Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τη βλεπεις να νικαει?Εμενα μου φαινεται Χ το ματς.Αλλα και ενα να χασεις,κερδισμενος εισαι αρκετα με αυτο το συστημα.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
124=Mαυροβουνιο-Τσεχια=2,    126=Πολωνια-Ουγγαρια=1,    127=Γερμανια-Ολλανδια=οβερ,    130=Αγγλια-Σουηδια=1,     134=Ισημερινος-Περου=1,     135=Κολομβια-Αργεντινη=2. Καρφωτα στον οπαπ επειδη ειναι απο το σαιτ της matchmoney(λογο οτι βαριεμε να διαβασω) δηλαδη με τα φορτωμενα τις betfair και επειδη δεν παιζω με την βετφερ αλλο :) επαιζα παλια  :) αλλα εφαγα τα μουτρα μου :2funny: :2funny: :2funny: πονταρισμα για 150 γραμμαρια σπορια μαυρα :) :)

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Μελεταω τις τελευταιες μερες τα αποτελεσματα,τα στατιστικα,τις παραδοσεις,τα φαβορι,τα φορτωμενα,τα "βολεμενα" και προσωπικη μου αποψη πως οι τελευταιες 15 μερες ειναι οτι χειροτερο μπορει να δουμε στοιχηματικα απο αποψη αποτελεσματων.Προσωπικα καρατω μια σταση αναμονης περιμενοντας να δω που το πανε το ζητημα...Διαβαζα σε ενα forum πχ πριν λιγα λεπτα οτι επεσαν τεραστια ποσα στον 1 του λιβανου και στον 1 του Κουβειτ...Το ενα εδωσε 11 αποδοση και το αλλο φορτωνοτανε στις ασιατικες και πριν την εναρξη του αγωνα και κατα την διαρκεια...Οι αποφασεις των διαιτητων εχουν αγριεψει και πολλες φορες ειναι ακραιες.Οι επιλογες των προπονητων το ιδιο,οι τραυματισμοι το ιδιο...Παρτε ενα κουπονι και δειτε τα φαβορι.Δειτε τι φορτωνεται βασει λογικης και καντε τα δικα σας στατιστικα.Το αποτελεσμα θα σας εκπληξει...Η αληθεια ειναι οτι σε πολλα forums του εξωτερικου οι "επαγγελματιες" παραδεχονται πως φοβουνται και δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που στρεφονται σε πρωταθληματα που δεν φορτωνονται...Η ερωτηση μου.Ποιος διαχειριζεται τον παγκοσμιο αθλητισμο?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ιρλανδια-εστονια

ιρλανδια

χαντικαπ +1  1.75

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
124=Mαυροβουνιο-Τσεχια=2,    126=Πολωνια-Ουγγαρια=1,    127=Γερμανια-Ολλανδια=οβερ,    130=Αγγλια-Σουηδια=1,     134=Ισημερινος-Περου=1,     135=Κολομβια-Αργεντινη=2. Καρφωτα στον οπαπ επειδη ειναι απο το σαιτ της matchmoney(λογο οτι βαριεμε να διαβασω) δηλαδη με τα φορτωμενα τις betfair και επειδη δεν παιζω με την βετφερ αλλο :) επαιζα παλια  :) αλλα εφαγα τα μουτρα μου :2funny: :2funny: :2funny: πονταρισμα για 150 γραμμαρια σπορια μαυρα :) :)
σεβαστη η αποψη σου αδερφε, αλλα εγω αν δεν ειχα την μπετφερ και τα κολπα που εχω μαθει με το trading θα ημουν χαμενος

:) απο πολλες εκδοχες

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
σεβαστη η αποψη σου αδερφε, αλλα εγω αν δεν ειχα την μπετφερ και τα κολπα που εχω μαθει με το trading θα ημουν χαμενος

:) απο πολλες εκδοχες
ναι ρε συ οκ :) ο καθενας οπως αισθανεται :)..Και στην βετφαιρ αυτοι που τα χωνουν λογικα ανθρωποι ειναι που διαβαζουν :) ;)Απλα εμενα δεν μου βγηκε σε καλο :)λες και μου βγηκε το διαβασμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι ρε συ οκ :) ο καθενας οπως αισθανεται :)..Και στην βετφαιρ αυτοι που τα χωνουν λογικα ανθρωποι ειναι που διαβαζουν :) ;)Απλα εμενα δεν μου βγηκε σε καλο :)λες και μου βγηκε το διαβασμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαλιστα

παντως, ο καθενας εχει την γουριστικη εταιρεια του  :rolleyes:

να ασπουμε, εγω στην μπετοτο και bwin αντιστοιχα δεν ειχα κερδησει ποτε μου αλλα πολυ παλια αυτα  :rolleyes:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μελεταω τις τελευταιες μερες τα αποτελεσματα,τα στατιστικα,τις παραδοσεις,τα φαβορι,τα φορτωμενα,τα "βολεμενα" και προσωπικη μου αποψη πως οι τελευταιες 15 μερες ειναι οτι χειροτερο μπορει να δουμε στοιχηματικα απο αποψη αποτελεσματων.Προσωπικα καρατω μια σταση αναμονης περιμενοντας να δω που το πανε το ζητημα...Διαβαζα σε ενα forum πχ πριν λιγα λεπτα οτι επεσαν τεραστια ποσα στον 1 του λιβανου και στον 1 του Κουβειτ...Το ενα εδωσε 11 αποδοση και το αλλο φορτωνοτανε στις ασιατικες και πριν την εναρξη του αγωνα και κατα την διαρκεια...Οι αποφασεις των διαιτητων εχουν αγριεψει και πολλες φορες ειναι ακραιες.Οι επιλογες των προπονητων το ιδιο,οι τραυματισμοι το ιδιο...Παρτε ενα κουπονι και δειτε τα φαβορι.Δειτε τι φορτωνεται βασει λογικης και καντε τα δικα σας στατιστικα.Το αποτελεσμα θα σας εκπληξει...Η αληθεια ειναι οτι σε πολλα forums του εξωτερικου οι "επαγγελματιες" παραδεχονται πως φοβουνται και δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που στρεφονται σε πρωταθληματα που δεν φορτωνονται...Η ερωτηση μου.Ποιος διαχειριζεται τον παγκοσμιο αθλητισμο?
εδω και 3 χρονια αδερφε που το συζητουσα με τον προποτζη μου το στοιχημα εχει αλλαξει εναντιων των παιχτων υπερβολικα..Εδω εχεις παιχνιδι να περιμενης και ειναι 2-0 στο 80 και φοβασαι μην το χασεις..Εχουν αλλαξει παρα πολυ τα πραγματα και φυσικα οτι γιαλιζει δεν ειναι χρυσος..Παλια βαζαμε (πριν 8 χρονια) και 10 ομαδες και τωρα βαζεις πχ τον ΠΑΟΚ μεσα στην τριπολη διπλο ενω πριν 3 μερες βγαλανε 2πλο στην σαμπροκ ανετα.Και τρως κουβα απο την τριπολη που λενε οι ειδικοι οτι ειναι για φουντο και απο τις χειροτερες ομαδες..Μετα ακους οτι οι παιχτες του παοκ ειναι απληρωτοι κτλ..Δεν ξερεις απο που να πιασεις ενα ματς ειναι οι παιχτες απληρωτοι κερδιζουν ειναι απληρωτοι ξανα χαννουν.παιζεις ομαδα που ειναι πληρωμενη φερνει χ η χανει κοκ..Παιζεις φορμα με την αλλη που εχει να κερδισει 8 αγωνιστικες καιρδιζει η ντεφορμε..Το στοιχημα εχει αλλαξει πολυ..ΚΑΙ ειδικα τα τελευτεα χρονια :)Εχι γινει πιας το αυγο και κουρευτο :) :)Υγεια να εχουμε  :) :)και λεφτα  να παιζουμε :) :) :) :)

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα πριν απο λιγο εριξα στο live ενα δελτιακι με 20ευρω Ελλαδα-Ρουμανια>Χ και Ιταλια-Ουρουγουαη>Χ αποδοσεις 12.58.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Και εμένα αυτή είναι η άποψή μου, χωρίς να κρατάω στοιχεία, απλά πώς το αντιλαμβάνομαι. 3 χρόνια που λέει ο Χρήστος, περισσότερο; Δεν έχει σημασία το πόσο, το που κατευθύνεται το πράγμα έχει σημασία.

Παλιότερα, είχα γράψει τη γνώμη ότι λόγω τεχνολογίας και της ταχύτητας την οποία επιφέρει, η αγορά του στοιχηματικού τζόγου πέρασε τάχιστα στη φάση της ωρίμανσης. Πιστεύω ότι αρχίζει και περνάει στη φάση της παρακμής. Με λίγα λόγια, πολύς κόσμος πέρασε από το στοιχηματικό τζόγο και πολλοί φύγανε. Άλλοι για λόγους οικονομικούς (χαμένοι), οι περίεργοι, οι άσχετοι αλλά και αυτοί που δεν ήταν κολλημένοι (ασχέτως επιδόσεων-ξέρω τύπους κερδισμένους στο τζόγο-οκ δε μιλάω τρελλά, να έχουν τζιράρει πχ 4-5 χιλιάρικα και να έχουν βγάλει κέρδος πχ 5 κατοστάρικα-που πια δεν το γουστάρουν). Και το ίντερνετ έκανε όλους αυτούς που θα περνούσαν σταδιακά από το στοίχημα σε χρονικό βάθος δεκαετίας πχ, να περάσουν σε 2-3 χρόνια. Πλέον, μόνο οι νέοι ηλικιακοί είναι δυνητικοί πελάτες γιατί όσοι ασχολούνται με ποδόσφαιρο έχουν ασχοληθεί και με το στοίχημα.

Μειώθηκε λοιπόν η μαγική λέξη για τις εταιρείες τζόγου: ο τζίρος (γιατί με το τζίρο μετράνε την επιτυχία τους, το pay-out ειναι ψιλοδεδομένο όταν έχεις να κάνεις με μάζα). Επίσης, οι εναπομείναντες είναι οι πιο "επαγγελματίες" ή να το πω διαφορετικά οι πιο ψαγμένοι.

Με λίγα λόγια, οι εταιρείες τζόγου πρέπει να διατηρήσουν κέρδη με μικρότερο τζίρο και απέναντι σε πιο ψαγμένους (που κάθε ένας γίνεται λόγω εμπειρίας) πελάτες...Δύσκολο δεν είναι;;;

Για μένα, τα περισσότερα είναι στημένα. Δε μπορώ να το αποδείξω αλλά δε μπορώ να δεχθώ ότι κάθε χρόνο τουλάχιστον μια μεγάλη ομάδα υποβιβάζεται και πέρνει μαζί της στα 7-8 do or die παιχνίδια το μισό πλανήτη...Ρίβερ, Λίντς, Σαμπτόρια, Ντεπορ, Χέρτα κτλ κτλ Δε δέχομαι ότι ο μέσσι βάζει χατ-τρικ σε 30 λεπτα το σάββατο και την τετάρτη δε μπορεί να κάνει ντρίμπλα. Δε δέχομαι ότι από τη στιγμή που οι ευρωπαίοι μάθανε το ασιατικό τα φαβορί δεν σπάνε στο χ αλλά στο ανάποδο σημείο...Δε δέχομαι ότι επαγγελματίες αθλητές εκατομυριων κάνει παιδικά λάθη κτλ κτλ

Φίλε, θέλεις να μοιραστείς τις παρατηρήσεις σου και τα ονόματα των bet-forum (ελληνικά και ξένα);;;

edit: Άλλη μια περίεργη παρατήρηση: τα μικρά αγγλικά πρωταθλήματα. Όταν υπάρχουν μόνο αυτά λόγω εθνικών ομάδων, τα φαβορί έχουν πολύ μικρότερη επαληθευσιμότητα από ότι σε νορμάλ φουλ ρυθμούς. Άλλο παράδειγμα: τα λατινοαμερικάνικα και το πώς καθορίζανε τα αποτελέσματα οι φιλίες και οι έχθρες (ανάλογη περίπτωση λάτσιο-ίντερ πριν καιρό με χαμένο τη ρόμα).

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αρα πλεον

βρες κανα δυο φιλους απο βαλκανια να σου λενε ματσακια που εκει εχουν καλες αποδοσεις και ριχνε

εχω εναν ρουμανο

θελει 70 ευρω το μηνα , δινει 10 ματσ το μην απο σερβιες/βουλγαριες/τσεχιες κλπ και περνανε το ελαχιστο τα 7

το κανει ενας φιλος μου που τον βλεπω στο προποτζιδικο

αυτο ειναι, εαν εχεις εγκυρη πηγη εισαι μια χαρα

εαν οχι ομως.. δυσκολα θα βρεις τα << φαβορι>>

υγ

τωρα που λεει ο φιλος για στημενα, δεν θα ξεχασω ποτε το ματσ

αρσεναλ-νιουκαστλ 4-0  στο ημιχρονο, 4-4 τελικο  :headbang: :headbang: :headbang:  :jerking:  :helpplea:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
αρα πλεον

βρες κανα δυο φιλους απο βαλκανια να σου λενε ματσακια που εκει εχουν καλες αποδοσεις και ριχνε

εχω εναν ρουμανο

θελει 70 ευρω το μηνα , δινει 10 ματσ το μην απο σερβιες/βουλγαριες/τσεχιες κλπ και περνανε το ελαχιστο τα 7

το κανει ενας φιλος μου που τον βλεπω στο προποτζιδικο

αυτο ειναι, εαν εχεις εγκυρη πηγη εισαι μια χαρα

εαν οχι ομως.. δυσκολα θα βρεις τα << φαβορι>>

υγ

τωρα που λεει ο φιλος για στημενα, δεν θα ξεχασω ποτε το ματσ

αρσεναλ-νιουκαστλ 4-0  στο ημιχρονο, 4-4 τελικο  :headbang: :headbang: :headbang:  :jerking:  :helpplea:
τι μου θύμισες....πάνε τα 5.000 :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
[move]Σταμοπροβλεψεις------->  :cheesy:[/move]

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
δεν εισαι ο μονος, ολος ο πλανητης ειχε κουβαδιασει με αυτο το ματσ  ;)
και να φανταστείς ότι στο ημίχρονο το έκλεισα και είχα αρχίσει να κανονίζω για έξοδο σε πίστα να κεράσω φιλαράκια... :tickedoff: :tickedoff:μετά όμως πήρα το μπουκάλι του ουίσκι και το έβαλα  στον κώλο μου... :tickedoff: :tickedoff:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kala στο στοιχημα στο μπασκετ εχω το 706=Ριγα-ΠΑΟΚ=1 ο φιλοξενουμενος εχει 7.5 Ποντους αβαντζο μαεστρο :2funny: και χανει Ο ΠΑΟΚ με 6 και βγαινει 2πλο τι ειναι μαγοι εκει στον οπαπ   :grin: :2funny: :boobies: :boobies:YΓ.. Για τον σταμ :) σταμ ο βιερινια παλι δεν τον εβαλε στην αποστολη τις πορτογαλιας οποτε θα ειναι ξεκουραστος και την παρασκευη πληρονονται οι παιχτες ετσι διαβασα :)..Τεσπα σε πειραζω :) :) δεν θα τον παιξω τον αγωνα ουτε 0.20 λεπτα :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
πορτογαλια 2-0 δηλαδη ο αλλος που την εβαλε στο προποτζηδικο που παιζω 450 ευρω τωρα ο οπαπ του τον ειχε τον ασσο δυαδα..Αρε οπαπ δεν χαμπαριαζεις τιποτα μονο να γαμας θελεις :2funny: :2funny: :2funny:δωσε και λιγο κωλο δεν θα παθεις κατι :2funny:ΥΓ.. Ρωταω τον δικο μου τον γνωστο πακετο του λεω καλα ρε εβαλες 450 ευρω την πορτογαλια μονο και δεν λες τιποτα ξερεται με τον τροπο μου στο χαβαλε :2funny: :2funny:Μου λεει ρε μαλακα μαλακιες εγω δεν παιζω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑ και εβαλε 1000 ευρω την αγγλια ασσο ασσο σε φιλικο με την ισπανια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Νομιζω οτι ειστε λιγο υπερβολικοι.Παντα ετσι ηταν το πραγμα.Παντα ηταν πολλα τα σπασιματα και παντα γκρινιαζαμε οταν χαναμε απο αυτα.Απλα δεν ειχαμε τοση πληροφορηση τοτε ωστε να καταλαβουμε ποσο μεγαλο ηταν το καθε μπαμ.Σημερα πληροφορεισαι απο 10 μπαντες και θεωρεις οτι το εχεις "δεμενο" το σημειο ενω τοτε θεωρουσες οτι επαιζες πιο πολυ στα κουτουρου.Κατι που ισχυε βεβαια...Αυτη ειναι εμενα η αποψη μου.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

μπράβο φιλαράκι σε καλή μεριά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom