Επισκέπτης
σημερα οτι ποδοσφαιρικα στοιχηματα εχει θα πονταριστουν στο γκολ γκολ σε δελτιο με ζητουμενα και βλεπουμε
τυπε δυσκολο ματσακι για χηναρι δεν το βλεπω θα το παιξω γκολ γκολ σε ζητουμενα και οτι κατσει.Το ματσακι της σιτυ πως το βλεπεις σημερα χ και over?
τυπε και εγω σκεφτομουν 2 την γιουβε και 2 την σιτυ αλλα καποια στιγμη θα κανουν κοιλιαθα το σκεφτω αυτο που ειπες απλα ειχα βαλει σχεδιο σημερα να παιξω ρομα και σιτυ στο χ.Απλα σκεφτηκα οτι η juve εχει κανει μεγαλο σερι νικων το ιδιο και η σιτυ και ισως εφτασε η ωρα ξεφουσκωσουν.
πηγαμε κουβα -48 ευρα γκολ γκολ τα νωρισ παιχνιδια δεν καθησαν οπωσ τα ηθελα > >τυπε και εγω σκεφτομουν 2 την γιουβε και 2 την σιτυ αλλα καποια στιγμη θα κανουν κοιλια
Καλα πηγαμε αν εξαιρεσουμε την κωλο-ομαδα μου...Η Ιντερ σε μονό ματς μου εδωσε κατι καλο χθες..
Σημερα 2 παρολι..
Παναιτωλικος-Οφη 1
Τριπολη-ΑΡΗΣ 2
και..
Στουτγκαρδη-Μπαγερν οβερ
Πανιωνιος-Παο 2
Λοριαν-Λιον 2
Καλα κερδη να χουμε..
μπούρσα - φενέρ g/g και σκορ 1-1 Χ
άιντραχτ - φίρτ g/g και σκορ 2-1 1
ρόμα - γιούβε g/g και σκορ 1-2 2
τσέλσι - σίτυ g/g και σκορ 2-2 Χ
3 δελτία...
τα g/g καρφωτά
τα σκορ δυάδες
και τα τελικά σύστημα 3-4
μονό στο ίντερνετ αγόρασα Γοδόι Κρούζ στο dnb 1.95 novibet (αυτή η απόδοση υπήρχε περίπου στις 11.00-τώρα είναι 1.72 οπότε δεν αξίζει)
θα επανέλθω μετά τη λήξη των παιχνιδιών για σχόλια..!!! καλή τύχη σε όλους!!!
Δύο ευρώ σε Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη, Φόρφαρ, Κουινς Παρκ και Έλγκιν μήπως και παίξουμε αύριο τζάμπα...kalhspera. τζενοα-ιντερ=2 πονταρισμα 2000 ευρω(μειον) - 1997 μπας και γυρησει απο το προχθεσινο γαμηση Με τα κερδη θα αγορασω 2 μεριδες μπουγατσα αναμικτες τυρι σπανακι πρασο και κιμα + 1 κουτακι γαλα κακαο..αυριο μολις γυρησω απο εναν υπεριχο ανο και κατω κοιλιας
Τελικα ηταν για παραπανω απο 1.28 το 2 του ολυμπιακου?kalhspera. μου λεει ενας γνωστος επαιξα 900 ευρω τον ολυμπιακο..Του λεω που?μου λεει ντακσι μορε βετ365 του λεω ποσα μου λεει 900 ευρω Του λεω στο 1.22 οχι μου λεει στο 1.28 αν θυμαμαι καλα..Μπενω στο σαιτ τισ matcmoney και βλεπω απο το φορτωμα να παιζει ο λεβαδιακοσ με την Εθνικη Βραζιλιας :o και οχι με τον ολυμπιακο Αρε Ελλαδα ουτε στιν ουγκαντα δεν γινοντε αυτα. :2funny :Σημερα αποχη εχθες εβγαλα 3.75 καθαρα
man δεν λεω οτι δεν μπορουσε να βγει 2πλο λεω για το φορτωμα ..Που αυτο που λες σε αντιπαραθεση σου βαζω το σουονσι-μαντστεστερ γιουναιτεντ 0-1 με το ζορι το εδινε το διπλο αν θυμαμαι καλα 1.60 στην βετ365 και οχι 1.22 ..Το ειπα με το σκεπτηκο οτι μονο στην ελλαδα το πιο μπουρδελο κρατοσ στην γη εχει τετοια σιγουρια ο παιχτης σε εναν αγωνα Και το φορτωμα γινεται σε ενα πρωταθλημα για τον πουτσο τοσο μεγαλο...Τεσπα υγεια ..Με λιγα λογια και 0-15 να βγει αυτο μονο στην ελλαδα γινετε το φορτωμα του ολυμπιακου και του παναθηναικου..Μακαρι να βγαινουν τα σημεια να περνει ο κοσμακης φραγκα Δηλαδη αδερφε εσυ θα επαιζες το σουονσι-μαν γιου 900 ευρω και οταν θα σε ρωτουσα τι επαιξες.. θα ελεγες με τοση ανεση ..... σιγουρια διπλο μαν γιου Ο αλλος ηταν τοσο σιγουρος οταν τον ρωτησα που ηταν πιο ηρεμος και απο τον δαλαι λαμα Δηλαδη το δοξα δραμας ΠΑΟΚ πρεπει να δωσουν λεφτα οι μπουκ στους λογαριασμουμας πριν γηνει το παιχνιδι να μας ρωτουν ποσα θα πεζαται ας πουμε θα τους ελεγα 1000 ευρω οριστε σενιορ χρηστο τα λεφτα ειναι στον λογαριασμο σας 280 ευρω κερδος ευχαριστουμε που μας πιρατε τον γκολο απο πισο τιμη μας να ξαναπεξετε την δοξα με 20000 παοκτσηδες μεσα στο καυντατζογλιο 2πλο την δοξα την χιροτερη ομαδα στην α εθνικη σε ολη την ευρωπη Στρατηγε μου καταλαβενεις πως το λεω ;) ;)Τελικα ηταν για παραπανω απο 1.28 το 2 του ολυμπιακου?
Ποσο ηθελες να στο δωσει ρε, με ομαδα Β εθνικης παιζει ο ολυμπιακος αν το βλεπεις το ματσακι