Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και εγω ........... η γνωμη για το σημειο να ειναι δικια σου.. οχι του δημοσιογραφου..

παντα αναλαμβανω την ευθυνη των πονταρισματων μου ... αμα βγει βγηκε , αν δεν βγει ... τι να κανεις ... το πρωτο θαναι ?

αν και δεν νοιωθω αγγλια θα ελεγα Χ 1 ΗΜ/ΤΕΛ ...

η σεβιλλη δεν ηταν τοσο καλη με την αλμερια . αν δεν εμεναν με 10 μαλλον το σκορ θα ηταν 0-0 . εχει κινητρο καθως διεκδικει την εξοδο στο γιουροπα , ενω η ρεαλ ουσιαστικα δεν εχει κινητρο ... βεβαια τα δευτερα της ρεαλ καναν πλακα με την βαλενθια ( αν και τους βγηκε το παιχνιδι ) ... νομιζω οτι το παιχνιδι ειναι για live ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και πιστευετε οτι αν χασει η ρεαλ αυριο θα παει να ξαναχασει για 4ο σερι ματς??

ρε διπλο

διπλο ηθελα να παιξω και την βαλενθια και ολοι λεγανε ασσο και αντερ και χ..

και εφαγε 6..

τεσπα θα παιξω αυτο που πιστευω

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

το θα παει να ξαναχασει δεν στεκει ... σχεδον κανενας δεν παει να χασει ... αν χασει ή κερδισει θα ειναι παικτικα . ομαδες σαν την ρεαλ δεν κανουν δημοσιες σχεσεις ... σαν την μαγιορκα ή μπολονια πχ ...

τεσπα παιξε αυτο που πιστευεις ... περιμενε δεν νομιζω οτι η αποδοση θα πεσει , πιο πιθανο θεωρω να ανεβει ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το θα παει να ξαναχασει δεν στεκει ... σχεδον κανενας δεν παει να χασει ... αν χασει ή κερδισει θα ειναι παικτικα . ομαδες σαν την ρεαλ δεν κανουν δημοσιες σχεσεις ... σαν την μαγιορκα ή μπολονια πχ ...

τεσπα παιξε αυτο που πιστευεις ... περιμενε δεν νομιζω οτι η αποδοση θα πεσει , πιο πιθανο θεωρω να ανεβει ...
με την βαλενθια μια μερα πριν ειχε 3 το διπλο

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αμα κανει κανα κλαρινο αυριο η αποδοση θανεβει ...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

να το κανει τι ? νομιζω οτι μετα το κραξιμο θα επιτεθει ... οσα βαλουμε και οσα αρπαξει ο κωλος μας . βλεπω ενα οβερακι ...

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
08 Μάι 16:10 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ   -   Τσέλσι 2.20 3.10 2.87

07 Μάι 21:00 Σεβίλλη   -   Ρεάλ Μαδρίτης 2.90 3.30 2.37
Για το δεύτερο σίγουρα διπλό...θυμάσει πριν λίγες βδομάδες που όλοι βλέπαν Βαλένθια και τελικά το πήρε το διπλό η Ρεαλ...για τη Μάντσεστερ μάλλον άσσο αν θέλει να το πάρει το πρωτάθλημα...εγώ προσωπικά τη Ρεαλ την έχω παίξει ήδη γιατί πιστευώ θα πέσει η απόδοση ανεξάρτητα αν κερδίσει η χάσει αύριο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Για το δεύτερο σίγουρα διπλό...θυμάσει πριν λίγες βδομάδες που όλοι βλέπαν Βαλένθια και τελικά το πήρε το διπλό η Ρεαλ...για τη Μάντσεστερ μάλλον άσσο αν θέλει να το πάρει το πρωτάθλημα...εγώ προσωπικά τη Ρεαλ την έχω παίξει ήδη γιατί πιστευώ θα πέσει η απόδοση ανεξάρτητα αν κερδίσει η χάσει αύριο
την ειδαμε την τσελσι στο τσαμπιονς λιγκ που δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της οταν επεξε με μαντσεστερ

δεν με πειθει η τσελσι

θα προτιμουσα εναν ασσο στο DNB 1.80

Επισκέπτης
την ειδαμε την τσελσι στο τσαμπιονς λιγκ που δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της οταν επεξε με μαντσεστερ

δεν με πειθει η τσελσι

θα προτιμουσα εναν ασσο στο DNB 1.80
ο σερ αλεξ τετοια ματς τα καθαριζει.δες μονο οτι εχει ξεκινησει δηλωσεις για διατησια και δες ποιος θα ειναι διατητης.αν ειναι ο γνωστος καραφλος πηγαινε και βρες λεφτα και παιξτα στον ασσο ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ο σερ αλεξ τετοια ματς τα καθαριζει.δες μονο οτι εχει ξεκινησει δηλωσεις για διατησια και δες ποιος θα ειναι διατητης.αν ειναι ο γνωστος καραφλος πηγαινε και βρες λεφτα και παιξτα στον ασσο ;)
εχω αρκετα λεφτα στο υπολοιπο  :rockon: :rockon: :rockon:

τρια ματς για αυτην την εβδομαδα εχω στο ματι

βιγιαρεαλ-πορτο γκολ/γκολ 1.60
μαντσεστερ-τσελσι 1
και την ρεαλ με σεβιλη με λιγο ρισκο στο 2   συστημα 2/3

θα εβαζα την πορτο λογο της τρελης φορμας που εχει ,διπλο αλλα φοβαμαι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31