Επισκέπτης
λογω του το οτι θεμα σεξ ειναι διαχρονικο θα γραψω καποιες σκεψεις που εχω παρατηρησει
1)για τους αντρες..μιλανε σε καποια κ ο μονος τους στοχος ειναι πως θα την γαμησουν.ναι προφανως κ αυτο θελεις αλλα δεν ειναι ικανοποιημενοι ασ πουμε με το οτι μιλησαν σε μια γυναικα μαθανε για την ζωη της εστω κ για εαν 5 λεπτο δεν ειναι ικανοποιημενοι οτο οτι συζητησανε με μια αγνωστη κ στην τελικη δεν καθησε να γινει κατι αλλο
2)για τους ανδρες...βλεπουν καποιον με μια ωραια γυναικα να κυκλοφορει αμεσω ειναι μαλακας κ βριξουν ατελειες να του προσαψουν για να τον βγαλουν σκαρτο γιατι λογικα δεν επελεξαν αυτους...(το ιδιο γινεται κ στις γυναικες)κ τι εγινε?μπορειτε να γνωριζετε εαν ειναι ευτιχισμενοι μπορειτε να γνωριζετε τι σκεφτεται ο ενας για τον αλλον κ τι λογους εχουν για να ειναι μαζι
3)γενικο...ποτε οταν θα δουμε ενα ζευγαρι κ το δουμε χαρουμενο κ ευτιχισμενο ποτε δεν θα πουμε ααα τεριαστο ζευγαρι κ φαινεται ευτιχισμενο ...παλι για να δικαιολογησουν πολλοι δικες τους αποτυχιες
4)ο κοσμος γενικοτερα ειναι επιφυλακτικος κ απομεκρυσμενος ζωντας σε εναν δικο του κοσμο...λεω ας πουμε προχθες σε καποια παρολο του οτι συνοδευομουν ο σκοπος δεν ηταν να καμακωσω ΄΄επειδη απο εδω εχει κινηση πηγαινετο απο εκει κ θα βρεις να παρκαρεις΄΄κ με κοιταζε κ μου λεει καλα καλα κ καθοταν κ περιμενε απραγη...πολυ μοναξια ρε παιδια
5)χθες ειχα βγει κ ολο εβλεπα παρεες 4 κοριτσια μονα 5 αγορια μονα...οι περισσοτερες παρεες ιδιου φυλου...κ δεν λεω να γαμηθουν αλλα ρε σεις κοριτσια απο το να βγαινετε μονες σας κ να κοιτατε η μια την αλλη κ να βαριεστε γιατι δεν ριχνετε λιγο τον εγωισμο σας να κανετε παρεα οχι απαραιτητα να γαμηθειτε με παιδια που ενδεχομενως ειναι κ μια χαρα
6)επισης αυτη η φοβια του οτι μπορει να μου αρεσει ενα αγορι(για τις γυναικες αναφερομαι)κ επειδη φοβομαστε τον αγνωστο επειδη δεν ξερουμε τι ειναι τον αποριπτουμε
7)τελος δεν ειναι αναγκη πρωτα να γαμηθουμε κ μετα να γνωριστουμε...ας γνωριστουμε πρωτα ας κανουμε παρεα κ μετα εαν δουμε οτι ταιριαζουμε βλεπουμε...μην τα βλεπετε ολοι αναμεσα σε δυο τοιχους χαλαρωστε...
mounilas αν είσαι μικρός σε ηλικία τότε είσαι πολύ ώριμος, αν είσαι μεγάλος τότε είσαι άνθρωπος με εμπειρίες. Σε κάθε περίπτωση μπράβο σου έχεις πολύ ωραίο τρόπο σκέψης.
Για την περίπτωση 6 έχω να σου πω το εξής: Οι γυναίκες είναι πολύ πιο ανασφαλή όντα από εμάς.. Δεν είναι τυχαίο το ότι για να κερδίσεις μια γυναίκα πρέπει να "σπάσεις" την περιοχή της ανασφάλειας και να μπεις στην περιοχή της ασφάλειας.. Δεν έχεις ακούσει αυτό που λένε οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια οι γυναίκες με τα αυτιά?? ;)