Νέα

Στο τέλος μένει μόνο η κακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
λογω του το οτι θεμα σεξ ειναι διαχρονικο θα γραψω καποιες σκεψεις που εχω παρατηρησει
1)για τους αντρες..μιλανε σε καποια κ ο μονος τους στοχος ειναι πως θα την γαμησουν.ναι προφανως κ αυτο θελεις αλλα δεν ειναι ικανοποιημενοι ασ πουμε με το οτι μιλησαν σε μια γυναικα μαθανε για την ζωη της εστω κ για εαν 5 λεπτο δεν ειναι ικανοποιημενοι οτο οτι συζητησανε με μια αγνωστη κ στην τελικη δεν καθησε να γινει κατι αλλο
2)για τους ανδρες...βλεπουν καποιον με μια ωραια γυναικα να κυκλοφορει αμεσω ειναι μαλακας κ βριξουν ατελειες να του προσαψουν για να τον βγαλουν σκαρτο γιατι λογικα δεν επελεξαν αυτους...(το ιδιο γινεται κ στις γυναικες)κ τι εγινε?μπορειτε να γνωριζετε εαν ειναι ευτιχισμενοι μπορειτε να γνωριζετε τι σκεφτεται ο ενας για τον αλλον κ τι λογους εχουν για να ειναι μαζι
3)γενικο...ποτε οταν θα δουμε ενα ζευγαρι κ το δουμε χαρουμενο κ ευτιχισμενο ποτε δεν θα πουμε ααα τεριαστο ζευγαρι κ φαινεται ευτιχισμενο ...παλι για να δικαιολογησουν πολλοι δικες τους αποτυχιες
4)ο κοσμος γενικοτερα ειναι επιφυλακτικος κ απομεκρυσμενος ζωντας σε εναν δικο του κοσμο...λεω ας πουμε προχθες σε καποια παρολο του οτι συνοδευομουν ο σκοπος δεν ηταν να καμακωσω ΄΄επειδη απο εδω εχει κινηση πηγαινετο απο εκει κ θα βρεις να παρκαρεις΄΄κ με κοιταζε κ μου λεει καλα καλα κ καθοταν κ περιμενε απραγη...πολυ μοναξια ρε παιδια
5)χθες ειχα βγει κ ολο εβλεπα παρεες 4 κοριτσια μονα 5 αγορια μονα...οι περισσοτερες παρεες ιδιου φυλου...κ δεν λεω να γαμηθουν αλλα ρε σεις κοριτσια απο το να βγαινετε μονες σας κ να κοιτατε η μια την αλλη κ να βαριεστε γιατι δεν ριχνετε λιγο τον εγωισμο σας να κανετε παρεα οχι απαραιτητα να γαμηθειτε με παιδια που ενδεχομενως ειναι κ μια χαρα
6)επισης αυτη η φοβια του οτι μπορει να μου αρεσει ενα αγορι(για τις γυναικες αναφερομαι)κ επειδη φοβομαστε τον αγνωστο επειδη δεν ξερουμε τι ειναι τον αποριπτουμε
7)τελος δεν ειναι αναγκη πρωτα να γαμηθουμε κ μετα να γνωριστουμε...ας γνωριστουμε πρωτα ας κανουμε παρεα κ μετα εαν δουμε οτι ταιριαζουμε βλεπουμε...μην τα βλεπετε ολοι αναμεσα σε δυο τοιχους χαλαρωστε...

mounilas αν είσαι μικρός σε ηλικία τότε είσαι πολύ ώριμος, αν είσαι μεγάλος τότε είσαι άνθρωπος με εμπειρίες. Σε κάθε περίπτωση μπράβο σου έχεις πολύ ωραίο τρόπο σκέψης.

Για την περίπτωση 6 έχω να σου πω το εξής: Οι γυναίκες είναι πολύ πιο ανασφαλή όντα από εμάς.. Δεν είναι τυχαίο το ότι για να κερδίσεις μια γυναίκα πρέπει να "σπάσεις" την περιοχή της ανασφάλειας  και να μπεις στην περιοχή της ασφάλειας.. Δεν έχεις ακούσει αυτό που λένε οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια οι γυναίκες  με τα αυτιά?? ;)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μουν βελτίωσε την ορθογραφία!..  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: 
χωρίς πλάκα, ο μουν πολυ καλά τα λέει
και τα διαπιστώνει!!  ;) 
μπράβο jr!
πάντως ρε παιδιά στα θέματα
που εδώ συζητάμε και σε άλλα τόσα
μια χαρά διαπιστώσεις γίνονται......  :)
το θέμα είναι ποιος και τί ευθύνεται
γι'αυτή την άσχημη κατασταση που λετε...
η δική μου ταπεινη γνώμη είναι ότι
αυτό που χαλασε και θα διαλύσει την κοινωνία
είναι ότι μπαίνει το 'εγώ' πάνω από το 'εμείς'
σε κάθε κίνηση. έτσι δε μπορεί να στηθεί π.χ. φιλία,
σχέση, δουλειά, συμβίωση, γάμος, συνεργασία, αλληλεγγύη τπτ..
;)  

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
λογικο δεν ειναι να φοβομαστε;; ειμαστε πιο αδυναμες...  ενας αντρας με κακες προθεσεις μπορει να μας κανει πολυ κακο

Επισκέπτης
Για την περίπτωση 6 έχω να σου πω το εξής: Οι γυναίκες είναι πολύ πιο ανασφαλή όντα από εμάς.. Δεν είναι τυχαίο το ότι για να κερδίσεις μια γυναίκα πρέπει να "σπάσεις" την περιοχή της ανασφάλειας  και να μπεις στην περιοχή της ασφάλειας.. Δεν έχεις ακούσει αυτό που λένε οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια οι γυναίκες  με τα αυτιά?? ;)

θα σου πω το εξης ποια ειναι η γνωμη μου για την αγνωστη...
προφανως κ την γυναικα πρεπει να την κυνηγησεις κ αυτο ειναι το ωραιο της υποθεσης κ η μαγεια του ολου θεματος...το να σου δωθει η γυναικα με το καλημερα προσωπικα εκτος οτι δεν μου αρεσει για εμενα δεν θα σημαινει τιποτα...υπαρχει ομως μια λεπτη γραμμη κ ενας παραγοντας που πολλοι απο εμας δεν σκεφτονται...υπαρχουν αντρες που περνουν τηλεφωνα απο γυναικες κ οποιασδηποτε ηλικιας κ επειδη η γυναικα δεν απανταει η δεν θελει η ξενερωνει λογω της απορριψης που τρωνε αρχιζουν να γινονται επικυνδινοι...να την στηνουν κατω απο τα σπιτια τους,να τις περνουν στο σπιτι ακαταλληλες ωρες στην δουλεια κ να κανουν πραγματα επικυνδινα...αυτο το λεπτο σημειο ειναι που πρεπει να αποβαλλεις σε πολλες γυναικες γιατι πολλες μπορει να μην το λενε αλλα το εχουν στο πισω μερος του μυαλου τους...με εαν μισαωρο που θα της μιλησεις η με ενα μηνυμα δεν ξερω εαν μπορεις απαραιτητα μια αγνωστη να την κερδισεις..θελει πολυ χρονο μια γυναικα για να πειστει κ οταν λοιπον ο αντρας που κατα βασην στην βδομαδα θελει να εχει πηδηξει γινεται πιεστικος στον επομενο που θα συναντησει θα ξερει οτι κ αυτος μαλλον ετσι θα σκεφτεται....κ ετσι χανεται πολλες φορες αυτη η μαγεια....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
προφανως κ την γυναικα πρεπει να την κυνηγησεις κ αυτο ειναι το ωραιο της υποθεσης κ η μαγεια του ολου θεματος...το να σου δωθει η γυναικα με το καλημερα προσωπικα εκτος οτι δεν μου αρεσει για εμενα δεν θα σημαινει τιποτα...υπαρχει ομως μια λεπτη γραμμη κ ενας παραγοντας που πολλοι απο εμας δεν σκεφτονται...υπαρχουν αντρες που περνουν τηλεφωνα απο γυναικες κ οποιασδηποτε ηλικιας κ επειδη η γυναικα δεν απανταει η δεν θελει η ξενερωνει λογω της απορριψης που τρωνε αρχιζουν να γινονται επικυνδινοι...να την στηνουν κατω απο τα σπιτια τους,να τις περνουν στο σπιτι ακαταλληλες ωρες στην δουλεια κ να κανουν πραγματα επικυνδινα...αυτο το λεπτο σημειο ειναι που πρεπει να αποβαλλεις σε πολλες γυναικες γιατι πολλες μπορει να μην το λενε αλλα το εχουν στο πισω μερος του μυαλου τους...με εαν μισαωρο που θα της μιλησεις η με ενα μηνυμα δεν ξερω εαν μπορεις απαραιτητα μια αγνωστη να την κερδισεις..θελει πολυ χρονο μια γυναικα για να πειστει κ οταν λοιπον ο αντρας που κατα βασην στην βδομαδα θελει να εχει πηδηξει γινεται πιεστικος στον επομενο που θα συναντησει θα ξερει οτι κ αυτος μαλλον ετσι θα σκεφτεται....κ ετσι χανεται πολλες φορες αυτη η μαγεια....

βλεπω εχεις πιασει το νοημα κατι τετοιες τρελες αντιδρασεις φοβομαστε πολλες φορες και δεν ανοιγομαστε εμεις τα θηλυκα... και ναι θελουμε λιγακι χρονο να τον γνωρισουμε τον αλλον και μετα να μπουμε στο ψητο προσωπικα δεν μπορω με τπτ να ψαρεψω καποιον σε ενα μπαρ και να τον γαμησω το ιδιο βραδυ απορω πως το κανουν μερικες αυτο....δεν φοβουνται;;;;

Επισκέπτης
βλεπω εχεις πιασει το νοημα

κ δυστυχως υπαρχουν αρεκτοι τετοιοι τωρα για το εξωτερικο δεν ξερω αλλα εδω στην ελλαδα σιγουρα πολλοι που χαλανε κ ριχνουν με αυτον τον τροπο πολυ το αντρικο φυλλο

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
λογικο δεν ειναι να φοβομαστε;; ειμαστε πιο αδυναμες...  ενας αντρας με κακες προθεσεις μπορει να μας κανει πολυ κακο
που να δεις τί κάνει μία γυναίκα με κακές προθέσεις......  :2funny:

η μαγεία έχει χαθεί και θα συνεχίσει να χάνεται για πολλούς
λόγους φίλε μου.. αυτό που είπα προηγουμένως έχει
πολλές προεκτάσεις..  ;)

βλεπω εχεις πιασει το νοημα κατι τετοιες τρελες αντιδρασεις φοβομαστε πολλες φορες και δεν ανοιγομαστε εμεις τα θηλυκα... και ναι θελουμε λιγακι χρονο να τον γνωρισουμε τον αλλον και μετα να μπουμε στο ψητο προσωπικα δεν μπορω με τπτ να ψαρεψω καποιον σε ενα μπαρ και να τον γαμησω το ιδιο βραδυ απορω πως το κανουν μερικες αυτο....δεν φοβουνται;;;;
όλες τα ίδια λένε  :grin:  :grin:  :grin:  :dancing:  
εγώ προσωπικά απ'όσο ξέρω και βλέπω
οι άντρες είναι πιο εγκρατείς και σοβαροί......
τώρα περί εμπειριών κολοκυθόπις..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
όλες τα ίδια λένε  :grin:  :grin:  :grin:  :dancing: 
εγώ προσωπικά απ'όσο ξέρω και βλέπω
οι άντρες είναι πιο εγκρατείς και σοβαροί......
τώρα περί εμπειριών κολοκυθόπις..

δεν ξερω τι λενε οι αλλες εγω παντως ειμαι πολυ κοτα και δεν τολμαω να κανω τετοια

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
κ δυστυχως υπαρχουν αρεκτοι τετοιοι τωρα για το εξωτερικο δεν ξερω αλλα εδω στην ελλαδα σιγουρα πολλοι που χαλανε κ ριχνουν με αυτον τον τροπο πολυ το αντρικο φυλλο
οι γυναίκες ρίχνουν το αντρικό φύλΛο, το φύλλο συκής!!  :dancing:  :2funny:  :2funny:
χωρίς πλάκα, όλοι καλοί είναι δε μου αρέσει η κατηγοριοποίηση
και η 'ταμπέλα'
δεν υπάρχουν γενικά γνωρίσματα
των δύο φύλων..
υπάρχουν χαρακτήρες και χαρακτήρες......
ο εμφύλιος μεταξύ των δύο φύΛων πρέπει να σταματήσει.  :boobies:  

Επισκέπτης
οι γυναίκες ρίχνουν το αντρικό φύλΛο, το φύλλο συκής!!  :dancing:  :2funny:  :2funny:
χωρίς πλάκα, όλοι καλοί είναι δε μου αρέσει η κατηγοριοποίηση
και η 'ταμπέλα'
δεν υπάρχουν γενικά γνωρίσματα
των δύο φύλων..
υπάρχουν χαρακτήρες και χαρακτήρες......
ο εμφύλιος μεταξύ των δύο φύΛων πρέπει να σταματήσει.  :boobies:  

εμεις φιλε μου νικ το ριχνουμε το αντρικο φυλο(κ κοψε την πλακα με την ορθογραφια γιατι κομπλεξαρομαι κ τα κανω χειροτερα  :grin:)με την συμπεριφορα μας,την νοοτροπια μας κ με το να επιτρεπουμε συμπεριφορες λανθασμενες...ολα απο εμας ξεκινανε κ δεν φταινε οι αλλοι παντα...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εβαμπιμπι δεν ξέρω αν είσαι κότα  
ή όχι, πάντως
τα θεματα αυτά τα έχετε κουράσει τόσο
πολύ γυναίκες και άνδρες
οπότε πήξετε στη μοναξιά σας
και μη παραπονιέστε!!  :dancing:
προσωπικά βλέπω κομπλεξικούς ανθρώπους
γύρω μου που προσπαθούν να πουλήσουν
εικόνα και να το παίξουν ιστορία......
[δε μιλώ προσωπικά εννοείται] 
το μυαλό είναι η αρχή
τα καλύτερα πράγμτα ξεκίνησαν με μία διαπίστωση......
οταν αυτή γίνει, ελάτε να πουμε για φλερτ και σχέσεις

εμεις φιλε μου νικ το ριχνουμε το αντρικο φυλο(κ κοψε την πλακα με την ορθογραφια γιατι κομπλεξαρομαι κ τα κανω χειροτερα  :grin:)με την συμπεριφορα μας,την νοοτροπια μας κ με το να επιτρεπουμε συμπεριφορες λανθασμενες...ολα απο εμας ξεκινανε κ δεν φταινε οι αλλοι παντα...
αυτό είπα ρε συ ότι ευθύνες έχουν και οι δύο πλευρές..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ξεφύγαμε από το θέμα της κακίας πάντως......  :grin:  :grin:  :dancing:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν πρέπει να είναι κανείς πάντα καλός με όλους για δύο λόγους.

Πρώτον η απέραντη καλοσύνη όπως και το φιλότιμο στις μέρες μας εκλαμβάνεται ως αδυναμία και ως εκ τούτου πέφτει εκμετάλλευση.
Και δεύτερον επειδή με το να είσαι καλός με όλους, καλούς και κακούς, αδικείς αυτούς οι οποίοι πραγματικά αξίζουν την καλοσύνη σου και τέλος πάντων ό,τι καλό έχεις να τους δώσεις. Δεν είναι όλοι στο ίδιο τσουβάλι.

Πάντως αυτό δε δικαιολογεί μερικούς/μερικές οι οποίοι είναι κακοί λόγω κόμπλεξ, ζήλειας κτλ.
Λέμε να είσαι καλός με τους καλούς και κακός με τους κακούς.

Επισκέπτης
Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν πρέπει να είναι κανείς πάντα καλός με όλους για δύο λόγους.

Πρώτον η απέραντη καλοσύνη όπως και το φιλότιμο στις μέρες μας εκλαμβάνεται ως αδυναμία και ως εκ τούτου πέφτει εκμετάλλευση.
Και δεύτερον επειδή με το να είσαι καλός με όλους, καλούς και κακούς, αδικείς αυτούς οι οποίοι πραγματικά αξίζουν την καλοσύνη σου και τέλος πάντων ό,τι καλό έχεις να τους δώσεις. Δεν είναι όλοι στο ίδιο τσουβάλι.

Πάντως αυτό δε δικαιολογεί μερικούς/μερικές οι οποίοι είναι κακοί λόγω κόμπλεξ, ζήλειας κτλ.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Πεστα ρε Οχια! Η αδιακριτη καλοσυνη σου προς ολους στο τελος εκλαμβανεται σαν αδυναμια σου και τρως μπουλο

Επισκέπτης

ΟΧΙΑ συμφωνώ με αυτό που λες όμως μπορείς να είσαι και συνειδητοποιμένος καλός  ;) Δεν σημαίνει ότι με το να είσαι καλός γίνεσαι πάντα θύμα, μπορείς με τους κακούς και όσους δεν αξίζουν την καλοσύνη σου να μην συναναστρέφεσαι. Προσωπικά αυτό κάνω.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Πεστα ρε Οχια! Η αδιακριτη καλοσυνη σου προς ολους στο τελος εκλαμβανεται σαν αδυναμια σου και τρως μπουλο

Εγώ πιστεύω πως για όλα υπάρχει μια αόρατη γραμμή που χωρίζει τη μία κατάσταση από την άλλη και πως και και οι δύο συνυπάρχουν στο ίδιο νόμισμα. Είναι απλά οι δύο όψεις.
Καλό/κακό.
Δίκαιο/άδικο.
Σωστό/λάθος.

Ό,τι θεωρώ εγώ για τον εαυτό μου ότι είναι δίκαιο μπορεί να είναι άδικο για τους άλλους κ.ο.κ.

Επισκέπτης
ΟΧΙΑ συμφωνώ με αυτό που λες όμως μπορείς να είσαι και συνειδητοποιμένος καλός  ;) Δεν σημαίνει ότι με το να είσαι καλός γίνεσαι πάντα θύμα, μπορείς με τους κακούς και όσους δεν αξίζουν την καλοσύνη σου να μην συναναστρέφεσαι. Προσωπικά αυτό κάνω.

Μα ο "κακος" και το αρχιδι δεν θα φανουν απο την αρχη.Ισα ισα στην αρχη θα ειναι ξηγημενοι και καλα και ενταξει απεναντι σου και οταν τους φερθει εσυ πραγματικα ντομπρα και ξηγημενα θα φας κλασσιμο και θα στην φερουν οταν μπορεσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom