bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
πάμε και σήμερα να δούμε....
Ποιος σε προετρεψε να τον ακολουθησεις? Εχει κανενα οφελος αυτος αν θα τα παιξεις η οχι? εχει διαφορα αν θα παιξεις την βερονα 2πλο η την κονφερενς χ και τα χασεις απο το να παιξεις την Φενέρμπαχτσε 1/1 και το χασεις ε? οσο για την εμφανιση θα συμφωνησω οτι ειναι πολυ πιο εμφανησιμο ...
επειδή φορτώνονται και ΘΑ τα σπάσουν οι μπουκ...
τί λέει ο τύπος στην εισαγωγή του; να με ακολουθείται στο μονό αποδεκτό που δίνω...
και δίνει Χ παιχνίδι από κόνφερανς...Ω ΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑ...
αυτό είναι φίλε μου ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ...
πρεπει στα αληθεια να σου εξηγησω γιατι ειναι πιο σοβαρο να πονταρεις στο χ της κονφερενς απο το 1ημ/1 τελ σε οποιαδηποτε ομαδα? αλλα ειπαμε
δικό σου είναι το σάϊτ και παρεξηγήθηκες εσύ;;;Ποιος σε προετρεψε να τον ακολουθησεις? Εχει κανενα οφελος αυτος αν θα τα παιξεις η οχι? εχει διαφορα αν θα παιξεις την βερονα 2πλο η την κονφερενς χ και τα χασεις απο το να παιξεις την Φενέρμπαχτσε 1/1 και το χασεις ε? οσο για την εμφανιση θα συμφωνησω οτι ειναι πολυ πιο εμφανησιμο ...
θα γράψω γενικά σχόλια γιατί κάποιοι παρεξηγούνται λές και τους βρίζουν την οικογένεια ή και εγώ δεν ξέρω τί...
παιδιά συγνώμη σας έχω ζαλίσει τα παπάρια... απλά είμαι χαρούμενος, γιατί δεν ξέρω αν είναι μαλακία η όχι... αλλά έχω ακολουθήσει τρίτη φορά τα στάνταρ που προτείνει εδώ και πάω ταμείο...
σε καμία περίπτωση δεν λέω να τα παίξει κάποιος και να με κυνηγάει μετά... απλά επειδή εδώ μιλάμε για στοίχημα... λέω και εγω τη χαρά μου που πληρώνομαι και λέω τις πηγές μου για όποιον ενδιαφέρεται...
θα γράψω γενικά σχόλια γιατί κάποιοι παρεξηγούνται λές και τους βρίζουν την οικογένεια ή και εγώ δεν ξέρω τί...
και είναι η προσωπική μου άποψη για κάθε σάϊτ τέτοιου είδους και όχι για το συγκεκριμένο...
σίγουρα ο τύπος είναι φορμαρισμένος...
και όπως ακολουθεί κάποιος μια ομάδα που έχει απανωτές νίκες και λέμε ότι χτύπησε φόρμα,καλά κάνεις και τον ακολουθείς...
εγώ βέβαια θα ήθελα να σχολίαζε περισσότερα παιχνίδια και να μου έδινε την δυνατότητα να διαλέξω και όχι ένα ξερό παρολί...
από την στιγμή που τον εμπιστεύομαι θα ακολουθήσω το σκεπτικό του και όχι το παρολί του...
η ρέντα κάποτε τελειώνει...φτου-φτου του παιδιού...
όντως...Καλά κέρδη σε όλους και με οποιοδήποτε τρόπο... εμείς είμαστε όλοι απο τη μία μεριά, σύμμαχοι εναντίων των καρχαριών.....
μετα τη χτεσινη επιτυχια, εστω κ στο τελος για σημερα ασσος η θελτα!Ασσος ο ατρομητος.
όποιος έχει χρόνο ας το διαβάσει... όχι τις προτάσεις για σήμερα... από κάτω έχει παράγραφο για τα παιχνίδι που έχει προτείνει μέχρι τώρα... και πάλι λέω ότι δεν προσπαθώ να σας πείσω για κάτι... απλά έχω πληρωθεί και νιώθω την υποχρέωση να
σας πω τις πηγές μου...
ελα μεγαλε παραδεξου το ! εσυ ο nick που εχει το blog ...
ρε παιχτη το μωρο στο αβαταρ σου τι ρολο βαραει αν ειναι να μου την κανεις πασα γουσταρω με χιλιακαλά εδω μέσα σας γουστάρω πολύ..... ρε μάγκες πραγματικά είστε γαμώ τα παιδια.... ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ... ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΩ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ... ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.... είμαι ο άντρας τησ χρονιάς.... και μεγάλη μαφία.... έχω 2-3 πουτάνες που τις προμοτάρω εδω.... έχω γκόμενα για παρτούζες και πέρνω λεφτά... είμαι δημοσιογράφος και γνωρίζς τα πάντα για το στοίχημα... είμαι και μπουκ... ααα... το ξέχασα..αν θέλεται να ρίξετε κανένα παιχνιδάκι πείτε μου.... ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ....???????????????
μην γράψει κάποιος μια καλή κουβέντα... αμέσωσ προμοτάρει και.... βέβαια το ο τελευταίος τίτλος μου άρεσε.....