trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εσπασε και μιλαν και μπεσικτας ρε πουστη μια φορα ενα σαββ/κο δε μπορουμε να χαμογελασουμε τουλαχιστον ας μη σπασει και ο παο
1-0 χανει..εσπασε και μιλαν και μπεσικτας ρε πουστη μια φορα ενα σαββ/κο δε μπορουμε να χαμογελασουμε τουλαχιστον ας μη σπασει και ο παο
Έσπασε και η Ντόρτμουντ του 1,15.εσπασε και μιλαν και μπεσικτας ρε πουστη μια φορα ενα σαββ/κο δε μπορουμε να χαμογελασουμε τουλαχιστον ας μη σπασει και ο παο
Σαντερλαντ.. με φοβο...
Να μη φάει γκολ ο Γαύρος πως το βλέπετε?
Κοντά 1.90.....
Ατλετικο under
και Μαγιορκα σε κανα παρολι ψαχνω..
ΓκοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλΔοκάρι!!!!
τι λεει ρε χρηστο μαν, ολα καλα? πως πας τελευταια, συν η πλην?kalhspera.. napoli 2plo 11 πιτσες πονταρισμα μην με ακουλουθησει κανεις σημερα ειμαι κουβανοςειναι το πονταρισμα του χασουρη της απελπισιας
Υγεια
ΥΓ παω για ποκερ 50 ευρω μπαι ιν υποχρεωτικα 1 ωρα στο τραπεζι
σιγιου λετερ
Αν δεν βγει η ναπολι και στο τραπεζι αργοτερα δεν παρω τιπ.. δεν πειραζει εχει ο θεος
![]()
kalhspera.. napoli 2plo 11 πιτσες πονταρισμα μην με ακουλουθησει κανεις σημερα ειμαι κουβανοςειναι το πονταρισμα του χασουρη της απελπισιας
Υγεια
ΥΓ παω για ποκερ 50 ευρω μπαι ιν υποχρεωτικα 1 ωρα στο τραπεζι
σιγιου λετερ
Αν δεν βγει η ναπολι και στο τραπεζι αργοτερα δεν παρω τιπ.. δεν πειραζει εχει ο θεος
![]()
δοξα τον θεο υγεια να εχουμε ολα τα αλλα ειναι μαλκιεςτι λεει ρε χρηστο μαν, ολα καλα? πως πας τελευταια, συν η πλην?
εμενα δεν με θελει εδω και δυο εβδομαδες, συστηματα και παιρνω τα λεφτα μου πισω , αλλα εχω μικρες απωλειες ταξεως 30-50 ευρω
τιποτα το σπουδαιο για της επιτυχιες που ειχα μην οκτωμβρη -νοεμβρη αλλα απο οτι βλεπω δεκεβρης -γεναρης ειανι ορισμος των μπουκμαικερ
επι τρια χρονια η μηνες οκτωμβρης νοεμβρης , και περιοδος μαρτιος-μαιος ειναι πολυ επικερδης για μενα..
γιαυτο τωρα βαρω κατι 15-20 ρικα , η πιτσες γιγας για να καταλαβες
και οχι τα 100 ευρα που εσκαγα τον νοεμβρη
που λες εχτες ηθελα να παιξω τον παοκ ασσο, και σημερα τον ολυμπιακο διπλο, τον παοκ οποτε γκελαρει εκτος εδρας τον παιζω εντος
εχτες ομως δεν τον επαιξα, επαιξα βαζελο διπλο ημιχρονο με δυνατοτητα εξαργυρωσης και εσωσα καποια λεφτα ..
δεν επαιξα ο μαλακας την δυαδα, ενα 70αρι θα το βγαζα
τελοσπαντων, υγεια και καλη καρδια![]()
για ΣΚ η δυαδουλα ΠΣΖ και ΟΣΦΠ θα παιχτει γερα απο εμενα...
δευτερευοντα σημεια η Μαιντς και η Σιενα...
καλες επιλογες να εχετε...