Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
επισης μερικες σκορπιες σκεψεις για σημερα

ο αγιαξ με νικη σημερα και την τελευταια αγωνιστικη(υποδεχεται την τβεντε)κατακτα το πρωταθλημα.δεν παιζει και ο γκολτζης της χερεφεν.
η αντερλεχτ θελει οπωσδηποτε την νικη γιατι ειναι ενα βαθμο πισω απο την γκενκ και την αλλη αγωνιστικη παει στην εδρα της.
απο ελβετια θα προτιμουσα 2πλο ζυριχη παρα βασιλεια.
απο ιταλια θεωρω αχαστο την κατανια.απο κει και περα η σαμπντορια να ξερετε θα κερδισει την επομενη αγωνιστικη την τζενοα ;) ;) ;)οποτε δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να την παιξουμε σε 6ποντο ματς σημερα.μαλλον δεν αξιζει...
απο ισπανια θα επαιζα σιγουρα την σεβιλλη στο οβερ παρα στο 2πλο.σανταντερ 1 η οβερ.για την βιγιαρεαλ δεν εχω αποφασισει αλλα μαλλον θα την παιξω. και θα πηγαινα στο βραδινο με 1Χ οσασουνα.
απο γαλλια μου αρεσει ο 1ος της μονπελιε για τα αλλα δεν εχω γνωμη.
στην τουρκια εχουμε να δουμε πολλα εργα ακομη :priest: :priest: :priest:και δεν ξερω αν στην σημερινη παρασταση παιζει το θριλερ. :2funny:
αυτα σαν σκεψεις.το τι θα επιλεξουμε θα δουμε.παντως οχι ολα γιατι εννοειται οτι δεν βγαινουν ολα.το θεμα ειναι η χημεια.
καλη επιτυχια σε ολους και :priest: :priest:
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μαγκες εριξα απο τωρα τρελη τετραδα για τα ματσακια της δευτερας (συστημα 3/4) και οποιος θελει ακολουθει

Λατσιο-Γιουβεντους      2
Εσπανιολ-Α.Μπιλμπαο     2
Πορτσμουθ-Νοριτς        2
ΑΙΚ Σ.-Ερεμπρο          1

συνολικη αποδοση κοντα 43,5 !!! και ο θεος να βαλει το χερι του  :priest:
το λατσιο γιουβεντους θα το παιξω 2 αλλα DNB.... ;) ;) ;)  2.50 εχει...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
λοιπον για να μην μεινεται παραπονεμενοι εχω ριξει 2 τη μπολιβαρ τωρα το βραδυ
τα αυριανα θα τα μαθεται στην ωρα τους :sunglasses:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
την αλλη κυριακη ξερεις ε? δεν χρειαζεται να σου πω... ολυμπιακο βολου θα ριξεις χωρις πολυ σκεψη  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχω να δωσω ενα μπομπακι σε συστημα 2/3

πορτο-κατακτηση γιουροπ
μπαρτσα-κατακτηση τσ.λ

και 3

παο κατάκτηση ευρωλιγκα  :rockon: :rockon: :rockon:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αφου δεν εκατσες στα αβγα σου παρε και τον βραδινο κουβα σου  :2funny:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
εχω να δωσω ενα μπομπακι σε συστημα 2/3

πορτο-κατακτηση γιουροπ
μπαρτσα-κατακτηση τσ.λ

και 3

παο κατάκτηση ευρωλιγκα  :rockon: :rockon: :rockon:
Πόρτο κατάκτηση γιουρόπα 1.40
Μπαρτσα κατάκτηση τσ.λ 1.50
Παναθηναικός κατάκτηση ευρωλίγκα 2.30
Συνολικά βγάζουν 4.82 , αλλά δε συμφέρει και τόσο με σύστημα 2/3, άμα βγουν μόνο τα 2 πρώτα χαμένος βγαίνεις, πρέπει να κάτσει τουλάχιστον ο παναθηναικός για να βγάλεις κάτι...αλλά αξίζει τόσο ρίσκο για συνολικά 4.82 απόδοση? πχ πιστεύω στον τελικό Μπαρτσα-Μάντσεστερ μεγαλύτερη απόδοση θα έχει ο άσσος από το 1.50 που έχει για την κατάκτηση τώρα, το ίδιο και για την Πόρτο αν παίξει στον τελικό με την Μπενφίκα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εγω λεω να ριξω τετραδα

βαζελος κατακτηση γιουρολιγκα
πορτο κατακτηση γιουροπα
μπαρτσα κατακτηση τσουλου
μαρσειγ κατακτηση τιτλου

με συστημα 3/4
10 ευρω στην τετραδα και απο 3 ευρω στις τριαδες συνολικα 22 ευρω
αν βγουν ολα παιζει να τσιμπισω κανα 220 ευρω...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

σημερα εριξα μια ψιλη norwich .

με προβληματιζουν ομως 2 πραματα :

1. ειναι αγγλια

2. τοχει παιξει ολη η κοινωνια η ατιμη

τεσπα η νεκροψια θα δειξει ...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kaλησπερα.  444=Πλιμουθ-Σαουθαμπτον=2,    447=Καρντιφ-Μιντελσμπρο=1,    463=Γιου σι ντι ντροχεντα=1, καρφωτα στο ιντερνετ...Και.. 445=Σλιγκο ροβερς-Ντερι=2,  446=Εσπανιολ-Αθλετικ Μπιλμπαο=1,    464=Λατσιο-Γιουβεντους=1,      259=Κοτπους-Αουγκσμπουργκ=2,    446=Σεντ Μιρεν-Χαμιλτον=2 συστημα 2-3-4-5 στο ιντερνετ καλα κερδη σε ολους..ΥΓ..Αν ειμουν κερδισμενος θα επαιζα το πλιμουθ σαουθαπτον 2 οσα θα ειχα μεσα..αλλα τωρα κανω την παπια και εχω βαλει την ουρα μεσα στα σκελια.. :) 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
σημερα εριξα μια ψιλη norwich .

με προβληματιζουν ομως 2 πραματα :

1. ειναι αγγλια

2. τοχει παιξει ολη η κοινωνια η ατιμη

τεσπα η νεκροψια θα δειξει ...
Και εγω που παιζω σχεδον μονο αγγλια.. με προβληματισε αυτο το ματς..Η αγγλια δεν ειναι για στοιχημα εκτος αν σου αρεσει να θελεις να χανεις λεφτα σαν εμενα:).. Βασικα εγω παιζω αγγλια λογο φιλοσοφιας πρωταθληματος και δικης μου (δηλαδη οτι ειναι κρυσταλλο απο πλευρας καθαρου πρωταθληματος.. και παιζουν για την φανελα..)Προσωπικα αν βγει η καρντιφ πιο νωρις.. ειναι αναγκασμενη να κερδισει η νοργουιτς.. σαν ομαδα την εχω για καλυτερη.. απο την καρντιφ..Η καρντιφ παιζει με το πιστολι στον κροταφο..Αν δεν ανεβει φετος στην πρεμιερ καταστραφηκε.. η νοριτς παιζει πιο ελευθερα..Απο αυτην την πλευρα καλα εκανες και το επαιξες.. Για μενα τεσπα η αγγλια ειναι βιτσιο... δεν εχει χαιρι... στο στοιχημα..Εκτος αν παιζεις τοκογλυφικα μαν γιου και τσελσι αλλα και εκει εισαι επιφοβος με την αγγλια.. ..Σε ολλα παντως να ακους την σκεψη σου μαν το σαββατο που εκανα την βλακεια και επαιξα μονο αποδεκτο αρκετα ευρω με την ντερμπι χτυπαω το κεφαλι μου γιατι επαιξα απο καποιον αλλον αυτο το ματς και οχι απο την ιδια μου την σκεψη επαιξα μια αδιαφορη που ερχοταν απο ηττες ενω ηξερα ολα τα ματς που καιγοντουσαν οι ομαδες και επαιξα μια ομαδα που ηταν αδιαφορη.. σαν μαλακας..Τεσπα ακου τον εαυτο σου μαν!!!... :) Και τα ρεπορταζ να τα βλεπεις αυτουσια για αγγλια.. η γνωμη για το σημειο να ειναι δικια σου.. οχι του δημοσιογραφου..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θελω να μου πειτε την γνωμη σας για δυο ματς της αγωνιστικης που ερχεται

μαντσεστερ-τσελσι
και

σεβιλη -ρεαλ

για το δευτερο μην πειτε οτι δεν εχει ενδιαφερον για την ρεαλ διοτη αν χασει παλι αυριο απο την μαρτσελονα δεν θα παει για να χασει 4ο σερι παιχνιδι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom