Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
ρε παιχτη το μωρο στο αβαταρ σου τι ρολο βαραει :dancing:αν ειναι να μου την κανεις πασα γουσταρω με χιλια :helpplea:

φίλε δυστυχώς είναι άσχετο με εμένα... στο ιντερνετ το βρήκα και επειδή το γουστάρω και εγώ το έβαλα να το βλέπω... δυστυχώς αγνώστου προελεύσεως και εθνικότητας τα τεμάχιο...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλά εδω μέσα σας γουστάρω πολύ....

μην γράψει κάποιος μια καλή κουβέντα... αμέσωσ προμοτάρει και.... βέβαια το ο τελευταίος τίτλος μου άρεσε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελπίζω να μην παρεξηγηθηκες γιατί νομίζω ότι είναι φανερό ότι κάνω πλάκα ...

Μπορείς άνετα να προμοταρεις και το σάιτ και τις γκομενες και ότι θες ... Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ....

Και μεις σε γουστάρουμε ... :grin:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Ελπίζω να μην παρεξηγηθηκες γιατί νομίζω ότι είναι φανερό ότι κάνω πλάκα ...

Μπορείς άνετα να προμοταρεις και το σάιτ και τις γκομενες και ότι θες ... Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ....

Και μεις σε γουστάρουμε ... :grin:

καμία παρεξήγηση φίλε μου, όλα καλά... απλά όταν γράφεις κάτι καλό και κάνεις μία καλή κριτική... αμέσως πολλοί βγαίνουν και αρχίζουν τα γνωστά...καταλαβαίνεις τι εννοώ... σε κάποιο φόρουμ π.χ. για κινητά... μπορείς να βγεις και να γράψεις... ... πω πω, το iphone είναι καύλα..είναι το καλύτερο τηλέφωνο... και να μην σου πει κανένας τίποτα γιατί ξέρουν ότι η apple δεν είναι δικιά σου... εδώ όμως δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο... δεν μπορείς να πεις κάτι για μια γκόμενα όπως θα έλεγες για το iphone γιατί αμέσως αρχίζουν τα... προμοτάρεις... Βέβαια για να είμαι και δίκαιος... μου έχει τύχη να πάω με πουτάνα, και να μιλήσουμε για το μπουρδέλα.com και να μου πει από μόνη της, γράψε κάτι καλό για εμένα... αυτό είναι κάτι που πιστεύω σε όλους μπορεί να έχει συμβεί... και όλοι το έχουν κάνει... έχω και εμπειρία με γκόμενα σε παρτούζα... και στο {at} έχουμε πάει και το έχω γράψει και εδώ... αλλά δεν σημαίνει ότι αν κάνω δημοσιεύση ένα link της ΝΑΣΑ, ότι είμαι και πυρινικός επιστήμονας... σωστα?....
Υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί εδώ μέσα... που πραγματικά πιστευώ χαλάνε το site... Ρε μάγκες πραγματικά... αν κάποιος έχει καμιά ωραία γκόμενα... μικρή-milf, ότι να είναι..αλλά να ξέρει να πηδιέται και θέλει λεφτά... ας μου γράψει... κάντε προμόσιον... και αν φοβάστε τους κοπλεξικούς... στείλτε... pm... ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΤΕ.... γουστάρω προμοτάρισμα με 1000....  αυτός είναι ο σκοπός του site... το προμοτάρισμα... εδώ γιατί μπαίνουμε? αυτό δεν ζητάμε... κοιτάξτε έτσι όπως βλέπετε την οθόνη σας... δεξια και αριστερά... στούντιο κασάνρα...fire...στούντιο πειραιώς... λολίτα... βαρβάρα...νάνσυ.... εεεε... αυτό τι είναι???? προμοτάρισμα δεν είναι???? γιατί δεν γράφει κανένας στο διαχειρηστή???? αυτό δεν πειράζει... κάποιος φίλος όμως αν βγεί να πει για μία πουτάνα... η μια γκόμενα που έχει και βγαίνουν στη βίζιτα... αρχίζουν τα προμοτάρεις και μαλακίες.... τέλος πάντον... πολυσυζητημένο θέμα... και παντού θα υπάρχουν κομπλεξικοί.... ας το αφήσουμε... δεν θα αλλάξει κάτι πάλι ούτος η άλλως... θα επανέλθω το μεσημεράκι με στοίχημα...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημέρα φίλε μου... για πες... τι έχουμε σήμερα??? έχεις βγάλει κανένα σημείο? ή είναι νωρίς ακόμα???

ιδεα δεν εχω . το τελευταιο διμηνο το εχω παρατησει . προτιμω να διαθετω τον χρονο μου σενα αλλο prοject που θεωρω οτι θα μου επιφερει μακροχρονια πολλα περισσοτερα κερδη .

στο θεμα μας : προσοχη σε γαλλια που εχουν πολλους αφρικανους στο κοπα αφρικα . επισης χθες ακουσα στο ραδιο για σεβιλη . αλλα δεν εχω ιδια αποψη .

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.307
Πόντοι
1.106
θα διαλεξω μαλλον απο Σαουθεντ Σαουθαμπτον Ρομα και ψηνομαι για (συστημα) Σαντερλαντ,Ιντερ
καλη επιτυχια σε ολους!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ασσος η αλμερια και νικη για γιουναιτεντ χωρις να δεχτει γκολ και νικη γιουναιτεντ μετοβερ 3.5

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ασσος η αλμερια και νικη για γιουναιτεντ χωρις να δεχτει γκολ και νικη γιουναιτεντ μετοβερ 3.5

Πάρε και αυτό μαζί...

kouvas1.jpg

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
αφου περασε η αλμερια και το να νικησει η γιουναιτεντ χωρις να δεχτει γκολ ως μονα αποδεκτα τωρα παιζουμε ασσο βαγιαδολιδ :fuck2:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αξιζει ενα 5-10ευρω η ρεαλ στο διπλο? 3.50  :think:

αλλα εχουν ταμπουρωθει πισω οι αλλοι...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω το εριξα διπλο στο 3,68 πριν ωρα
κ ο θεος βοηθος

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καλά η μαγιόρκα ειναι μεγαλο μπουρδελο και φερνει τα πανω κατω, δεν ειναι η μαγιορκα πριν λιγα χρονια με την εδρα φοβητρο. Αλλά και η ρεάλ εχει καφενειακή συμπεριφορα φετος, αν και ειναι ικανη να βαλει 3 γκολ σε 3 λεπτά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom