω πως δεν θα γκελάρει ξανά η Σίτυ...στόχος τους ήταν - είναι - θα είναι το πρωτάθλημα...και τώρα είναι ευκαιρία ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ !
αμεσως την επομενη πηγε στο 1.25, οποτε
ενταξη μαν καταλαβα εισαι τις κλαδικης τις συτι πως λεμε του πασοκ Χιουμορ κανω δεν μπορω να πω κατι εχεις τα πιστευω σου..Και εγω ανεφερα τα δικα μου..Δεν θελει φανατισμο ο τζογος να ειμαστε χαλαροι και να περναμε καλα1. Μικρές ομάδες είναι κ οι 2...αλλά η άρσεναλ σαν ιστορία μικρότερη.
FeloN
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ενταξη μαν καταλαβα εισαι τις κλαδικης τις συτι πως λεμε του πασοκ Χιουμορ κανω δεν μπορω να πω κατι εχεις τα πιστευω σου..Και εγω ανεφερα τα δικα μου..Δεν θελει φανατισμο ο τζογος να ειμαστε χαλαροι και να περναμε καλα
ούτε καν....ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ είμαι...YOU WILL NEVER WALK ALONE... ;) ;) ;)
φανατισμό ; όχι ρε παίχτη...το χρήμα να κινείται...
ο καθένας παίζει ανάλογα με την τσέπη του...και για τα δικα μου μέτρα...τα 1.20 ως 1.50 της Σίτυ είναι μια χαρά για μονά πακέτα. ;)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ούτε καν....ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ είμαι...[glow=red,2,300]YOU WILL NEVER WALK ALONE[/glow]... ;) ;) ;)
φανατισμό ; όχι ρε παίχτη...το χρήμα να κινείται...
ο καθένας παίζει ανάλογα με την τσέπη του...και για τα δικα μου μέτρα...τα 1.20 ως 1.50 της Σίτυ είναι μια χαρά για μονά πακέτα. ;)
ποτε θα ανακαμψει αυτη η υπερομαδα?
εχουμε βαρεθει με της μπαρτσελόνες
ανδεν βιαζοταν να παρει τον καρολ 45 εκατομμυρια πεταμενα λεφτα επαιρνε αλους 2 σουαρες ...Αλλα οταν κανεις βεβιασμενς κινησεις τα πληρωνεις λογο το οτι εδωσε τον φερναντο τορες επρεπε να παρει (πεταξει )κατι στα γρηγορα και αναγκαστηκε λογο τις πιεσης των φιλαθλον και του μικρου περιθοριου για τις μεταγραφες να δωσουν 45 εκατομμυρια ευρω για τον καρολ :o..Οπως και στο στοιχημα οι μπουκ εκμεταλευονται την ανυπομονισια μας ετσι και ο καρολ εγινε βεβιασμενα σαν μεταγραφη ...Λογικα σε 2 χρονια η λιβερπουλ απο τωρα αν συναιχησει ετσι θα φτασει σε προς το τοπ επιπεδο ..Φυσικα δεν εχει τα λεφτα τις συτι αλλα μπολιαζετε σιγα σιγαποτε θα ανακαμψει αυτη η υπερομαδα?
εχουμε βαρεθει με της μπαρτσελόνες
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οντωςανδεν βιαζοταν να παρει τον καρολ 45 εκατομμυρια πεταμενα λεφτα επαιρνε αλους 2 σουαρες ...Αλλα οταν κανεις βεβιασμενς κινησεις τα πληρωνεις λογο το οτι εδωσε τον φερναντο τορες επρεπε να παρει (πεταξει )κατι στα γρηγορα και αναγκαστηκε λογο τις πιεσης των φιλαθλον και του μικρου περιθοριου για τις μεταγραφες να δωσουν 45 εκατομμυρια ευρω για τον καρολ :o..Οπως και στο στοιχημα οι μπουκ εκμεταλευονται την ανυπομονισια μας ετσι και ο καρολ εγινε βεβιασμενα σαν μεταγραφη ...Λογικα σε 2 χρονια η λιβερπουλ απο τωρα αν συναιχησει ετσι θα φτασει σε προς το τοπ επιπεδο ..Φυσικα δεν εχει τα λεφτα τις συτι αλλα μπολιαζετε σιγα σιγα
τον καρολ τον ειδα περσυ οταν επαιζε με την μπραγκα στο γιουροπα λιγκ
πατατας εντελως..
καλυτερα να ρθει στον ολυμπιακο
παντως εχει ποιοτικους παιχτες
μαξι ροντριγκεζ, κοουλ, τζέραρντ, σουαρεζ ;)
Αυριο θελω να προηγιθουν πας γιαννινα και δοξα δραμας Ενταξη πας γιαννινα ειναι λιγο απιθανο η δοξα υπαρχει ελπιδα λεω να αρχιζω να βαλω μυαλο απο αυριο Αρε to live μιραζε(εβρεχε ) λεφτα σημερα και εχθες με την μπενφικα και εγω κρατουσα ομπρελα απο ανθρακονηματα να μην βραχτω ουτε με ενα ευρω και να εχω στον λογαριασμο μου λεφτα Εχθες η μπενφικα να την βλεπω στο 0-1 και να μην βαζω στον ασσο λεφτα... σημερα την ρειντζερ λυων την εδινε 9 ειμαι διανοητικα καθυστερημενος αλλιως δεν εξηγειτε το οτι δεν εβγαλα σημερα μεροκαματο και εχθες..Δεν πηραζει υγεια το πιο σημαντικο...το οτι ειμαι καθυστερημενος ειμαιοντως
τον καρολ τον ειδα περσυ οταν επαιζε με την μπραγκα στο γιουροπα λιγκ
πατατας εντελως..
καλυτερα να ρθει στον ολυμπιακο
παντως εχει ποιοτικους παιχτες
μαξι ροντριγκεζ, κοουλ, τζέραρντ, σουαρεζ ;)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
τι λες ρε παιχτη εγω τη μπιλμπαο στο 1-1 την ειχε αποδοση 4 ηταν στο 68 και λεω κατσε να παει στο 70 να ριξω ενα ταληροΑυριο θελω να προηγιθουν πας γιαννινα και δοξα δραμας Ενταξη πας γιαννινα ειναι λιγο απιθανο η δοξα υπαρχει ελπιδα λεω να αρχιζω να βαλω μυαλο απο αυριο Αρε to live μιραζε(εβρεχε ) λεφτα σημερα και εχθες με την μπενφικα και εγω κρατουσα ομπρελα απο ανθρακονηματα να μην βραχτω ουτε με ενα ευρω και να εχω στον λογαριασμο μου λεφτα Εχθες η μπενφικα να την βλεπω στο 0-1 και να μην βαζω στον ασσο λεφτα... σημερα την ρειντζερ λυων την εδινε 9 ειμαι διανοητικα καθυστερημενος αλλιως δεν εξηγειτε το οτι δεν εβγαλα σημερα μεροκαματο και εχθες..Δεν πηραζει υγεια το πιο σημαντικο...το οτι ειμαι καθυστερημενος ειμαι
και ξαφνικα η αποδοση πεφτει στο 2,20 εμεινε με δεκα προφανως η σαραγοσα καθως ειδα ενα μαρκαρισμα δυνατο
ε αντε και γαμη πια λεμε επισης τη ρεαλ την εβλεπα και ειχε αποδοση δωρο 1,57 και δεν το ακουμπησα καθοτι πλεονεκτης και σνομπαρο τα 1,6 κλπ
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ακομα μπετοτο παιζεις μπαρουλη?τι λες ρε παιχτη εγω τη μπιλμπαο στο 1-1 την ειχε αποδοση 4 ηταν στο 68 και λεω κατσε να παει στο 70 να ριξω ενα ταληρο
και ξαφνικα η αποδοση πεφτει στο 2,20 εμεινε με δεκα προφανως η σαραγοσα καθως ειδα ενα μαρκαρισμα δυνατο
ε αντε και γαμη πια λεμε επισης τη ρεαλ την εβλεπα και ειχε αποδοση δωρο 1,57 και δεν το ακουμπησα καθοτι πλεονεκτης και σνομπαρο τα 1,6 κλπ
δεν γραφτηκες πουθενα αλλου
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Σημερα 14 στα 15 γκολ γκολ.για 40 χιλιαρικα επαιξα.Γαμημενε οπαπ που θα παει δεν θα σε ξεκολιασω μια μερα............
kalhmera. στις 12.30 το μεσιμερι δηλαδη σε 2 ωρες απο τωρα conex tv ΣΑΝΤΟΣ-Μπαρτσελονα τελικος... αντε ρε νειμαρ γαματους τα μπρικια το ps τις μπαρτσελονα γαμα την μασια και το πασινγκ γκαειμ τους δειξτε παλικαρια τις σαντος τι σημαινει μαγεια και οχι πασα στην πασα δειξτε ποδοσφαιρο και ας φατε 10..Ειμαι σαντος λογο πελε μετα ειναι και τα χρωματα ζητω το Σαο Παολο η βραζιλια και η μαγεια που εχουν οι βραζιλιανοι Οι καλιτεροι ποδοσφαιριστες στον κοσμο υΓ..Aχαστο γκολ-γκολ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K