Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν εχουν και πολλη ουσια αυτα που λεει.Μιλαει 15 λεπτα και λεει στην ουσια ενα πραμα το οποιο αμφιβαλλω αν ισχυει.Απο προτασεις δε...2 στα 13!Πιο κατω δε γινεται!
σαν τον νταβαρισ ενα πραμα  :grin:

gabulov

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Όταν βλέπω τους βραζιλιάνους να παίζουν άμυνα & ευρωπαϊκά, μου έρχεται να ξεράσω.

Φιλικό είναι ρε μαλάκες, παίχτε λίγο μπαλίτσα να χαρούμε.

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Να πω και εγώ τη γνώμη μου για τον davarits...

Ώρες ώρες μπορεί να ακούγεται προκλητικός αλλά....γιατί δεν βλέπετε ότι σας "τσιγκλάει" να βελτιωθείτε (ουμε) ;;

Αν είναι εδώ να λέμε ίντερ χ και άρσεναλ διπλό, το πολύ-πολύ να βγάλουμε 1-2 σημεία παραπάνω..Η λογική μας πρέπει να αλλάξει, όχι μόνο στο στοίχημα αλλά γενικά..Δεν ξέρω τι κάνει το νικητή, ξέρω όμως ότι η αδράνεια, το βόλεμα και η ηττοπάθεια κάνουν το χαμένο.. Και αυτά ισχύουν γενικά στη ζωή μας και όχι μόνο στο τζόγο..

Αν είναι μαλακία το σύστημά του, αυτός θα χάσει. Βρείτε το δικό σας και δείτε τον σαν ευκαιρία για να βελτιωθείτε. Ο τύπος μιλάει για στατιστικά, πόσοι από εμάς κρατάμε; Μιλάει για σταθερό παίξιμο κτλ κτλ.

Μη κολλάμε μερικές φορές στην εικόνα και χάνουμε την ουσία.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

εγω τον συντροφο τον παω ...

ειναι ο μοναδικος που εχει δωσει και τεκμηριωσει συστημα παιξιματος . αφου εχει αποτελεσμα γιαυτον δεν μπρουμε να πουμε και πολλα . το νοημα του εδω thread , νομιζω , ειναι να δινουμε τροπους παιξιματος και ο καθενας να επιλεγει αυτο που του καθεται καλυτερα .

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαγκες οι αποδοσεις των Ακριβες σκορ μπορω να της δω καπου που υπαρχουν?

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μπαίνοντας στο ερασιτεχνικότατο site του οπαπ με αυτό το link:
και πατώντας στη στήλη βασ.στοιχ. (δεξιά από τις στήλες της διπλής ευκαιρίας). Δυστυχώς, δεν έχουν συγκεντρωτική στήλη με τις αποδόσεις αλλά πρέπει να μπαίνεις σε κάθε αγώνα για να δεις τι δίνει το α.σ. Ερασιτέχνες..

edit: για τα αυριανά, ακόμη δεν έχουν "σηκώσει" το νέο κουπόνι!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
o καθενας παιζει οπως βολευεται

η ουσια ειναι μια

να βγεις μακροχρονια κερδισμενος  :)

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Οταν υποτιθεται ειμαστε μια παρεα και υπαρχει ενας που συνεχως προσβαλει,οφειλει η υπολοιπη παρεα να τον απομονωνει-να τον πεταει εξω.Του μιλας και απανταει με χειρονομιες και ποσταρει φωτογραφιες?Να του πεταξω και εγω μια κοτα επειδη κρυβεται πισω απ'το πληκτρολογιο?Οσο για το συστημα,το να δινεις μια αποδοση του 1,15 και να περναει 4 στισ 5 δεν ειναι κερδοφορο συστημα.Και συμφωνω για τα 3 πραγματα που λες οτι κανουν το χαμενο,αλλα υπαρχει και το τεταρτο που ειναι η υπεροψια.Και ειναι γελοιο να εισαι υπεροπτης οταν δεν εισαι ουτε καν μετριος.Το παρον θρεντ εχει νοημα στην ανταλλαγη αποψεων για καποια ματσακια οπως και πληροφοριων.Οταν προσπαθεις ομως εδω να αποδειξεις οτι εισαι ο καλυτερος,τοτε απλα εισαι γελοιος.Εδω ειμαστε ολοι ισοι απεναντι στον μπουκ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οταν υποτιθεται ειμαστε μια παρεα και υπαρχει ενας που συνεχως προσβαλει,οφειλει η υπολοιπη παρεα να τον απομονωνει-να τον πεταει εξω.Του μιλας και απανταει με χειρονομιες και ποσταρει φωτογραφιες?Να του πεταξω και εγω μια κοτα επειδη κρυβεται πισω απ'το πληκτρολογιο?Οσο για το συστημα,το να δινεις μια αποδοση του 1,15 και να περναει 4 στισ 5 δεν ειναι κερδοφορο συστημα.Και συμφωνω για τα 3 πραγματα που λες οτι κανουν το χαμενο,αλλα υπαρχει και το τεταρτο που ειναι η υπεροψια.Και ειναι γελοιο να εισαι υπεροπτης οταν δεν εισαι ουτε καν μετριος.Το παρον θρεντ εχει νοημα στην ανταλλαγη αποψεων για καποια ματσακια οπως και πληροφοριων.Οταν προσπαθεις ομως εδω να αποδειξεις οτι εισαι ο καλυτερος,τοτε απλα εισαι γελοιος.Εδω ειμαστε ολοι ισοι απεναντι στον μπουκ.

;) ;) ;) ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Καθομουν στο προποτζηδικο του φιλαρακι μου..Και επινα τον ελληνικο μου σκετο παντα :grin:Και τα ελεγα με τον φιλο και προποτζη μου για το στοιχημα για τον κουβα :fuck1: :fuck1:που μας πανε οι μπουκ.. :2funny:Για μια στιγμη λεω αυτην την πορτογαλια  τζαμπα μια πιτσα γιγας την πονταρα :2funny: :2funny:0-0 λεω με την βοσνια τι μαλακας παρορμητηκα χασαμε 10.50 ευρω(αυτο για την πορτογαλια πηρα την αφορμη δηλαδη :2funny: το ειπα σε συζητηση που ειχαν διαφοροι παιχτες πριν για αυριο και το ποσοσστο που την δινει :helpplea: κτλ κτλ και ειχαν συζητησεις αν αξιζει να την παιξουν μονο αποδεκτο κτλ κτλ  :)))Τεσπα λεω τον προποτζη μου τζαμπα μας πηρε 10.50 ευρω ο οπαπ λεω μπορει να ειμαι ο μοναδικος που την επαιξα :2funny: :2funny: :2funny:(δεν ειναι τα λεφτα οσο το οτι βιαστικα για να παρω τα 10 ευρω πισω που εχασα πριν πρεπει να αναλογιζομασται τα λαθη μας για να μην τα ξανακανουμε ειτε αφορουν 1 πιτσα ειτε περισοτερες γιατι αυτο αυριο μπορει να το κανω με πονταρισμα 30 πιτσες την μαλακια δηλαδη :grin:)Τεσπα γυρναει ο προποτζης και μου λεει μην αηχωνεσε αλλος την εβαλε 450 ευρω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τον ροταω την καλυψε..Μου λεει σκετο 2πλο  :2funny: :2funny:Δεν μου ειπε ποιος παιδια δνε μου λεει ποτε μονο οταν τους βλεπω μονος μου τα λεω εδω ο προποτζης μου δεν λεει τιποτα..Υποπτευομαι παντως οτι ειναι ο γνωστος μου ο πακετος :2funny: :2funny:Α τον μπαγασα αυτο μου το εκρυψε αυριο αν τον δω θα τον ρωτησω ενταξη θα μου πει ειναι γαμο τα ατομα αλλα τον μπαγασα  :2funny: :2funn.. YΓ..Οσο για τον φιλο τον νταβαριτς δεν ειναι οτι ειναι κακος σαν ανθρωπος μια χαρα παιδι ειναι :grin:..Αλλα ο τροπος που δινεις μετραει περισοτερο απο αυτο που δινεις δαλαη λαμα :grin:..Μια φορα δουλευα σε ενα εργοστασιο ειχαμε εναν επιστατη που μας εβριζε δεν ηταν κακος :2funny: αλλα νομιζε αυτος απο μεσα του οτι αυτο που ειχε στο μυαλο του επρεπε να το κανουμε εμεις ακριβως οπως το σκεφτεται :headbang: :boobies: χωρις να μας το εξηγησει μας εβριζε συναιχεια ενω δουλευαμαι σαν τα σκυλια :zfuck: :fuck1:..Ελεγε δεν το κανετε σωστα χωρις να εξηγει και εβριζε και και..Μια μερα ξεσπασα και του λεω ρε συ μαστορα δουλευουμαι 2 ατομα για 7 και εσυ μας λες να κανουμε κατι που εμεις το κανουμε :knockinb: αλλα εσυ το εχεις με αλον τροπο μεσα στο μυαλο σου και επιδει δεν το κανουμε οπως εσυ το εχεις μεσα στο μυαλο σου χωρις να μας εξηγησεις ποτε :2funny: :2funny: μας βριζεις λες και ειμαστε σκυλια :)Του το ειπα εντονα και εκει μαλακωσε την αλλη μερα ηταν λαδι ο τυπος καταλεβε την μαλακια του :2funny:Πιθανων ο νταβαριτς :cheesy: να τα λεει καπως  :2funny: :2funny:Που μεσα του ΦΥΣΙΚΑ να μην τα αισθανεται με κακια αλλα να κανει πλακα :)Αλλα εξω στον αλλον συνομιλητη του να βγενουν ασχημα :)Κανεις δεν ειναι μεσα στον αλλον να ξερουμε πως τα λεει ο καθενας..Αλλα απο την αλλη αν καταλαβουμε εμεις που τα λεμε με καλογαθια αλλα βγαινουν αλλιως προς τους συνομιλητες μας να αλλαξουμε τον τροπο μας αν δουμε οτι τους πηραζει :grin: :boobies: :boobies:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
διστιχος μαγκες η μαλακια εχει κυριαρχησει πληρος εδω μεσα  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  και ο κυριος υπευθηνος ειναι ο αντησθενης  :headbang: :headbang: :headbang:του εστηλα το προηγουμενο ποστ μου μπας και καταλαβει οτι με κλονους βλακες μοντ και απειλες το σαιτ εχει πατοσει !!!!!  και η απαντηση !! με πμ !!!!  κουκουρουκου :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  με απειλες κιολας!!!!!!    ειχα να στηλο πμ πολους μινες!!!!! ενα εστηλα στον αντισθενη και να η απαντηςη!!!  κριμα για την νοημοσηνη του αντισθενη και τον μοντ!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλη συνεχεια :idiot: :idiot: :idiot:                                lolita2006
Προχωρημένος                                 
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: davarits στις: χθες στις 14:54 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Θες να στα πω και με πμ δηλαδη?Για να μη βλεπουν οι αλλοι?Ε να στα πω τοτε.Να σου δωσω λιγη αξια γιατι οπως βλεπεις κανεις δεν ασχολειται με την παρτη σου και οσοι ασχολουνται στη λενε.Ειναι ομως η τελευταια φορα που ασχολουμαι με εσενα,τυχαρπαστε.Αφου δε σεβεσαι με το καλο,ισως χρειαζεται αλλο τροπο. 

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
δεν χασαμε στο προηγουμενο παιξιμο και βγαλαμε καθαρα και 20 ευρω  :2funny: :2funny: περασε ξανθη και αταλαντα και χασαμε λεστερ και τα οβερ .......σημερα που το κουπονι για μενα ειναι μια χαρα λογω οτι οι αγγλιες ειναι η μουρλα μου παμε 100 ευρω οβερ μιλτον και τσαρλτον με 2.09 στη bet365...και επισης αλλη μια δυαδα οβερ 100 ευρω μπριστολ ροβ και πορτ βειλ με 2.53 στη bet365.....καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
καλημερα και απο εμενα το σαββατο ημουν μια η αλλη αφου περασε μονο το ενα και πιο συγκεκριμενα το πρωτο......τωρα παιζω απο σημερα το παιχνιδι που βλεπω πιο πολυ απο τωρα λογω αποδοσης 2.05 και γιατι δεν ξερω αν θα παραμεινει ετσι αναλογα το πονταρισμα που θα παρει και γιατι ειμαι οπαδος την ομαδας αυτης ....ασσο 500 ευρω τον ολυμπιακο........αναλογως το πως θα αυξομιωθουν οι αποδοσεις μεχρι να παω γηπεδο το σαββατο θα κανω αν κρινω πως πρεπει καλυψη στο χ και μονο εκει γιατι προσωπικα δεν βλεπω διπλο.......βεβαια να σας πω την μαυρη αληθεια ηθελα να το παιξω 1χ διπλη ευκαιρια με 1.23 αλλα πρεπει να πεσουν πολλα χρηματα για καλο κερδος....οχι πως στο χιλιαρικο τα 230 ειναι ασχημα αλλα....

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
και παμε τωρα αν με το καλο κερδισει η ομαδα και βγει το στοιχημα τα 100 ευρω θα πανε για προσωπικη απολαυση σε ενα καινουργιο τηλ που μου εδωσαν την κυριακη στον πριαμο πρωτα ο θεος ..και τα υπολοιπα θα μπουν παλι στην θεση τους...απο εκει που τα ειχα παρει οταν με πηγαινε αιμα στο στοιχημα  τον προηγουμενο μηνα κυριως..... και ετσι θα ειμαστε παλι στην αρχη του δρομου που οδηγει στο ελ.βενιζελος και απο εκει στην ταυλανδη για αθλοπαιδιες :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :2on1: :2on1: :2on1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :fuck1: :fuck1: :cum: :cum: :tits: :tits: :cum: :cum: :kissass2: :kissass2: :kissass: :kissass: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :tits2: :tits2: :tits2: :pipa2: :pipa3: :pipa3: :pipa1: :pipa1:  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα και απο εμενα το σαββατο ημουν μια η αλλη αφου περασε μονο το ενα και πιο συγκεκριμενα το πρωτο......τωρα παιζω απο σημερα το παιχνιδι που βλεπω πιο πολυ απο τωρα λογω αποδοσης 2.05 και γιατι δεν ξερω αν θα παραμεινει ετσι αναλογα το πονταρισμα που θα παρει και γιατι ειμαι οπαδος την ομαδας αυτης ....ασσο 500 ευρω τον ολυμπιακο........αναλογως το πως θα αυξομιωθουν οι αποδοσεις μεχρι να παω γηπεδο το σαββατο θα κανω αν κρινω πως πρεπει καλυψη στο χ και μονο εκει γιατι προσωπικα δεν βλεπω διπλο.......βεβαια να σας πω την μαυρη αληθεια ηθελα να το παιξω 1χ διπλη ευκαιρια με 1.23 αλλα πρεπει να πεσουν πολλα χρηματα για καλο κερδος....οχι πως στο χιλιαρικο τα 230 ειναι ασχημα αλλα....
Aδερφουλη :grin:Εχω χασει <απειρα> λεφτα στο να ποντερνω την ομαδα μου :grin:Εχει τοσους αγωνες και εμεις παμε και τα καρφωνουμε στις ομαδες μας λες και ειναι 100% οτι θα νηκανε παντα κτλ κτλ και μετα τρωμε την  :pipa3: και λεμε τι μαλακια καναμε :2funny: :knockinb:Συμφωνω ο καθενας ενταξη κανει οτι θελει σωστα.Αλλα επειδη ειμαστε ιδιοσυγκρισιακα λιγο αρωστακια με τις ομαδες μας δεν ειμαστε πχ σουηδοι η φιλανδοι που αν χασει το ελνσικι 50 φορες θα ειμαστε στα παπαρια μας :2funny: :2funny:Ειμαστε ελληνες και αν δεν νικησει πχ η ομαδα μου την κυριακη τον μεγαλο και ενδοξο παναιτωλικο θα αρχησουν στην τουμπα να παιζουν σκωτζεζικα τραγουδια :grin:Βασικα αδερφε επειδη ειμαστε  ελληνες και οχι φιλανδοι δεν πρπει να παιζουμε τις ομαδες μας :2funny:Δεν το βλεπουμε αντικιμενικα οσο και να το λεμε :)Και το πιο σημαντικο ειναι ντερμπι και στα ντερμπι ειναι που οι μπουκ κανουν παρτι και καλουν ολο τους το σοι και το γλεντουν :2funny:Με τα δικα μας τα λεφτακια :)Μακαρι να τον πιασεις τον αγωνα μεσα απο την καρδια μου :)Εγω θα το παιξω ενα γκολ-γκολ στο χαλαρο σε καμια 5αδα :grin:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδες προτεινω καποια ματσακια που θα παιξω με 3 ευρωπουλα , γερμανια-ολλανδια χ , αγγλια-σουηδια χ , κροατια-τουρκια χ , πορτογαλια-βοσνια 1 , και κολομβια-αργεντινη χ .Αντε και ο θεος μαζι μας

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Βλεπω ισοπαλιες σε ελλαδα,αγγλια και ιορδανια.Ζηταμε δυαδες.Χανει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom