kalhspera.138=Αμερικα Μινειρο-Μποταφογκο=1 πονταρισμα για 6 σουβλακια με απο ολα τα 3 με τζατζικι και τα αλλα 3 με τυροκαυτερη + 1 κοκα κολα + 1 κρουασαν γεμιστο εχτρα δηλαδη αγορασμενο και στο σπιτι θα βαλω μισο βαζακι nutella me το κουταλακι του γλυκου ισα ισα να τσιμπησω..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
kalhspera.138=Αμερικα Μινειρο-Μποταφογκο=1 πονταρισμα για 6 σουβλακια με απο ολα τα 3 με τζατζικι και τα αλλα 3 με τυροκαυτερη + 1 κοκα κολα + 1 κρουασαν γεμιστο εχτρα δηλαδη αγορασμενο και στο σπιτι θα βαλω μισο βαζακι nutella me το κουταλακι του γλυκου ισα ισα να τσιμπησω..
εσύ είσαι ωραίος φιλαράκι, θα σε παρακολουθήσω το σαββατοκύριακο...και θα ακολουθήσω...
βάζω ένα χαρτάκι παρακάτω να μοιραστώ το πόνο μου, με τη πουτάνα τη κρουζέιρο... αλλά σε γενικές γραμμές δεν πήγαμε άσχημα... έγραψε μια τετράδα με τους 2 άσσους Ιντερνασιονάλ-Φλουμινένσε και στο dnb την Ατ.παραναένσε και Κρουζέιρο... βέβαια στι κρουζέιρο πήραμε στο στοίχημα πίσω αλλά περάσαν τα υπόλοιπα και κάτι πήραμε... τι να το κάνεις όμως που χάσαμε τα πολλά... δείτε παρακάτω....
Συνημμένα
οχι κανω διατροφη λιγα και καλαΚαι μετα θα παραγειλεις και φαι?Γιατι σαν ορεκτικο μου ακουγονται αυτα...
παιξαμε και πιασαμε 1 αμερικα 1 πραναννενσε 1 ιντερνασιοναλ και φλουμινενεσε,χ2 κρουζειρο,2 κορινθιανς και χασαμε την βρομιαρα την βασκο ντα γκαμα αν την επιανα και αυτη περιμενα σημερα 1 μινειρο και 1 σαντοσ και σημερα το ξημερωμα θα πηγαιναμε ταμειο αλλα ας οψεται η βρωμιαρα βασκο,που να μην παρει το πρωταθλημα τωρα.
Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και το γκολ-γκολ με σκανδαλίζει...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
καλο, θα βαλουν οι βαζελοι γκολ ομως?Και το γκολ-γκολ με σκανδαλίζει...
Μαλλον προς το ναι παει εχουμε συμπαγη αμυνα αλλα τρωμε γκολ συνεχεια
οταν τρως δυο γκολ απο τον αρη που κατα μεσο ορο σκοραρει 1 γκολ καθε τρια παιχνδια θα το τσιμπησουμε..
το οβερ το προτεινα επειδη στον παο θα παιξει ο καπινο
Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
3-0 δηλαδή?
Καλύτερα γκολ γκολ
Καλύτερα γκολ γκολ
bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
3-0 δηλαδή?
Καλύτερα γκολ γκολ
ρε παιδιά τι γράφετε? εδώ μιλάμε για στοίχημα, μην μπερδεύετε οπαδικά με το στοίχημα... ο παναθηναικός είναι μια ομάδα που βάζει 2,5 γκολ μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι... στα 3 τελευταία μάτς έχει βάλει 10 γκολ!!!!!... τα 4 με Εργοτέλη και απο 3 Παοκ-Αεκ... θεωρητικά το γκολ-γκολ είναι άχαστο..... και όσον αφορά το θέμα τερματοφύλακα.... έλεος.... αν γίνει το παιχνίδι OV θα το χρωστάμε στον τροχονόμο του ολυμπιακού... είναι δυνατόν να μιλάει τώρα ο ολυμπιακός για τερματοφύλακα...
μην παρεξηγηθούν οι φίλοι μου οι ολυμπιακοί μιλάω στοιχηματικά.... μπορεί το παιχνίδι να έρθει 3-2 υπέρ του ολυμπιακού... αλλά και οι 2 ομάδες σκοράρουν... και οι 2 ομάδες μπάζουν πίσω.... (βλέπε ΟΦΗ)... και οι τερματοφύλακες.... ο ένας άχρηστος(ολυμπιακός) ο άλλος άπειρος (παναθηναικός).
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μεγιερι θα παιξει για οσφπ.Οχι ο τροχονομος.Αρα και οι δυο απειροι.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
egv θα ελεγα οβερ την αεκγια φορτωμα
αεκ1 1.44 μαζι με ιντερ 1.53
δυαδα 2.21
καλη επιτυχια σε ολους.
και αν θελετε ακριβες σκορ 2-1 ισως και 3-1
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
εγώ έχω σταμπάρει και ελπίζω να κάτσει anytime scorrer van persie...egv θα ελεγα οβερ την αεκ
και αν θελετε ακριβες σκορ 2-1 ισως και 3-1
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ετσι στν χαβαλε εβαλα ενι ταιμ σκορερ μακουν με 7,5αποδοσηεγώ έχω σταμπάρει και ελπίζω να κάτσει anytime scorrer van persie...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
μακούν ε?? όνειρο είδες μάλλον... γιατί δε φόρτωνες τζιμπούρ, λέτο??ετσι στν χαβαλε εβαλα ενι ταιμ σκορερ μακουν με 7,5αποδοση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K