majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
θα ριξω ΣΚ κουπονι μπομπα με καμια δεκαρια αγωνες η γκολ/γκολ η τελικα θα το σκεφτω.Βαρεθηκα να περιμενω ψιλα και να μην καθονται κιολας....
Δεν θα το έλεγα μπόμπα. Απλά λιγοστεύουν οι πιθανότητες λόγω πολλών αγώνων. Πάντα παίζω ένα τέτοιο "λόττο" και κάποιες φορές κάθεται. Αν σκεφτώ την απόδοση θα έλεγα ότι είμαι κερδισμένος. Αυτό το ΣΚ δεν ξέρω αν βοηθάει επειδή έχουν διακοπή τα περισσότερα πρωταθλήματα. Για σήμερα έπαιξα 8 φιλικούς αγώνες να μπει πάνω από ένα γκολ. Για την ακρίβεια το ξεκίνησα χθες με το φιλικό της Βραζιλίας. Για τα μπαράζ σκεφτόμουν κάτι σε under αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη.θα ριξω ΣΚ κουπονι μπομπα με καμια δεκαρια αγωνες η γκολ/γκολ η τελικα θα το σκεφτω.Βαρεθηκα να περιμενω ψιλα και να μην καθονται κιολας....
kalhspera..Εχω μιλησει με φιλο παλια που ειχε παει βραζιλια με καραβι(πολλες φορες) ηταν μουτσος και μου ειπε ενα πραγμα που δεν θα ξεχασω ποτε..Οι βραζιλιανες γεννηθηκαν για το σεξ και οι αντρες βραζιλιανοι για το ποδοσφαιρο.. δειτε μια αν θελετε στο you tube :-* πατηστε paysandu 1x0 luverdense και δειτε οταν ο βραζιλιανος παιχτης σημειωνει το γκολ τι κανει και τι γινετε στο γhπεδο.. Ο αγωνας ειναι για την Γ εθνικη βραζιλιας..
χαιβανιι το πρωι εχει ιαπονια j 2 trenoooo!!!!!!! αλα παρακουλουθατη πρωτα και μετα πεξε!! δουλευης και σε προπατζιδικο αγγκλια κηπελο !! ζαρια!!!στανδαρkalhspera. βλεποντας το καινουργιο κουπονι διαπιστωσα οτι εχει κυπελλο αγγλιας αυτο φυσικα το ηξερα μια εβδομαδα πριν Το θεμα ειναι οτι βλεποντας τις ομαδες και τα ζευγαρια τα ειδα τα πραγματα δυσκολα Το ματι μου ξεχωρισε ενα παιχνιδι το Χαλιφαξ-Τσαρλτον..Τωρα παιρνοντας τα περιοδικα και διαβαζωντας τους ειδικους για την αγγλια διαπιστωσα οτι οντος το πιο δυνατο φαβορι ειναι η τσαρλτον και απο τους ειδικους Δηλαδη αυτο το παιχνιδι θα το ξεχωρισει και ο πιο απλος παρατηρητης που παιζει στοιχημα .. Απο αυτον τον πρωτο γυρω που παιρνουν μερος οι επαγγελματικες κατηγοριες τις αγγλιας δηλαδη η λιγκ 1 λιγκ 2.. Στον 3 γυρω μπαινουν και τα θηρια της πρεμιερ και τις τσαμπιονσιπ..Τωρα ετσι που τα ειδα τα ζευγαρια μου αρεσαν.. μου αρεσαν, οχι γιατι ειναι ευκολα αλλα γιατι ειναι δυσκολα ..ως γνωστον μας αρεσουν οι δυσκολες γκομενες τις ευκολες τις γραφουμε γρηγορα τις δυσκολες μας κανουν και χανουμε τα μυαλα μας καπως ετσι ειναι και το κυπελο αγγλιας ειναι δυσκολο αλλα ειναι ο πιο ιστορικος θεσμος στον κοσμο και αυτο με κανει να το ποθω αλλα και γιατι μου βγαζει κατι το διαφορετικο και με τραβαει Ανεξαρτητα τι λενε οι φιλοι εδω μεσα Την αγγλια δεν την αλλαζω για κανενα πρωταθλημα στον κοσμο.Εδω να πω οτι απο την αγγλια ειμαι τελειως χασουρης δηλαδη δεν εχω παρει ποτε λεφτα που θα πω εκανα μια καλη μπαζα ενταξη πειρα μερικες φορες αλλα εχασα χιλαδες Το θεμα ειναι οτι μου αρεσει..Δεν ειναι για στοιχημα η αγγλια παιδια πλυν τον μεγαλων μαν γιου τσελσι κτλ..Αλλα οσο δυσκολη ειναι η καργιολα τοσο μου αρεσει..Εδω θελω να πω το πιο σημαντικο πραγμα που υπαρχει στο στοιχημα ειναι να εμπιστευθουμε τον εαυτο μας..Ας παιζουμε και αιγυπτιακο πρωταθλημα που παιζει ο φιλος νταβαριτς Τωρα αυτο που θελω να πω για το αγγλικο κυπελλο ειναι οτι αυριο θα διαβασω ολους τους αγωνες..Εμπειρικα με το ματι δηλαδη τα ειδα δυσκολα τα ματς..Αλλα εμπειρικα επαιξα και πορτογαλια 10 ευρω να παρω πισω τα 10 ευρω που επαιξα το χ τις βεροιας και εχασα ενα 20αρικο σημερα Το θεμα με το κυπελλο αγγλιας ειναι οτι στην ισοπαλια υπαρχει επαναληπτικος αγωνας στην εδρα του φιλοξενουμενου Δηλαδη πχ. σΤΟ Χαλιφαξ-Τσαρλτον αν ερθει χ ο αγωνας θα ξαναγινει αγωνας στην εδρα τις τσαρλτον Μονο αν καποιος νικησει στον πρωτο γυρο δηλαδη αυριο θα προκριθει απευθειας και ο χαμενος θα αποκλειστει Εδω δηλαδη εχει ψωμι γιατι πρεπει να διαβασουμε ποιες μικρες που ειναι φιλοξενουμενες θα το παν στην ισοπαλια για να κερδισουν προβολη εισιτιρια εσοδα γενικα για τον επαναληπτικο Φυσικα χωρις να το κανουν επιτηδες αλλα σε μια μεγαλυτερη ομαδα αν παρεις ισοπαλια ειναι μεγαλο πραγμα δεν ειναι ιταλια εκει Αλλα παραλληλα θα υπαρχει και μπομπα στον ασσο απο την εγαλη ομαδα αν αυτη καιγεται στο πρωταθλημα και η μικρη φιλοξενουμενη να μπορεσει ννα παρει το διπλο εδω και οχι το χ..Με λιγα λογια εδω πρεπει να βρουμε αουτσαιντερ και οχι φαβορι λογο τις ιδιαιτεριτητας που εχει το κυπελλο αγγλιας οτι ολα γινονται σε αυτην την διοργανωση Φυσικα εως ενα σημειο οταν μπουν τα θηρια πρεμιερ λιγκ τσαμπιονσιπ εκει παμε στα φαβορι Εκανα αυτην την αναφορα για το κυπελλο αγγλιας γιατι μου βγηκε ..Και θα ξαναπω οτι η αγγλια δεν ειναι ελλαδα ουτε ιταλια - πλυν τα μεγαλα ονοματα μαν γιου τσελσι συτι (φετος) Δεν υπαρχουν μπεσα για να παιζουμε πολλα λεφτα..Γιαυτο και οι ειδικοι που αγαπανε την αγγλια και την λατρευουν και σαν στοιχημα παιζουν μονο αουτσαιντερ γιατι ειναι ενα πρωταθλημα απροοπτο και η λογικη του φαβορι δεν ειναι τετοια που εινα σε πρωταθληματα σαν τις ελλαδος ισπανιας ιταλιας κτλ για να βαλουν μεγαλα ποσα!!!... Οποτε αν διαβασετε τους ειδικους τους γνησιους δηλαδη αυτους που παιζουν μονο αγγλια(για μενα πολοι λενε οτι αγαπουν την αγγλια σαν στοιχημα αλλα οι πραγματικοι που την αγαπουν.. Ειναι αυτοι που παιζουν αγγλια και μονο αγγλια )παιζουν μονο αουτσαιντερ ασχετα αν κερδιζουν η οχι..Εδω πρεπει να βαλουμε το προσωπικο μας κρητιριο δηλαδη να σκεφτουμε ειτε παιξουμε φαβορι ειτε παιξουμε αουτσαιντερ φυσικα και στην αγγλια θα παιξουμε και φαβορι εννοειτε οτι βλεπει ο καθενας παιδια..Μονο οταν διαβασουμε πραγματικα.. εμεις!!! Σκεφτουμε αποφασισουμε αποριψουμε κρατησουμε εμεις μονο τοτε θα γινουμε πραγματικοι παιχτες του στοιχηματος και θα εχουμε μια επαφη με το ταμειο..Ο πραγματικος παιχτης ειμαστε εμεις πρεπει να μας εμπιστευθουμε να μας πιστεψουμε Μην ξεχασετε πριν παιξετε κατι να το σκεφτειτε εσεις Και αν το παρετε απο καπου αλλου παλι να το σκεφτειτε αν θα το κρατησετε η θα το αποριψετε Σας ζαλισα τα @@ σορυ Αποφασεις που παρθηκαν χωρις σκεψη,φερνουν καταστροφες χωρις θεραπεια Μεγας βασιλειος
kalhspera. βλεποντας το καινουργιο κουπονι διαπιστωσα οτι εχει κυπελλο αγγλιας αυτο φυσικα το ηξερα μια εβδομαδα πριν Το θεμα ειναι οτι βλεποντας τις ομαδες και τα ζευγαρια τα ειδα τα πραγματα δυσκολα Το ματι μου ξεχωρισε ενα παιχνιδι το Χαλιφαξ-Τσαρλτον..Τωρα παιρνοντας τα περιοδικα και διαβαζωντας τους ειδικους για την αγγλια διαπιστωσα οτι οντος το πιο δυνατο φαβορι ειναι η τσαρλτον και απο τους ειδικους Δηλαδη αυτο το παιχνιδι θα το ξεχωρισει και ο πιο απλος παρατηρητης που παιζει στοιχημα .. Απο αυτον τον πρωτο γυρω που παιρνουν μερος οι επαγγελματικες κατηγοριες τις αγγλιας δηλαδη η λιγκ 1 λιγκ 2.. Στον 3 γυρω μπαινουν και τα θηρια της πρεμιερ και τις τσαμπιονσιπ..Τωρα ετσι που τα ειδα τα ζευγαρια μου αρεσαν.. μου αρεσαν, οχι γιατι ειναι ευκολα αλλα γιατι ειναι δυσκολα ..ως γνωστον μας αρεσουν οι δυσκολες γκομενες τις ευκολες τις γραφουμε γρηγορα τις δυσκολες μας κανουν και χανουμε τα μυαλα μας καπως ετσι ειναι και το κυπελο αγγλιας ειναι δυσκολο αλλα ειναι ο πιο ιστορικος θεσμος στον κοσμο και αυτο με κανει να το ποθω αλλα και γιατι μου βγαζει κατι το διαφορετικο και με τραβαει Ανεξαρτητα τι λενε οι φιλοι εδω μεσα Την αγγλια δεν την αλλαζω για κανενα πρωταθλημα στον κοσμο.Εδω να πω οτι απο την αγγλια ειμαι τελειως χασουρης δηλαδη δεν εχω παρει ποτε λεφτα που θα πω εκανα μια καλη μπαζα ενταξη πειρα μερικες φορες αλλα εχασα χιλαδες Το θεμα ειναι οτι μου αρεσει..Δεν ειναι για στοιχημα η αγγλια παιδια πλυν τον μεγαλων μαν γιου τσελσι κτλ..Αλλα οσο δυσκολη ειναι η καργιολα τοσο μου αρεσει..Εδω θελω να πω το πιο σημαντικο πραγμα που υπαρχει στο στοιχημα ειναι να εμπιστευθουμε τον εαυτο μας..Ας παιζουμε και αιγυπτιακο πρωταθλημα που παιζει ο φιλος νταβαριτς Τωρα αυτο που θελω να πω για το αγγλικο κυπελλο ειναι οτι αυριο θα διαβασω ολους τους αγωνες..Εμπειρικα με το ματι δηλαδη τα ειδα δυσκολα τα ματς..Αλλα εμπειρικα επαιξα και πορτογαλια 10 ευρω να παρω πισω τα 10 ευρω που επαιξα το χ τις βεροιας και εχασα ενα 20αρικο σημερα Το θεμα με το κυπελλο αγγλιας ειναι οτι στην ισοπαλια υπαρχει επαναληπτικος αγωνας στην εδρα του φιλοξενουμενου Δηλαδη πχ. σΤΟ Χαλιφαξ-Τσαρλτον αν ερθει χ ο αγωνας θα ξαναγινει αγωνας στην εδρα τις τσαρλτον Μονο αν καποιος νικησει στον πρωτο γυρο δηλαδη αυριο θα προκριθει απευθειας και ο χαμενος θα αποκλειστει Εδω δηλαδη εχει ψωμι γιατι πρεπει να διαβασουμε ποιες μικρες που ειναι φιλοξενουμενες θα το παν στην ισοπαλια για να κερδισουν προβολη εισιτιρια εσοδα γενικα για τον επαναληπτικο Φυσικα χωρις να το κανουν επιτηδες αλλα σε μια μεγαλυτερη ομαδα αν παρεις ισοπαλια ειναι μεγαλο πραγμα δεν ειναι ιταλια εκει Αλλα παραλληλα θα υπαρχει και μπομπα στον ασσο απο την εγαλη ομαδα αν αυτη καιγεται στο πρωταθλημα και η μικρη φιλοξενουμενη να μπορεσει ννα παρει το διπλο εδω και οχι το χ..Με λιγα λογια εδω πρεπει να βρουμε αουτσαιντερ και οχι φαβορι λογο τις ιδιαιτεριτητας που εχει το κυπελλο αγγλιας οτι ολα γινονται σε αυτην την διοργανωση Φυσικα εως ενα σημειο οταν μπουν τα θηρια πρεμιερ λιγκ τσαμπιονσιπ εκει παμε στα φαβορι Εκανα αυτην την αναφορα για το κυπελλο αγγλιας γιατι μου βγηκε ..Και θα ξαναπω οτι η αγγλια δεν ειναι ελλαδα ουτε ιταλια - πλυν τα μεγαλα ονοματα μαν γιου τσελσι συτι (φετος) Δεν υπαρχουν μπεσα για να παιζουμε πολλα λεφτα..Γιαυτο και οι ειδικοι που αγαπανε την αγγλια και την λατρευουν και σαν στοιχημα παιζουν μονο αουτσαιντερ γιατι ειναι ενα πρωταθλημα απροοπτο και η λογικη του φαβορι δεν ειναι τετοια που εινα σε πρωταθληματα σαν τις ελλαδος ισπανιας ιταλιας κτλ για να βαλουν μεγαλα ποσα!!!... Οποτε αν διαβασετε τους ειδικους τους γνησιους δηλαδη αυτους που παιζουν μονο αγγλια(για μενα πολοι λενε οτι αγαπουν την αγγλια σαν στοιχημα αλλα οι πραγματικοι που την αγαπουν.. Ειναι αυτοι που παιζουν αγγλια και μονο αγγλια )παιζουν μονο αουτσαιντερ ασχετα αν κερδιζουν η οχι..Εδω πρεπει να βαλουμε το προσωπικο μας κρητιριο δηλαδη να σκεφτουμε ειτε παιξουμε φαβορι ειτε παιξουμε αουτσαιντερ φυσικα και στην αγγλια θα παιξουμε και φαβορι εννοειτε οτι βλεπει ο καθενας παιδια..Μονο οταν διαβασουμε πραγματικα.. εμεις!!! Σκεφτουμε αποφασισουμε αποριψουμε κρατησουμε εμεις μονο τοτε θα γινουμε πραγματικοι παιχτες του στοιχηματος και θα εχουμε μια επαφη με το ταμειο..Ο πραγματικος παιχτης ειμαστε εμεις πρεπει να μας εμπιστευθουμε να μας πιστεψουμε Μην ξεχασετε πριν παιξετε κατι να το σκεφτειτε εσεις Και αν το παρετε απο καπου αλλου παλι να το σκεφτειτε αν θα το κρατησετε η θα το αποριψετε Σας ζαλισα τα @@ σορυ Αποφασεις που παρθηκαν χωρις σκεψη,φερνουν καταστροφες χωρις θεραπεια Μεγας βασιλειος
σκεψου και παιξε μαν εδω επιασες 9 στις 10 τις προαλλες δηλαδη επιασες τις 9 ομαδες με 33% 33& 33& στον καθε αγωνα 1 στις 19683 και ζητας απο εμενα που δεν μπορω να πιασω το διπλο τις μεγαλης βεροιας και ρωταω δεξια και αριστερα..χαχαχα εισαι καλυτερος απο εμενα μαν εγω κανω μαλακιες Παιξε εσυ και δωσε στον λαοΧρηστο τα πολλα λογια ειναι φτωχεια λενε....Θελω να ακουω κουπονια για 10 στουντιο για 5 citytoyrs για 3 ωρες μασαζ για 1 πιτσα γιγας...
4 under και στα 4 παιχνίδια μπαράζ...
σκέψη.... πρώτα ματς μεγάλης σημασίας. οι φιλοξενούμενη θέλουν αποτέλεσμα Χ2 και θα παίξουν σφιχτά παίζοντας στις αντεπιθέσεις...
οι γηπεδούχοι θα προσέξουν πολύ τα νώτα τους για να μην φάνε το εκτός έδρας γκολ... σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει τεράστια διαφορά στην ισοπαλία 0-0 με 1-1... το 0-0 θεωρείτε ένα θετικό αποτέλεσμα και για τους γηπεδούχους μιας και στον επαναληπτικό πάνε για 2 αποτελέσματα ενώ το 1-1 είναι καταστροφή αφού θα χρειαστούν μόνο νίκη για πρόκριση... ο πρώτος στόχος και για τις 2 ομάδες είναι να μην δεχτούν γκολ...
στο ίντερνετ πολλές εταιρίες δέχονται το under 3 που σημαίνει ότι κερδίζεις στο under 2,5 και σε περίπτωση που μπούνε 3 γκολ το στοίχημα επιστρέφεται.. χάνεις στο over 3,5... αν συμπεριλάβουμε τον παράγοντα τύχη, οπού που μπορεί σε κάποιο ματς, να μπει γκολ σε κάποια αντεπίθεση από τους φιλοξενούμενους στο πρώτο τέταρτο και ανοίξει το παιχνίδι... με το under 3 καλυπτόμαστε.
και η έμπνευση μου... γιατί το στοίχημα δεν είναι μόνο λογική... Ελλάδα-Ρωσία σκορ. 1-1, ημ.1 τελ.Χ με καλή απόδοση, γκολ 2-3, καλό
είναι και το γκολ ακριβώς 2 που παίζεται στο ίντερνετ όσον αφορά την απόδοση βέβαια...
Αυτά....καλή τύχη σε όλους.....
δεν χασαμε στο προηγουμενο παιξιμο και βγαλαμε καθαρα και 20 ευρω περασε ξανθη και αταλαντα και χασαμε λεστερ και τα οβερ .......σημερα που το κουπονι για μενα ειναι μια χαρα λογω οτι οι αγγλιες ειναι η μουρλα μου παμε 100 ευρω οβερ μιλτον και τσαρλτον με 2.09 στη bet365...και επισης αλλη μια δυαδα οβερ 100 ευρω μπριστολ ροβ και πορτ βειλ με 2.53 στη bet365.....καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετεπηραμε κατι με την σιτι οβερ την τεταρτη πηραμε κατι με ασσο την λεγκια την πεμπτη
πηραμε κατι με την αγγλια εχτες... αν και δεν προλαβα να γραψω εδω μεσα ...νομιζω πως αρχιζω και βρισκω την φορμα μου παλι .....σημερα λοιπον ξαναανοιγω το στοιχημα μου και ριχνω μια μεγαλη ζαρια.....ασσο ξανθη 100 με 1.72....ασσο αταλαντα 100 με 2.10.....και ασσο λεστερ 100 με 1.85......και μια δυαδα οβερ παο 2.15 και λατσιο 1.90 συνολο 4.08 50 ευρω......παμε να ακολουθησουμε λιγο την ρεντα που εχουμε τις τελευταιες μερες και να τους ξανακερδισουμε......καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε