Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
στο μυαλο μου εισαι  ;)

την αλλη εβδομαδα εχει καλα παιχνιδια

και την μεθεπομενη εχει και τσαμπιονς λιγκ  ;)
Φιλε μου....ακριβως ετσι....και μια τελευταια παραμετρο και βασικοτατη.....και να εχει καλα παιχνιδια..παιζω μονο οταν εχω ψυχολογια καλη!!!...Η καλη ψυχολογια, στα παντα και οχι μονο στην θεα Τυχη...παιζει το ρολο της!!!...Τσιμπα και εσυ φιλε μου,......το δωρακι σου....που ισως το εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου....αλλα σιγουρα δεν το εφαρμοζεις, με αποτελεσμα να αναπτυσεις ερωτικες σχεσεις με το κουβα...χαχαχα!!!(αστειευομαι μην παραξηγηθεις, καλε μου διαδικτυακε φιλε!!!). :)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
13 ο μινας σημερα φτοθ φτου φτου   παρολι στην βετγουιν  Draw no bet βερονα γιουβεσταμπιο και σεαρα 30 ευρο  για να κρατιεμε σε φορμα και να αντεχο την αδρεναλινη   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  13 του μινος  κανονικα νο βπετ και ποσο μαλονν β ιταλιας και βραζιλια μαζι !! :jerking: :jerking:  αλλα το πεξα για να κρατιεμε σε ψιχολιγικη φορμα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μου εχει ζητηθει και στο παρελθον, αλλα και πριν μερικες ημερες που επεστρεψα στο site....απο ορισμενους συναγωνιστες-μελη της αγριας ηδονης..να γραψω τα κοζια μου,... που μαμαω σε σταθερη βαση τον Ο.Π.Α.Π!!!....θα σας γραψω σημερα ενα απο αυτα,..... αλλα ειναι υποκειμενικο....μου βγαινει εμενα,οποτε ειναι να πονταρω ....πηγαινω απαραιτητα και κανω σεξ σε εργαζομενη(τις αλλαζω κατα περιοδους) που εχω παρατηρησει οτι μετα την συνευρση μαζι τους, βγαινω φρεσκαρισμενος και τρεχω σφαιρα στο πρωτο πρακτορειο που βρισκω!!!!..Πιστευω οτι το ποιοτικο σεξ με σωστες υπηρεσιες απο τις εργαζομενες, βοηθα τον Παιχτη πριν το πονταρισμα του, στην αριστη ψυχολογια!!! :)....Δηλαδη(υποθετικα παντα), αν παω σημερα σε μια εργαζομενη και παιξω μετα... στοιχημα και κανω Νικη...την ιδια ταχτικη θα εφαρμοσω και οταν ξαναπαιξω παλι!!!..Παλι στην ιδια θα παω και μετα θα παιξω!!!!(Μην με παραξηγησετε..το θεωρω γουρι...να κανω τις ιδιες προγραμματισμενες κινησεις)!!!!

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Μου εχει ζητηθει και στο παρελθον, αλλα και πριν μερικες ημερες που επεστρεψα στο site....απο ορισμενους συναγωνιστες-μελη της αγριας ηδονης..να γραψω τα κοζια μου,... που μαμαω σε σταθερη βαση τον Ο.Π.Α.Π!!!....θα σας γραψω σημερα ενα απο αυτα,..... αλλα ειναι υποκειμενικο....μου βγαινει εμενα,οποτε ειναι να πονταρω ....πηγαινω απαραιτητα και κανω σεξ σε εργαζομενη(τις αλλαζω κατα περιοδους) που εχω παρατηρησει οτι μετα την συνευρση μαζι της, βγαινω φρεσκαρισμενος και τρεχω σφαιρα στο πρωτο πρακτορειο που βρισκω!!!!..Πιστευω οτι το ποιοτικο σεξ με σωστες υπηρεσιες απο τις εργαζομενες, βοηθα τον Παιχτη πριν το πονταρισμα του, στην αριστη ψυχολογια!!! :)

πιανει και με τα λαχεια αυτο?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πιανει και με τα λαχεια αυτο?
χαχαχα...μονο στοιχημα παιζω(συνηθως)....και για ποσα οχι μεγαλα!!!...Να κερδισεις μεγαλο ποσο σε οποιαδηποτε παιχνιδι χρειαζεσαι αποκλειστικα τυχη...κατι που δεν διαθετω εγω, σε μεγαλη δοση!!!!...Πιο πολυ βαση γνωσης(του οποιου τυχερου παιχνιδιου ασχολουμαι) και ψυχολογιας που ειμαι αριστος μελετητης,... κινουμαι!!!!...Αν ειχα και λιγο τυχη...θα ειχα ξεπερασει τον Ταραμα...με την Ισχυρη σκεψη που διαθετω!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
13 o minas λεμε φτου φτου  φτου στην φορμθλα 1 ο πρωταθλιτις βετελ  10 δευτερολεπτα μετα την εκινηση μονος προτος στα καλα καθουμενα του σκασε το πισο λαστιχο και εξω!!!!!!!! 13  φτου φτου φτου!!!!!! 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera. 296=βιγιαρεαλ-Αλμερια=οβερ,    298=Ουελβα-Λας Παλμας=γκολ-γκολ,    297=Μορκαμ-Σεφιλντ Γουενστει=οβερ πονταρισμα για 2 τσιπουρακια το βραδυ + μεζε..εκτος αν βγει η τσαρλτον 2πλο και τα τσιπουρακια τα βγαλω κουτρα :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ποσα θες να βαλεις και σε τι ματς?

διαφερει σε καθε κατηγορια  ;)
ναι μωρε το ξερω αυτο το φορτωμα ειναι αναλογα το παιχνιδι :)Απλα η βετ365 αργουσε να ανοιξεi.. δεν επαιρνε τα λεφτα μετα.. αργουσε να δειξει τα λεφτα στον λογαριασμο :2funny: μου κτλ κτλ..Ενας φιλος επαιξε την σεαρα στον λογαριασμο μου.. :2funny: :2funny:Τι γινετε ολοι οι ελληνες την σεαρα παιζουν :grin: του λεω γιατι την παιζεις μου λεει κατεβαινει με αλλαγες η σαντος στα εκτος εδρας και μονο στην εδρα τους με τους βασικους για να μην επιβαρυνονται οι παιχτες τιςε μεχρι να αρχισει το παγκοσμιο συλογων στην ιαπωνια για να παιξουν με την μπαρτσελονα τζιτζιλονι..αρε ελλαδα ολη η ελλαδα ενας παιχτης μακαρι να βγει ετσι και αλλως το παιχνιδι ειχα πιστοτικο οριο μικρο μαλλων το επαιξαν και οι γατες τις ελλαδος :2funny: :2funny: :grin: :grin:Παιδευτικα τοση ωρα για να παιξω για τον φιλο :2funny: αλλα τωρα παω να κερασει ενα ποτακι :grin: ;Μονο εγω δνε παιζω στον λογαριασμο μου τελικα :2funny: :2funny:Σταμ φορτωσε παοκ με τον παναιτωλικο θα τους σκωτοσουν αν δεν κερδισει τον αγωνα αυτο. :2funny:Πλακα κανω ο παοκ δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης στο στοιχημα :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.  303=La κορουνια-Θελτα=Χ,    406=Βασκο Ντα γκαμα-Μποταφογκο=Χ,    304=Τορινο-Μπαρι=Χ πονταρισμα καρφωτα 3 ευρω στον οπαπ :) :) :) :zfuck: :zfuck: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :2on1: :2on1: :2on1:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
χρισταρα επειδη εχω χασει επεισοδεια απο ελλαδα και σε βλεπο σχετικο με το φαι ποσο εχει παει το διπιτο σουβλακι με καλαμακι ??  και μια πιτσα σπεσιαλ ?  ενα μπιγκ μακ?? για δοσε τα φωτα σου??  εριξα καtι ψιλα στην γκρεμιο 1χ  soβara rotao

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι μωρε το ξερω αυτο το φορτωμα ειναι αναλογα το παιχνιδι :)Απλα η βετ365 αργουσε να ανοιξε.. δεν επαιρνε τα λεφτα μετα.. αργουσε να δειξει τα λεφτα στον λογαριασμο :2funny: μου κτλ κτλ..Ενας φιλςο επαιξε την σεαρα στον λογαριασμο μου.. :2funny: :2funny:τι γινετε ολοι οι ελληνες την σεαρα παιζουν του λεω γιατι την παιζεις μου λεει κατεβαινει με αλλαγες η σαντος στα εκτος εδρας και μονο στην εδρα τους με τους βασικους για να μην επιβαρυνονται οι παιχτες τιςε μεχρι να αρχισει το παγκοσμιο συλογων στην ιαπωνια για να παιξουν με την μπαρτσελονα τζιτζιλονι..αρε ελλαδα ολη η ελλαδα ενας παιχτης μακαρι να βγει ετσι και αλλως το παιχνιδι ειχα πιστοτικο οριο μικρο μαλλων το επαιξαν και οι γατες τις ελλαδος :2funny: :2funny: :grin: :grin:Παιδευτικα τοση ωρα για να παιξω για τον φιλο :2funny: αλλα τωρα παω να κερασει ενα ποτακι :grin: ;Μονο εγω δνε παιζω στον λογαριασμο μου τελικα :2funny: :2funny:Σταμ φορτωσε παοκ με τον παναιτωλικο θα τους σκωτοσουν αν δεν κερδισει τον αγωνα αυτο. :2funny:Πλακα κανω ο παοκ δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης στο στοιχημα :)
λεω να παιξω τον παοκ που λες ως στηριγμα διοτη θα παιξω και το ντερμπι

οσφπ-παο

δεν εχω καταληξει σε επιλογη ακομα
θα παιξω αγορες γκολ να εχω περισσότερες ελπιδες

το οβερ εχει 2.1   και το γκολ/γκολ εχει 1.90

πολυ καλες αποδοσεις..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρισταρα επειδη εχω χασει επεισοδεια απο ελλαδα και σε βλεπο σχετικο με το φαι ποσο εχει παει το διπιτο σουβλακι με καλαμακι ??  και μια πιτσα σπεσιαλ ?  ενα μπιγκ μακ?? για δοσε τα φωτα σου??  εριξα καtι ψιλα στην γκρεμιο 1χ  soβara rotao
xaxaxaxaxxaxa gia soy  ρε νταβαριτς :) man  κανω διατροφη και γυμναστικη επιασα τα κιλλα που ηθελα και τωρα το εριξα στην μασα..ΟΚ ποτε δεν ειχα παραπανο απο τα τσιμπουσια αλλα τωρα μετα απο 4 μηνες γυμναστικη τρωω αβερτα..Αλλα η γυμναστικη γυμναστικη..Αλλιως θα γηνω σαν τον παγκαλο. Λοιπον το σουβλακι σε πιτα με απο ολλα και σαλατα παει 2.50 απο μαγαζι καλο.. Η Πιτσα η ατομικη που κατεβαζω τωρα τελευτεα κανει 2.70 με σουβλακι μεσα 3.50 η με οτι θες κτλ.Η πιτσα γιγας που λεω εδω κανει 10.50.. Χαμπουργκερ δεν τρωω συχνα :2funny:οΠΑ ΤΟ EFAGE Η σεαρα χααχαχχααχαχαχ αρε ελλαδα και τωρα ειδα ο οπαπ το ξεφραξε το ειχε απο εχθες το πρωι φραγμενο αρε οπαπ ποσα ξερεις εσυ...Αρε οπαπ φακιρι το ειχες 2 μερες σχεδον φραγμενο και το ξεφραξες.. ρε παιδια θελω να δουλεψω στον οπαπ χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τα ξερει ολα τι παπα μας ταιζει φυσικα δεν την επαιξα την σεαρα καταλαβενω δεν ειμαι κανας εξυπνος.. :) :)

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ μπουμπούνισα πάντως draw no bet τη Σεάρα και έχει ο θεός.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Οχι δυστυχώς...

Αλλά για να δούμε η Σεάρα θα μας κάνει το πρώτο βήμα για να σπάσει?

1-1 μόλις...

Εσύ πιάνεις τίποτα?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
xaxaxaxaxxaxa gia soy  ρε νταβαριτς :) man  κανω διατροφη και γυμναστικη επιασα τα κιλλα που ηθελα και τωρα το εριξα στην μασα..ΟΚ ποτε δεν ειχα παραπανο απο τα τσιμπουσια αλλα τωρα μετα απο 4 μηνες γυμναστικη τρωω αβερτα..Αλλα η γυμναστικη γυμναστικη..Αλλιως θα γηνω σαν τον παγκαλο. Λοιπον το σουβλακι σε πιτα με απο ολλα και σαλατα παει 2.50 απο μαγαζι καλο.. Η Πιτσα η ατομικη που κατεβαζω τωρα τελευτεα κανει 2.70 με σουβλακι μεσα 3.50 η με οτι θες κτλ.Η πιτσα γιγας που λεω εδω κανει 10.50.. Χαμπουργκερ δεν τρωω συχνα :2funny:οΠΑ ΤΟ EFAGE Η σεαρα χααχαχχααχαχαχ αρε ελλαδα και τωρα ειδα ο οπαπ το ξεφραξε το ειχε απο εχθες το πρωι φραγμενο αρε οπαπ ποσα ξερεις εσυ...Αρε οπαπ φακιρι το ειχες 2 μερες σχεδον φραγμενο και το ξεφραξες.. ρε παιδια θελω να δουλεψω στον οπαπ χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τα ξερει ολα τι παπα μας ταιζει φυσικα δεν την επαιξα την σεαρα καταλαβενω δεν ειμαι κανας εξυπνος.. :) :)
p0 re poysth !!!!!!!!!!! πανακριβο το φαι στο ελλαδα!!!!!!!! αμα περασει η γκρεμιο ειμαι για 25 σουβλακια  αλλα μολις το εφαγε!!!!!!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οχι δυστυχώς...

Αλλά για να δούμε η Σεάρα θα μας κάνει το πρώτο βήμα για να σπάσει?

1-1 μόλις...

Εσύ πιάνεις τίποτα?
καλα παμε....

μονο μπετφερ παιζεις παρολι?
διοτη σε αλλες εταιρειες εχεις πολλες επιλογες, μπας και σπασει  ;)

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
betfair δε παίζω παρολί !
μόνο μονά !

παρολί σε σπορτιγκμπετ/σταντζειμς.
η 365 μου ξηγιέται μπαμπέσικα και άμα καταθέσω με πευσέηφ δε μπορώ να τα κάνω αναληψη αν ειναι κατω απο 120 και άλλες τετοιες παγαποντιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom