pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ποσο δινει στο ματς της μπαρτσα 8-9 κορνερ?08 Μάι 16:10 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 2.20 3.10 2.87
07 Μάι 21:00 Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 2.90 3.30 2.37
Ποσο δινει στο ματς της μπαρτσα 8-9 κορνερ?08 Μάι 16:10 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 2.20 3.10 2.87
τον βαρο ρωταΠοσο δινει στο ματς της μπαρτσα 8-9 κορνερ?
Τον μπαμπα θα ρωτησωτον βαρο ρωτα
Και εγω ........... η γνωμη για το σημειο να ειναι δικια σου.. οχι του δημοσιογραφου..
με την βαλενθια μια μερα πριν ειχε 3 το διπλοτο θα παει να ξαναχασει δεν στεκει ... σχεδον κανενας δεν παει να χασει ... αν χασει ή κερδισει θα ειναι παικτικα . ομαδες σαν την ρεαλ δεν κανουν δημοσιες σχεσεις ... σαν την μαγιορκα ή μπολονια πχ ...
τεσπα παιξε αυτο που πιστευεις ... περιμενε δεν νομιζω οτι η αποδοση θα πεσει , πιο πιθανο θεωρω να ανεβει ...
παλι για το χ θα παει ο πορτογαλοςαμα κανει κανα κλαρινο αυριο η αποδοση θανεβει ...
Για το δεύτερο σίγουρα διπλό...θυμάσει πριν λίγες βδομάδες που όλοι βλέπαν Βαλένθια και τελικά το πήρε το διπλό η Ρεαλ...για τη Μάντσεστερ μάλλον άσσο αν θέλει να το πάρει το πρωτάθλημα...εγώ προσωπικά τη Ρεαλ την έχω παίξει ήδη γιατί πιστευώ θα πέσει η απόδοση ανεξάρτητα αν κερδίσει η χάσει αύριο08 Μάι 16:10 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 2.20 3.10 2.87
την ειδαμε την τσελσι στο τσαμπιονς λιγκ που δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της οταν επεξε με μαντσεστερΓια το δεύτερο σίγουρα διπλό...θυμάσει πριν λίγες βδομάδες που όλοι βλέπαν Βαλένθια και τελικά το πήρε το διπλό η Ρεαλ...για τη Μάντσεστερ μάλλον άσσο αν θέλει να το πάρει το πρωτάθλημα...εγώ προσωπικά τη Ρεαλ την έχω παίξει ήδη γιατί πιστευώ θα πέσει η απόδοση ανεξάρτητα αν κερδίσει η χάσει αύριο
ο σερ αλεξ τετοια ματς τα καθαριζει.δες μονο οτι εχει ξεκινησει δηλωσεις για διατησια και δες ποιος θα ειναι διατητης.αν ειναι ο γνωστος καραφλος πηγαινε και βρες λεφτα και παιξτα στον ασσο ;)την ειδαμε την τσελσι στο τσαμπιονς λιγκ που δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της οταν επεξε με μαντσεστερ
δεν με πειθει η τσελσι
θα προτιμουσα εναν ασσο στο DNB 1.80
εχω αρκετα λεφτα στο υπολοιποο σερ αλεξ τετοια ματς τα καθαριζει.δες μονο οτι εχει ξεκινησει δηλωσεις για διατησια και δες ποιος θα ειναι διατητης.αν ειναι ο γνωστος καραφλος πηγαινε και βρες λεφτα και παιξτα στον ασσο ;)
2-2βλεπω την εσπανιολ και πιεζει τι λετε
Καλητερα παιξε χεταφε-αλμερια στον ασσο που το εχει μεσα 1,60 θα πεσει..βλεπω την εσπανιολ και πιεζει τι λετε