milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
περιμενω οβερ παρι και 1 νεα υορκυ για να τους
α ρε ρικ δεν πηγες τη κοντρακαι αναγκαστικη αλλαγη ... ο αλβες ...
και τσαβι και μεσι για μπαρτσα ...
και ηθελα να την κοντραρω ... τεσπα θα δουμε στο ημιχρονο ...
μεγαλες κηδειες σημερα ρεαλ μπαρτσελονα και παραλιγο και η τσελσι
Και μόνο που έσπασαν Ρεαλ και Μπάρτσα οι μπουκ κέρδισαν εκατομύρια,άρα ας αλπίσουμε να μη δούμε κανα περίεργο αύριο που έχει καλά παιχνίδια, ιδιαίτερα στην Ολλανδία που είναι προτελευταία αγωνιστικήμεγαλες κηδειες σημερα ρεαλ μπαρτσελονα και παραλιγο και η τσελσι
ολα τα ειχα παιξει τυχαιο
φαγαμε μια πουτσα σημερα ναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΚαι μόνο που έσπασαν Ρεαλ και Μπάρτσα οι μπουκ κέρδισαν εκατομύρια,άρα ας αλπίσουμε να μη δούμε κανα περίεργο αύριο που έχει καλά παιχνίδια, ιδιαίτερα στην Ολλανδία που είναι προτελευταία αγωνιστική
Ποιος θα παίξει Λίβερπουλ στο 1.30-1.40 λες και η Νιουκαστλ είναι καμιά ομαδούλα...Αυριο αν δεν βγει η λιβερπουλ στον ασσο.. οι μπουκ βγαλανε τα σπασμενα της εβδομαδας που περασε με τα δυο γαλλικα 1,30 και τα ουεφα..
δελτια ειδα παρα πολλα με αυτον τον ασσο.. Και μεγαλα..Προσωπικα θα το παιξω οβερ 3,5..Ποιος θα παίξει Λίβερπουλ στο 1.30-1.40 λες και η Νιουκαστλ είναι καμιά ομαδούλα...
αν δεν εβαζε και η ιντερ τα δυο γκολ στο 90 τετραπλη κηδειαμεγαλες κηδειες σημερα ρεαλ μπαρτσελονα και παραλιγο και η τσελσι
ολα τα ειχα παιξει τυχαιο
Ενας φιλος.. μου ειπε οτι σε αυτην την εταιρια δεν μπορεις να παιξεις αν κανεις λογαριασμο,Απο αλλο hp.. και την παρατησε..παιζεις κανεις william hill???
μια βοηθεια θελω
οχι εχω υπολογιση τελευταιας τεχνολογιας και νο πορμπλεμ ;) ;) ;) ;)Ενας φιλος.. μου ειπε οτι σε αυτην την εταιρια δεν μπορεις να παιξεις αν κανεις λογαριασμο,Απο αλλο hp.. και την παρατησε..
για σημερα ετοιμασα γερη τετραδα με τα εξης σημεια
Ατρομητος-Αεκ Οβερ 2,5
Λα κορουνια-Ατλετικο Μ. 2
Μαιντζ-Αιντραχτ 1
Τσεζενα-Ιντερ 2
συνολικη αποδοση κοντα 16
συστημα 3/4 και ο θεος να βαλει το χερακι του
Μπαρος για αυριο μαν μην παιξεις την λιβερπουλ..baros ευχαριστουμε που εριξες ατρομητο