lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τη βλεπεις να νικαει?Εμενα μου φαινεται Χ το ματς.Αλλα και ενα να χασεις,κερδισμενος εισαι αρκετα με αυτο το συστημα.
σεβαστη η αποψη σου αδερφε, αλλα εγω αν δεν ειχα την μπετφερ και τα κολπα που εχω μαθει με το trading θα ημουν χαμενος124=Mαυροβουνιο-Τσεχια=2, 126=Πολωνια-Ουγγαρια=1, 127=Γερμανια-Ολλανδια=οβερ, 130=Αγγλια-Σουηδια=1, 134=Ισημερινος-Περου=1, 135=Κολομβια-Αργεντινη=2. Καρφωτα στον οπαπ επειδη ειναι απο το σαιτ της matchmoney(λογο οτι βαριεμε να διαβασω) δηλαδη με τα φορτωμενα τις betfair και επειδη δεν παιζω με την βετφερ αλλο επαιζα παλια αλλα εφαγα τα μουτρα μου πονταρισμα για 150 γραμμαρια σπορια μαυρα
ναι ρε συ οκ ο καθενας οπως αισθανεται ..Και στην βετφαιρ αυτοι που τα χωνουν λογικα ανθρωποι ειναι που διαβαζουν ;)Απλα εμενα δεν μου βγηκε σε καλο λες και μου βγηκε το διαβασμασεβαστη η αποψη σου αδερφε, αλλα εγω αν δεν ειχα την μπετφερ και τα κολπα που εχω μαθει με το trading θα ημουν χαμενος
απο πολλες εκδοχες
μαλισταναι ρε συ οκ ο καθενας οπως αισθανεται ..Και στην βετφαιρ αυτοι που τα χωνουν λογικα ανθρωποι ειναι που διαβαζουν ;)Απλα εμενα δεν μου βγηκε σε καλο λες και μου βγηκε το διαβασμα
εδω και 3 χρονια αδερφε που το συζητουσα με τον προποτζη μου το στοιχημα εχει αλλαξει εναντιων των παιχτων υπερβολικα..Εδω εχεις παιχνιδι να περιμενης και ειναι 2-0 στο 80 και φοβασαι μην το χασεις..Εχουν αλλαξει παρα πολυ τα πραγματα και φυσικα οτι γιαλιζει δεν ειναι χρυσος..Παλια βαζαμε (πριν 8 χρονια) και 10 ομαδες και τωρα βαζεις πχ τον ΠΑΟΚ μεσα στην τριπολη διπλο ενω πριν 3 μερες βγαλανε 2πλο στην σαμπροκ ανετα.Και τρως κουβα απο την τριπολη που λενε οι ειδικοι οτι ειναι για φουντο και απο τις χειροτερες ομαδες..Μετα ακους οτι οι παιχτες του παοκ ειναι απληρωτοι κτλ..Δεν ξερεις απο που να πιασεις ενα ματς ειναι οι παιχτες απληρωτοι κερδιζουν ειναι απληρωτοι ξανα χαννουν.παιζεις ομαδα που ειναι πληρωμενη φερνει χ η χανει κοκ..Παιζεις φορμα με την αλλη που εχει να κερδισει 8 αγωνιστικες καιρδιζει η ντεφορμε..Το στοιχημα εχει αλλαξει πολυ..ΚΑΙ ειδικα τα τελευτεα χρονια Εχι γινει πιας το αυγο και κουρευτο Υγεια να εχουμε και λεφτα να παιζουμεΜελεταω τις τελευταιες μερες τα αποτελεσματα,τα στατιστικα,τις παραδοσεις,τα φαβορι,τα φορτωμενα,τα "βολεμενα" και προσωπικη μου αποψη πως οι τελευταιες 15 μερες ειναι οτι χειροτερο μπορει να δουμε στοιχηματικα απο αποψη αποτελεσματων.Προσωπικα καρατω μια σταση αναμονης περιμενοντας να δω που το πανε το ζητημα...Διαβαζα σε ενα forum πχ πριν λιγα λεπτα οτι επεσαν τεραστια ποσα στον 1 του λιβανου και στον 1 του Κουβειτ...Το ενα εδωσε 11 αποδοση και το αλλο φορτωνοτανε στις ασιατικες και πριν την εναρξη του αγωνα και κατα την διαρκεια...Οι αποφασεις των διαιτητων εχουν αγριεψει και πολλες φορες ειναι ακραιες.Οι επιλογες των προπονητων το ιδιο,οι τραυματισμοι το ιδιο...Παρτε ενα κουπονι και δειτε τα φαβορι.Δειτε τι φορτωνεται βασει λογικης και καντε τα δικα σας στατιστικα.Το αποτελεσμα θα σας εκπληξει...Η αληθεια ειναι οτι σε πολλα forums του εξωτερικου οι "επαγγελματιες" παραδεχονται πως φοβουνται και δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που στρεφονται σε πρωταθληματα που δεν φορτωνονται...Η ερωτηση μου.Ποιος διαχειριζεται τον παγκοσμιο αθλητισμο?
Μελεταω τις τελευταιες μερες τα αποτελεσματα,τα στατιστικα,τις παραδοσεις,τα φαβορι,τα φορτωμενα,τα "βολεμενα" και προσωπικη μου αποψη πως οι τελευταιες 15 μερες ειναι οτι χειροτερο μπορει να δουμε στοιχηματικα απο αποψη αποτελεσματων.Προσωπικα καρατω μια σταση αναμονης περιμενοντας να δω που το πανε το ζητημα...Διαβαζα σε ενα forum πχ πριν λιγα λεπτα οτι επεσαν τεραστια ποσα στον 1 του λιβανου και στον 1 του Κουβειτ...Το ενα εδωσε 11 αποδοση και το αλλο φορτωνοτανε στις ασιατικες και πριν την εναρξη του αγωνα και κατα την διαρκεια...Οι αποφασεις των διαιτητων εχουν αγριεψει και πολλες φορες ειναι ακραιες.Οι επιλογες των προπονητων το ιδιο,οι τραυματισμοι το ιδιο...Παρτε ενα κουπονι και δειτε τα φαβορι.Δειτε τι φορτωνεται βασει λογικης και καντε τα δικα σας στατιστικα.Το αποτελεσμα θα σας εκπληξει...Η αληθεια ειναι οτι σε πολλα forums του εξωτερικου οι "επαγγελματιες" παραδεχονται πως φοβουνται και δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που στρεφονται σε πρωταθληματα που δεν φορτωνονται...Η ερωτηση μου.Ποιος διαχειριζεται τον παγκοσμιο αθλητισμο?
τι μου θύμισες....πάνε τα 5.000αρα πλεον
βρες κανα δυο φιλους απο βαλκανια να σου λενε ματσακια που εκει εχουν καλες αποδοσεις και ριχνε
εχω εναν ρουμανο
θελει 70 ευρω το μηνα , δινει 10 ματσ το μην απο σερβιες/βουλγαριες/τσεχιες κλπ και περνανε το ελαχιστο τα 7
το κανει ενας φιλος μου που τον βλεπω στο προποτζιδικο
αυτο ειναι, εαν εχεις εγκυρη πηγη εισαι μια χαρα
εαν οχι ομως.. δυσκολα θα βρεις τα << φαβορι>>
υγ
τωρα που λεει ο φιλος για στημενα, δεν θα ξεχασω ποτε το ματσ
αρσεναλ-νιουκαστλ 4-0 στο ημιχρονο, 4-4 τελικο
δεν εισαι ο μονος, ολος ο πλανητης ειχε κουβαδιασει με αυτο το ματσ ;)τι μου θύμισες....πάνε τα 5.000
και να φανταστείς ότι στο ημίχρονο το έκλεισα και είχα αρχίσει να κανονίζω για έξοδο σε πίστα να κεράσω φιλαράκια... μετά όμως πήρα το μπουκάλι του ουίσκι και το έβαλα στον κώλο μου...δεν εισαι ο μονος, ολος ο πλανητης ειχε κουβαδιασει με αυτο το ματσ ;)
124=Mαυροβουνιο-Τσεχια=2, 126=Πολωνια-Ουγγαρια=1, 127=Γερμανια-Ολλανδια=οβερ, 130=Αγγλια-Σουηδια=1, 134=Ισημερινος-Περου=1, 135=Κολομβια-Αργεντινη=2. Καρφωτα στον οπαπ επειδη ειναι απο το σαιτ της matchmoney(λογο οτι βαριεμε να διαβασω) δηλαδη με τα φορτωμενα τις betfair και επειδη δεν παιζω με την βετφερ αλλο επαιζα παλια αλλα εφαγα τα μουτρα μου πονταρισμα για 150 γραμμαρια σπορια μαυρα
ty manμπράβο φιλαράκι σε καλή μεριά...