Νέα

Στο τέλος μένει μόνο η κακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΟΧΙΑ συμφωνώ με αυτό που λες όμως μπορείς να είσαι και συνειδητοποιμένος καλός  ;) Δεν σημαίνει ότι με το να είσαι καλός γίνεσαι πάντα θύμα, μπορείς με τους κακούς και όσους δεν αξίζουν την καλοσύνη σου να μην συναναστρέφεσαι. Προσωπικά αυτό κάνω.

Ακριβώς. Αυτό εννοούσα κι εγώ. Ο καθένας την "κακία" ή εν πάσει περιπτώσει τη "μη καλοσύνη" την εκφράζει με το δικό του τρόπο.
Αρκεί να ξέρεις τι δίνεις, πότε και σε ποιον.

Επισκέπτης
Μα ο "κακος" και το αρχιδι δεν θα φανουν απο την αρχη.Ισα ισα στην αρχη θα ειναι ξηγημενοι και καλα και ενταξει απεναντι σου και οταν τους φερθει εσυ πραγματικα ντομπρα και ξηγημενα θα φας κλασσιμο και θα στην φερουν οταν μπορεσουν.

Φίλε Whitey μερικά πράγματα φαίνονται στις λεπτομέρειες, οι οποίες τελικά κάνουν τη διαφορά

Επισκέπτης

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φίλε Whitey μερικά πράγματα φαίνονται στις λεπτομέρειες, οι οποίες τελικά κάνουν τη διαφορά

Γενικά να πω ότι θεωρώ πως όποιος λέει πως οι λεπτομέρειες είναι περιττές, κάνει μεγάλο λάθος.
Διότι στις λεπτομέρειες παίζεται πάντα το παιχνίδι.
Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά.
Αλλιώς.... βγες έξω και θα βρεις χίλιους ίδιους..

Επισκέπτης
οχια δεν ξερω εαν εχεις διαβασει ολο το τοπικ αλλα επειδη γενικα συμφωνουμε εχω γραψει ενα δυο μακριναρια εαν δεν σου κανει κοπος διαβασε το πρωτο μακρυναρι κ το πρωοτ ποστ κ θα καταλαβεις τι εννοω  ;)

Επισκέπτης
Γενικά να πω ότι θεωρώ πως όποιος λέει πως οι λεπτομέρειες είναι περιττές, κάνει μεγάλο λάθος.
Διότι στις λεπτομέρειες παίζεται πάντα το παιχνίδι.
Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά.
Αλλιώς.... βγες έξω και θα βρεις χίλιους ίδιους..

Έτσι είναι ευτυχώς ή δυστυχώς

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
οχια δεν ξερω εαν εχεις διαβασει ολο το τοπικ αλλα επειδη γενικα συμφωνουμε εχω γραψει ενα δυο μακριναρια εαν δεν σου κανει κοπος διαβασε το πρωτο μακρυναρι κ το πρωοτ ποστ κ θα καταλαβεις τι εννοω  ;)
Ας πάρω βαθιά ανάσα και ας πάω να το διαβάσω :uglystupid:

Επισκέπτης
Ας πάρω βαθιά ανάσα και ας πάω να το διαβάσω :uglystupid:

εγω δεν ειπα να εισαι καλος η κακος...σου ειπα να διαβασεις το πρωτο ποστ κ το μακρυναρι για να μπει σε σωστη βαση η συζητηση...δεν μιλησα για καλοσυνη η για κατηχητικο... :)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Το διάβασα και συμφωνώ ως επί το πλείστον. Γράφεις κατά καιρούς (όταν γράφεις σοβαρά :grin: ) σωστά πράγματα.
Πάντως όσο περνούν τα χρόνια ένας άνθρωπος κουράζεται και παύει να τα σκέφτεται όλα αυτά που γράφεις (αν τα σκεφτόταν ποτέ).
Μία μικρή ένσταση, σ αυτό που λες ότι οι γυναίκες θέλουν πάντα πολύ χρόνο για να "πέσουν".
Δε θα το έλεγα και τόσο.
Είναι θέμα τρόπου και όχι κόπου.... :uglystupid:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εγω δεν ειπα να εισαι καλος η κακος...σου ειπα να διαβασεις το πρωτο ποστ κ το μακρυναρι για να μπει σε σωστη βαση η συζητηση...δεν μιλησα για καλοσυνη η για κατηχητικο... :)

Αστειεύτηκα επειδή είπες "μακρυνάρι" εξού και η βαθιά ανάσα :) Το διάβασα όμως ;)

Επισκέπτης
Το διάβασα και συμφωνώ ως επί το πλείστον. Γράφεις κατά καιρούς (όταν γράφεις σοβαρά :grin: ) σωστά πράγματα.
Πάντως όσο περνούν τα χρόνια ένας άνθρωπος κουράζεται και παύει να τα σκέφτεται όλα αυτά που γράφεις (αν τα σκεφτόταν ποτέ).
Μία μικρή ένσταση, σ αυτό που λες ότι οι γυναίκες θέλουν πάντα πολύ χρόνο για να "πέσουν".
Δε θα το έλεγα και τόσο.
Είναι θέμα τρόπου και όχι κόπου.... :uglystupid:

παντως κ εγω αυτην την χολη που βγαζουν μερικοι(κ εγω περιστασιακα) με  τις γυναικες η μεν αντρες επιδη δεν του καθονται επειδη δεν βρισκουν την ομορφη επειδη εχουν τουπε επειδη επειδη ...κ οι γυναικες αντιστοιχα να επιλεγουν συντρφους τους οποιους κατα βαθος να τους μισουν κ να θελουν το κακο τους κ να χαιρονται με την καταστροφη τους με εχει κουρασει κ γι αυτο το ανοιξα μπας κ δουμε ασπρη μερα κ συζητησουμε απο αλλη σκοπια το θεμα  ;)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ζουμε στην χωρα με τις περισσοτερες κακιες γυναικες...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: εχουνε ξεφυγει εδω μεσα σορρυ που το λεω αλλα αντι να κοιταει ο καθενας την παρτι του και να ζει οπως γουσταρει χωρις να δινει λογαριασμο καθομαστε και κανουμε συζητησεις επι τον συζητησεων αντε γεια βαρεθηκα να αναλυω την ζωη αντι να την ζω και στ΄αρχιδια μου αν υπαρχουν κακιασμενοι κι οτι αλλο θελουν σωστοι ανθρωποι υπαρχουν παντου και με λιγο ψαξιμο τους βρησκουμε

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: εχουνε ξεφυγει εδω μεσα σορρυ που το λεω αλλα αντι να κοιταει ο καθενας την παρτι του και να ζει οπως γουσταρει χωρις να δινει λογαριασμο καθομαστε και κανουμε συζητησεις επι τον συζητησεων αντε γεια βαρεθηκα να αναλυω την ζωη αντι να την ζω και στ΄αρχιδια μου αν υπαρχουν κακιασμενοι κι οτι αλλο θελουν σωστοι ανθρωποι υπαρχουν παντου και με λιγο ψαξιμο τους βρησκουμε
Ωραια τα ειπες!!!
Στο μυαλο μου εισαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom