You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Καλημερα στοιχηματζηδες!
Χτες 4/4 στην τετραδα που εδωσα στο θρεντ αλλα πηγα ταμειο επισης με δυαδα Στουτγγαρδη και μπεσικτας!
συνολικα σε δυο δυαδες και δυο τετραδες που εριξα χτες τσεπωσα ενα 180ρι... και σε συνδυασμο με την κατακτηση του κυπελλου απο την ομαδα μου εχω καθε λογο να ειμαι ανεβασμενος
για σημερα ετοιμασα την εξης τετραδα (συστημα 3/4)
Αλμερια-Σεβιλλη 2
Σιον-Βασιλεια 2
Φιορεντινα-Ουντινεζε 2
Αντερλεχτ-Κλαμπ Μπριζ 1
καλη τυχη σε οσους ριξετε... και ο θεος να βαλει το χερι του
Χτες 4/4 στην τετραδα που εδωσα στο θρεντ αλλα πηγα ταμειο επισης με δυαδα Στουτγγαρδη και μπεσικτας!
συνολικα σε δυο δυαδες και δυο τετραδες που εριξα χτες τσεπωσα ενα 180ρι... και σε συνδυασμο με την κατακτηση του κυπελλου απο την ομαδα μου εχω καθε λογο να ειμαι ανεβασμενος
για σημερα ετοιμασα την εξης τετραδα (συστημα 3/4)
Αλμερια-Σεβιλλη 2
Σιον-Βασιλεια 2
Φιορεντινα-Ουντινεζε 2
Αντερλεχτ-Κλαμπ Μπριζ 1
καλη τυχη σε οσους ριξετε... και ο θεος να βαλει το χερι του
ρεαλ κ μπαρτσα δεν πιστευω να πολυπαιχτηκαν λογω αδιαφοριας,πολλων αλλαγων,το πρωταθλημα κριθηκε κτλ.τοσους μηνες πληρωναν,φτανει τοσο.απο δω κ περα ειναι ναρκες.οι μπουκ το μαζεψαν το χαρτι στην γερμανια.κυριως με λεβερκουζεν και με αννοβερο,αμβουργο.Και μόνο που έσπασαν Ρεαλ και Μπάρτσα οι μπουκ κέρδισαν εκατομύρια,άρα ας αλπίσουμε να μη δούμε κανα περίεργο αύριο που έχει καλά παιχνίδια, ιδιαίτερα στην Ολλανδία που είναι προτελευταία αγωνιστική
γενικα η χτεσινη μερα πολυ καλη αν κ περιμενα μετα το μεσοβδομαδο παρτι σπασιματα.
προσωπικα εχασα ενα μονο δελτιο με Χ2 την αουστρια επαιζε με αδιαφορη,ηταν 1 ποντο μακρια απο την κορυφη και εκτος εδρας ειχε 8Ν-6Ι-1Η.ελεος δλδ.
η βαση μου ηταν η αεκ.επειδη ηταν μονο και μπορουσα να το καλυψω την εκανα δυαδα με στουτγκαρδη,με οβερ αστον βιλλα,με οβερ τσελσι, με 1 μπαγερν,με 2 σριουσμπερι και με 2πλο αρη στο μπασκετ.αφου ειχαν βγει ολα(εκτος τσελσι που ηταν εκεινη την στιγμη στο 1-1)πατησα μια χοντρη καλυψη την αεκ στο Χ ωστε να παιρνω πισω τουλαχιστον τα παιγμενα.ευτυχως βγηκε οποτε ολα καλα.
για σημερα εριξα μια τριαδα απο νωρις για διπλασιασμο.λιβερπουλ-τβεντε-κατανια.
η λιβερπουλ εχει τεραστιο κινητρο με νικη ισοβαθμει με την τοτεναμ και την εχει και μεσα για να προλαβει να παρει την 5η θεση που οδηγει στο γιουροπα.λιγο η αδιαφορια της νιουκαστλ,λιγο η μεταγραφη του καρολ λιστευω να το βγαλουμε.βεβαια οι μπουκ περιμενουν στην γωνια να μας πιουν το αιμα.
επισης μερικες σκορπιες σκεψεις για σημερα
ο αγιαξ με νικη σημερα και την τελευταια αγωνιστικη(υποδεχεται την τβεντε)κατακτα το πρωταθλημα.δεν παιζει και ο γκολτζης της χερεφεν.
η αντερλεχτ θελει οπωσδηποτε την νικη γιατι ειναι ενα βαθμο πισω απο την γκενκ και την αλλη αγωνιστικη παει στην εδρα της.
απο ελβετια θα προτιμουσα 2πλο ζυριχη παρα βασιλεια.
απο ιταλια θεωρω αχαστο την κατανια.απο κει και περα η σαμπντορια να ξερετε θα κερδισει την επομενη αγωνιστικη την τζενοα ;) ;) ;)οποτε δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να την παιξουμε σε 6ποντο ματς σημερα.μαλλον δεν αξιζει...
απο ισπανια θα επαιζα σιγουρα την σεβιλλη στο οβερ παρα στο 2πλο.σανταντερ 1 η οβερ.για την βιγιαρεαλ δεν εχω αποφασισει αλλα μαλλον θα την παιξω. και θα πηγαινα στο βραδινο με 1Χ οσασουνα.
απο γαλλια μου αρεσει ο 1ος της μονπελιε για τα αλλα δεν εχω γνωμη.
στην τουρκια εχουμε να δουμε πολλα εργα ακομη και δεν ξερω αν στην σημερινη παρασταση παιζει το θριλερ.
αυτα σαν σκεψεις.το τι θα επιλεξουμε θα δουμε.παντως οχι ολα γιατι εννοειται οτι δεν βγαινουν ολα.το θεμα ειναι η χημεια.
καλη επιτυχια σε ολους και
ο αγιαξ με νικη σημερα και την τελευταια αγωνιστικη(υποδεχεται την τβεντε)κατακτα το πρωταθλημα.δεν παιζει και ο γκολτζης της χερεφεν.
η αντερλεχτ θελει οπωσδηποτε την νικη γιατι ειναι ενα βαθμο πισω απο την γκενκ και την αλλη αγωνιστικη παει στην εδρα της.
απο ελβετια θα προτιμουσα 2πλο ζυριχη παρα βασιλεια.
απο ιταλια θεωρω αχαστο την κατανια.απο κει και περα η σαμπντορια να ξερετε θα κερδισει την επομενη αγωνιστικη την τζενοα ;) ;) ;)οποτε δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να την παιξουμε σε 6ποντο ματς σημερα.μαλλον δεν αξιζει...
απο ισπανια θα επαιζα σιγουρα την σεβιλλη στο οβερ παρα στο 2πλο.σανταντερ 1 η οβερ.για την βιγιαρεαλ δεν εχω αποφασισει αλλα μαλλον θα την παιξω. και θα πηγαινα στο βραδινο με 1Χ οσασουνα.
απο γαλλια μου αρεσει ο 1ος της μονπελιε για τα αλλα δεν εχω γνωμη.
στην τουρκια εχουμε να δουμε πολλα εργα ακομη και δεν ξερω αν στην σημερινη παρασταση παιζει το θριλερ.
αυτα σαν σκεψεις.το τι θα επιλεξουμε θα δουμε.παντως οχι ολα γιατι εννοειται οτι δεν βγαινουν ολα.το θεμα ειναι η χημεια.
καλη επιτυχια σε ολους και
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
μου χρωστα δεν το ξεχναωbaros ευχαριστουμε που εριξες ατρομητο
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
αργησες πριν απο ενα δεκαλεπτο ερξα ειδικο δελτιοΜπαρος για αυριο μαν μην παιξεις την λιβερπουλ..
λιβερπουλ 1 ημιχρονο
τραμζουνσπορ χ1 ημιχρονο τελικο
βαλενθια 2
βιγιαρεαλ 1 ημιχρονο
συστημα 234 αποδοση 43 και κατι ψιλα
5,5 ευρω το δελτιο κερδος καθαρο 72 και κατι ψιλα
τωρα παω να ριξω την τετραδα του φιλου αλανιου
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ψιληκατζης εισαιαργησες πριν απο ενα δεκαλεπτο ερξα ειδικο δελτιο
λιβερπουλ 1 ημιχρονο
τραμζουνσπορ χ1 ημιχρονο τελικο
βαλενθια 2
βιγιαρεαλ 1 ημιχρονο
συστημα 234 αποδοση 43 και κατι ψιλα
5,5 ευρω το δελτιο κερδος καθαρο 72 και κατι ψιλα
τωρα παω να ριξω την τετραδα του φιλου αλανιου
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
παιξε εσυ τα χοντρα λεφταΨιληκατζης εισαι
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΓΙΑ ΟΣΟΥς προτινουν παρολι και σιστιματα για διαβαστε της στατιστικες πιθανοτιτες να κερδισουν!!!!!! θα προτεινα σαν τροπο πεξιματος μονα σημεια με καληψη και καραουλι στο λαιβε αφιστε τα ονειρα και κοιταξτε την πραγματικοτητα κερδισμενος στο στοιχημα ειναι αυτος που δεν χανει !!!!!!!!!!!! ξεκολατε!!!!!!!!!!!!
εγω τα εχω κοψει τα συστηματα ... μακροχρονια δεν κανουν καλο στην τσεπη ... ή ας πουμε οτι δεν τοχω ...
εστω θες να παιξεις 5 ματσακια . τι βαζεις ? 3-4-5 ...
συνηθως πιανεις 2-3 . αρα πληρωνεις τις 4αδες που δεν τις πιανεις σχεδον ποτε .
επισης οι συνδιασμοι των 2 ανα 5 δινουν 10 στηλες . οι συνδιασμοι των 3 ανα 5 δινουν παλι 10 στηλες ...
αρα τελικα τι συμφερει να παιξεις ? 2αδες και την 5αδα . αν θες να αυξησεις το τζιρο ? βαλε και ενα πολλαπλασιαστη .
γενικα καλα ειναι να το ψαχνουμε λιγο και να μην δινουμε τσαμπα λεφτα στους μπουκ ...
σορι ξεχασα ... μια ψιλη ροντα και θα δω στο live κατανια ( που συνηθως κερδιζει στο τελος ) , σεν ετιεν και σεβιλλη .
ΥΓ : το χθεσινο με την μπαρτσα ακομα να το χωνεψω . τετοια εμπνευση/ευκαιρια μια φορα το χρονο ... και εδινε πανω απο 50 ... τεσπαααααα ...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Εγω θα ελεγα σε 5 αγωνες, καλυτερα 4-5 να παιξεις, αν ειναι να παιξεις δυαδες,καλυτερα να βρεις 2 αγωνες και να βαλεις ο,τι πολλαπλασιαστη θες...εγω τα εχω κοψει τα συστηματα ... μακροχρονια δεν κανουν καλο στην τσεπη ... ή ας πουμε οτι δεν τοχω ...
εστω θες να παιξεις 5 ματσακια . τι βαζεις ? 3-4-5 ...
συνηθως πιανεις 2-3 . αρα πληρωνεις τις 4αδες που δεν τις πιανεις σχεδον ποτε .
επισης οι συνδιασμοι των 2 ανα 5 δινουν 10 στηλες . οι συνδιασμοι των 3 ανα 5 δινουν παλι 10 στηλες ...
αρα τελικα τι συμφερει να παιξεις ? 2αδες και την 5αδα . αν θες να αυξησεις το τζιρο ? βαλε και ενα πολλαπλασιαστη .
γενικα καλα ειναι να το ψαχνουμε λιγο και να μην δινουμε τσαμπα λεφτα στους μπουκ ...
Σε συστημα 3-4-5, τα λεφτα πανε στον Μπουκ, δεν εχει κανεναν απολυτως νοημα να περιμενεις να παρεις τα λεφτα σου πισω με τριαδες, τις οποιες τις χρυσοπληρωνεις χωρις νοημα...
Αν ειναι να πιασεις, θα πιασεις, και 5 και 6 και 7 αγωνες, θελει πολυ τυχη, το θεμα ειναι να χτυπας λιγους αγωνες με μεγαλο πονταρισμα, αυτο μου εχει δειξει η πειρα μου...
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΕΠΙΣΗΣ θα προτεινα στα μονα σημεια παντα με καληψη..... αυστηρα μονο της πρωτες δυο ομαδες βαθμολογικα σε καθε χωρα στην πρωτη κατηγορια!!!! οταν πεζουν εντος εδρας με αποδοση απο 1.60- 1.85 αυτα τα χω στανταρ εκτος απο τα ντερμπι του προτου με τον δευτερο επισης παρα πολλα λευτα εχω παρει απο τα κορνερ σε ομαδες που παρακολουο και εχο κρατησει στατιστικα για τα κορνερ τους παντα πεζο κατο απο 12 και κατο απο 11 απο την αρχη !!!!!! και σιγουρα στο λαιβε τρομερες ευκεριες καθε μερα αλλα θελει ιρεμια και καλα νευρα!!!!! ερχετε καλοκαιρι ασ μασ φοτισει και κανας αλλοσ απο ΤΗΝ προσοπικη του πειρΑ!!!!!! KAI ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΗΣΟ λιγακι απλη στατιστικη ειναι οι διο προτες ομαδες στατιστικα παντα εχουν της περισοτερες νικες στην εδρα τους απο της αλλες ομαδες που ακολουθουν στην βαθμολογια υπαρχουν εξερεσεις πολι λιγες ομοσ στατιστικα αυτη ειναι η κεντρικη ιδεα οι πιθανοτιτες πεζοντας ετσι ειναι με το μερος σου σοβαρα!!!!! τυχη θαυματα κτλ μια στης 10 φορες τυχαινουν !!!!!! για ψαχτειτε λιγο με την λογικη και τα μαθηματικα και αφηστε τα μαγικα!!!! telos αμα εισε σουρομενος και πεζεις χορις να γουσταρεις να σκεφτεσε !! τα σημεια ειναι δυο over kai under οι πιθανοτητες στατιστικα 50-50 αντε καλο μηνα μαγκες τορα οτι βγαλουμε !!!!!1 ερχεται το καλοκαιρι και πρεπει να ταισο της ουκρανεζεσ μου!!!!!!!
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
η σεβιλλη θα κανει διπλο ; πως το βλεπετε ;
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
η σεβιλλη θα κανει διπλο ; πως το βλεπετε ;
για σημερα εριξα μια τριαδα απο νωρις για διπλασιασμο.λιβερπουλ-τβεντε-κατανια
απο ιταλια θεωρω αχαστο την κατανια.απο κει και περα η σαμπντορια να ξερετε θα κερδισει την επομενη αγωνιστικη την τζενοα οποτε δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να την παιξουμε σε 6ποντο ματς σημερα.μαλλον δεν αξιζει... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
απο ιταλια θεωρω αχαστο την κατανια.απο κει και περα η σαμπντορια να ξερετε θα κερδισει την επομενη αγωνιστικη την τζενοα οποτε δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να την παιξουμε σε 6ποντο ματς σημερα.μαλλον δεν αξιζει... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μαγκες εριξα απο τωρα τρελη τετραδα για τα ματσακια της δευτερας (συστημα 3/4) και οποιος θελει ακολουθει
Λατσιο-Γιουβεντους 2
Εσπανιολ-Α.Μπιλμπαο 2
Πορτσμουθ-Νοριτς 2
ΑΙΚ Σ.-Ερεμπρο 1
συνολικη αποδοση κοντα 43,5 !!! και ο θεος να βαλει το χερι του
Λατσιο-Γιουβεντους 2
Εσπανιολ-Α.Μπιλμπαο 2
Πορτσμουθ-Νοριτς 2
ΑΙΚ Σ.-Ερεμπρο 1
συνολικη αποδοση κοντα 43,5 !!! και ο θεος να βαλει το χερι του
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις