Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Ποιος σε προετρεψε να τον ακολουθησεις? Εχει κανενα οφελος αυτος αν θα τα παιξεις η οχι? εχει διαφορα αν θα παιξεις την βερονα 2πλο η την κονφερενς χ και τα χασεις απο το να παιξεις την Φενέρμπαχτσε 1/1 και το χασεις ε?  :uglystupid:   οσο για την εμφανιση θα συμφωνησω οτι ειναι πολυ πιο εμφανησιμο ...

φίλε μου... μιλάω λογικά... και εσύ λες αλλά λόγια να αγαπιόμαστε....  όποιο παιχνίδι και να χάσεις είναι το ίδιο... αλλά πες μου γιατιιιιιι??? πες μου γιατί να το παίξω για να ξέρω τουλάχιστον αααννν το χάσω γιατί θα το χάσω.... άντε να ανοίξουμε όλοι ένα blog... και να σου πω εγώ σήμερα Θρασύβουλος διπλό...μονό όλα τα λεφτά... Πες μου βρε φίλε γιατί και αν μου αρέσει και συμφωνώ θα το παίξω... εγώ αυτό εννοώ.... δεν με ενδιαφέρουν τα σημεία... και επίσης ο φίλος ακολουθεί τη γνωστή τακτική.... αν χάσει την απόδοση του 6.... δεν μπορεί να του πει κανένας τίποτα... όπως εσυ τώρα... λες αυτός έχασε το 6 και ο δικός σου το 1-1 ημ.τελ. της φενερ.... απο την άλλη αν του κάτσει γίνετε μάγκας... αυτά τα κολπάκια φίλε είναι ξεπερασμένα εδω και δεκαετίες... ας τα πει αλλού.... είναι τελείος ερασιτεχνικό και χωρισ σοβαρότητα το όλο blog... επαναλαμάνω....

spyrtos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
για το ερασιτεχνικο συμφωνω απολυτως μαζι σου για το θεμα σοβαροτητας φανταζομαι ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Αντερ κερκυρα και πας, οβερ ολυμπιακος. Ασσος ρομα,ουντινεζε και σιτυ. Γκολ γκολ λυων.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Πας γιαννινα=1, Παναθηναικος=2,εσπανιολ=1 δεν τα παιζω γιατι με 3 ευρω δεν παιρνω τιποτα θα τα επαιζα :2funny: :2funny:αν εβρισκα και αλλα ματς ωστε να επαιρνα κατι με 3 ευρω :2funny:τα γιαννινα ασσο γιατι ειχα διαβασει οτι θελει λεφτα ο πας να παρει εναν παιχτη επιθετικο ποιος δεν θελει :grin:(και οτι εκτος εδρας ο αστερας τριπολις ειναι για τα σκυλια τις δαλματιας + ο αναστασιαδης που παιζει με τον παναθηναικο την κυριακι ξερει οτι ειναι ενα παιχνιδι χαμενο.. +λιγο τιν προιστορια + οτι πρεπει να κερδισει ενα παιχνιδι :2funny: :2funny:...Ο παναθηναικος τον εχει γκομενα τον τον πανιωνιο οσες και απουσιες να εχει ο παναθηναικος..Τελος η εσπανιολ αν δεν κερδισει την κορδομπα οταν και πηρε χ απο την μπαρτσα ασχετος που δεν καταλογιστηκε πεναλντι υπερ τις μπαρτσας στο τελος πιστευω να το παρει το παιχνιδι μεσα στο μονζουικ ειναι και οι λογοι κυρους..Τωρα δεν τα παιζω γιατι το στοιχημα για μενα ειναι μονο 3 ευρω απο εδω και τωρα αλλα το διαβασμα δεν θα παψει να υφισταται γιατι ειμαι και αρωστακι αν θα ξαναπαιξω 100 η και παραπανω ευρω θα ειναι μονο τον απριλιο λιγο πριν τελειωσουν τα ισπανικα Α και β κτλ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

spyrtos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει στα αληθεια να σου εξηγησω γιατι ειναι πιο σοβαρο να πονταρεις στο χ της κονφερενς απο το 1ημ/1 τελ σε οποιαδηποτε ομαδα? αλλα ειπαμε  :jerking:

επειδή φορτώνονται και ΘΑ τα σπάσουν οι μπουκ... :jerking: :jerking: :jerking:
τί λέει ο τύπος στην εισαγωγή του; :jerking:να με ακολουθείται στο μονό αποδεκτό που δίνω...
και δίνει Χ παιχνίδι από κόνφερανς...Ω ΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑ... :jerking:
αυτό είναι φίλε μου ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
πρεπει στα αληθεια να σου εξηγησω γιατι ειναι πιο σοβαρο να πονταρεις στο χ της κονφερενς απο το 1ημ/1 τελ σε οποιαδηποτε ομαδα? αλλα ειπαμε  :jerking:
Ποιος σε προετρεψε να τον ακολουθησεις? Εχει κανενα οφελος αυτος αν θα τα παιξεις η οχι? εχει διαφορα αν θα παιξεις την βερονα 2πλο η την κονφερενς χ και τα χασεις απο το να παιξεις την Φενέρμπαχτσε 1/1 και το χασεις ε?  :uglystupid:   οσο για την εμφανιση θα συμφωνησω οτι ειναι πολυ πιο εμφανησιμο ...
δικό σου είναι το σάϊτ και παρεξηγήθηκες εσύ;;;  :uglystupid::jerking:
προσωπικά δεν με προέτρεψε κανείς ούτε μπορεί να το κάνει...
μετά τόσα χρόνια βασίζομαι στις δικές μου επιλογές,λανθασμένες ή σωστές...
όταν ασχολείσαι ή θες να λές ότι ασχολείσαι με το στοίχημα το σημείο που δίνεις πρέπει και να μπορείς να το αιτιολογείς...
το ότι σχολιάστηκε το σάϊτ από μένα και όχι μόνο,αρνητικά, ήταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο...
για να αποτρέψουμε κάποιον που δεν έχει πολύ χρόνο να ασχοληθεί και ζητάει έτοιμα σημεία,να αποφύγει κάτι τέτοιους φωστήρες...
αλλά εσύ μάλλον έχεις αντικαταστήσει την λέξη ''αλληλεγγύη'' με την ''εξυπνάδα''... :jerking: :jerking: :jerking:
και το 1/1 που με είδες εμένα να το αναφέρω;

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

παιδιά συγνώμη σας έχω ζαλίσει τα παπάρια... απλά είμαι χαρούμενος, γιατί δεν ξέρω αν είναι μαλακία η όχι... αλλά έχω ακολουθήσει τρίτη φορά τα στάνταρ που προτείνει εδώ και πάω ταμείο...
σε καμία περίπτωση δεν λέω να τα παίξει κάποιος και να με κυνηγάει μετά... απλά επειδή εδώ μιλάμε για στοίχημα... λέω και εγω τη χαρά μου που πληρώνομαι και λέω τις πηγές μου για όποιον ενδιαφέρεται...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6

παιδιά συγνώμη σας έχω ζαλίσει τα παπάρια... απλά είμαι χαρούμενος, γιατί δεν ξέρω αν είναι μαλακία η όχι... αλλά έχω ακολουθήσει τρίτη φορά τα στάνταρ που προτείνει εδώ και πάω ταμείο...
σε καμία περίπτωση δεν λέω να τα παίξει κάποιος και να με κυνηγάει μετά... απλά επειδή εδώ μιλάμε για στοίχημα... λέω και εγω τη χαρά μου που πληρώνομαι και λέω τις πηγές μου για όποιον ενδιαφέρεται...
θα γράψω γενικά σχόλια γιατί κάποιοι παρεξηγούνται λές και τους βρίζουν την οικογένεια ή και εγώ δεν ξέρω τί...
και είναι η προσωπική μου άποψη για κάθε σάϊτ τέτοιου είδους και όχι για το συγκεκριμένο...
σίγουρα ο τύπος είναι φορμαρισμένος...
και όπως ακολουθεί κάποιος μια ομάδα που έχει απανωτές νίκες και λέμε ότι χτύπησε φόρμα,καλά κάνεις και τον ακολουθείς...
εγώ βέβαια θα ήθελα να σχολίαζε περισσότερα παιχνίδια και να μου έδινε την δυνατότητα να διαλέξω και όχι ένα ξερό παρολί...
από την στιγμή που τον εμπιστεύομαι θα ακολουθήσω το σκεπτικό του και όχι το παρολί του...
η ρέντα κάποτε τελειώνει...φτου-φτου του παιδιού... :2funny:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
θα γράψω γενικά σχόλια γιατί κάποιοι παρεξηγούνται λές και τους βρίζουν την οικογένεια ή και εγώ δεν ξέρω τί...
και είναι η προσωπική μου άποψη για κάθε σάϊτ τέτοιου είδους και όχι για το συγκεκριμένο...
σίγουρα ο τύπος είναι φορμαρισμένος...
και όπως ακολουθεί κάποιος μια ομάδα που έχει απανωτές νίκες και λέμε ότι χτύπησε φόρμα,καλά κάνεις και τον ακολουθείς...
εγώ βέβαια θα ήθελα να σχολίαζε περισσότερα παιχνίδια και να μου έδινε την δυνατότητα να διαλέξω και όχι ένα ξερό παρολί...
από την στιγμή που τον εμπιστεύομαι θα ακολουθήσω το σκεπτικό του και όχι το παρολί του...
η ρέντα κάποτε τελειώνει...φτου-φτου του παιδιού... :2funny:

κοίτα, σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου... κανέναν δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε για να κάνει κουμάντο στη τσέπη μας... οι τελικές αποφάσεις είναι δικές μας και εχω γράψει και εδώ πολλές φορές, ότι τέτοιου είδους sites πρέπει να τα χρησιμοποιούμε σαν εργαλεία και όχι να ακολουθούμε το μακρύ και το κοντό του κάθε ένα στα τυφλά... αυτή η περίπτωση που ποστάρω συνεχόμενα αυτές τις μέρες, είναι ακριβώς όπως την λες... περνάει περίοδο φόρμας... και κοιτάω και εγώ να την εκμεταλευτώ για όσο αυτή κρατήσει... είναι ακριβώς όπως τα λες με τις ομάδες... φορμάρονται... και αν είσαι τυχερός να την ακολουθήσεις απο την αρχή, πληρώνεσαι... αν την πάρεισ χαμπάρι μετά απο 5 νικές... ίσως να είναι αργά... γιαυτό και εγώ ποστάρω αυτό το blog... να πιάσουμε τη φόρμα απο την αρχή...
βέβαια για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου... τα παιχνίδια του τα αναλύει ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΛΗΞΟΥΝ... δεν πετάει έτσι απλά 3-4 σημεία επειδή έτσι του καύλωσε... και για το πόσο μπάλα ξέρει και πόσο διαβάζει και ασχολείτε με το στοίχημα θα το δείξει ο χρόνος...

στο μόνο που ψιλοδιαφωνώ... είναι αυτό που λες για τα παιχνίδια... ότι θα ήθελες να βγάζει πολλά και να διαλέγεις... προσωπικά πιστευω οτι η μέχρι στιγμής επιτυχία του οφείλετε σε αυτό... δηλαδή οτι δεν κάθεται να κοιτάει 100 παιχνίδια και στο τέλος να χάνει τα αυγά και πασχάλια... ποιάνει 4-5 παιχνίδια... τα ξεψαχνίζει... και λέει την πρόταση του... και το δεύτερο.... και το θεωρό μεγάλη μαγκιά του... ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ.... αυτό που λες εσύ είναι ποιό ασφαλές,.... να βγάζει 15 παιχνίδια και αν ποιάνει τα 10 π.χ. να βγαίνει και να μιλάει για επιτυχία... χωρις να υπολογίζει οτι εμείς στηριχτίκαμε σε ένα παιχνίδι που αυτός έχασε... Ο τύπος εδώ δίνει παρολί... που σημαίνει ότι αν απο τα 6 π.χ. παιχνίδια χάσει το 1... δεν μιλάει για επιτυχία....

τέλος πάντων... έχουμε ξεκαθαρίσει ότι ο κάθε ένας.. και απο τη στιγμή που μιλάμε για τζόγο.. είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, τις επιλογές του και τη τσέπη του...  Καλά κέρδη σε όλους και με οποιοδήποτε τρόπο... εμείς είμαστε όλοι απο τη μία μεριά, σύμμαχοι εναντίων των καρχαριών..... 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ασσος ο ατρομητος.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Καλά κέρδη σε όλους και με οποιοδήποτε τρόπο... εμείς είμαστε όλοι απο τη μία μεριά, σύμμαχοι εναντίων των καρχαριών..... 
όντως...
στην τελική αυτό είναι που έχει σημασία...
από θεωρίες...ο καθένας και την δική του...

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
1/1 τελικο Μπιλμπαο, Under Ατρομητος καλα δεν ειναι?  :think:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

όποιος έχει χρόνο ας το διαβάσει... όχι τις προτάσεις για σήμερα... από κάτω έχει παράγραφο για τα παιχνίδι που έχει προτείνει μέχρι τώρα... και πάλι λέω ότι δεν προσπαθώ να σας πείσω για κάτι... απλά έχω πληρωθεί και νιώθω την υποχρέωση να 
σας πω τις πηγές μου...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

όποιος έχει χρόνο ας το διαβάσει... όχι τις προτάσεις για σήμερα... από κάτω έχει παράγραφο για τα παιχνίδι που έχει προτείνει μέχρι τώρα... και πάλι λέω ότι δεν προσπαθώ να σας πείσω για κάτι... απλά έχω πληρωθεί και νιώθω την υποχρέωση να 
σας πω τις πηγές μου...

ελα μεγαλε παραδεξου το ! εσυ ο nick που εχει το blog ...  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
ελα μεγαλε παραδεξου το ! εσυ ο nick που εχει το blog ...  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

καλά εδω μέσα σας γουστάρω πολύ..... ρε μάγκες πραγματικά είστε γαμώ τα παιδια.... ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ... ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΩ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ... ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.... είμαι ο άντρας τησ χρονιάς.... και μεγάλη μαφία.... έχω 2-3 πουτάνες που τις προμοτάρω εδω.... έχω γκόμενα για παρτούζες και πέρνω λεφτά... είμαι δημοσιογράφος και γνωρίζς τα πάντα για το στοίχημα... είμαι και μπουκ... ααα... το ξέχασα..αν θέλεται να ρίξετε κανένα παιχνιδάκι πείτε μου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ....???????????????

μην γράψει κάποιος μια καλή κουβέντα... αμέσωσ προμοτάρει και.... βέβαια το ο τελευταίος τίτλος μου άρεσε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
καλά εδω μέσα σας γουστάρω πολύ..... ρε μάγκες πραγματικά είστε γαμώ τα παιδια.... ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ... ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΩ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ... ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.... είμαι ο άντρας τησ χρονιάς.... και μεγάλη μαφία.... έχω 2-3 πουτάνες που τις προμοτάρω εδω.... έχω γκόμενα για παρτούζες και πέρνω λεφτά... είμαι δημοσιογράφος και γνωρίζς τα πάντα για το στοίχημα... είμαι και μπουκ... ααα... το ξέχασα..αν θέλεται να ρίξετε κανένα παιχνιδάκι πείτε μου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ....???????????????

μην γράψει κάποιος μια καλή κουβέντα... αμέσωσ προμοτάρει και.... βέβαια το ο τελευταίος τίτλος μου άρεσε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε παιχτη το μωρο στο αβαταρ σου τι ρολο βαραει :dancing:αν ειναι να μου την κανεις πασα γουσταρω με χιλια :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom