aderfe καμια σχεση αυτο ειναι μπαρμπουτι και οτι κατσι εγω πεζο διπλη ευκερια σε μονο αποδεκτο δηλαδη εχω 66.6 της εκατο να κερδισο και 33.3 να χασω ανεξαρτιτου αποδοσης φαβορι κτλ!!! αυτο που εκανες τι πιθανοτητες εχει να επαληθευτη στατιστικα πρωτα!!!για υπολογισε!!
Τι πιθανότητες έχει να επαληθευτεί στατιστικά το να μπει ένα γκολ στο Μπρέντφορντ v Μπόρνμουθ;
Στους αγώνες της Μπρέντφορντ μπαίνουν μέσο όρο 2,24 γκολ και της Μπόρνμουθ 2,77. Της Όξφορντ 2,47 και της Σάουθεντ 2,82.
Στα τελευταία παιχνίδια που είχα στατιστικά της Αννάν Αθλέτικ 2,2 και της Πίτερχεντ 2,2. Της Κλάϊντ 3,2 και της Αλόα 2,8.
Βασιζόμενος στα παραπάνω έπαιξα και το συγκεκριμένο μπαρμπούτι. Θεώρησα ότι ένα γκολ μπορεί να μπει στους συγκεκριμένους αγώνες με τις συγκεκριμένες ομάδες. Με διπλή ευκαιρία έχεις μια άλφα κάλυψη αλλά με το να κυνηγάς πάνω από ένα γκολ και με κάλυψη στο ένα μπορεί να έχεις πληρωθεί από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και να μην σε ενδιαφέρει αν θα φας γκολ στο 90΄. Μπορεί και να έπαιξα λάθος αλλά θα το διαπιστώσω στην πορεία. Θέλω ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο σε 2 από τα 4 παιχνίδια αλλά και να μην μπει τουλάχιστον πάλι θα έχω κέρδος.
Τι θα πει φίλε davarits ότι μόνο εσύ είσαι έτσι; Στο σχόλιό μου έγραψα:
"Μήπως για μικρές αποδόσεις πρέπει να πουλήσουμε και λίγο τρέλα με τα γκολ;" Έριξα μια ιδέα για έναν ακόμη τρόπο παιχνιδιού αλλά εσύ αμέσως τον χαρακτήρισες μπαρμπούτι. Όντως μπανανιστάν. Δηλαδή αν την Ζάμαλεκ την έπαιζα 1.0, 1.5 θα ήταν μπαρμπούτι; Εσύ θα την έχανες με διπλή ευκαιρία 1Χ και εγώ θα την έπιανα από το 49' κι ενώ θα είχα ήδη εξασφαλίσει την κάλυψή μου μόλις από το έκτο λεπτό. Μόνο αν έληγε 0-0 θα κέρδιζες εσύ και θα έχανα εγώ. Ποια είναι η στατιστική στο να έρθει 0-0 η Ζάμαλεκ με την Ιτιχάντ Αλ Σόρτα;
Καλά κέρδη σε όλους. Μαζί είμαστε σε αυτόν τον αγώνα και δεν έχει να μας χωρίσει τίποτα.