Την απεφυγα την Πορτουγκεζα γιατι θεωρησα οτι επειδη ειναι ντερμπακι,ασχετα αν φετος η Ρεσιφε ειναι ερπετο θα μπαινανε μεσα να κανουν επιδειξη ισχυος...Παληκαρια προτασεις κ προβλεψεις δινω μονο οταν εχω καλη πηγη και δικια μου εικονα.Δεν ειναι να παιρνουμε κοσμακη στο λαιμο μας.Λεφτα παιζουμε...Τα Χ τα κυνηγαω τα τελευταια 3-4 χρονια μετα απο επαναλαμβανομενα οργια που εχω δει με τα ιδια μου τα ματια για να σπανε φαβορες και λογικα σημεια.
ΥΓ.Μια ψιλοαπαντησουλα στον συμπαθεστατο σε εμενα Χρηστο.Θεωρω και εχω αποδειξεις οτι απο τα πιο βρωμικα πρωταθληματα της Ευρωπης ειναι τα Αγγλικα....
xaxax ωραιος ty και για το συμπαθεστατος
το γουστο ειναι κατι καθαρα προσωπικο το εχω πει και εγω οτι το αγγλικο πρωταθλημα και βασικα τις τσαμπιονσιπ(β εθνικης)ειναι το πιο δυσκολο στον κοσμο γι διαβασμα και παιξιμο..Μαν παντου στηνονται φυσικα και στην αγγλια τωρα ειπαμε γουστα ειναι αυτα..Αλλα πες μου ενα πρωταθλημα στον κοσμο που μπορεις να παιξεις 7 κατηγορια δηλαδη β ερασιτεχνικη κατηγορια μετα ειναι οι γειτονιες που δεν τισ βαζουν για στοιχημα..Το αγγλικο πρωταθλημα ειναι το χειροτερο πρωταθλημα για στοιχημα αλλα για μενα μου αρεσει..Ασχετα αν δεν μπορω ακομα να το κατανοησω.Το μονο που ξερω ειναι οτι οι διαφορες στις ομαδες ειναι βαθμο με βαθμο προς τα πανω και να το τις προσεγγισεις ειναι πολυ δυσκολο και οτι δεν δηνουν αιχνιδια και παιζουν μεχρι το 90 ..Τεσπα
ειναι το χειροτερο πρωταθλημα γιατο στοιχημα σπας το κεφαλι σου..Δεν λεω για μαν γιου και τσελσι κτλ..Για νορμαλ ανθρωπινες αποδωσεις..Τι κωλο πρωταθλημα ειναι τελικα..Ζητω η β εθνικη ελλαδος
Ρωτας 4 ανθρωπους που δεν εχουν ιδεα εκτος απο το κινο και τα τις ελλαδας σαν γενικη ενια και πας ταμειο
Και μετα τα χανεισ στο διπλο τις σενταν που εφαγε 5 πιτσες για γκολ
ΥΓ.. προπερσι αν θυμαμαι καλα τελικο κυελου αγγλιας εφτασε η τσελσι με την πορτσμουθ ου η πορτσμουθ ειχε πεσει και μαθηματικα στην β εθνικη και απληρωτους παιχτες ειχε και χαλια εσωτερικα προβληματα και ολα τα κακα ..Αλλα πηγαν στον τελικο κυπελλου αγγλιας
Τις πιο παλιας διοργανωσης στον κοσμο
Ειναι οι αγγλοι μεγαλες κουφαλες
Αλλα δεν δινουν ματς..Γιαυτο εμεις πρωτα ο θεος τελευταιες αγωνιστηκες ισπανια και ελλαδα..ΟΧΙ ιταλια η φυλακη ειναι κοντα αρε μακαροναδες και 1.30 χ εχω παιξει παλια πως χαλασατε ετσι