Μια κατοστάρα έχασα σήμερα από την Τορίνο. Πενήντα σε παρολί (ένα γκολ και βγάινουν τα άλλα) και άλλα τόσα στο live..
Σπάστηκα άγρια γιατί στο 94 χάσανε μια κραυγαλέα ευκαιρία οι Τορινέζοι..Τζάμπα λεφτά στο να μαντεύεις το κάθε στήσιμο του κάθε μαλάκα ανά την Ευρώπη.
Παρασκευή ανέβηκα βουνό. Είχα ανέβει και πριν 2-3 σκ με ένα 300ρικο και έφυγα με κέρδος 250 ευρώ. Είχα ρέντα αλλά δεν το τράβηξα, έπαιζα πολύ φοβισμένα και δεν ήθελα με τπτ την ήττα. Αυτή την Παρασκευή ανέβηκα με σκοπό να ¨εισπράξω¨ την τύχη που ένιωθα ότι δεν εκμεταλλεύτηκα την προηγούμενη φορά. Είχα στην τσέπη ένα χιλιάρικο για τζόγο και κανένα 50-80ρικο για τα λοιπά. Αλλά είχα διαφορετική ψυχολογία. Όχι φόβο, πάω για διασκέδαση. Μου πήρε προσπάθεια να πείσω τον εαυτό μου γιατί ούτε "πακέτος" είμαι και για ένα χιλιάρικο δουλεύω 25 μέρες.
Η μάχη στη ρουλέττα έβαινε με οριακές απώλειες (-200 ευρώ). Σε λίγη ώρα με πήρε απο κάτω (-700 συνολικά ) και στράφηκα στο πόκερ για ανασύνταξη όπου μείωσα τη χασούρα (-500 συνολικά). Επέστρεψα στη στρογγυλή θεά (ποιά μπάλα και μαλακίες...η ρουλέττα είναι) και σε καμιά ωρίτσα ήμουν συνολικά στο +4.500. Μια γερή μπιλιά μου έκατσε (6 μάρκες-1050 ευρώ) απλά είχα τρελλή συνέχεια (8/10 περίπου κέρδος, έστω και οριακό), χωρίς να μου κάθεται το ένα-δυο παραφορτωμένα νούμερα. Όταν έφτασα στο +4.500, έριξα από 40 μάρκες σε δυο αριθμούς. Αν έβγαινε, θα έπερνα εφτά χιλιαρικάκια. Δεν έκατσε. Μια από τα ίδια σε ποντάρισμα και αποτέλεσμα...Σηκώθηκα και έφυγα με κέρδος 3,7 χιλ. Κατέβηκα στην πόλη, ξόφλησα στο ΑΤΜ μια πιστωτική από τζόγο (κανένα 700ρικο συν ένα κατοστάρικο πιστωτικό που το έχασα σήμερα), έβαλα ένα κατοστάρικο στα διόδια της Α.Ο., γέμισα το αυτοκίνητο, έδωσα 300 ευρώ στη γκόμενα να πάρει κανένα δώρο που με ανέχεται με τους τζόγους και τις μαλακίες, πήγα την επόμενη sm και πήρα προμήθειες σα να περίμενα πόλεμο, ξόφλησα σταθερή και κινητή τηλεφωνία που στάνταρ τα αφήνω να "ωριμάσουν" και έχω και κανένα διχίλιαρο να το ρίξω σε λοιπά. Προς στιγμή, σκέφτηκα να πληρώσω και την εφορία...ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ
Που θέλω να καταλήξω;;; Σίγουρα, να μοιραστώ με κάποιους τη χαρά μου αλλά και να ξαναπώ ότι το στοίχημα είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Είναι για μικρά κέρδη αλλά μεγάλη χασούρα. Γαμώ τις Τορίνο και τις Μπρέσιες και κάθε κωλοομάδα για να μου δώσουν το 1.65 ή το 1.8, αν δεν είναι στημένες κτλ κτλ. Κανένα 9ευρω στον οπάπι με τέσσερα ημ/τελ για κανένα χιλιάρικο που ποτέ βέβαια δεν θα έρθει και πολλά είναι...Και 3-4 αναβάσεις το χρόνο σε καζίνο με 3-5 κατοστάρικα στην τσέπη, κυριακή μεσημεράκι στις 2,5αρες...Δύσκολοι καιροί έρχονται...
ΥΓ Όταν μου πήγαινε ρολόι η ρουλέττα, ένας έχανε τα αντερά του. Οκτώ αριθμούς έπαιζε, ο δίπλα έρχονταν..Επανάληψη έπαιζε, απέναντι πήγαινε. Απέναντι έπαιζε, επανάληψη ερχοταν...Κανένα ταληράκι τον έκοψα να έχασε όση ώρα συνυπάρξαμε.. Γκίνια και μάλιστα τρελλή. Με λίγα λόγια, το καζίνο/ ο τζόγος είναι θέμα τύχης. Αλλά πιστεύω ότι το καζίνο λόγω φυσικών περιορισμών έχει ταβάνι στη χασούρα και μεγαλύτερο περιθώριο στην τύχη/κέρδος από το στοίχημα..