Kalhmera. Σημερα παιδια πριν κλησει το προποτζηδικου του κολλητου μου.Που δεν δουλευω εκει απλα εχει κολλητος μου το προποτζηδικο
Αυτο για τον φιλο τον νταβαριτς
Λοιπον λιγο πριν κλησει το πρακτορειο προπο μου φερνει ενας οχι γνωστος μου αλλα φιλος του προποτζη μου ενα κουπονι..Ειχε κατι γκολ-γκολ με οβερ και καρφωτα γκρεμιο 1, λακορουνια 1,και κορινθιας 1.Πιασμενα ειχε 3 ματς με γκολ γκολ κε οβερ τιν βιγιαρεαλ β την ουελβα κε την μορκαμ.Ολα μεχρι εδω καλα..με τα 3 καρφωτα επαιρνε καπου 200+ ευρω το κουπονι το ειχε παιξει 15 ευρω..Παμε παρακατω τωρα ;)Ερχεται και μου λεει θα βγει η γκρεμιο ασσος..Του λεω αδερφε βραζιλια δεν διαβασα σημερα καθολου εχθες λιγο που διαβασα για τα χθεσινα ματς σημερα δεν τα ακουμπησα..Ανοιγει ο τυπος εφιμεριδα και βλεπει την βαθμολογια αα μου λεει η γκρεμιο δεν κεγεται..Του λεω τυπε τωρα το ειδες αυτο
Μου λεει ναι
Δηλαδη τον λεω τον μαγκα πως την επαιξες ασσο
Μου λεει απο το ποσοστο
Παιδια αν ηταν απο το ποσοστο να εβγαιναν τα ματς βαση φαβοριτισμου ουτε μπουκ θα ηπυρχαν ουτε παιχτες τους στοιχηματος να τα οικονομανε
Μα ειναι δυνατων να Μην διαβαζουμε τι παιζουμε
Δεν γινετε
Και την κορινθιας μου ειπε και την λακορουνια την εβαλε βαση φαβοριτισμου του οπαπ..Πεταξε με λιγα λογια 15 ευρω γιατι και τα γκολ γκολ που επαιξε τα επαιξε κουτουραδα τζεκινς χαν μπρους λι τσακ νορις η τελικη αναμετριση
..Ενταξη παιδια υπαρχουν μαγοι εχω δει πολλους αλλα μονο με την κολοφαρδια ταμειο δεν παμε αντε να μας κατσει κανα κουφο δελτιο..Για να εχουμε συχνα πυκνα ΕΠΑΦΗ με το ταμειο χρειαζεται μελετη σκεψη και αποφαση
Ειναι πολυ σημαντικο να αναπτηξουμε την σκεψη μας στον συγκεκριμενο χωρο που ειναι το στοιχημα
..Σημερα οταν Με ρωτησε ο φιλος και κολλητος να βαλη 500 ευρω σε εναν αγωνα..Δεν του ειπα βαλε αυτο το 1.40(1.50 το επαιξε στο ιντερνετ) μονο απο το ποσοστο
το ειχα μελετησει εκτος που ηταν οφθαλμοφανες σε καποιον που παιζει στοιχημα..Το ξεμουνιασα πριν το παιχνιδι δηλωσεις προπονητων ειδα μεχρι και τα τελευταια 6 ματς τον ομαδων μεσα εξω για την τσαρλτον ειδα ακομα και ποτε κατουρησε ο βοηθος προπονητη
..Οι ειδικοι δειναν τον αγωνα αυτον για κοντρα στο Live ΓΙΑ ΑΣΣΟ
αλλα εδω εβαλα το προσωπικο μου κριτιριο και αισθηση που αποκομισα διαβαζοντας και περνοντας το κλιμα των ομαδων εκτος οτι υπηρχε διαφορα δυναμικοτητας μεγαλη το παιχνιδι το ξεμουνιασα
Με λιγα λογια χρειαζεται να διαβαζουμε και να σκεφτομαστε οσο και βαρετος και μαλακας να γινω θα το λεω..Αν δεν βραχτεις ψαρια δεν βγαζεις
Ετσι και στο στοιχημα αν δεν διαβασεις και σκεφτεις μονο απο τυχη... Ταμειο δεν θα πηγαινεις
ΥΓ... Και οσο και να διαβαζουμε και να χανουμε να μην τα παρατησουμε αναλογα με το ποσα μπορει να παιζουμε.. Μην παιζουμε ανεγκεφαλα οσα μας περισευουν παντα!!!!!ας ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 0.30 ΛΕΠΤΑ.. Οχι παρορμητικα θα παμε φυλακη
Συνεση ΥΠΟΜΟΝΗ και να πηστεΥουμε στον εαυτο μας ΤΟπιο σημαντικο