Νέα

Στο τέλος μένει μόνο η κακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ο φιλόσοφος drummer εννοεί ότι γύρω του βλέπει ανθρώπους (πιτσιρίκια συγκεκριμένα) που του θυμίζουν τον εαυτό του αλλά σε κακή version. To κακό είναι ότι οι versions αυτές έχουν πολλά περιθώρια "βελτίωσης" προς το κακό πάντα...
Μάλλον κάτι τέτοιο εννοεί.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
η εποχη μας πασχει απο ελλειψη αληθειας στη ζωη μας.ολοι και ολες ψαχνουν λιγη αληθεια στη ζωη τους αλλα αυτη δε βρισκεται ουτε στο ιντερνετ ουτε στα περιοδικα ουτε στην τηλεοραση,μονο μεσα μας

+ απειρο

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
βεβαια υπαρχει κ μια αλλη αποψη δεν ξερω εαν εχει περασει ποτε απο τα αυτια σου που λεει οτι οσο περισσοτερες γυναικες διαφορετικες πηγαινεις(δεν αναφερομαι στο παραπανω ποστ που εγραψες)τοσο πιο πολυ τις μισεις κ τοσο πιο πολυ φτανεις σε απογνωση...εγω διαφωνω μεν αλλα το εχω στο πισω ακρο του μυαλου μου...

ε αμα δεν ερωτευτεις ρε μουν εστω και μια φορα σ'αυτη τη ζωη λογικο δεν ειναι να τις σιχαθεις;;;;

Επισκέπτης
αυτο που εννοω ειναι ξεκαθαρο.ο ανθρωπος υποτιθεται οτι θα επρεπε να ειναι μειγμα καλοσυνης ,ειλικρινειας,συντροφικοτητας και θαρρους.αυτο που υπαρχει σημερα ειναι τα ακριβως αντιθετα στις πιο πολλες περιπτωσεις.αρα,κακα ομοιωματα των πραγματικων και ιδανικων ανθρωπων

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ειδατε ειπα κακια και κολλησε το σαϊτ.
Δεν μπορεσα να το ανακαλεσω και απο πανω βγηκε δυο φορες! Διαολε!
Χιλια συγγνωμη Ντραμερ, το παιρνω πισω... :headbang: :headbang: :headbang:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτο που εννοω ειναι ξεκαθαρο.ο ανθρωπος υποτιθεται οτι θα επρεπε να ειναι μειγμα καλοσυνης ,ειλικρινειας,συντροφικοτητας και θαρρους.αυτο που υπαρχει σημερα ειναι τα ακριβως αντιθετα στις πιο πολλες περιπτωσεις.αρα,κακα ομοιωματα των πραγματικων και ιδανικων ανθρωπων

κοψε το κατηχιτικο τωρα!!! και η κακια και η ζηλεια ειναι ολα μεσα στην αθρωπινη φυση το θεμα ειναι να μην σε πνιγουν. σε μικρες δοσεις χρειαζονται κι αυτα

Επισκέπτης
Ειδατε ειπα κακια και κολλησε το σαϊτ.
Δεν μπορεσα να το ανακαλεσω και απο πανω βγηκε δυο φορες! Διαολε!
Χιλια συγγνωμη Ντραμερ, το παιρνω πισω... :headbang: :headbang: :headbang:
α δεν προσβαλλομαι μην ανησυχεις.να προσβληθω απο καποιον που δεν ξερω και δεν ξερω το ποιον του κυριως ειναι λιγο χαζο.αν και το πρωτο δειγμα ηταν ενδεικτικο

Επισκέπτης
κοψε το κατηχιτικο τωρα!!! και η κακια και η ζηλεια ειναι ολα μεσα στην αθρωπινη φυση το θεμα ειναι να μην σε πνιγουν. σε μικρες δοσεις χρειαζονται κι αυτα
δε βαριεσαι...εμεις να μαστε καλα εβακι,που θα παει θα βρεθουν και πιο καταλληλοι ανθρωποι

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
η κακία γράφεται με ένα 'κ' μουνίλα!..
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:
η κακία συνυπάρχει με την καλοσύνη
στην ανθρώπινη ζωή και τις οργανωμένες κοινωνίες..
το θέμα είναι τί αναλογία υπάρχει
ανάμεσα στα δυο και πότε εκφράζονται!..

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
βεβαια υπαρχει κ μια αλλη αποψη δεν ξερω εαν εχει περασει ποτε απο τα αυτια σου που λεει οτι οσο περισσοτερες γυναικες διαφορετικες πηγαινεις(δεν αναφερομαι στο παραπανω ποστ που εγραψες)τοσο πιο πολυ τις μισεις κ τοσο πιο πολυ φτανεις σε απογνωση...εγω διαφωνω μεν αλλα το εχω στο πισω ακρο του μυαλου μου...

Εγω ΜΟΥ τις αγαπαω ολες και τις πρωην και τις νυν και τις επομενες (παντα αισιοδοξος εγω)!
Θυμαμαι τα καλα τους αλλα και τα κακα τους χωρις μνησικακια.  Οταν ημουν πολυ νεωτερος το ειχα αυτο το κακο, αλλα μετα απο καποια "μαθηματα"  χαλαρωσα οπως λες και εσυ και ολα πανε μελι γαλα.  Μηπως εγω ειμαι τελειος?

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
λαγος τη φτερη εσειεν
κακον της κεφαλης του

Επισκέπτης
απλα πρεπει να εχεις ζησει καποια πραματα ωστε να σου εχει φυγει η μαγκια για να σου φυγει και η κακια και το τουπε και ολα
σωστο κι αυτο.οσο πιο γρηγορα βεβαια τοσο καλυτερα.χαιρετω παιδια καληνυχτα

Επισκέπτης
Όπως λέει και ο Μαρξ στο Εγκώμιο κατά του εγκλήματος, αν δεν υπήρχε καλό δεν θα υπήρχε κακό, αν δεν υπήρχε κακία δεν θα υπήρχε δικαιοσυνη, κτλ Πιστέυει ότι για να εκτιμήσεις την αξία του καλού πρέπει να δεις και πως είναι το κακό. Συμφωνώ μαζί του. Όλοι μας έχουμε κάνει κακίες (μικρές, μεγάλες) και ξέρουμε πως είναι όταν τις εισπράττουμε...  Ξέρουμε πως νιώθουμε - μάλλον όχι και τόσο καλά... Αν κάποιος έχει εισπράξει κακία και την ανταποδίδει τότε νομίζω ότι οι καταβολές και οι αξίες τις οποίες έχει αποδεχθεί στην ζωή του τον οδηγούν να πράττει κακά. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να πράτουμε το καλό χωρίς να περιμένουμε να μας το ανταποδώσουν... Η ζωή έχει γίνει άδικη και όσο πιο γρήγορα το αποδεχθουμε τόσο πιο καλά θα νιώθουμε με τον εαυτό μας και τόσο πιο κοντά θα βρισκόμαστε στο καλό. Οι μαγκιές, η επίδειξη ισχύος και η μούρη, για μένα είναι παιδικά και οφείλονται στην γενικότερη ανασφάλεια που μπορεί να έχει ένα άτομο. Το να θες να δείχνεις, να αποκτάς χωρίς να σκέφτεσαι το αντίτιμο της πράξης σου είναι κινήσεις που απλά σε πάνε πίσω και δεν το καταλαβαίνεις.
Μάγκες η ζωή είναι μικρή για να αναλωνόμαστε σε πράξεις οι οποίες στο κάτω κάτω μας πάνε πίσω και όχι μπροστά... ;)

Επισκέπτης
λογω του το οτι θεμα σεξ ειναι διαχρονικο θα γραψω καποιες σκεψεις που εχω παρατηρησει
1)για τους αντρες..μιλανε σε καποια κ ο μονος τους στοχος ειναι πως θα την γαμησουν.ναι προφανως κ αυτο θελεις αλλα δεν ειναι ικανοποιημενοι ασ πουμε με το οτι μιλησαν σε μια γυναικα μαθανε για την ζωη της εστω κ για εαν 5 λεπτο δεν ειναι ικανοποιημενοι οτο οτι συζητησανε με μια αγνωστη κ στην τελικη δεν καθησε να γινει κατι αλλο
2)για τους ανδρες...βλεπουν καποιον με μια ωραια γυναικα να κυκλοφορει αμεσω ειναι μαλακας κ βριξουν ατελειες να του προσαψουν για να τον βγαλουν σκαρτο γιατι λογικα δεν επελεξαν αυτους...(το ιδιο γινεται κ στις γυναικες)κ τι εγινε?μπορειτε να γνωριζετε εαν ειναι ευτιχισμενοι μπορειτε να γνωριζετε τι σκεφτεται ο ενας για τον αλλον κ τι λογους εχουν για να ειναι μαζι
3)γενικο...ποτε οταν θα δουμε ενα ζευγαρι κ το δουμε χαρουμενο κ ευτιχισμενο ποτε δεν θα πουμε ααα τεριαστο ζευγαρι κ φαινεται ευτιχισμενο ...παλι για να δικαιολογησουν πολλοι δικες τους αποτυχιες
4)ο κοσμος γενικοτερα ειναι επιφυλακτικος κ απομεκρυσμενος ζωντας σε εναν δικο του κοσμο...λεω ας πουμε προχθες σε καποια παρολο του οτι συνοδευομουν ο σκοπος δεν ηταν να καμακωσω ΄΄επειδη απο εδω εχει κινηση πηγαινετο απο εκει κ θα βρεις να παρκαρεις΄΄κ με κοιταζε κ μου λεει καλα καλα κ καθοταν κ περιμενε απραγη...πολυ μοναξια ρε παιδια
5)χθες ειχα βγει κ ολο εβλεπα παρεες 4 κοριτσια μονα 5 αγορια μονα...οι περισσοτερες παρεες ιδιου φυλου...κ δεν λεω να γαμηθουν αλλα ρε σεις κοριτσια απο το να βγαινετε μονες σας κ να κοιτατε η μια την αλλη κ να βαριεστε γιατι δεν ριχνετε λιγο τον εγωισμο σας να κανετε παρεα οχι απαραιτητα να γαμηθειτε με παιδια που ενδεχομενως ειναι κ μια χαρα
6)επισης αυτη η φοβια του οτι μπορει να μου αρεσει ενα αγορι(για τις γυναικες αναφερομαι)κ επειδη φοβομαστε τον αγνωστο επειδη δεν ξερουμε τι ειναι τον αποριπτουμε
7)τελος δεν ειναι αναγκη πρωτα να γαμηθουμε κ μετα να γνωριστουμε...ας γνωριστουμε πρωτα ας κανουμε παρεα κ μετα εαν δουμε οτι ταιριαζουμε βλεπουμε...μην τα βλεπετε ολοι αναμεσα σε δυο τοιχους χαλαρωστε...

Επισκέπτης
Όπως λέει και ο Μαρξ στο Εγκώμιο κατά του εγκλήματος, αν δεν υπήρχε καλό δεν θα υπήρχε κακό, αν δεν υπήρχε κακία δεν θα υπήρχε δικαιοσυνη, κτλ Πιστέυει ότι για να εκτιμήσεις την αξία του καλού πρέπει να δεις και πως είναι το κακό. Συμφωνώ μαζί του. Όλοι μας έχουμε κάνει κακίες (μικρές, μεγάλες) και ξέρουμε πως είναι όταν τις εισπράττουμε...  Ξέρουμε πως νιώθουμε - μάλλον όχι και τόσο καλά... Αν κάποιος έχει εισπράξει κακία και την ανταποδίδει τότε νομίζω ότι οι καταβολές και οι αξίες τις οποίες έχει αποδεχθεί στην ζωή του τον οδηγούν να πράττει κακά. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να πράτουμε το καλό χωρίς να περιμένουμε να μας το ανταποδώσουν... Η ζωή έχει γίνει άδικη και όσο πιο γρήγορα το αποδεχθουμε τόσο πιο καλά θα νιώθουμε με τον εαυτό μας και τόσο πιο κοντά θα βρισκόμαστε στο καλό. Οι μαγκιές, η επίδειξη ισχύος και η μούρη, για μένα είναι παιδικά και οφείλονται στην γενικότερη ανασφάλεια που μπορεί να έχει ένα άτομο. Το να θες να δείχνεις, να αποκτάς χωρίς να σκέφτεσαι το αντίτιμο της πράξης σου είναι κινήσεις που απλά σε πάνε πίσω και δεν το καταλαβαίνεις.
Μάγκες η ζωή είναι μικρή για να αναλωνόμαστε σε πράξεις οι οποίες στο κάτω κάτω μας πάνε πίσω και όχι μπροστά... ;)

πολυ σωστος ολο το ποστ αλλα κ η τελευταια φραση  ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τι να πω ρε μουν αποστομοτικα ολα αυτα.... ειδικα περι μοναξιας......  :- τα εχω κανει ομως κι εγω σκατα και δεν ξερω τι να πω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom