Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
εσπασε και μιλαν και μπεσικτας ρε πουστη μια φορα ενα σαββ/κο δε μπορουμε να χαμογελασουμε τουλαχιστον ας μη σπασει και ο παο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εσπασε και μιλαν και μπεσικτας ρε πουστη μια φορα ενα σαββ/κο δε μπορουμε να χαμογελασουμε τουλαχιστον ας μη σπασει και ο παο
1-0 χανει..

δεν τον ξαναπαιζω..

εξαργυρωσα τα λεφτα στην μπετφερ , μικρη απωλεια... αλλα εδω και δυο εβδομαδες το πανε γαμιοντας...

παρε εδω την <μπαρτσελονα> της ελλαδας, δεν μπορουν να αλλαξουν μια πασα  :jerking:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera..to γυριζω στις πιτσες γιατι παει γρουσουζια οταν ανεφερω λεφτα :2funny: Σαραγοσα-Μαγιορκα=1 πονταρισμα 9 πιτσες γιγας..Αν δεν βγει θα φαω πιτσα του χρονου :2funny:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έσπασε και η Ντόρτμουντ του 1,15.
Σιγά που θα έπαιζα Παναθηναϊκό. Να βγει να πληρωθείτε αλλά εγώ τον απέφυγα. Ισοφάρισε οπότε είναι κοντά και η ανατροπή.
Δεν απέφυγα όμως τον Ολυμπιακό. Αν βγει αυτός υπερκαλύπτω την ως τώρα σημερινή χασούρα.
Αν δεν βγει, δεν βγήκε. Στο φινάλε δεν τον γουστάρω τον γάβρο.  :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Το τσιμπησε και η μιουνχεν...

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.248
Πόντοι
2.456
Ατλετικο under  :rockon:
και Μαγιορκα σε κανα παρολι ψαχνω..

Επισκέπτης
λυων 2 και καθαρισαμε για αυτο το σαβατκυριακο..το επομενο ξαναχτυπαμε :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.. napoli 2plo 11 πιτσες πονταρισμα μην με ακουλουθησει κανεις σημερα ειμαι κουβανος :2funny: ειναι το πονταρισμα του χασουρη της απελπισιας :2funny:Υγεια :)ΥΓ παω για ποκερ 50 ευρω μπαι ιν υποχρεωτικα 1 ωρα στο τραπεζι :2funny: σιγιου λετερ :knockinb:Αν δεν βγει η ναπολι και στο τραπεζι αργοτερα δεν παρω τιπ.. δεν πειραζει εχει ο θεος :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
kalhspera.. napoli 2plo 11 πιτσες πονταρισμα μην με ακουλουθησει κανεις σημερα ειμαι κουβανος :2funny: ειναι το πονταρισμα του χασουρη της απελπισιας :2funny:Υγεια :)ΥΓ παω για ποκερ 50 ευρω μπαι ιν υποχρεωτικα 1 ωρα στο τραπεζι :2funny: σιγιου λετερ :knockinb:Αν δεν βγει η ναπολι και στο τραπεζι αργοτερα δεν παρω τιπ.. δεν πειραζει εχει ο θεος :)
τι λεει ρε χρηστο μαν, ολα καλα? πως πας τελευταια, συν η πλην?

εμενα δεν με θελει εδω και δυο εβδομαδες, συστηματα και παιρνω τα λεφτα μου πισω , αλλα εχω μικρες απωλειες ταξεως 30-50 ευρω

τιποτα το σπουδαιο για της επιτυχιες που ειχα μην οκτωμβρη -νοεμβρη αλλα απο οτι βλεπω δεκεβρης -γεναρης ειανι ορισμος των μπουκμαικερ

επι τρια χρονια η μηνες οκτωμβρης νοεμβρης , και περιοδος μαρτιος-μαιος ειναι πολυ επικερδης για μενα..
γιαυτο τωρα βαρω κατι 15-20 ρικα , η πιτσες γιγας για να καταλαβες  :grin:

και οχι τα 100 ευρα που εσκαγα τον νοεμβρη

που λες εχτες ηθελα να παιξω τον παοκ ασσο, και σημερα τον ολυμπιακο διπλο, τον παοκ οποτε γκελαρει εκτος εδρας τον παιζω εντος
εχτες ομως δεν τον επαιξα, επαιξα βαζελο διπλο ημιχρονο με δυνατοτητα εξαργυρωσης και εσωσα καποια λεφτα ..
δεν επαιξα ο μαλακας την δυαδα, ενα 70αρι θα το βγαζα  :jerking:

τελοσπαντων, υγεια και καλη καρδια  :grin:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.248
Πόντοι
2.456

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τι λεει ρε χρηστο μαν, ολα καλα? πως πας τελευταια, συν η πλην?

εμενα δεν με θελει εδω και δυο εβδομαδες, συστηματα και παιρνω τα λεφτα μου πισω , αλλα εχω μικρες απωλειες ταξεως 30-50 ευρω

τιποτα το σπουδαιο για της επιτυχιες που ειχα μην οκτωμβρη -νοεμβρη αλλα απο οτι βλεπω δεκεβρης -γεναρης ειανι ορισμος των μπουκμαικερ

επι τρια χρονια η μηνες οκτωμβρης νοεμβρης , και περιοδος μαρτιος-μαιος ειναι πολυ επικερδης για μενα..
γιαυτο τωρα βαρω κατι 15-20 ρικα , η πιτσες γιγας για να καταλαβες  :grin:

και οχι τα 100 ευρα που εσκαγα τον νοεμβρη

που λες εχτες ηθελα να παιξω τον παοκ ασσο, και σημερα τον ολυμπιακο διπλο, τον παοκ οποτε γκελαρει εκτος εδρας τον παιζω εντος
εχτες ομως δεν τον επαιξα, επαιξα βαζελο διπλο ημιχρονο με δυνατοτητα εξαργυρωσης και εσωσα καποια λεφτα ..
δεν επαιξα ο μαλακας την δυαδα, ενα 70αρι θα το βγαζα  :jerking:

τελοσπαντων, υγεια και καλη καρδια  :grin:
δοξα τον θεο υγεια να εχουμε ολα τα αλλα ειναι μαλκιες :2funny: δηλαδη ειναι στο μυαλο μας μην στεναγχωριεσε για τιποτα σηερα εχασα 310 ευρω..Αλλα φταιω εγω το κεφαλι μου το ξερο :idiot: :grin:Το στοιχημα θελει υπομονη υπομονη υπομονη υπομονη υπομονη και διαβασμα και σκεψη και μετα υπομονη και παλι υπομονη βασικα το πιο σημαντικο ειναι η υπομονη :2funny:Αλλα σε κουμαρτζη που να την βρεις :2funny:Υγεια αδερφε θα μας παει αν το θελησουμε ολ ειναι στο μυαλο μας μεσα ολα σε σχεση με το στοιχημα τουλαχιστον ολα ειναι απο εμας στον τζογο γενικα οταν θα εχουμε την υπομονη του δαλαη λαμα τοτε θα εχουμε και κερδη :)Μην ακους δεξια και αριστερα το αν επαιξες η οχι τον παοκ εκανες το σοστο γιατι ετσι το ειδες και εγω που εχασα σημερα ασχετως που εκανα μαλκια επαιξα θελοντας το και δεν το μετανιωνω αν το μετανιωνα δεν θα ημουνα κουμαροσκυλο πρεπει να παιζουμε χορις φοβο..ανα και εχθες μπορουσα να ειχα βγαλει λεφτα :2funny: τσπα σημερα εχασα πανε και ερχονται αυτα..ΕΡσυ να κανεις το συστημα σου αυτο που ξερεις..Εχεις μυαλο και στρατιγικη καλη :grin: αναπτυσεις τις σκεψεις σου μια χαρα :) συνεχισε και βαλε στο μεγιστο την υπομονη σου :) Μην στεναχοριεσε που δεν πιανεις το στοιχημα να χερεσε που εισαι γερος και εχεις λεφτα για να παιζεις...Και μην ξεχνας ξερω τοσους τζογαδορους συγκεκριμενα απο το στοιχημα δεν υπαρχει κερδισμενος ουτε για διγμα δωση σαφραν :)Αρα υπομονη αν θες να εισαι κερδισμενος υπομονη :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616

Επισκέπτης
2 δυαδεσ σαβατο ιντερ μπαρτσα. κυριακη λυωω και οσερ κερδοσ 2070 ευρα