You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
διαισθητικα πορτογαλιαγια μπαραζ γιουρο 2012 βλεπετε τιποτα?
kgg
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
διαισθητικα πορτογαλια
ΥπερValue bet
kgg
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Και μια τελευταια κουβεντουλα Χρησταρα οσον αφορα στο Αγγλικο πρωταθλημα,ειναι οτι εζησα πολλα χρονια κοντα σε εναν πρωην ποδοσφαιριστη Ελληνα που περασε απο τα γηπεδα της Αγγλιας ο οποιος εβγαλε πολλα λεφτα απο "πληροφοριες" που ειχε και κονε που κρατησε και μετα απο το περασμα του απο την Αγγλια...Τι εγιναν τα λεφτα?Ας οψεται το καζινο,τα χαρτια,τα ζαρια,τα πανακριβα αυτοκινητα και η βυζαρου γυναικα που ειχε....
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Ο Γεωργατος φιλε ακομη φραγκατος ειναι.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ναι δεν πηγε εχεις δικιο.τον μπερδεψα με τον Γιανακοπουλο το Στελλαρα
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Ο Χρηστος Κωστης πρεπει να εχει μεινει ρεστος παντως πιστευω δεν ξερω...
δεν θα το λεγα.ενω εχουν κ γαμω τις μοναδες σαν ομαδα βγαζουν μεγαλο κομπλεξ.παντως πειτε μου.ετσι οπως ειδατε την κροατια στο καραισκακη δεν ομιζετε οτι ειναι καλος 1ος η τουρκιαΥπερValue bet
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Император года сноваΑπο το μεσημερι σας εγραψα πεντε ματσακια για χ(ισοπαλιες)...το 101,102,104,115,119 και ειπα οτι θα ζητησω τριαδα!!!!Μονο Παιχτουρες παιζουν αυτο το συστημα!!!!...Και καθησε η τριαδα 101,102,115!!!!!..Τα τρια αυτα ματσακια κατσανε ισοπαλια!!!Πριν ενα χρονο που ειχα γραψει πεντε ματσακια απο τις ελαχιστες φορες που εγραφα ειχαν κατσει και τα πεντε.Λογο ομως της ειρωνειας αλλα και των προσβολων που διαπιστωσα και σημερα απο ενα μελος δεν θα ξαναγραψω.Να αποδειξω το ποιος ειμαι,ειτε να αυτοπροβληθω δεν υπαρχει λογος.Απλα ειμαι ο καλυτερος παιχτης του στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π!!Απο αυτο ζω στην ουσια.Λυπαμαι δεν θα ξαναγραψω.Στο site επεστρεψα, αλλα θα ξαναφυγω!!!Δεν μου αρεσει η αλητεια που διαπιστωσα στο παρελθον απο πολλους με την ανοχη του Αντισθενη!!!Αν διαπιστωσω οτι συνεχιζεται και σημερα θα ξαναφυγω!!!!
Συνημμένα
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Επομενη γραφη μου, στο συγκεκριμενο θρεντ θα ειναι 19/11/2011.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
kalhspera. Tουρκια-Iταλια u21 =2 για 3 πιατα λαπα ρυζι(λογο διαρροιας) και 2 μπριζολες μοσχαρισιες γαλλιας ψητες στο σπιτη απο τον αρβανιτιδη..ΟΙ ειδικοι λενε οτι εχει απουσιες βασικες η ιταλια οκ σωστα..Εδω παιζω φανελα και κινητρο οταν οι ιταλοι θελουν μπορουν Ζητω ο κουβας :o
Έχω την αίσθηση ότι όλοι οι αγώνες από τα U21 έως τα μπαράζ των ανδρών θα έχουν πολύ under λόγω της κρισιμότητας των αγώνων και των επαναληπτικών. Εκτός βέβαια των φαβορί που βγάζουν μάτια. Μπορεί και να κάνω λάθος και να βγουν όλα over αλλά αυτήν την αίσθηση έχω και προς τα εκεί θα κοιτάξω αν επιλέξω κάτι.
kalhspera..Εχω μιλησει με φιλο παλια που ειχε παει βραζιλια με καραβι(πολλες φορες) ηταν μουτσος και μου ειπε ενα πραγμα που δεν θα ξεχασω ποτε..Οι βραζιλιανες γεννηθηκαν για το σεξ και οι αντρες βραζιλιανοι για το ποδοσφαιρο.. δειτε μια αν θελετε στο you tube :-* πατηστε paysandu 1x0 luverdense και δειτε οταν ο βραζιλιανος παιχτης σημειωνει το γκολ τι κανει και τι γινετε στο γhπεδο.. Ο αγωνας ειναι για την Γ εθνικη βραζιλιας..
Καλησπερα παιδες σκεφτομαι να παιξω τα εξης ματσακια πειτε μου και την γνωμη σασ κιολας.Εχουμε και λεμε Νόργουιτς - Άρσεναλ 2πλο , Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ 1 , Στόουκ - ΚΠΡ χ , Σουόνσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 , Νάπολι - Λάτσιο χ , Γιουβέντους - Παλέρμο 1 , Φιορεντίνα - Μίλαν 2 , Τότεναμ - Άστον Βίλα 1 αυτα τα ματς θα τα παιξω με 5 ευρω και τα κερδη θα ειναι 948.50 ευρω.Αυτες ειναι οι αποδοσεις σε γνωστο οnline στοιχηματικο σιτε.
μαν ειναι νωρις ακομα περιμενε μεχρι να ερθει η ωρα τους Εδω διαβαζουμε τα τελευτεα νεα και παλι δεν βρισκουμε ακρη Υπομονη Αν θες μια συμβουλη παιζε παιχνιδια τις ιδιας ημερας..Και το αλλο 8 ματς θα εβαζα 1 ευρω οχι 5Καλησπερα παιδες σκεφτομαι να παιξω τα εξης ματσακια πειτε μου και την γνωμη σασ κιολας.Εχουμε και λεμε Νόργουιτς - Άρσεναλ 2πλο , Μάντσεστερ Σίτι - Νιούκαστλ 1 , Στόουκ - ΚΠΡ χ , Σουόνσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 , Νάπολι - Λάτσιο χ , Γιουβέντους - Παλέρμο 1 , Φιορεντίνα - Μίλαν 2 , Τότεναμ - Άστον Βίλα 1 αυτα τα ματς θα τα παιξω με 5 ευρω και τα κερδη θα ειναι 948.50 ευρω.Αυτες ειναι οι αποδοσεις σε γνωστο οnline στοιχηματικο σιτε.
bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
4 under και στα 4 παιχνίδια μπαράζ...
σκέψη.... πρώτα ματς μεγάλης σημασίας. οι φιλοξενούμενη θέλουν αποτέλεσμα Χ2 και θα παίξουν σφιχτά παίζοντας στις αντεπιθέσεις...
οι γηπεδούχοι θα προσέξουν πολύ τα νώτα τους για να μην φάνε το εκτός έδρας γκολ... σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει τεράστια διαφορά στην ισοπαλία 0-0 με 1-1... το 0-0 θεωρείτε ένα θετικό αποτέλεσμα και για τους γηπεδούχους μιας και στον επαναληπτικό πάνε για 2 αποτελέσματα ενώ το 1-1 είναι καταστροφή αφού θα χρειαστούν μόνο νίκη για πρόκριση... ο πρώτος στόχος και για τις 2 ομάδες είναι να μην δεχτούν γκολ...
στο ίντερνετ πολλές εταιρίες δέχονται το under 3 που σημαίνει ότι κερδίζεις στο under 2,5 και σε περίπτωση που μπούνε 3 γκολ το στοίχημα επιστρέφεται.. χάνεις στο over 3,5... αν συμπεριλάβουμε τον παράγοντα τύχη, οπού που μπορεί σε κάποιο ματς, να μπει γκολ σε κάποια αντεπίθεση από τους φιλοξενούμενους στο πρώτο τέταρτο και ανοίξει το παιχνίδι... με το under 3 καλυπτόμαστε.
και η έμπνευση μου... γιατί το στοίχημα δεν είναι μόνο λογική... Ελλάδα-Ρωσία σκορ. 1-1, ημ.1 τελ.Χ με καλή απόδοση, γκολ 2-3, καλό
είναι και το γκολ ακριβώς 2 που παίζεται στο ίντερνετ όσον αφορά την απόδοση βέβαια...
Αυτά....καλή τύχη σε όλους.....
σκέψη.... πρώτα ματς μεγάλης σημασίας. οι φιλοξενούμενη θέλουν αποτέλεσμα Χ2 και θα παίξουν σφιχτά παίζοντας στις αντεπιθέσεις...
οι γηπεδούχοι θα προσέξουν πολύ τα νώτα τους για να μην φάνε το εκτός έδρας γκολ... σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει τεράστια διαφορά στην ισοπαλία 0-0 με 1-1... το 0-0 θεωρείτε ένα θετικό αποτέλεσμα και για τους γηπεδούχους μιας και στον επαναληπτικό πάνε για 2 αποτελέσματα ενώ το 1-1 είναι καταστροφή αφού θα χρειαστούν μόνο νίκη για πρόκριση... ο πρώτος στόχος και για τις 2 ομάδες είναι να μην δεχτούν γκολ...
στο ίντερνετ πολλές εταιρίες δέχονται το under 3 που σημαίνει ότι κερδίζεις στο under 2,5 και σε περίπτωση που μπούνε 3 γκολ το στοίχημα επιστρέφεται.. χάνεις στο over 3,5... αν συμπεριλάβουμε τον παράγοντα τύχη, οπού που μπορεί σε κάποιο ματς, να μπει γκολ σε κάποια αντεπίθεση από τους φιλοξενούμενους στο πρώτο τέταρτο και ανοίξει το παιχνίδι... με το under 3 καλυπτόμαστε.
και η έμπνευση μου... γιατί το στοίχημα δεν είναι μόνο λογική... Ελλάδα-Ρωσία σκορ. 1-1, ημ.1 τελ.Χ με καλή απόδοση, γκολ 2-3, καλό
είναι και το γκολ ακριβώς 2 που παίζεται στο ίντερνετ όσον αφορά την απόδοση βέβαια...
Αυτά....καλή τύχη σε όλους.....
kalhspera. Ρωτησα και παλι για αγωνα β εθνικης 4 ατομα που μονο σαν γενικη εμπειρια ξερουν.. το τι γενεσθει στην ελλαδα δηλαδη ειναι ελληνες κουμαρτζηδες αλλα μονο σε ελληνικους αγωνες ΠΡΟΠΟ και λιγο στοιχημα η και καθολου στοιχημα οι 2.. και παιζουν κινο.Τι βλεπουν τον αγωνα Πιερικος-Βεροια και μου ειπαν οι 2 Χ ο αλλος ενας Χ αλλα δεν του εβγαινε καθαρα ειχε και λιγο ασσο αλλα κολουσε και στα 2 αποτελεσματα και ο 4 ος 2πλο Τωρα ετσι οπως τους ακουσα και σκεφτηκα λεω και εγω δεν θα τους χαλουσε το Χ τωρα αυτο μπορει να ερθει και με γκολ οπως και να ερθει το επαιξα ηδη Πιερικος-Βεροια=Χ στην βετ365 πονταρισμα για 3 πιτσες ατομικες με σουβλακι και απο ολα και σαλατα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K