Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μαγκες εριξα απο τωρα τρελη τετραδα για τα ματσακια της δευτερας (συστημα 3/4) και οποιος θελει ακολουθει

Λατσιο-Γιουβεντους      2
Εσπανιολ-Α.Μπιλμπαο     2
Πορτσμουθ-Νοριτς        2
ΑΙΚ Σ.-Ερεμπρο          1

συνολικη αποδοση κοντα 43,5 !!! και ο θεος να βαλει το χερι του  :priest:

μονο η μπιλμπαο μου την εκανε... δεν πειραζει και η τριαδα καλη ειναι,εβγαλα κατι ψιλα να ριξω για αυριο...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πιστευω πως αυριο το αντερ

στο μπαρτσελονα -ρεαλ ειναι μεγαλη ευκαιρια.... 2.30

3 συνεχομενα ματς αντερ εχουν βγει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
οχι
ποτε παιζεται :think:

αυριο κατα τη γνωμη μου η μπαρτσα θα ριξει πολλα
η ρεαλ δεν εχει λογο να κλειστη
θα ελεγα ακομα και οβερ 3,5 :sunglasses:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

μηπως ειναι καιρος να βγει οβερ? λεω εγω τωρα... και οι δυο απαλαγμενοι απο το αγχος,η ρεαλ δεν εχει τιποτα να χασει πλεον και η μπαρτσα εχει καβατζα το 0-2...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν ξερω..

δεν νομιζω λογω της αλαζονειας του μουρινιο να ανηχτει και να χασει παλι....

πισω θα ειναι ολοι τους

Djeko

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η Ρεάλ έχει τη στόφα και την ποιότητα να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη, ακόμα και την Μπαρτσελόνα. Η στοιχηματική αξία σήμερα (δεδομένων και των σημαντικών απουσιών της Μπαρτσελόνα) βρίσκεται στο διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης και ίσως ακόμη και στην πρόκριση της που προσφέρεται σε ένα μέσο όρο αποδόσεων 15,00 – 17,00. Περισσότερα στο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα. Χεταφε-Αλμερια=1=(ασσος) το επαιξα σε αποδοση 1,50 μονο αποδεκτο αρκετα ευρω για αμεση αναληψη.Καλα κερδη σε ολους.. εχθες ο ασσος αυτος ηταν στο 1,60..Ολα τα ισπανικα την κυριακη που περασε βγηκαν...Ενας ηλικιωμενος τζογαρος μου εδειξε δελτιο με ολα τα ισπανικα παιχνιδια με ολα την κυριακη και την δευτερα με την εσπανιολ..Ειναι απαραδεκτο για μενα προσωπικα να παιζω στοιχημα τοσο καιρο και να κανω τις μεγαλυτερες μαλακιες να ξερω πραγματα και καταστασεις και να παιζω μαλακιες και να χανω τζαμπα λεφτα ακουγουντας διαφορους δημοσιογραφους που σε σχεση με τον ιδιο μου τον εαυτο και το προσωπικο μου κριτηριο θα κερδιζα αν ακουγα τον εαυτο μου..Το πολυ διαβασμα κανει κακο.. γιατι διαβαζεις αλλους ανθρωπους.. και οχι τα ρεπορταζ αυτουσια... και δεν  βαζεις την προσωπικη σου σκεψη σαν τροπο τεκμηριωσης των γεγονοτων..Απο εδω και περα δεν ξανακανω αυτο το λαθος μονο αυτοσιο το ρεπορταζ.. ουτε σημεια... ουτε σκεψη των αλλων... ρεπορταζ.. προιστορια..Κινητρο..φορμα..κτλ και μονο το προσωπικο μου κριτηριο!!!..Οχι οτι δεν το εκανα... αλλα και σαν ανθρωπος(και λιγο μαλακας)επηρεαζομαι απο ανθρωπους που μπορει να παιζουν 2 ευρω ενω εγω μπορει να βαραω 200 300 400 σε μονα παιχνιδια τερμα οι μαλακιες μαγγες να ακουτε τον εαυτο σας και κανεναν αλλον ξερουμε αλλα δεν παιζουμε...παιζουμε για να χανουμε αυτο καταλαβα τερμα..Η τελευταια βλακεια να ειναι αυτη που εκανα το σαββατο..Για μεγαλα πονταρισματα...Μονο τον εαυτο μας..Κανα συστημα με χ 4-5-6, 3-4-5, 2-3-4-5, κτλ κτλ ενταξει ας παρουμε κανα χ απο βραζιλιανο και γενικα οποιον γουσταρει ο καθενας..Πιστευω οτι ειμαι βλακας επειδη το θελω...Απο εδω και τωρα θα ειμαι αν οχι βλακας αλλα ουτε και μαλακας...10 ματς το σαββατοκυριακο με την αγγλια θα μπορουσα να παιξω και επαιξα ενος το  προγνωστικο που το εδινε με βαση οτι θα μπορουσε μια αδιαφορη ομαδα να εβρισκε κινητρο για τον κοσμο.χαχαχα γελαω απο πικρα..Τελος παντων η αγγλια δεν ειναι για στοιχημα...αλλα για να την βλεπεις..αλλα και παλι παραμερισα τον εαυτο μου και την πατησα..οσο ζουμε μαθαινουμε.. υγεια  ευλογια και καλη καρδια :)..

Επισκέπτης
Μπαρτσελονα - Ρεαλ 1-1 ακριβες σκορ για σημερα.

Επισκέπτης
ΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΤς.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς Ο ΓΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ πλεον δεν ξαναπιανετε κοροιδο απο το μουρινιο.πλεον ο πορτογαλος ειναι προβλεψιμος.πιστευω πως σημερα η μπαρτσελονα δεν προκιετε σε καμια περιπτωση να παιξει ανοιχτο ποδοσφαιρο.θα περιμενει οπως εκανε και στο πρωτο ματς προπαθωντας να εχει την κατοχη της μπαλας και να κυλαει ο χρονος.η ρεαλ απο την αλλη εχοντας δυο σημαντικες απουσιες για τον ανασταλτικο τομεα τον πεπε και τον ραμος θα ειναι πολυ ευαλωτη στο κεντρο και στην αμυνα.αρα αν παιξουν φουλ επιθεση υπαρει πιθανοτητα να ανοιξει το σκορ.αν παλι παει με τον τροπο ''μουρινιο'' περιμενουμε και αντεπιθεσεις τοτε βλεπω ενα ματς σουπα αφου ο πεπε δεν θα ρισκαρει και γιατι να το κανει αφου και με ισοπαλια περναει και δεν εχει να αποδειξει τιποτα πλεον.αλλωστε παει στο δογμα μουρινιο παιζω για το αποτελεσμα ;)καλου κακου παιξτε και καμια κοκινη καρτα αφου αν το ματς στραβωσει για τη ρεαλ βλεπω παλι ροντεο να γινετε ;)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καταρχην μακαρι να να βγει η χαταφε γιατι θα την παιξει πολυς κοσμος ...

η αλμερια προσπαθει αλλα δεν ειναι για πριμερα . το κακο ειναι οτι δεν φαινεται να ταχει παρατησει . και η διαφορα απο την χεταφε δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο δειχνει η βαθμολογια . μαλλον θα βγει αλλα δυσκολα ...

φοβαμαι μη γινει καμια στραβη οπως το σαμπντορια - μπρεσια , οπου ουσιαστικα η μπρεσια πηρε μαζι της την σαμπντορια ...

τεσπαααα , μεχρι το Σ-Κ βλεπουμε ...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καταρχην μακαρι να να βγει η χαταφε γιατι θα την παιξει πολυς κοσμος ...

η αλμερια προσπαθει αλλα δεν ειναι για πριμερα . το κακο ειναι οτι δεν φαινεται να ταχει παρατησει . και η διαφορα απο την χεταφε δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο δειχνει η βαθμολογια . μαλλον θα βγει αλλα δυσκολα ...

φοβαμαι μη γινει καμια στραβη οπως το σαμπντορια - μπρεσια , οπου ουσιαστικα η μπρεσια πηρε μαζι της την σαμπντορια ...

τεσπαααα , μεχρι το Σ-Κ βλεπουμε ...
Εχεις δικιο για την ιταλια..Ρικ η ιταλια εχει χαλασει λιγο..σχετικα με το παρελθον..Πιστευω μετα το σκανδαλο με την γιουβεντους η ιταλια για τους τζογαδορους χαλασε λιγο παλια οποιος το ηθελε το επαιρνε εβγαιναν ολλα...Τωρα οχι..Η ισπανια ειναι η καλυτερη..Ενταξη η αγγλια ποτε δεν ηταν ουτε θα γινει καλη για τους παικτες ουτε τα τρισεγγονα μας θα κονομησουν απο αγγλια :) :2funny: :grin: :cheesy: :)Υγεια παιδια..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οι ispanoi γραφουν στα σαιτε οτι η μπαρτσα σημερα θα γαμισει !!!!!!! πολι ενταση μαγκες!!!!!!!!!!!  να την φορτοσο η να μιν τη φορτοσο???? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: πολλα τσιγαρα και διαβασμα και ποτα για σιμερα ουυυφφφφ!!!!!!!!!! το καλοκαιρακι ειναι κοντα ουκρανια θελο κανα 7000 ευρα φετος  :think: :think: :think: :think:  εχτεσ εσπασαν και ολα τα στανταρ του διαδικτιου!!!!!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: σκεψη το πραγμα!!!!!!!!!!!!!! να φορτοσο αυριο την μαντσεστερ???? :think: :think: :think: :think: :think:

Συνημμένα

• stiximaa.png
    stiximaa.png
    294,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • ole.png
    ole.png
    322 KB · Εμφανίσεις: 39

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τα κοριτσια περιμενουν!!!!!!!!!!!!!!!! πουτανα ουκρανια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• ukrania reeeeee.png
    ukrania reeeeee.png
    284,5 KB · Εμφανίσεις: 19

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
δεν ξερω..

δεν νομιζω λογω της αλαζονειας του μουρινιο να ανηχτει και να χασει παλι....

πισω θα ειναι ολοι τους

εγω παλι φιλε βλεπω οτι αναγκαστικα πρεπει να ανοιχτει για να κυνηγησει το θαυμα της προκρισης.

και βλεπω να το πληρωνει με Η/Τ 1/1 με αποδοση 2,6 ,το οποιο θα παιξω,και ενα ανετο οβερ.

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ έπαιξα
Κατάκτηση champions league Ρεάλ με 34 απόδοση
Ινβερνες - Σέλτικ 2(1.28)

Κι αν μου κάτσει...μου αλλάζει τη ζωή :cheesy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
σημερα δεν επαιξα στοιχημα αλλα τζοκερ :grin:
να μπει γκολ στο δεκαλεπτο με αποδοση 4,33
επισης συνδιασμος ακριβως 5 κορνερ στον αγωνα της λεχ ποζναν
και οβερ 3 γκολ στον αγωνα κυπελλου Κάπφενμπεργκ v Αούστρια Λουστενάου
αντε και καλα κρασα :grin:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Έτσι κι αλλιώς δεν είναι για στοίχημα αυτά τα παιχνίδια...μόνο για κανα τζόκερ μπας και γίνει κανα θαύμα

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
νικη για μπαρτσα με διαφορα 3 γκολ.
αποδοση 5.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.. 101=Μπαρτσελονα-Ρεαλ Μαδριτης ΣΚΟΡ 3-4  αποδοση. 200.00 λιγο το δινει..Καλα κερδη σε ολους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom