Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Περιμενα το 271 να πληρωθω. Το ειχα παιξει ασσο.

Stranraer [4 - 4] Montrose

7' [1 - 0]
18' [2 - 0]
19' [3 - 0]
53' [4 - 0]
64' [4 - 1]
69' [4 - 2]
70' [4 - 3]
74' [4 - 4]

Δε πατε να γαμηθειτε λεω γω?
ρε μαν

στο 4-0 επρεπε να το παιζες καλυψη

τι αποδοση θα χε το χ2 η το χ? 40? 50?

ενα 10αρι να βαζες κερδισμενος θα σουν

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Ενα παρολί με κάτι οβερ 1.5 της πούτσας με ποντάρισμα ένα γαμήσι γεροφαφούτας στο Μετάξι.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Επινα τον ελληνικο μου και επαιζα το κομπολοι μου. Τσουπ ερχεται και ο γνωστος μου ο πακετος μου λεει επαιξες τιποτα... του λεω επαιξα αλλα κουβα με ολιγη..Μου λεει μολις εβαλα την αγγλια ασσο ασσο 1000 ευρω παιρνω 7 χιλιαρικα αχαστο χααχχααχχαααχχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχχαχα :2funny: :2funny: :2funny: Τον παω τον πουστη :2funny: :2funny: :2funny:Yg εβαλα 1 ευρω στο διπλο τις αμερικα μινειρο πιεζει λες και ειναι αυτη δευτερη και η φλουμινενσε τελευτεα :2funny:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
εχεις εσυ καμια εξυπνοτερη ιδεα?

:jerking:

φίλε μου για σκέψου λογικά... εσύ θα το κάλυπτες? 4-0 στο δεύτερο ημίχρονο? πάει ποτέ ο ανθρώπινος νους ότι μπορεί να γυρίσει αυτό το παιχνίδι? καλά και αυτό είναι το λιγότερο... όλα τα παιχνίδια γινόντουσαν στις 17.00, γιατί να μην καλύψει κάποιο άλλο δηλαδή που ήταν 1-0, 2-0 και να καλύψει αυτό συγκεκριμένα... αφού το έβλεπε άσο ο άνθρωπος το έπαιξε... αλλιώς θα έκανε τη κόντρα από την αρχή...

τέλος πάντων..είναι τόσο αυτονόητο που θα αρχίσω να λέω και εγώ μαλακίες προσπαθώντας να εξηγήσω... πάντως αυτό το παρολί δεν καλυπτόταν σε καμία περίπτωση..με βάση τη λογική... 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Ερχεται ενας φιλαρακι που ειχε ερθει με τον Αγωνα ολυμπιακος-παοκ και του το ειχα δωσει ασσο το ειχε βαλει 500 ευρω..Το παλικαρι ειναι λιγο ασχετο απο στοιχημα ασχετο σε εισαγωγικα ποιος ειναι σχετικος :2funny:Το ατομο ειναι ψιλοπακετο..Μου λεει σειρα δωσε μου σημερα να βαλω κατι..Του λεω ποσα μου λεει 500 ευρω του λεω ειναι κυπελλο αγγλιας τα γνωστα κτλ κτλ κτλ ειναι 3 κατηγοριες διαφορα εχει επαναληπτικο στην ισοπαλια ειναι θεσμος των εκπληξεων αν ειχα εγω 500 ευρω και ηθελα να τα παιξω σημερα και αν τα εχανα οπως εσυ πχ τωρα :2funny: και δεν θα με επηρεαζαν οικονομικα τα 500 ευρω θα επαιζα το παιχνιδι 287=Χαλιφαξ-Τσαρλτον=2 του ειπα ειναι δυσκολο οσο ευκολο φενεται γιατι ειναι κυπελο υπαρχει πιθανη υποτιμηση του αντιπαλου λογο μικρης δυναμικοτητας κτλ κτλ.Τα λογια ειναι περιτα το εχοσε 500 ευρω.ΥΓ..Εγω του ειπα δεν θα το παιξω αυτος το επαιξε αλλα ειχε να παιξει στοιχημα απο τον αγωνα του ολυμπιακου με τον παοκ αλλα και απο την αλλη ειναι σε καλη οικονομικη κατασταση δηλαδη αμα χασει λιγο εως πολυ δεν θα καταστραφει..Δεν τον εδωσα αυτον τον αγωνα2πλο :grin: που ειναι και το πιο προφανες απο τον καθε παιχτη του στοιχηματος που παιζει εστω και λιγο :grin: (αυτος δεν παιζει καθολου) Αλλα εκει που θα τα επαιζε στο ποκερ  και θα τα εχανε :2funny: τα βαζει τωρα σε ενα αγωνα που οσο ευκολος φενεται τοσο δυσκολος μπορει να βγει..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σε ποια πολη μενεις ρε παιχτη... Ολοι οι "πακετοι" εκει εχουν απομεινει....?????? :think:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Σε ποια πολη μενεις ρε παιχτη... Ολοι οι "πακετοι" εκει εχουν απομεινει....?????? :think:
xaxaxaxaxxa αρχηγε παντου εχει πακετους..Εδω εχω φιλους ρωσοποντιους που εχουν να δουλεψουν απο τοτε που ειρθαν 15 χρονον στην ελαδα και τωρα ειναι 35 και εχουν 2 σπιτια και νικιαζουν κιολας..Δεν εχει πακετους γηγενεις :)Μαν αν εισαι κουμαροσκυλο εχεις να κανεις και με ατομα που εχουν πολλα και με ατομα που εχουν λιγα και με ατομα που παιζουν και 0.60 λεπτα την ημερα.. :)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
και εγω πακετος ειμαι αλλα δεν παιζω 500 ευρο στο στοιχημα. εχουμε και μια λογικη που λεει οτι παιζουμε συντιριτικα και συνενετικα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
φίλε μου για σκέψου λογικά... εσύ θα το κάλυπτες? 4-0 στο δεύτερο ημίχρονο? πάει ποτέ ο ανθρώπινος νους ότι μπορεί να γυρίσει αυτό το παιχνίδι? καλά και αυτό είναι το λιγότερο... όλα τα παιχνίδια γινόντουσαν στις 17.00, γιατί να μην καλύψει κάποιο άλλο δηλαδή που ήταν 1-0, 2-0 και να καλύψει αυτό συγκεκριμένα... αφού το έβλεπε άσο ο άνθρωπος το έπαιξε... αλλιώς θα έκανε τη κόντρα από την αρχή...

τέλος πάντων..είναι τόσο αυτονόητο που θα αρχίσω να λέω και εγώ μαλακίες προσπαθώντας να εξηγήσω... πάντως αυτό το παρολί δεν καλυπτόταν σε καμία περίπτωση..με βάση τη λογική... 
α συγνωμη λαθος καταλαβα εγω

νομιζα οτι ηταν το τελευταιο ματσ που περιμενε  :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και εγω πακετος ειμαι αλλα δεν παιζω 500 ευρο στο στοιχημα. εχουμε και μια λογικη που λεει οτι παιζουμε συντιριτικα και συνενετικα
nai μαν ο καθε ανθρωπος ειναι μια διαφορετικη ψυχο πνευματικη οντοτητα ο καθενας κρινει για τον εαυτο του..Και ο καθενας ειναι υπευθυνος τον πραξεων του.Ο αλλος εχθες εβαλε 1000 ευρω ασσο ασσο την αγγλια μπορει να τον πει καποιος κατι... Που το κανει Ο Ανθρωπος  με δικα του λεφτα :cheesy:.Η ο σημερινος φιλος που με ρωτησε :) με ρωτησε μονος του :grin: Ο καθενας παιζει για τον εαυτο του :grin: αλλος μαν μπορει να ειναι πακετος και να φοβατε..  και αλλος ειναι πακετος και τα λεφτα τα γαμαει την μανα :2funny:Αλλος δεν εχει και τα παιζει οτι πιανει στα χερια του :cheesy: και αλλος εχει ισα ισα να την περναει και παιζει ελαχιστα :) :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
nai μαν ο καθε ανθρωπος ειναι μια διαφορετικη ψυχο πνευματικη οντοτητα ο καθενας κρινει για τον εαυτο του..Και ο καθενας ειναι υπευθυνος τον πραξεων του.Ο αλλος εχθες εβαλε 1000 ευρω ασσο ασσο την αγγλια μπορει να τον πει καποιος κατι... Που το κανει Ο Ανθρωπος  με δικα του λεφτα :cheesy:.Η ο σημερινος φιλος που με ρωτησε :) με ρωτησε μονος του :grin: Ο καθενας παιζει για τον εαυτο του :grin: αλλος μαν μπορει να ειναι πακετος και να φοβατε..  και αλλος ειναι πακετος και τα λεφτα τα γαμαει την μανα :2funny:Αλλος δεν εχει και τα παιζει οτι πιανει στα χερια του :cheesy: και αλλος εχει ισα ισα να την περναει και παιζει ελαχιστα :) :)
Aυτο που θα σου γραψω.... σου το κανω δωρο!!! :)Δεν ειναι θεμα φοβου να πονταρεις δυνατα ενα παιχνιδι αν εχεις πακετο!!!...Δυο κατηγοριες υπαρχουν...οι Παιχτες(Παιχτουρες) και οι τζογαδοροι!!!!...Αν εισαι παιχτης ζεις απο το στοιχημα(εγω ειδικα απο τον Ο.Π.Α.Π...αλλοι απο το διαδικτυο ειναι θεμα αποψης).......και αν εισαι τζογαδορος, οτι και να κερδιζεις...αμα παιζεις συχνα....θα τα δινεις πισω στην καλυτερη των περιπτωσεων και στην χειροτερη θα μπαινεις και μεσα!!!Αυτη την στιγμη απο αρχες του ετους, ειμαι κερδισμενος απο στοιχηματα του Ο.Π.Α.Π...10.000 ΕΥΡΩ!!!..Ποιος ο λογος να παιζω συνεχεια???....Να τους τα δωσω πισω??? Οχι φυσικα!!!..Δεν εχω την εξαρτηση του τζογου!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Aυτο που θα σου γραψω.... σου το κανω δωρο!!! :)Δεν ειναι θεμα φοβου να πονταρεις δυνατα ενα παιχνιδι αν εχεις πακετο!!!...Δυο κατηγοριες υπαρχουν...οι Παιχτες(Παιχτουρες) και οι τζογαδοροι!!!!...Αν εισαι παιχτης ζεις απο το στοιχημα(εγω ειδικα απο τον Ο.Π.Α.Π...αλλοι απο το διαδικτυο ειναι θεμα αποψης).......και αν εισαι τζογαδορος, οτι και να κερδιζεις...αμα παιζεις συχνα....θα τα δινεις πισω στην καλυτερη των περιπτωσεων και στην χειροτερη θα μπαινεις και μεσα!!!Αυτη την στιγμη απο αρχες του ετους, ειμαι κερδισμενος απο στοιχηματα του Ο.Π.Α.Π...10.000 ΕΥΡΩ!!!..Ποιος ο λογος να παιζω συνεχεια???....Να τους τα δωσω πισω!!!!...Οχι φυσικα!!!..Δεν εχω την εξαρτηση του τζογου!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :)

εισαι θεος λεμε :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Aυτο που θα σου γραψω.... σου το κανω δωρο!!! :)Δεν ειναι θεμα φοβου να πονταρεις δυνατα ενα παιχνιδι αν εχεις πακετο!!!...Δυο κατηγοριες υπαρχουν...οι Παιχτες(Παιχτουρες) και οι τζογαδοροι!!!!...Αν εισαι παιχτης ζεις απο το στοιχημα(εγω ειδικα απο τον Ο.Π.Α.Π...αλλοι απο το διαδικτυο ειναι θεμα αποψης).......και αν εισαι τζογαδορος, οτι και να κερδιζεις...αμα παιζεις συχνα....θα τα δινεις πισω στην καλυτερη των περιπτωσεων και στην χειροτερη θα μπαινεις και μεσα!!!Αυτη την στιγμη απο αρχες του ετους, ειμαι κερδισμενος απο στοιχηματα του Ο.Π.Α.Π...10.000 ΕΥΡΩ!!!..Ποιος ο λογος να παιζω συνεχεια???....Να τους τα δωσω πισω??? Οχι φυσικα!!!..Δεν εχω την εξαρτηση του τζογου!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :)
με καλυψες πληρως και μενα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δηλαδη μεγαλε παιζεις ασπουμε μια φορα την εβδομαδα?  :think:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
με καλυψες πληρως και μενα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δηλαδη μεγαλε παιζεις ασπουμε μια φορα την εβδομαδα?  :think:
Μια με δυο φορες την εβδομαδα....και να αξιζει ο κοπος!!!...Αυτο το Σ/Κ δεν επαιξα το κουπονι, δεν ειχε πρωταθληματα!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μια με δυο φορες την εβδομαδα....και να αξιζει ο κοπος!!!...Αυτο το Σ/Κ δεν επαιξα το κουπονι, δεν ειχε πρωταθληματα!!!
στο μυαλο μου εισαι  ;)

την αλλη εβδομαδα εχει καλα παιχνιδια

και την μεθεπομενη εχει και τσαμπιονς λιγκ  ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera. Ρωτησα ενα φιλαρακι πρωην ποδοσφαιριστη..Τι βλεπει απο ιταλια του ελεγα τα ματς και οτι του ερχοταν στο κεφαλι :2funny:Μου ελεγε :grin: 288=Βερονα-Κροτονε=1,    289=Γιουβε Σταμπια=Αλμπινολεφε=2,    291=Γκροσετο-Βαρεζε=Χ,     292=Μοντενα-Εμπολι=Χ,    293=Μπρεσια-Ασκολι=1,    294=Σαμπτορια-βιτσενζα=1,     295=Τσιταντελα-Λιβορνο=2,     304=Τορινο-Μπαρι=Χ.. τα Εβαλα 0.20 λεπτα στην βετ365 νικη 334 ευρω :2funny: για το ματς γκουομπιο σασουολο μου ειπε οτι δεν ξερει τις ομαδες :cheesy: Φσικα ο ανθρωπος δεν παιζει στοιχημα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom