Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
betfair δε παίζω παρολί !
μόνο μονά !

παρολί σε σπορτιγκμπετ/σταντζειμς.
η 365 μου ξηγιέται μπαμπέσικα και άμα καταθέσω με πευσέηφ δε μπορώ να τα κάνω αναληψη αν ειναι κατω απο 120 και άλλες τετοιες παγαποντιες.
ε καλα.. κλασικη <<αξιοπιστη>> εταιρεια...

λοιπον εαν συνχισει να σε πηγαινει μαρουλι

Στειλε μου πμ να σου μαθω καποια κολπα με το trading επειδη σε παω..
με λιγη υπομονη θα βγαλεις 150-250 ευρω  ;)
τουλαχιστον να παρεις τα σπασμενα απο της χασουρες, εκτος και αν εχεις παιξει τρελα ποσα..

Λιγη υπομονη θελει και εγεινε.. ;)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Περιμενω κουπονι 80 στουντιο με τζακουζι και ακαπωτο γκολ γκολ εχω ριξει.......ο θεος βοηθος!Ουτε που ξερω ποσες πιτσες ειναι....

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Τι να λέμε τωρα?
Εχω draw no bet τη Σεάρα άσσο , είναι 2-2 , κερδίζει πέναλτυ και μου κοβεται το ρευμα.
Αναβω ξανα το pc και περιμένω να δω 3-2 και είναι 2-3....
Το φαγε κιόλας...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τα σουβλακια οκ απο την γκρεμιο!!!   το παρολι 1 περασε ενα τα λευτα πισο και η σεαρα πουυυυυυυυυτσααααααααα:!!!!!!!!!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: ψιλολευτα  βεβεα   13 του μινα νο μπετ!!!!!!!! καλη φορμα διατιριτε!!!!!!! γαμο τα κουπονια! β ιταλιας  βραζιλια :jerking: :jerking:  ta soublakia τα χοσα στην κρουζειρο 1χ!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: για να ανεβασο αδρεναλινη!!!!!!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
are οπαπ ποσα ξερεις :2funny: :2funny:2 ημερες το ειχε φραγμενο και ξαφνικα το ανοιξε :2funny: :2funny: την Σεαρα μαλλον τους επιασε το φιλοτιμο και το ανοιξαν ετσι ξαφνικα που ελεγε ο ρεμος :2funny: Ετσι ξαφνικαααα :kissass: Το ανοιξε ο οπαπ μετα απο 2 μερες που το ειχε φραγμενο :2funny: ετσι ξαφνικααααααααααα ετσι ξαφνικα οπως το ανοιξε ο οπαπ τα κονομισε νανανανααν... Ετσι ξαφνικα η νυχτα αυτη διαφερει ετσι ξαφνικα οι μπουκ μας επιασαν τον κωλο.....Ερωτας το βλεπω εισαι (μπουκ) πυροτεχνημα που βγηκε και μας πηρες απο πισω :2funny: Ετσι ξαφνικα το μυαλο μου μηδενιζει και με σενα μου γεμιζει απο νευρα :2funny: Ετσι ξαφνικαΑΑΑ οπως μπηκες στην ζωη μου θα φοβαμαι μην μου παρεις και τον κωλο :2funny:(μπουκ) Ετσι ξαφνικαΑΑΑΑΑ ετσι ξαφνικααααααααα.... :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αγαπιτα χαιβανια μεχρι την ερχομενη κυριακη εχετε μια βδομαδα καιρο για να κανετε πειραματα παρολι σιστιματα κτλ με λιγα λευτακια!! μετα απο μια βδομαδα αρχιζει παλι η μαχη!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: καντε τα πειραματα και της σκεψεις τορα πραξη πειραματικα !!!!!!!!!!!

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
αντε ρε τορινο βαλτο μπας κ παρουμε κανα φραγκο κ :fuck2:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
are οπαπ ποσα ξερεις :2funny: :2funny:2 ημερες το ειχε φραγμενο και ξαφνικα το ανοιξε :2funny: :2funny: την Σεαρα μαλλον τους επιασε το φιλοτιμο και το ανοιξαν ετσι ξαφνικα που ελεγε ο ρεμος :2funny: Ετσι ξαφνικαααα :kissass: Το ανοιξε ο οπαπ μετα απο 2 μερες που το ειχε φραγμενο :2funny: ετσι ξαφνικααααααααααα ετσι ξαφνικα οπως το ανοιξε ο οπαπ τα κονομισε νανανανααν... Ετσι ξαφνικα η νυχτα αυτη διαφερει ετσι ξαφνικα οι μπουκ μας επιασαν τον κωλο.....Ερωτας το βλεπω εισαι (μπουκ) πυροτεχνημα που βγηκε και μας πηρες απο πισω :2funny: Ετσι ξαφνικα το μυαλο μου μηδενιζει και με σενα μου γεμιζει απο νευρα :2funny: Ετσι ξαφνικαΑΑΑ οπως μπηκες στην ζωη μου θα φοβαμαι μην μου παρεις και τον κωλο :2funny:(μπουκ) Ετσι ξαφνικαΑΑΑΑΑ ετσι ξαφνικααααααααα.... :2funny: :2funny: :2funny:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Έριξα ένα 50ρικο στην Τορίνο στο 2.62. Άντε ρε Τορίνο!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αυτη η Γ Εθνικη ελλαδος τι εγινε? καταργηθηκε  :2funny:... :2funny: :2funny:Θα ρωτησω τον πακετο τον γνωστο μου την παιζει :2funny: :2funny:ΥΓ..Σημερα δεν ρωτησα Για τα παιχνιδια τις β εθνικης ελλαδος τους γνωστους μου κουμαρτζηδες ειναι ντεφορμε οταν οι 3 δηνουν 1χ τον αγωνα Πιερικος-Βεροια :2funny: και ενας 2πλο :humpleg: δεν εχει μπεσα το αθλημα :2funny: :2funny:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
τα σουβλακια οκ απο την γκρεμιο!!!  το παρολι 1 περασε ενα τα λευτα πισο και η σεαρα πουυυυυυυυυτσααααααααα:!!!!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: ψιλολευτα  βεβεα  13 του μινα νο μπετ!!!!!!!! καλη φορμα διατιριτε!!!!!!! γαμο τα κουπονια! β ιταλιας  βραζιλια :jerking: :jerking:  ta soublakia τα χοσα στην κρουζειρο 1χ!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: για να ανεβασο αδρεναλινη!!!!!!!!!

Για να ρωτήσω να μαθαίνω re davarits.  H gremio έφερε 2-2, πως το έπαιξες και κέρδισες;  H Σεάρα έχασε, εσύ δεν το παιξες draw no bet?

Έτσι για να μαθαίνουμε και οι άσχετοι δηλαδή...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Για να ρωτήσω να μαθαίνω re davarits.  H gremio έφερε 2-2, πως το έπαιξες και κέρδισες;  H Σεάρα έχασε, εσύ δεν το παιξες draw no bet?

Έτσι για να μαθαίνουμε και οι άσχετοι δηλαδή...
1x thn gkremio και την σεαρα τον ιπια καλα ρε δεν διαβαζεις πιο πισο??

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μια κατοστάρα έχασα σήμερα από την Τορίνο. Πενήντα σε παρολί (ένα γκολ και βγάινουν τα άλλα) και άλλα τόσα στο live..

Σπάστηκα άγρια γιατί στο 94 χάσανε μια κραυγαλέα ευκαιρία οι Τορινέζοι..Τζάμπα λεφτά στο να μαντεύεις το κάθε στήσιμο του κάθε μαλάκα ανά την Ευρώπη.

Παρασκευή ανέβηκα βουνό. Είχα ανέβει και πριν 2-3 σκ με ένα 300ρικο και έφυγα με κέρδος 250 ευρώ. Είχα ρέντα αλλά δεν το τράβηξα, έπαιζα πολύ φοβισμένα και δεν ήθελα με τπτ την ήττα. Αυτή την Παρασκευή ανέβηκα με σκοπό να ¨εισπράξω¨ την τύχη που ένιωθα ότι δεν εκμεταλλεύτηκα την προηγούμενη φορά. Είχα στην τσέπη ένα χιλιάρικο για τζόγο και κανένα 50-80ρικο για τα λοιπά. Αλλά είχα διαφορετική ψυχολογία. Όχι φόβο, πάω για διασκέδαση. Μου πήρε προσπάθεια να πείσω τον εαυτό μου γιατί ούτε "πακέτος" είμαι και για ένα χιλιάρικο δουλεύω 25 μέρες.

Η μάχη στη ρουλέττα έβαινε με οριακές απώλειες (-200 ευρώ). Σε λίγη ώρα με πήρε απο κάτω (-700 συνολικά ) και στράφηκα στο πόκερ για ανασύνταξη όπου μείωσα τη χασούρα (-500 συνολικά). Επέστρεψα στη στρογγυλή θεά (ποιά μπάλα και μαλακίες...η ρουλέττα είναι) και σε καμιά ωρίτσα ήμουν συνολικά στο +4.500. Μια γερή μπιλιά μου έκατσε (6 μάρκες-1050 ευρώ) απλά είχα τρελλή συνέχεια (8/10 περίπου κέρδος, έστω και οριακό), χωρίς να μου κάθεται το ένα-δυο παραφορτωμένα νούμερα. Όταν έφτασα στο +4.500, έριξα από 40 μάρκες σε δυο αριθμούς. Αν έβγαινε, θα έπερνα εφτά χιλιαρικάκια. Δεν έκατσε. Μια από τα ίδια σε ποντάρισμα και αποτέλεσμα...Σηκώθηκα και έφυγα με κέρδος 3,7 χιλ. Κατέβηκα στην πόλη, ξόφλησα στο ΑΤΜ μια πιστωτική από τζόγο (κανένα 700ρικο συν ένα κατοστάρικο πιστωτικό που το έχασα σήμερα), έβαλα ένα κατοστάρικο στα διόδια της Α.Ο., γέμισα το αυτοκίνητο, έδωσα 300 ευρώ στη γκόμενα να πάρει κανένα δώρο που με ανέχεται με τους τζόγους και τις μαλακίες, πήγα την επόμενη sm και πήρα προμήθειες σα να περίμενα πόλεμο, ξόφλησα σταθερή και κινητή τηλεφωνία που στάνταρ τα αφήνω να "ωριμάσουν" και έχω και κανένα διχίλιαρο να το ρίξω σε λοιπά. Προς στιγμή, σκέφτηκα να πληρώσω και την εφορία...ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ

Που θέλω να καταλήξω;;; Σίγουρα, να μοιραστώ με κάποιους τη χαρά μου αλλά και να ξαναπώ ότι το στοίχημα είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Είναι για μικρά κέρδη αλλά μεγάλη χασούρα. Γαμώ τις Τορίνο και τις Μπρέσιες και κάθε κωλοομάδα για να μου δώσουν το 1.65 ή το 1.8, αν δεν είναι στημένες κτλ κτλ. Κανένα 9ευρω στον οπάπι με τέσσερα ημ/τελ για κανένα χιλιάρικο που ποτέ βέβαια δεν θα έρθει και πολλά είναι...Και 3-4 αναβάσεις το χρόνο σε καζίνο με 3-5 κατοστάρικα στην τσέπη, κυριακή μεσημεράκι στις 2,5αρες...Δύσκολοι καιροί έρχονται...

ΥΓ Όταν μου πήγαινε ρολόι η ρουλέττα, ένας έχανε τα αντερά του. Οκτώ αριθμούς έπαιζε, ο δίπλα έρχονταν..Επανάληψη έπαιζε, απέναντι πήγαινε. Απέναντι έπαιζε, επανάληψη ερχοταν...Κανένα ταληράκι τον έκοψα να έχασε όση ώρα συνυπάρξαμε.. Γκίνια και μάλιστα τρελλή. Με λίγα λόγια, το καζίνο/ ο τζόγος είναι θέμα τύχης. Αλλά πιστεύω ότι το καζίνο λόγω φυσικών περιορισμών έχει ταβάνι στη χασούρα και μεγαλύτερο περιθώριο στην τύχη/κέρδος από το στοίχημα..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 αφιερομενο σε 0λα τα αλανια του ανατολικου μπλοκ μολις χορισα με την σβετλανα 1.82- 55 κιλα  η κρουζειρο 1-0 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ειμε στην τριτι μπουκαλα τσιπουρο!!!!!!! αλλα να παει να γαμιθει η καργιολα θελει και γαμους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ουσσσσσσσστττττττττττ ο νταβαριτς θα ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΣΕΑΛΛΗ ΧΟΝΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μια κατοστάρα έχασα σήμερα από την Τορίνο. Πενήντα σε παρολί (ένα γκολ και βγάινουν τα άλλα) και άλλα τόσα στο live..

Σπάστηκα άγρια γιατί στο 94 χάσανε μια κραυγαλέα ευκαιρία οι Τορινέζοι..Τζάμπα λεφτά στο να μαντεύεις το κάθε στήσιμο του κάθε μαλάκα ανά την Ευρώπη.

Παρασκευή ανέβηκα βουνό. Είχα ανέβει και πριν 2-3 σκ με ένα 300ρικο και έφυγα με κέρδος 250 ευρώ. Είχα ρέντα αλλά δεν το τράβηξα, έπαιζα πολύ φοβισμένα και δεν ήθελα με τπτ την ήττα. Αυτή την Παρασκευή ανέβηκα με σκοπό να ¨εισπράξω¨ την τύχη που ένιωθα ότι δεν εκμεταλλεύτηκα την προηγούμενη φορά. Είχα στην τσέπη ένα χιλιάρικο για τζόγο και κανένα 50-80ρικο για τα λοιπά. Αλλά είχα διαφορετική ψυχολογία. Όχι φόβο, πάω για διασκέδαση. Μου πήρε προσπάθεια να πείσω τον εαυτό μου γιατί ούτε "πακέτος" είμαι και για ένα χιλιάρικο δουλεύω 25 μέρες.

Η μάχη στη ρουλέττα έβαινε με οριακές απώλειες (-200 ευρώ). Σε λίγη ώρα με πήρε απο κάτω (-700 συνολικά ) και στράφηκα στο πόκερ για ανασύνταξη όπου μείωσα τη χασούρα (-500 συνολικά). Επέστρεψα στη στρογγυλή θεά (ποιά μπάλα και μαλακίες...η ρουλέττα είναι) και σε καμιά ωρίτσα ήμουν συνολικά στο +4.500. Μια γερή μπιλιά μου έκατσε (6 μάρκες-1050 ευρώ) απλά είχα τρελλή συνέχεια (8/10 περίπου κέρδος, έστω και οριακό), χωρίς να μου κάθεται το ένα-δυο παραφορτωμένα νούμερα. Όταν έφτασα στο +4.500, έριξα από 40 μάρκες σε δυο αριθμούς. Αν έβγαινε, θα έπερνα εφτά χιλιαρικάκια. Δεν έκατσε. Μια από τα ίδια σε ποντάρισμα και αποτέλεσμα...Σηκώθηκα και έφυγα με κέρδος 3,7 χιλ. Κατέβηκα στην πόλη, ξόφλησα στο ΑΤΜ μια πιστωτική από τζόγο (κανένα 700ρικο συν ένα κατοστάρικο πιστωτικό που το έχασα σήμερα), έβαλα ένα κατοστάρικο στα διόδια της Α.Ο., γέμισα το αυτοκίνητο, έδωσα 300 ευρώ στη γκόμενα να πάρει κανένα δώρο που με ανέχεται με τους τζόγους και τις μαλακίες, πήγα την επόμενη sm και πήρα προμήθειες σα να περίμενα πόλεμο, ξόφλησα σταθερή και κινητή τηλεφωνία που στάνταρ τα αφήνω να "ωριμάσουν" και έχω και κανένα διχίλιαρο να το ρίξω σε λοιπά. Προς στιγμή, σκέφτηκα να πληρώσω και την εφορία...ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ

Που θέλω να καταλήξω;;; Σίγουρα, να μοιραστώ με κάποιους τη χαρά μου αλλά και να ξαναπώ ότι το στοίχημα είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Είναι για μικρά κέρδη αλλά μεγάλη χασούρα. Γαμώ τις Τορίνο και τις Μπρέσιες και κάθε κωλοομάδα για να μου δώσουν το 1.65 ή το 1.8, αν δεν είναι στημένες κτλ κτλ. Κανένα 9ευρω στον οπάπι με τέσσερα ημ/τελ για κανένα χιλιάρικο που ποτέ βέβαια δεν θα έρθει και πολλά είναι...Και 3-4 αναβάσεις το χρόνο σε καζίνο με 3-5 κατοστάρικα στην τσέπη, κυριακή μεσημεράκι στις 2,5αρες...Δύσκολοι καιροί έρχονται...

ΥΓ Όταν μου πήγαινε ρολόι η ρουλέττα, ένας έχανε τα αντερά του. Οκτώ αριθμούς έπαιζε, ο δίπλα έρχονταν..Επανάληψη έπαιζε, απέναντι πήγαινε. Απέναντι έπαιζε, επανάληψη ερχοταν...Κανένα ταληράκι τον έκοψα να έχασε όση ώρα συνυπάρξαμε.. Γκίνια και μάλιστα τρελλή. Με λίγα λόγια, το καζίνο/ ο τζόγος είναι θέμα τύχης. Αλλά πιστεύω ότι το καζίνο λόγω φυσικών περιορισμών έχει ταβάνι στη χασούρα και μεγαλύτερο περιθώριο στην τύχη/κέρδος από το στοίχημα..
ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ + 2750 ΕΥΡΟ Η ΒΙΤΑ ΙΑΠΟΝΙΙΑς  ΜΟΥ ΤΑ ΔΟΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΛΙ!!!!!!! ΞΕΚΟΛΑ ΛΕΥΤΑ ΒΓΕΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ZPKwb6PO-Lo[/video] [/video] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ + 2750 ΕΥΡΟ Η ΒΙΤΑ ΙΑΠΟΝΙΙΑς  ΜΟΥ ΤΑ ΔΟΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΛΙ!!!!!!! ΞΕΚΟΛΑ ΛΕΥΤΑ ΒΓΕΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε παρακολουθώ, έχεις τον τρόπο σου και μπράβο αλλά για μένα το στοίχημα τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι κουβάς (πάλι καλά με πάτο αλλά παραμένει κουβάς) και δυσκολεύομαι να τον συνεχίσω, τόσο οικονομικά όσο κυρίως ψυχολογικά.

Άσχετο: σε είχα κόψει για επισκέπτη στην πρώην ΕΣΣΔ και όχι μόνιμο κάτοικο. Κάνω λάθος;;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
παιζω σημερα
γκουανταλαχαρα χ 3.10
σασουολο       2 2.10
σεφιλντ        2 2.10
λακορουνια     1 2.00

και παιζω ο μαλακας την αλμερια χ και χανει στο 90+  :headbang: :headbang:
κοντα 88 μοναδες αποδοση  :headbang: :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhmera. Σημερα παιδια πριν κλησει το προποτζηδικου του κολλητου μου.Που δεν δουλευω εκει απλα εχει κολλητος μου το προποτζηδικο :)Αυτο για τον φιλο τον νταβαριτς :)Λοιπον λιγο πριν κλησει το πρακτορειο προπο μου φερνει ενας οχι γνωστος μου αλλα φιλος του προποτζη μου ενα κουπονι..Ειχε κατι γκολ-γκολ με οβερ και καρφωτα γκρεμιο 1, λακορουνια 1,και κορινθιας 1.Πιασμενα ειχε 3 ματς με γκολ γκολ κε οβερ τιν βιγιαρεαλ β την ουελβα κε την μορκαμ.Ολα μεχρι εδω καλα..με τα 3 καρφωτα επαιρνε καπου 200+ ευρω το κουπονι το ειχε παιξει 15 ευρω..Παμε παρακατω τωρα ;)Ερχεται και μου λεει θα βγει η γκρεμιο ασσος..Του λεω αδερφε βραζιλια δεν διαβασα σημερα καθολου εχθες λιγο που διαβασα για τα χθεσινα ματς σημερα δεν τα ακουμπησα..Ανοιγει ο τυπος εφιμεριδα και βλεπει την βαθμολογια αα μου λεει η γκρεμιο δεν κεγεται..Του λεω τυπε τωρα το ειδες αυτο :cheesy:Μου λεει ναι :grin:Δηλαδη τον λεω τον μαγκα πως την επαιξες ασσο :2funny:Μου λεει απο το ποσοστο :2funny: :2funny:Παιδια αν ηταν απο το ποσοστο να εβγαιναν τα ματς βαση φαβοριτισμου ουτε μπουκ θα ηπυρχαν ουτε παιχτες τους στοιχηματος να τα οικονομανε :2funny:Μα ειναι δυνατων να Μην διαβαζουμε τι παιζουμε :2funny:Δεν γινετε :grin:Και την κορινθιας μου ειπε και την λακορουνια την εβαλε βαση φαβοριτισμου του οπαπ..Πεταξε με λιγα λογια 15 ευρω γιατι και τα γκολ γκολ που επαιξε τα επαιξε κουτουραδα τζεκινς χαν μπρους λι τσακ νορις η τελικη αναμετριση :2funny: :2funny:..Ενταξη παιδια υπαρχουν μαγοι εχω δει πολλους αλλα μονο με την κολοφαρδια ταμειο δεν παμε αντε να μας κατσει κανα κουφο δελτιο..Για να εχουμε συχνα πυκνα ΕΠΑΦΗ με το ταμειο χρειαζεται μελετη σκεψη και αποφαση :)Ειναι πολυ σημαντικο να αναπτηξουμε την σκεψη μας στον συγκεκριμενο χωρο που ειναι το στοιχημα :grin:..Σημερα οταν Με ρωτησε ο φιλος και κολλητος να βαλη 500 ευρω σε εναν αγωνα..Δεν του ειπα βαλε αυτο το 1.40(1.50 το επαιξε στο ιντερνετ) μονο απο το ποσοστο :2funny: το ειχα μελετησει εκτος που ηταν οφθαλμοφανες σε καποιον που παιζει στοιχημα..Το ξεμουνιασα πριν το παιχνιδι δηλωσεις προπονητων ειδα μεχρι και τα τελευταια 6 ματς τον ομαδων μεσα εξω για την τσαρλτον ειδα ακομα και ποτε κατουρησε ο βοηθος προπονητη :2funny: :2funny:..Οι ειδικοι δειναν τον αγωνα αυτον για κοντρα στο Live ΓΙΑ ΑΣΣΟ :2funny: αλλα εδω εβαλα το προσωπικο μου κριτιριο και αισθηση που αποκομισα διαβαζοντας και περνοντας το κλιμα των ομαδων εκτος οτι υπηρχε διαφορα δυναμικοτητας μεγαλη το παιχνιδι το ξεμουνιασα :)Με λιγα λογια χρειαζεται να διαβαζουμε και να σκεφτομαστε οσο και βαρετος και μαλακας να γινω θα το λεω..Αν δεν βραχτεις ψαρια δεν βγαζεις :2funny:Ετσι και στο στοιχημα αν δεν διαβασεις και σκεφτεις μονο απο τυχη... Ταμειο δεν θα πηγαινεις :grin:ΥΓ... Και οσο και να διαβαζουμε και να χανουμε να μην τα παρατησουμε αναλογα με το ποσα μπορει να παιζουμε.. Μην παιζουμε ανεγκεφαλα οσα μας περισευουν παντα!!!!!ας ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 0.30 ΛΕΠΤΑ.. Οχι παρορμητικα θα παμε φυλακη :2funny: Συνεση ΥΠΟΜΟΝΗ και να πηστεΥουμε στον εαυτο μας ΤΟπιο σημαντικο :2funny: :knockinb:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Σε παρακολουθώ, έχεις τον τρόπο σου και μπράβο αλλά για μένα το στοίχημα τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι κουβάς (πάλι καλά με πάτο αλλά παραμένει κουβάς) και δυσκολεύομαι να τον συνεχίσω, τόσο οικονομικά όσο κυρίως ψυχολογικά.

Άσχετο: σε είχα κόψει για επισκέπτη στην πρώην ΕΣΣΔ και όχι μόνιμο κάτοικο. Κάνω λάθος;;
ADERFE ZORI MEGALO SHMERA UA TA POYME ALLH FORA!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=odnPlPJsrXs&feature=related[/video] [/video]  KAPSOYRA ROSIKH!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom