Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Χρησταρα, οσο ειναι κοντα ο βαζελας, μην περιμενεις να γκελαρει ο γαυρος...
δεν υπαρχει συγκριση με Πρεμιερ Ληγκ που ανεφερες...
εδω αν καποιος κανει ζημια στον Ολυμπιακο, μαυρο φιδι που τον εφαγε...
πώς θα ζητησει μετα δανεικους, ποια πορτα θα χτυπησει αν δινει καποιο ματς ζωης και θανατου τις τελευταιες αγωνιστικες...
Στην Κερκυρα κατεβηκε με Παπαζογλου-Μαρκανο διδυμο... ηθελε να κανει πειραματα?? δε νομιζω... απλα ηξερε οτι θα κερδισει ανετα... τεραστιο ηταν το 1.40...

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
φορτωσα δυαδα για ρεφαρισμα
παοκ γ/γ
τοτεναμ 2
2.5 συνολικη αποδοση

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
φορτωσα δυαδα για ρεφαρισμα
παοκ γ/γ
τοτεναμ 2
2.5 συνολικη αποδοση
to gkol-gkol του ΠΑΟΚ με μια 1 ματια δειχνει <αχαστο> :grin: με μια δευτερη :) δεν ξερω πως θα κατεβει η ρουμπιν γιατι μονο ο ΠΑΟΚ ειναι ουσιαστικα αδιαφορος :)Δεν ειναι πχ οπως το χθεσινο αντερλεχτ-λοκομοτιβ που ηταν και οι 2 αδιαφορες :grin: και νικησε η καλυτερη ομαδα αλλα εφαγε  κιολας απο μια εξισου καλη ομαδα γκολ :)Με λιγα λογια εισαι ταμειο :)Δεν αναφερω καν το 2πλο τις τοτεναμ εκτος αν ο ρετνπα βαλει μεσα να παιξουν αυτους που χαρασουν με τον ασβεστη τις γραμμεσ στο γηπεδο γουαιτ χαρτ λειν :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρησταρα, οσο ειναι κοντα ο βαζελας, μην περιμενεις να γκελαρει ο γαυρος...
δεν υπαρχει συγκριση με Πρεμιερ Ληγκ που ανεφερες...
εδω αν καποιος κανει ζημια στον Ολυμπιακο, μαυρο φιδι που τον εφαγε...
πώς θα ζητησει μετα δανεικους, ποια πορτα θα χτυπησει αν δινει καποιο ματς ζωης και θανατου τις τελευταιες αγωνιστικες...
Στην Κερκυρα κατεβηκε με Παπαζογλου-Μαρκανο διδυμο... ηθελε να κανει πειραματα?? δε νομιζω... απλα ηξερε οτι θα κερδισει ανετα... τεραστιο ηταν το 1.40...
αυτο λεω μαν :grin: αυτα μονο στην ελλαδα γινονται  :pipa2: :pipa2: :kissass2:μαυρο φιδι που τους εφαγε :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Σαντος μπαρτσελονα την κυριακη πω πω πω πο ματσαρα που θα  :humpleg: :humpleg: :humpleg:δουμε.. Αυτοι οι βραζιλιανοι τι φαλτσα βαζουν στην μπαλα :fuck2: :fuck2: στην μπαλα ουτε στο μπιλιαρδο δεν τα κανουν οι αλλοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΔΕΙτε μια το 3 γκολ τις σαντος με φαουλ στο χθεσινο 3-1 τις σαντος επι τις κασιβα γαμω τα φαλτσα κατι σαν το παλιο του ρομπερτο καρλος με την  γαλλια κατι οχι ιδιο :grin:Δηλαδη μαγκες την κυριακη Σαντος-Μπαρτσελονα αυτο ειναι ματς ο νικητις του λιμπερταδορες με τον νικιτη του τσαμπιονς λινγκ ενταξη βλεπω μπαρτσελονα γιατι σαν ομαδα ειναι δεμενη το καλυτερο πασινγκ γκειμ στην γη αλλα πιστευω να δουμε ορεο ματς τουλαχιστον να το εχει στα δοριφορικα τις νοβας...ΥΓ..Αν παρει τον νειμαρ η μπαρτσα και ειναι ακομη ο μουρινιο στην Ρεαλ τον κοβω μαζι με τον φλορεντινο περεθ να πανε σε τρελοκομειο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Σαντος μπαρτσελονα την κυριακη πω πω πω πο ματσαρα που θα  :humpleg: :humpleg: :humpleg:δουμε.. Αυτοι οι βραζιλιανοι τι φαλτσα βαζουν στην μπαλα :fuck2: :fuck2: στην μπαλα ουτε στο μπιλιαρδο δεν τα κανουν οι αλλοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΔΕΙτε μια το 3 γκολ τις σαντος με φαουλ στο χθεσινο 3-1 τις σαντος επι τις κασιβα γαμω τα φαλτσα κατι σαν το παλιο του ρομπερτο καρλος με την  γαλλια κατι οχι ιδιο :grin:Δηλαδη μαγκες την κυριακη Σαντος-Μπαρτσελονα αυτο ειναι ματς ο νικητις του λιμπερταδορες με τον νικιτη του τσαμπιονς λινγκ ενταξη βλεπω μπαρτσελονα γιατι σαν ομαδα ειναι δεμενη το καλυτερο πασινγκ γκειμ στην γη αλλα πιστευω να δουμε ορεο ματς τουλαχιστον να το εχει στα δοριφορικα τις νοβας...ΥΓ..Αν παρει τον νειμαρ η μπαρτσα και ειναι ακομη ο μουρινιο στην Ρεαλ τον κοβω μαζι με τον φλορεντινο περεθ να πανε σε τρελοκομειο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

eurosport 1 ή 2...λογικά.. :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 143=ΠΑΟΚ-Ρουμπιν Καζαν=γκολ-γκολ,    144=Σαμπροκ Ροβερς-Τοτεναμ=οβερ,     150=Μπερμιγχαμ-Μαριμπορ=1 πονταρισμα τα 5 ευρω που μου βαλαν σημερα δωρο στον λογαριασμο μου στην βετ365 (ευτυχος παιζουν και αλλοι :2funny: σε μενα και παιρνω τα παραπανω ταληρα :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: συχνα πικνα)με τα κερδη αν βγει η τριαδα θα φαω αυριο σε εστιατοριο θα μηνουν και φραγκα στην τσεπη :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μετα απο στατιστικη παρακουλουθηση αυτου και τον πρωιγουμενον γυρον σε τσουλου και γιουροπα φενετε ξεκαθαρα οτι τα αποτελεσματα στο 80 και βαλε της εκατο τον αγωνον καποιοι τα ξερουν  πριν τους αγονες!!!!!!!!! κατα 77 της εκατο!!!! σοβαροτατη ενδηξη!!!  κλαμπ μπριτσ και παοκ σημερα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
kalhspera. 143=ΠΑΟΚ-Ρουμπιν Καζαν=γκολ-γκολ,    144=Σαμπροκ Ροβερς-Τοτεναμ=οβερ,     150=Μπερμιγχαμ-Μαριμπορ=1 πονταρισμα τα 5 ευρω που μου βαλαν σημερα δωρο στον λογαριασμο μου στην βετ365 (ευτυχος παιζουν και αλλοι :2funny: σε μενα και παιρνω τα παραπανω ταληρα :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: συχνα πικνα)με τα κερδη αν βγει η τριαδα θα φαω αυριο σε εστιατοριο θα μηνουν και φραγκα στην τσεπη :2funny: :2funny:

μπράβο... καλή τριάδα και καλή όρεξη για αύριο... και εγώ πήγα ταμείο σήμερα... επιτέλους....!!!!

τα 2 χινάρια που έπαιζε όλος ο πλανήτης... πάοκ και μπρίζ... εεεεεετσι.... ξεπάτωσαν όλους τους μπούκ...!!!!!!
και το δώρο over Αννόβερο.... 4-6 τη Τότεναμ και 1-1 ημ-τελ Ατλέτικο με τα δεύτερα της Ρεν.... 3-5 σύστημα και πάνω απο χιλιάδα τα κέρδοι...!!!!!!

πάντος πραγματικά όποιος διάβασε σωστά και καλά σήμερα αποκλείεται να μην πληρώθηκε... τα πάντα λογικά... άσχετα με τις μαγκιές μερικών για κάτι διπλό πάοκ κ.τ.λ... η λογική επικράτησε.. κανένας δεν ρίσκαρε.. (βοήθησε και το 0-3 της Τότεναμ ημίχρονο)... και έφυγαν με την πρόκριση αγκαλιά... το ίδιο ισχύει και για το Μπρίζ-Μπράγκα... Το Αννόβερο αδιάφορο παιχνίδι με τους πούθεν... γερμανική ομάδα... κλασική αντιμετώπιση παιχνιδιού όλα για όλα άνεφ λόγου και αιτίας... Τότεναμ ήθελε 5 γκόλ διαφορά και σίγουρα θα έτρωγε σίδερα...(βοήθησε και το 1-0 πάοκ στο ημίχρονο) και τέλος Ατλέτικο... με τη δεύτερη ομάδα της Ρεν...(διαβάζοντας τελευταία νέα το χέρι πάει μόνο του για το 1-1)...

όλα καλά...όλα ανθυρά....  πάμε για άλλα...... καιιιι πάντα τέτοια...!!!! 

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
οντως καλο διημερο...
ομορφα τα σημερινα Χικακια!
το μονο που με στεναχωρησε, δεν προλαβα να παιξω live τις χθεσινες ανατροπες :(
μολις εβαζα λεφτα, τσουπ 2-1 η Σαλτσμπουργκ! μετα με την Μπεσικτας το ιδιο...
τελος παντων πολυ καλο 10ημερο, ας ελπισουμε το ΠΣΚ να εχουμε τις ιδιες καλες επιλογες και να κανουμε Ανασταση αντι για Χριστουγεννα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ολα καλα βγηκαν αλλα την προηγουμενη κυριακη εχασα 310 ευρω και εχθες πηρα 20 :2funny: :2funny: :2funny: Μα ποσο μαλακας ειμαι παιζω 100 ευρω μπεσικτας-Μπουγιουκσεχιρ ενω η μπεσικτας εχει ουεφα..παιζω σαραγοσα με την μαγιορκα ενω η σαραγοσα ηταν τελευταια  :headbang: :headbang:τα μπαζα θα αναστησω :uglystupid: λες και ηταν τελευταιες αγωνιστικες ισπανιας :uglystupid: :idiot: :grin:  :2funny:και επαιξα και ναπολι μεσα στην νοβαρα 2πλο λες και η ναπολι ειναι ιντερ η γιουβεντους η μιλαν δηλαδη ομαδα πρωταθλητισμου ομαδα με στοχο την κορηφη..Μα μερικες φορες ενω μπορω μπορουμε να τους ξεκωλιασουμε τι μαλακιες κανουμε  :cum: :tits:τα ευκολα τα κανω κανουμε δυσκολα :fuck2:..Οσο για το Χ του ΠΑΟΚ ο πακετινιο ο γνωστος μου πρεπει να το εβαλε κανα 2 σπιτια κε 1 λεοφορειο εχθες απο οτι τον ειδα ηταν με τσαντακι για μια δωση το ανοιξε και με ειπε τιποτα δεν βγαλαμε για σημερα :2funny:..(πριν εισπραξει τα λεφτα απο το Χ ειχε τοσο χρημα πανω του υπολογηζω κανα 50χιλιαδες ΜΕ 70χιλιαδες ευρω) ειχε μεσα 5 σαντουιτς γυρο με διπλη πιτα σε ευρω.. πακεταρισμενα  :2funny: :2funny::2funny:Και εγω επαιξα 5 ευρω :2funny: :2funny:Ας πιασω κανα τζοκερ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera σε ολο τον λαο σε ολα τα παιδια..Λοιπον αλανια μου.. Αν ημουν ο πακετος θα επαιζα Παναθηναικο Ολυμπιακο Και ΠΑΟΚ τριαζα αχαστη...δεν ξερω σε ολο τον κοσμο αν μπορει να βρει καποιος πακετος(δεν λεω για τον απλο λαο αναφερωμαι στα πακετα ντελορ :2funny:)τετια ματς οπως αυτα που ανεφερα..Θα μου πει καποιος ρε χρηστο γιατι να μην παιξουν οι πακετοι εδρα ολυμπιακο και παναθηναικο 2αδα 1 πιθανοτητα στις 9 και οχι στις 27 θα πω οτι εχεις δικο..Αλλα θα εβαζα και τον ΠΑΟΚ με την δοξα δραμας στο καυταζογλιο με 15χιλιαρικα παοκτσηδες μεσα :)Και αυτο γιατι ειναι ελλαδα αχαστη 3αδα αν ηταν αγγλια τριαδα φορτωμα :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:οι μπουκ :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:αλλα ειναι ελλαδα το καλητερο πρωταθλημα στην γη για στοιχημα :2funny: :sunglasses:Παντως σαν κουπονι δεν μου αρεσει για τον  απλο μεσο παιχτη.. ειναι για πακετους κατι μαν γιου κτλ και τα ελληνικα τα τρια πριν για τοιν απλο λαο δεν λεει :)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Χρηστο λες ο γιος σου να γινει ετσι.....?

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
kalhspera σε ολο τον λαο σε ολα τα παιδια..Λοιπον αλανια μου.. Αν ημουν ο πακετος θα επαιζα Παναθηναικο Ολυμπιακο Και ΠΑΟΚ τριαζα αχαστη...δεν ξερω σε ολο τον κοσμο αν μπορει να βρει καποιος πακετος(δεν λεω για τον απλο λαο αναφερωμαι στα πακετα ντελορ :2funny:)τετια ματς οπως αυτα που ανεφερα..Θα μου πει καποιος ρε χρηστο γιατι να μην παιξουν οι πακετοι εδρα ολυμπιακο και παναθηναικο 2αδα 1 πιθανοτητα στις 9 και οχι στις 27 θα πω οτι εχεις δικο..Αλλα θα εβαζα και τον ΠΑΟΚ με την δοξα δραμας στο καυταζογλιο με 15χιλιαρικα παοκτσηδες μεσα :)Και αυτο γιατι ειναι ελλαδα αχαστη 3αδα αν ηταν αγγλια τριαδα φορτωμα :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:οι μπουκ :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:αλλα ειναι ελλαδα το καλητερο πρωταθλημα στην γη για στοιχημα :2funny: :sunglasses:Παντως σαν κουπονι δεν μου αρεσει για τον  απλο μεσο παιχτη.. ειναι για πακετους κατι μαν γιου κτλ και τα ελληνικα τα τρια πριν για τοιν απλο λαο δεν λεει :)
εχει θεμα το κουπονι,θελει ψαξιμο κ ενστικτο αλλα για εκπληξεις μικρες κ μεγαλες,σημερα ειχε αρκετες μεγαλες αποδοσεις αυριο θα εχει κ στην Αγγλια οπως κ στα βραδινα παιχνιδια,παιχνιδι αποδοσεων ειναι εξαλου,παιξε σωστα κ ας χασεις,τουλαχιστον για εμας που δεν ειμαστε...πακετοι,προτιμω το ρισκο σε αποδοσεις 3 ,μεχρι 5 παρα τα...τοκογλυφικα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρηστο λες ο γιος σου να γινει ετσι.....?

opos vlepeis oπατερας του πισο ειναι στα @@ το παοκτσακη αυτο ειναι απο μονο τουχαχααχχχχχααχΟχι ρε ο γιος μου θα γηνει ολυμπικος να μην στεναχωριετε ποτε και να ειναι ισοβιτης πρωταθλητης :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom